Találatok a következő kifejezésre: Két hete egy (685 db)

Két hete még volt miómám, ma meg már nincs? Két hete egy fiatal doki szerint 21 mm-es miómám volt, most meg egy másik doki azt mondta, semmi ilyen nincs nálam.

A második orvos aki nem látott semmit, 40 év tapasztalattal rendelkezik, osztályvezet? f?orvos, természetesen szívesebben hiszek neki.

Legjobb válasz: MEgnézetném magam egy harmadik orvoassal is - lehet, hogy a fiatal jól látta, csak az idösebb féltékeny, lehet, hogy egy kisebb ciszta volt és felszivódott, stb. Egy újabb vélemény tisztázhatná a helyzet. Az, hogy egy orvos idösebb, még nem jelenti azt, hogy tévedhetetlen, elvégre ha 40 éve orvosként dolgozik, akkor már lehet szenilis is (40+30=70).

MEgnézetném magam egy harmadik orvoassal is - lehet, hogy a fiatal jól látta, csak az idösebb féltékeny, lehet, hogy egy kisebb ciszta volt és felszivódott, stb. Egy újabb vélemény tisztázhatná a helyzet. Az, hogy egy orvos idösebb, még nem jelenti azt, hogy tévedhetetlen, elvégre ha 40 éve orvosként dolgozik, akkor már lehet szenilis is (40+30=70).
A fõorvosnak.Egy ismerõsömnél egy fiatal orvos kezdõdõ daganatot állapított meg.A vizsgálat kiderítette, hogy csak kemény székletet gondolt daganatnak a fiatal.
A kérdező hozzászólása: A fõorvos azt mondta, hogy vannak olyanok akiknek jól jön, hogy ijesztgetik a nõket, visszahívják kontrollra, további vizsgálatokra, hogy fizessenek...
Nézesd meg egy harmadikkal anélkül, hogy elmondanád neki az elõzményeket. Két különbözõ szakvélemény esetén mindig ez a teendõ korra való tekintet nélkül.

13+2 hetes terhes vagyok. A jövő héten elutazunk Egyiptomba két hétre. Egy kicsit félek az ott elkapható hasmenéstől. Ha elkapom akkor segít egy homeopátiás gyógyszer?

A helyi gyógyszert nem merném bevenni! Vagy mivel próbáljam meg elkerülni?

Legjobb válasz: Ha nem iszol csak palackos vizet és mindent jól megmosol amit megeszel, akkor nem lesz gond. Én úgy tudom, hogy a normaflore-t lehet terhesen is szedni. Ha szállodába mentek, ott nem kell félni ilyen dolgoktól, mert nagyon odafigyelnek.

Ha nem iszol csak palackos vizet és mindent jól megmosol amit megeszel, akkor nem lesz gond. Én úgy tudom, hogy a normaflore-t lehet terhesen is szedni. Ha szállodába mentek, ott nem kell félni ilyen dolgoktól, mert nagyon odafigyelnek.
Szia! Nem akarlak elkeseríteni, mi Tunéziában voltunk és kb. 3 napig ment a hasam, de az itthoni gyógyszerek semmit sem értek így kénytelen voltam ottanit venni, és érdekes módon már az elsõ szemnek érezhetõ volt a hatása. Homeopátiás gyógyszert nem próbáltam akkoriban még nem nagyon hallottunk ilyenekrõl.
A mi gyogyszereinket az ottani bacik kirohogik, nekem sem segitettek, csak az ottaniak. Normaflort viszont vigyel, az legalabb helyrerakja a belflorakat. Csak palackos vizet igyal, a gyumolcsoket inkabb hanyagold, mert nem tudod milyen vizben mostak meg oket. A homeos bogyot meg szedd, artani nem fog.
Szia! Én sok helyen jártam a világban és sehol nem lett baja a gyomromnak, csak Egyiptomban. Nem ettünk sehol, csak étteremben, és amit a hotelban felszolgáltak. Csak jól lezárt, boltban vett, palackozott vizet ittunk. (Az utcán árult vizeknél nézzétek meg, eredeti-e a kupak rögzítettsége. Eleinte próbáltunk alkohollal fertõtleníteni, ami más országokban bejött, itt nem. Ez persze várandósan nem lehetséges. Legyen nálad elég gyógyszer, de egyeztess itthon, mit vehetsz be, mit nem. Én szedtem helyi gyógyszert is, de babásan nem merném bevenni. (Mázlink volt, mert az idegenvezetõnk bátyja orvos volt.) Gyümölcsökkel óvatosan. Azt hiszem ott a helyi fûszereket sem bírta a gyomrom, nem volt hozzá szokva. Azért ne ijedj meg, csak készülj fej! ; ) Jó nyaralást!
Szia! Én is sok helyen voltam, de az egyiptomi hasmenésem a vége fele jött és 4 hétig tartott. Már majdnem elmentem székletet vizsgáltatni. Nekem a Smecta a csodaszer, ez hatott a virusos hasmenésemnél is a 12. hét környékén, mikor 2 óránként jártam wc-re. Azért én kikerdeznék egy gyógyszerészt itthon, õk nagyon toppon vannak ilyen témákban... nagy gyógyszertárba menj, pl. ami ügyeletes, ott értenek hozzá. Pl. nekem a vörösvári úti szokott nagyon jó tanácsokat adni. Mindenképp vigyél lázcsillapítót, sajnos az akkori párom nagyon megszenvedett már az elején. A baba miatt nem lehetsz lázas, hõemelkedés még nem baj. Ne végy a szádba semmit, ásványvizzel moss fogat, csak a szállodában egyél, igyál (csak palackozottat), tejjel és sajttal óvatosan - esetleg kérdezz rá, h házi v pasztõrözött? Jobb helyeken nem lehet gond ez sztem. Mindezek ellenére én igy is kifogtam, de ez lehet egyéni is. Szerintem úszás közben nyeltem vizet. Gyümölccsel vigyázz és legyél nagyon körültekintõ, készülj fel és tuti klassz lesz. Jó pihenést!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszokat! Próbálok majd óvatosan étkezni, bízom benne, hogy tényleg nem lesz baj. Tavaly is voltunk, sõt ugyanebben a szállodában, akkor nem volt semmi, bár a pálinka ami nálunk volt az reggelente fertötlenitett! :-) Most ezt azért kihagyom, majd szedem a homeos bogyokat! :-) Jó babavárást mindenkinek!

Miért van az, hogy egy hónap alatt leadtam 5 kg-ot (heti 1), de két hete egy dkg sem megy le?

Legjobb válasz: Stagnál a fogyás, majd megint be fog indulni. kicsit húz bele a sporttal, ne add fel, igyál teákat.

Stagnál a fogyás, majd megint be fog indulni. kicsit húz bele a sporttal, ne add fel, igyál teákat.
A kérdező hozzászólása: Köszi, még kitartok:)

Hanyinger, rosszullet ket hete, egy hete negativ teszt de azota is kis hanyingerek, ma ugy nez ki megjon aminek nem kellene. Mi tortenik?

Soha nem szokott fejem fajni, hanyingeres sem vagyok, szoval fogalmam sincsen, hogy most csak viccel velem a testem avagy mi tortenik ?

Legjobb válasz: lehet hogy nemfog megjonni,attol még lehet olyan megjon érzésed.Nagyon szorítok!

lehet hogy nemfog megjonni, attol még lehet olyan megjon érzésed.Nagyon szorítok!
Nekem mensi elõtt is mindig volt hányingerem és rettentõen fájt a fejem. Innen tudtam, hogy mensi jön.

Átmenetileg nálunk volt két hétig egy kiskutya! Már közel 3 hete nincs itt és most találok a lakásba bolhákat. Mivel és hogyan tudnám kiirtani őket? Van valamilyen szer? Ráadásul csak a lányomra mennek.

Legjobb válasz: szia!nekem a macskák miatt volt tele a szoba,én bolhaírtó port hasznaltam,meg leültem a földre és vártam h a lábamra ugráljanak és lecsaptam öket,nem tudom miért de mindig a lábszáramba mentek.

szia!nekem a macskák miatt volt tele a szoba, én bolhaírtó port hasznaltam, meg leültem a földre és vártam h a lábamra ugráljanak és lecsaptam öket, nem tudom miért de mindig a lábszáramba mentek.
Vigyázni kell a kutya-maceskabolhával, mert köztigazda lehet az orsóféregnek, ami az emberre nézve is veszélyes.
bocs macska
Én gyakran mosom fel a kutyus fekhelyét is hypos v domesthoszos vizzel.azt utálják a bolhák.amugy tényleg kellemetlen állat, nemcsak a csipéséért, hanem mert betegségeket terjeszt.remélem sikerül vhogy megszabadulnod tõlük, ha esetleg legközelebb mégis örökbe fogadtok v kaptok kisállatot-kutya, macsek-azonnal bolhairtózni kell!pláne ahol pici baba, vagy kisgyerek is van.
Vegyél a lánynak bolhanyakörvet. XD
A kérdező hozzászólása: De nagyon vicces valaki. De ha a te 10 hónapos lányod ruháján találnál bolhát nem biztos így viccelnél.
A kérdező hozzászólása: Ok vigyázok, de ezzel sajna nem vagyok elõrébb. Segítettünk egy kiskutyán, hogy ne altassák el erre most itt vannak ezek a ...bolhák. Ezek után elment a kedvem az önzetlen segítségnyújtástól :-((
Vegyél az állatorvosnál néhány Neostomosan ampullát. 1 adagot másfél liter vízzel higíts fel és azzal moss fel mindenhol. Esetleg beletehetsz olyan virágpermetezõ spricnibe és körbefújod a lakást.
EN IS MEGJARTAM-!!!! AZ EGESZ LAKAST BESZORNI BOLHAPORAL ES BEFUJNI SPRY EL-MIKOR MINDENKI ELMEGY HAZULROL-TUTTI SIKERÜL !!!!!!

Lányok, ti elmennétek egy-két hétre egy külföldön dolgozó férfi mellé unaloműző társaságnak?

Ha a férfi egyébként kedves, aranyos és jóképű?

Legjobb válasz: Az elõbb volt egy hölgy, aki 20-50 éves korig terjedõ eltartó férfit keresett. Szerintem õ szívesen elmenne. ;)

Az elõbb volt egy hölgy, aki 20-50 éves korig terjedõ eltartó férfit keresett. Szerintem õ szívesen elmenne. ;)
átgondoltam, hívjuk szexkapcsolatnak. Am semmi nincs benne ha mindkét félnek megfelel...
Persze. Ha épp nincs párkapcsolatom, miért ne? Én nem tartom elítélendõbbnek, mint egy egyéjszakás kapcsolatot. Bár vadidegennel nem hiszem, hogy be merném játszani.
Ha szimpatikus, akkor igen.
biztos h van benne szex is :D de honnan ismered az alakot????
A kérdező hozzászólása: Felvetõdött ez az ötlet, egyébként internetrõl, de a srác teljesen megbízható.
ha elõtte találkoznánk párszor, kölcsönös lenne a szimpátia akkor talán :)
nem gondolod kicsit meredeknek, hogy egy ismeretlen csajt egybõl elhivnál külföldre magadhoz? Én Hollandiában élek, nincs barátnõm, de ilyen meg se fordult a fejemben.. mióta kijöttem, elég sok csaj ismerõsöm vallota be, hogy össze akart volna jönni velem, és szeretne "meglátogatni", de inkább nem. Mi van, ha valami annyira nem stimmel, hogy az õrületbe kerget? Nem kérheted meg, hogy távozzon, mert szegény azt se tudja, hogy épp hol van...
A kérdező hozzászólása: Inkább az ellenkezõjétõl tartanék, hogy túl szimpatikusak lennénk egymásnak és nehéz lenne a végén elszakadni.
minden hátsószándék nélkül én kíváncsi lennék egy fotóra rólad
A kérdező hozzászólása: #22 Lány vagy, vagy fiú?
Nem mennék. Hogy miért? Mert veszélyes egy idegen férfiaval külföldre utazni. Persze lehet elõtte levelezgetni, de az nem elég. Még mindig idegen marad a számomra. Másrészt nem is mennék olyannal úgymond nyaralni, akivel esélyes, hogy nem jövünk ki jól. Számomra az utazgatás azt jelenti, hogy felfedezünk új, érdekes helyeket olyanokkal, akiket kedvelek és szívesen töltöm el az idõt velük.
A kérdező hozzászólása: Jól van, gondold ezt. De akinek nincs éppen párkapcsolata, miért ne lóghatna együtt egy normális férfival egy kicsit? :)
Nem. Nem vagyok megfelelõ egy unalomûzõ szerepkörre-baromira unatkoznék:DD
Nem.
Ez sok mindentõl függhet... Pl. h Te is jól érezd magadat, meg igazán akarod-e a dolgot. Mert ha akarod, akkor mi a kérdés? :D
jó helyen keresel 'társaságot'.
ha ismerem az illetõt, igen. Mert pl. szívesen megnézném a várost amíg õ dolgozik. Ha megkér mosok és fõzök is rá. De ha unalomûzés alatt a szexet érti... hát ezért nekem nem kell kilométereket utaznom, szóval akkor inkább már valami közelebbi embert szemelnék ki.
A kérdező hozzászólása: Bár a kérdést a szex rovatban tettem fel, szándékosan nem a szexre kiélezve kérdeztem, hanem úgy minden egyben: barátkozás, utazgatás, vásárolgatás, nézelõdés, étterem-teszt, ami egy rendes emberi kapcsolatba belefér. :)
Amit te leírtál, az alapján nem értem miért pont lányt keresel, vagy miért nem viszed el egy barátod? Másrészt chaten rengeteg ilyen ír rám ilyen ajánlatokkal, aztán a végéhez odaírja, hogy azért egy kis kézimunka is jól jön :'DD szóval nem hiszek neked, hogy csak az kellene amit leírtál!
mindenki tudja h fizetett ..va féleséget akarsz
A kérdező hozzászólása: Ha szexre nem gondoltam volna, nem ebben a rovatban kérdeztem volna... De azért a fizetett k.va egy kicsit erõs kifejezés. Ha fizetni akarnék érte, van itt is k.va rengeteg.
lehet h erõs de az unalomûzõ társaság az ezt jelenti...
lány vagyok :)

Nem tudok maszturbálni? A pasimmal minden jól megy, ha ő ujjaz, el tudok menni, de ha egyedül vagyok valahogy nem megy. És most két hétig egyedül leszek Ha ciki, ha nem lány létemre ölni tudnék egy orgazmusért, mit tegyek? Technikák? 19/L

Legjobb válasz: gyere el hozzám és megujjazlak am komolyan 1.lehet hogy le kéne állnod egy ideig a maszturbálással 2.gondolj bele hogy mi az ami más akkor lehet hogy ha meg tudod teremteni a körülményeket akkor sikerülni fog. mellesleg próbáltad már eszközzel?

gyere el hozzám és megujjazlak am komolyan 1.lehet hogy le kéne állnod egy ideig a maszturbálással 2.gondolj bele hogy mi az ami más akkor lehet hogy ha meg tudod teremteni a körülményeket akkor sikerülni fog. mellesleg próbáltad már eszközzel?
talán ne próbáld meg heti 3* én mielõtt elõször voltam a barátnõmmel 2 hétig nem vertem ki és sokkal tovább bírtam és jobban élveztem mint késõbb mikor 1-2 napon belül
fék
jézusom, 2hétig nem bítod ki...? Nemár xd amúgy ha ki leszel éhezve, mégjobb lesz barátoddal
maszturbálj pornóra !
Fogdosd közbe a melled és ülj a tükör elé! ma ha csúnya vagy nem segít...
szúrnálak
A kérdező hozzászólása: 3* próbáltam az elmúlt héten és egyszer sem sikerült, a különbséget ha tudnám akkor nem kérdeznék
A kérdező hozzászólása: Hmmm... A fékbe kéne beleülnöm, vagy az kéne a szádra?
2 hétig ne csinálj semmit. Nehéz lesz, de amikor megjön a srác olyan orgazmusod lesz hogy a falig elspriccelsz :D

Az nem baj hogy ha föl (krákogom) a slejmet és egy kicsit néha véres? Nem tudom hogy ez miatte de most volt majd nem két hete egy orr polip mütétem.

Legjobb válasz: Ha még az orrváladékodban is van vér , akkor a mûtét helyébõl származik .Ha viszont nincs, akkor vagy a hörgõbõl vagy a garatból jön vér. Gondolom kontrollra vissza kell még menni az operáló orvosodhoz, mond el neki mindenképp.

Ha még az orrváladékodban is van vér , akkor a mûtét helyébõl származik .Ha viszont nincs, akkor vagy a hörgõbõl vagy a garatból jön vér. Gondolom kontrollra vissza kell még menni az operáló orvosodhoz, mond el neki mindenképp.
A kérdező hozzászólása: Kössz a választ am igen szokott még a orromból jönni vér

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!