Találatok a következő kifejezésre: Két hete együtt (74 db)

Két hétig együtt leszek a kiszemelttel. Tavaly óta ismerem, ritkán találkoztunk de szinte mindig meg tudtam mosolyogtatni. Hogyan közellítsem meg? Kisé visszahúzódóbb, csendesebb lány de megőrít a mosolyával.19/f

Legjobb válasz: Nem tudom mit takar, hogy 2 hétig együtt leszel vele, de biztos lesz lehetõség valahogy szóba elegyedni. Szerintem megy ez magától.

Nem tudom mit takar, hogy 2 hétig együtt leszel vele, de biztos lesz lehetõség valahogy szóba elegyedni. Szerintem megy ez magától.
A kérdező hozzászólása: Annyit hogy abba a lovardába dolgozik, ahová megyek 2hétre táboorozni.

Ha a pasimmal már két hete együtt vagyok szerintetek kirakhatnám facera hogy kapcsolatban?

Legjobb válasz: Há ez a te döntésed. Akkor is kirakhatod ha nincs senkid:))

Há ez a te döntésed. Akkor is kirakhatod ha nincs senkid:) )
Nem. 3 hónapot várni kell mert maga Mark Zuckerberg fogja érvényteleníteni a párkapcsolatot.
Te hogy érzed? Én nem szoktam ilyeneket facebookra kitenni, szerintem hülyeség. 1éve kapcsolatban állok, de még meg sem fordult a fejemben.
Miért ne rakhatnad ki? Ha akarod, hogy az ismerõseim lássák , kirakod. Ha pedig nem akarod hogy megtudják, nem rakod ki! Ennyi! EGYÉBKÉNT NYUGODTAN KIRAKHATOD!!! :) )
Beszéld meg vele is... De én még várnék egy kicsit. Talán 1 hónap után már nyugodtan kiteheted. De igazából, erre nincs megfelelõ tanács, tedd amit jónak látsz..elvégre az nem lesz odaírva, hogy 2 hete jártok :D
Durva amúgy, hogy manapság ez ekkora hatalmas kérdést jelent, ki ki nem sz*rja le, hogy ki látja, ne mások miatt legyél kapcsolatban, hanem magad miatt, kettõtök dolga az egész... Én nem gondolkodnék ilyeneken, aki ismer úgyis tudja, hogy mi a helyzet... Facen, meg a sok kamu ismerõst biztosan érdekelni fogja...:D
szánalmas vagy kedves kérdezõ. Komoly egy kapcsolat lehet :D

Két hete együtt voltam a barátommal és nem pótoltam az elfelejtett tabit, és most pár napja érzem hogy nagyon feszül az alhasam. Terhes lehetek?

Néha szurkál, és feszül, és puffadtnak érzema pocimat. Az alhasam pedig feszül. Nem tudom mit?l lehet. Ha terhes lennék, már ilyen hamar érezhetném ezt a jelét? Háromszor is volt ebben a hónapban ilyen, hogy nem vettem be a gyógyszeremet. Azaz elfelejtettem. Köszi a választ.

Legjobb válasz: Ha nem jön meg menzid, csinálj tesztet, de talán terhességi tünetnek még korai. Nekem csak késõbb jelentkeztek hasonló tünetek, de persze nem mindenkinél egyformán van.

Ha nem jön meg menzid, csinálj tesztet, de talán terhességi tünetnek még korai. Nekem csak késõbb jelentkeztek hasonló tünetek, de persze nem mindenkinél egyformán van.
Ha véletlenül kihagysz egy tabit, akkor abban a hónapban másképp védekezzetek!!!

Mitévő legyek? Karácsonykor szakított velem a barátnőm. Másfél éve voltunk együtt, minden tökéletesen működött, szeretet is őszinte barátság is volt, a szex is működött. Azt mondta, már nem érez semmit irántam, áll. két hét alatt megváltozott.

Tavaszra megkértem volna a kezét, és lehetőleg összeköltöztünk volna. Távkapcsolat volt, hetente legalább egyszer találkoztunk. Mitévő legyek, kérjem meg a kezét? 25/F

Legjobb válasz: "Távkapcsolat volt, hetente legalább egyszer találkoztunk." Kevés ez az idõ, az igazi szerelemhez. Azért mûködött minden tökéletesen, mert kevés idõt töltöttetek együtt, és nem jöttek felszínre bizonyos dolgok. Az egészet szinte csak a szex tartotta össze. Az összeköltözésnek pedig meg kellene elõznie a leánykérést, hogy hamarabb kiderüljön, tudtok-e együtt élni. A távkapcsolat nem kapcsolat, az egy szar. Ha tényleg akarod a lányt, ne a kezét kérd meg, hanem oldd meg, hogy több idõt lehessetek együtt. Emiatt nem alakult ki semmi komoly a részérõl, egyszerûen túl kevés volt az együtt töltött idõ. Ha viszont tényleg mûködik a dolog, az összeköltözéssel kiderül, és az érzések is visszatérnek (ha voltak), ha pedig nem voltak, fognak keletkezni. A kérdés csak az, hogy + vagy -.

"Távkapcsolat volt, hetente legalább egyszer találkoztunk." Kevés ez az idõ, az igazi szerelemhez. Azért mûködött minden tökéletesen, mert kevés idõt töltöttetek együtt, és nem jöttek felszínre bizonyos dolgok. Az egészet szinte csak a szex tartotta össze. Az összeköltözésnek pedig meg kellene elõznie a leánykérést, hogy hamarabb kiderüljön, tudtok-e együtt élni. A távkapcsolat nem kapcsolat, az egy szar. Ha tényleg akarod a lányt, ne a kezét kérd meg, hanem oldd meg, hogy több idõt lehessetek együtt. Emiatt nem alakult ki semmi komoly a részérõl, egyszerûen túl kevés volt az együtt töltött idõ. Ha viszont tényleg mûködik a dolog, az összeköltözéssel kiderül, és az érzések is visszatérnek (ha voltak), ha pedig nem voltak, fognak keletkezni. A kérdés csak az, hogy + vagy -.
Heti egy alkalom és másfél év elég kevés szerintem egy lánykéréshez, de ez saját vélemény. Szedd össze magad, találkozz vele, és beszéljétek meg.
Ezek után nehogy meg kérd a kezét. Hagyd a fenébe, felejtsd el, ha ez a döntése...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Igen, lehet kevés idõnek bizonyul, annyit azonban mondhatok, hogy nem a szex tartotta össze a dolgokat. Ez holtbiztos. Sajnos, anyagi helyzetem eddig nem tette lehetõvé az összeköltözést (õ nem dolgozik), most javulnak a dolgok, és szüleim is segítõkészek. Megegyszer köszönöm.
A kérdező hozzászólása: További válaszokra is kíváncsi lennék, köszi
És reméljük, hogy nem egy másik srác miatt változott meg ilyen gyorsan. Sajnos nem lenne meglepõ...
A kérdező hozzászólása: Elmodása szerint nincs másik srác, eddig õszinte volt velem...
Igen, sûrûn szoktak ilyeneket mondani. Egy nõnél is nagyon fontos a biztonságérzet. Általában inkább benne maradnak egy rosszul mûködõ kapcsolatban, mint hogy kiszálljanak a semmibe. Ha meg tényleg nem pasi van a dologban próbálj meg vele beszélni személyesen. Ha szeret, még megpróbálhatja veled, ha viszont már elmúlt...

Két hete vetéltem el, 9 hetesen, vákumos műtétem volt. Nem fáj semmi, nem vérzek, akkor lehetek együtt a párommal?

Legjobb válasz: Két hét nagyon korai, fertõzést kaphatsz. Nem tenném semmiképpen. Kivárnám a hat hetet.

Hát, neked elõször is pihenni kéne, mert baj lehet. Aztán meg csak behatolni nem szabad, tehát a párod téged is kielégíthet akár orálisan, akár másképp.
Érdekes, mert én utána vagy egy két hónapig nem sportolhattam. Ha nem telt el a hat hét, akkor ne. Fertõzés veszély, plusz sebes vagy ott belül, ergo nem a legjobb ötlet. Nagyobb baj is lehet, és akkor akár gyermeked sem lehet többé. És hat hétig erõlködni, emelni sem szabad, pont ezekért. A párodat meg tedd boldoggá másképp:)
Várd ki ezt az egy hetet, nehogy ezek múljon! Oldjátok meg máshogy, csak a behatolás okozhat gondot!
Két hét nagyon korai, fertõzést kaphatsz. Nem tenném semmiképpen. Kivárnám a hat hetet.
A kérdező hozzászólása: Igazad van, nem hiányzik!
Ezt találtam a neten: A vérzés elmúlta után pár nap pihenéssel (tehát a mûtéttõl számított másfél-két héten belül a hobbiszintû sportolás elkezdhetõ. A versenyszintû edzéssel várnék a következõ mentsruáció lezajlása utáni idõig és persze mindent megtennék az erõnlétem fokozásáért (egészséges étrend, vitaminok, stb)
"A mûtétet követõen a nyitott méhszáj miatt nagyobb a fertõzésveszély, ezért tilos a házasélet. Nem esik senki sem könnyebben teherbe, csak ugyanolyan eséllyel, mint korábban. Viszont vagy fogamzásgátlót kell szedni, vagy folyamatosan óvszert használni. Értelemszerûen a nem hüvelyi behatolást a mûtét nem befolyásolja."
Ilyenkor ugyanúgy vonatkozik a 6 hét! Nekem is volt ilyen és teljes 6 hét nemi élet megtiltás volt. Utána kontroll és ha a doki engedélyezte lehetett. Én a helyedben nem tenném... Nem hiszem h egy ilyen dolog után hiányzik egy fertõzés!
A kérdező hozzászólása: Magán orvos. Hozzáteszem, mindig is sportoltam. Az elsõ két gyermekemmel is végig, és most is amég terhes voltam. Talán azért, nem tudom.
Remek kérdés. Fogalmam sincs. Magán orvos vagy sem? Nekem, mint írtam nem volt szabad sportolni 2 hónapig. Sokat kellett pihenni. Mondjuk a sportnál megerõlteted magad, de belül nem feltétlen sérülsz, sõt fertõzést sem kapsz el. Kivéve ha úszol, de az sem ajánlott. A szeretkezés során viszont fertõzés juthat be.
A kérdező hozzászólása: Csak azt nem értem, akkor miért nem tiltották az edzést is?
Elvileg igen, mivel letelt a a6 hét. Gyakorlatilag majd kiderül, lehet elõször kellemetlen lesz. Orvos látott már? Mindent rendben talált? Ha igen, akkor lehettek, de azért érdemes gumit használni, a fertõzések miatt is.
A kérdező hozzászólása: A páromat, az rendben van. És Én?
A kérdező hozzászólása: Jövõhéten kell visszamennem, végülis annyit mondott, ha már nem vérzek folytathatom az edzéseket is. Ebbõl gondolom, nagy baj nem lehet oda bent. Csak, már hetek óta nem találkoztunk a párommal :-(
Kövesd az orvos utasítását. Ha nem mondott semmit, kérdezd meg. Nem kell visszamenned kontrollra?
A kérdező hozzászólása: Nem telt el hat hét, csak kettõ!
(Egy nõgyógyász) Tisztelt kérdezõ! Ez minden képen ellenjavallt. Nem függ össze azzal, hogy van -e alhasi fájdalom, vagy vérzés, esetleg váladékozás. Mivel ez egy beavatkozás volt, amely által a szövetek valamilyen formában csak sérültek, így a fertõzés veszélye fenn áll, mint egy szülést követõen pl. Ennek okán az aktus még óvszerrel sem javasolt.

A barátommal már majdnem egy éve együtt vagyunk fél éve élünk nemi életet és a szomszédomban lakik amikor találkoztunk kb 3x egy héten akkor mindig legalább kétszer csináltunk most meg kb 1 hónapja van amikor két hétben egyszer nem értem mit tegyek?

Tegnap is hogy kedveskedjek csinin felöltöztem és pusziltam a nyakát ő pedig h ne mert nincs kedve..

Legjobb válasz: Így van ez...mi 6 éve vagyunk együtt, és azért ha nem is drasztikusan de csökkent az együttlétek száma...

Így van ez...mi 6 éve vagyunk együtt, és azért ha nem is drasztikusan de csökkent az együttlétek száma...
Én se értem, mert ömlesztve írod a szavakat, fittyet hányva arra, hogy esetleg a magyar helyesírás szabályait minimálisan is kövesd.
Tudod van olyan, hogy a pasik sem mindig vágynak a szexre, mint a csajoknál is van ilyen! De azért írni megkellene tanulni

Öt hete abortuszom volt. Két hét után együtt voltunk a párommal és azota rendszeresen együtt vagyunk és nem védekezünk. Még mindig nem jött meg. Lehetséges hogy terhes vagyok és ha igen az árthat a babának vagy nekem?

Legjobb válasz: Komolyan mondom csak gratulálni tudok. Nem elég hogy megöltél egy ártatlan lényt, de tovább folytatod ugyanazt a felelõtlen életmódot. Rengeteg más módja van a gyerek elkerülésének, a magzatelhajtáson (abortusz) kívül. Talán itt lenne az ideje valamelyiket alkalmazni, ha nem akarsz ugyanabba a hiába esni újra meg újra.

Komolyan mondom csak gratulálni tudok. Nem elég hogy megöltél egy ártatlan lényt, de tovább folytatod ugyanazt a felelõtlen életmódot. Rengeteg más módja van a gyerek elkerülésének, a magzatelhajtáson (abortusz) kívül. Talán itt lenne az ideje valamelyiket alkalmazni, ha nem akarsz ugyanabba a hiába esni újra meg újra.
Szerintem azért nem védekeznek, mert babát akarnak. Az abortusz a vetélést követõ mûvi befejezést is jelölheti, csak manapság sajnos a mûvi terhességmegszakításhoz kötik. Lehetséges, hogy terhes vagy, persze. De nekem azt mondta a doki, h 3 hónapig el kellene kerülni a teherbeesést, h regenerálódjon a méhed. De egy ismerõsöm nem várta ki, 4 hétre rá terhes maradt és nem lett baja sem neki sem a babának. De azért nem jó kockáztatni.
Hát igen, biztos van oka hogy várni kellene a babavállalással, de nekem is volt egy elhalt terhességem, elvették, és ezt követõ második héten teherbeestem. Gondmentes volt a terhességem, és ki is tudtam hordani a babámat, és most van egy 5 hónapos egészséges kisfiam... :) Remélem tényleg ilyen célból voltál te is abortuszon! Ja, és abortusz és szülés után megsokszorozódik az esélye annak, hogy terhes maradj!

Valaki segitsen! Egy éve vagyok együtt a barátommal eddig minden jol ment de az utóbbi két hétben csak veszekszünk! Két napja kiderült hogy tetszik neki az egyik barátnőm! De a lánynak nem jön be! Azt mondja szeret! Hidjek neki? vagy szakitsak?

Legjobb válasz: hát ha már más lány is megtetszett neki akkor ott már komoly gondok vannak.vagy megszokásból van veled,vagy össze van zavarodva.bár én a te helyedben biztos nem örülnék neki ha kijelentené hogy a bnõd nagyon tetszik.biztos kiadnám az útját pedig lassan 3 éve vagyunk együtt,de biztos ezt tenném.amúgy hány évesek vagytok?lehet hogy még élni akar tapasztalatot szerezni mással is kipróbálni.beszélj vele.

hát ha már más lány is megtetszett neki akkor ott már komoly gondok vannak.vagy megszokásból van veled, vagy össze van zavarodva.bár én a te helyedben biztos nem örülnék neki ha kijelentené hogy a bnõd nagyon tetszik.biztos kiadnám az útját pedig lassan 3 éve vagyunk együtt, de biztos ezt tenném.amúgy hány évesek vagytok?lehet hogy még élni akar tapasztalatot szerezni mással is kipróbálni.beszélj vele.
Szerintem már nem szeret. Én is így voltam ezzel veszekedés mindig más fiuk tetszetek neki stb. volt akinek nem tetszett de mégis... Am késõbb kiderült hogy meg is csalt de ez már lényegtelen. Az én helyembe repülne...:S
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat és persze várok továbbiakat!én 18 õ pedig 17.beszéltünk errõl és azt mondja hogy szeret és nem hagyna el!de nincs abba semmi ha tetszenek neki más lányok is!és nem tudom mi lesz de azt tudom hogy nagyon szeretem és nem akarom elvesziteni mert fontos nekem!!

. Nimfák és énekes papagájok vannak együtt egy 3x3x2 helyen 3-3pár. Tarthatom-e őket együtt? Nem bántják egymást viszont észrevettem higy a nimfa tojásokat valamelyik feltörte. Két hete vannak az új helyen.

Legjobb válasz: elméletileg ahogy olvastam a Nimfa papagájok nem tûrik meg más nimfák jelenlétét a Költési idõszakban, olyankor agresszívabbak is! (Érdemes azt a párt hagyni a ketrecben amelyik éppen a Tojásokkal van) De szerintem alapból, ha együtt vannak akkor nem szokott baj lenni velük!

elméletileg ahogy olvastam a Nimfa papagájok nem tûrik meg más nimfák jelenlétét a Költési idõszakban, olyankor agresszívabbak is! (Érdemes azt a párt hagyni a ketrecben amelyik éppen a Tojásokkal van) De szerintem alapból, ha együtt vannak akkor nem szokott baj lenni velük!

Ha febr 18 felé voltam együtt valakivel, rá két hétre megjött. és msot április elején kellett volna, de két hetet már késett, mellfeszülés, hasfájás megvan, amikorra megkelett volna jönnie, akkor nem lehetek terhes ugye?

Nekem mindig rendszertelen ..nagy ritkán jött emg pontosan, általában 2-3 hetet csúszik...de valamikor csak 5 napot, legutóbb úgy volt..

Legjobb válasz: Ha akkor megjött, most már nem lehetsz terhes.

Ha akkor megjött, most már nem lehetsz terhes.
A kérdező hozzászólása: Köszi!!!
én azért helyedben vennék egy terhességi tesztet!!!!!! Van amikor még egy két alkalommal kevés vérzéssel megjön! és mégis terhes!!!!!! Fogamzásgátlás?
A kérdező hozzászólása: Nem szedek fogamzásgátlót, de már bevagyok parázva, mert nem jól számoltam, most pénteken már harmadik hete..bár nekem sokszor késett ennyit..de akkor is:( Nem védekeztünk , de nem élvezett belém, remélem nem lett bajom, többször biztos nem csinálok ilyet:(
Ha netán újra "bûnbe esel" lehet kapni esemény utáni tablettát a gyógyszertárban. De vigyázz ez olyan dúrva szer, hogy könnyen felborítja a hormon háztartást és nem fogod tudni miért van annyi problémád. Tehát csak óvatosan az alkalmi partnerekkel. Ráadásul, ugyan csak sok nemi betegséget, fertõzést lehet összeszedni

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!