Találatok a következő kifejezésre: Két hete Lehet, hogy baba (19 db)

Segítség! 32 hetes km vagyok, ma voltam UH-on és azt mondták hogy két héttel nagyobb a baba, tehát ő 34 hetes, a méretei: BPD:87 mm; AC: 312 mm; FL: 61mm, normális ez? A múlt héten hagytam abba az Elevit szedését, lehet a vitamin miatt ilyen nagy?

Legjobb válasz: Ezen nem szabad izgulni, nekem meg pont hogy 1 héttel kisebbnek mondták. Az utolsó menstruációtól csak a várható szülés idõpontját számolják ki, a peteérés mindenkinek máskor van a cikluson belül. Nekem azt mondta a dokim, hogy az elsõ ultrahangon megállapított kor a legpontosabb. Nekem a 7 héten azt mondták, hogy 5 hetes terhes vagyok. Az elevittõl nekem nem lett nagy a babám és inkább szedd, ebben a hideg téli idõben, kell a vitamin. Remélem tudtam segíteni abban, hogy megnyugodj kicsit.

Ezen nem szabad izgulni, nekem meg pont hogy 1 héttel kisebbnek mondták. Az utolsó menstruációtól csak a várható szülés idõpontját számolják ki, a peteérés mindenkinek máskor van a cikluson belül. Nekem azt mondta a dokim, hogy az elsõ ultrahangon megállapított kor a legpontosabb. Nekem a 7 héten azt mondták, hogy 5 hetes terhes vagyok. Az elevittõl nekem nem lett nagy a babám és inkább szedd, ebben a hideg téli idõben, kell a vitamin. Remélem tudtam segíteni abban, hogy megnyugodj kicsit.
16.33-as vagyok. A 34 negyedik héten mondták 33 hetesnek. Ez kimaradt az elejébõl.
Szia! Ezen ne izgulj, örülj neki, hogy ilyen jól fejlõdik a babád. Az én babókám is nagyobb a kelleténél, de én örülök. Hidd el, a 37. hét körül már örülni fogsz, hogy jól fejlett, mert talán akkor elõbb is kibújik majd:)
Szerintem sem kell aggódnod, a babád méretei teljesen normálisak! Egyébként is 10% eltérés lehet a valós és a uh által becsült adatok között! Nekem a 40.héten az uh vizsgálaton 2700g-ot mondott a babámra a nõci, rá 12órára 3000g-os babám született, pedig nem is ettem semmit közben!
Pedig 17:22-nek igaza van. Az UH csak egy becslést ad, ami 10%-ban eltérhet a valóságtól lefelé is, meg felfelé is, és ez teljesen normális és gyakori. Sõt, többet mondok: az eddig legnagyobb becslési hiba 2, 5 kiló volt! (Nyilván ez egyedi és egyszeri eset.)
Vitamintól NEM NÕ ÓRIÁSBÉBI. Nem tudom, ki terjeszti ezt a marhaságot. A te babád nagyobbra nõtt az átlagnál, valószínûleg genetikusan ilyen.
És miért nem tõlük kérdezted meg hogy ez baj-e?
Hány grammra becsülték?
Szia! Ez tényleg genetika, én nem szedtem vitaminokat, nagyon vékony vagyok. A második leányzómat 56 kilóval szültem és 4 kiló lett, senki nem nézte volna ki belõlem, mert pici hasam volt. Most várom a 3. babát, a 30 hetes uh eredményei: BPD: 82 mm, AC: 285, FL: 61 mm, becsült súlya 1930 gramm. A fej és haskörfogat szerint 33 hetesnek felel meg és én 30 hetesen voltam. Én is kérdeztem, hogy ez igy oké? Az mondta a doki, hogy minden rendben, de hatalmas a bébi. Most is csak 56 kiló vagyok, viszont hatalmas a pocakom, a dokim is azt mondta, hogy a hasam méretébõl gondolta, hogy nem lesz egy törpe a baba. És tényleg nem szedtem vitamint. És még csak nem is foganhatott elõbb, mert a párom éppen félidõben ért haza külföldrõl. Szerintem ez nálad is teljesen normális. Kicsit nagyobb bébire számíthatsz. De még az is lehet, hogy az uh se teljesen pontos. Könnyû szülést kívánok neked is! 35 hetes km.
En ugyanilyen adatokkal 38+1-re szultem, 3600gr-os babat!Szamithatsz ra h kesobb is jo nagy lesz(6hosan 9500gr volt). Viszont tenyleg nem a vitaminoktol fugg, hanem genetika, ahogy mar irtak elottem.
A kérdező hozzászólása: A többi válaszolónak meg köszönöm a segítséget!!!
A kérdező hozzászólása: Az elsõ válaszolónak írnám, hogy megkérdeztem, de nem nyugtatott meg a válaszuk.Amit meg te írtál az meg nem válasz a kérdésre!!!
A kérdező hozzászólása: 2450 gr-ra.

Ha nyalom a barátnőmet, attól lehet valami baja? Arra gondolok konkrétan, hogy elkeztük ezt a dolgot, és rá két hétre mondta, hogy begyulladt neki ott alul "sok cucc"..

mondta, hogy szerinte az ujjamról került be valami baci, de talán a számból is kerülhetett... és most nem engedi se az ujjammal, se a számmal, de én szeretném legalább a számmal... szerintetek? mit tegyek?

Legjobb válasz: Ha szex elott kezet + fogat mosol, akkor bizony nem lehet tole semmi baja...

Ha szex elott kezet + fogat mosol, akkor bizony nem lehet tole semmi baja...
lehetséges, hogy sajnos tõled származik a kórokozó, bár ne legyetek 100%-ig meggyõzõdve. Lehetséges, hogy nyilvános wc-n is összeszedhette... Légy türelmes és inkább gyõzd meg, hogy irány a doki. Neked is jobb lesz egészségesen kényeztetni Õt, minthogy valamit te is elkapj.
Kérdezd meg tõle, hogy biztos-e benne, hogy tõled kapta-e el! Amíg nem biztos, fölösleges dzsuvákról meg ilyen ekrõl gondolkodni, nem igaz?
Ha herpeszed van azt hiszem elkaphatja. Vagy ha a körmöd alatt van valami kosz, ami kézmosásnál nem mindig jön ki. De egyáltalán ne legyen benne biztos, hogy tõled kapta el. Lehet tényeg nyilvános wc, vagy felfázás, meg még csomó dolog:S. Orvosnál volt vele??
várj!!! az ilyen dolgok szerintem elég komolyan elcsunyulhatnak bár nem vagyok orvos nem akarok bunkó lenni de lehet hogy télleg rólad került oda valami dzsuva...
valahol olvastam hogy a szájon több baktérium van, mint egy nyilvános wc ülõkén, sztem simán elképzelhetõ. várjátok meg, hogy rendbe jöjjön
Menjen orvoshoz, és addig kerüljetek mindenféle érintkezést, amíg nem derül ki mi baj, és a doki nem javasolja azt. Mert, ha összeszedett valami fertõzést, akkor azt kezelni kell, akár te is elkaphatod (bocs, ha nem tõled indult). És addig nem javasolt semmilyen szexuális érintkezés.
Menjen el orvoshoz, de alapvetõ higiénia feltételek mellett, ami ugy látom nálatok meg van, nem te okoztad.Egy hüvelygombát, vagy baktériumot bárhonnan össze lehet szedni, sanszosabb hogy egy nyilvános wc a bûnös, mint a te szád.
Hát orvoshoz mindenképp menjen el, mert mindennek lehet szõvödménye, olyan is amit nem láthat....amugy sztem elég kicsir rá az esély hogy te vagy a gond forrása...ha neked semmi bajod sincs....
A kérdező hozzászólása: Herpeszem biztos hogy nincs!! Az ujjazást meg elhagyhatjuk, de kényeztetni szeretném!!! Szóval ha a szám eddig teljesen egészséges volt, meg fogat mosok, meg még szájvizet is használok, akkor tuti nem lesz semmi? (csak azért kérdezgetem ennyire, mert hátha tudtok logikus érveket mondani, amivel õt is meggyõzhetném) Amúgy orvosnál nem volt, mert egyik bnõjének is volt ilyen, és megoldódott a helyzet... És akkor hogy tudnám rávenni a dologra???? áááá segítség!! :D:D:D
A kérdező hozzászólása: A zuhanyzás és a fogmosás elõtte alap... mondtam neki, hogy veszek szájvizet is ha kell, és akkor tökéletes a fertõtlenítés :D , de akkor se akarta, mert fél, hogy komolyabb baja lesz belõle (mármint ha begyullad)....:S és ahogy a kérdésben is írtam, szeretném legalább a számmal, mert azt nagyon imádom :P és szerintem a szájvíz a fertõtlenítésre tökéletes. :) ))
A kérdező hozzászólása: Kössz a válaszokat, ez kb 3-4 hete volt, azóta rendbe is jött, utána voltunk is együtt, de nyali-fali nem volt...

Két hete késik. Lehet, hogy baba?

Január 11-én volt meg a menzeszem,tartott hat napig.24-én együtt voltam a párommal,február 13-án kellett volna megjönnie,de semmi. Hónap elején két napig eszeveszetten viszketett a mellem,átlátszó folyásom van,ami kicsit b?ségesebb,szúrkálnak a petefészkeim és olyan mintha meg akarna jönni,csak nem olyan er?sek a "görcsök".Kett? tesztet csináltam,negatívak.Pont ma volt a második teszt!

Legjobb válasz: Valóban, a tesztnek már ki kellett volna mutatni terhességet, de van akinek csak késõbb jelenik meg a két csík. Keresd fel nõgyógyászodat!! A tüneteid egyébként terhességre utalnak :o)

Valóban, a tesztnek már ki kellett volna mutatni terhességet, de van akinek csak késõbb jelenik meg a két csík. Keresd fel nõgyógyászodat!! A tüneteid egyébként terhességre utalnak :o)

Két hete késik a vérzésem és az orvos szerint lehet, hogy baba, de lehet, hogy megfog jönni. Jár már valaki így?

2009. dec. 29-én kellett volna megjönnie a vérzésemnek. A mai napig nem jött meg. Csináltam tesztet a múlt héten szerda reggel, negatív lett. Ezen a héten kedden is csináltam tesztet, de azt este 6 óra körül, az is negatív lett. Most voltam orvosnál: egy hetet még várnom kell, ismét csinálnom kell tesztet. Megnézett hüvelyi ultrahangon: látszik, hogy volt peteérésem, a méhnyálkahártyám kb 16 mm. Biztatóak az eredmények, de a mostani helyzet alapján bármi lehet. Lehet baba is, de lehet, hogy meg fog jönni.

Legjobb válasz: Én voltam így, a végén gyógyszerrel "hozták meg".

Én voltam így, a végén gyógyszerrel "hozták meg".
Nekem is volt ilyen, norcolut lett belõle.
Szia! Nekem baba volt, de a végén felszívódott, az orvos szerint nem volt életképes. A hormonjaim sem voltak rendben. Remélem nálad nem ez a helyzet. SOKSOK szerencsét! Kérlek majd írj, mi történt veled!

Lehet, hogy két hete összejött a baba. Az elmúlt napokban hányinger, szédülés, no mensi (csak min. Barnázás), a tegnapi tesztem neg. Hőmérőztem is, hajnalban ébredéskor 36, 2, viszont már 10 perccel utána 37 fok, egyébként egész nap 37, 4. Szerintetek?

Legjobb válasz: szerintem esélyes. mikorra nem várod/vártad? már késik? én nem hõmérõzöm, de 3 napja én is éreztem d.u-nonként, hogy magas, és 37' volt..nem tudom..remélem jót jelent! drukkolok!

szerintem esélyes. mikorra nem várod/vártad? már késik? én nem hõmérõzöm, de 3 napja én is éreztem d.u-nonként, hogy magas, és 37' volt..nem tudom..remélem jót jelent! drukkolok!
Sziasztok! Csak az számít amit reggel rögtön az ébredés után mérsz.semmi más!!Ez még nem jelenti azt hogy nem vagy babás mert nem törvényszerû mindenkinek 37 fokos láz.Tesztelj ha már késik és ki fog derülni!Szurkolok hogy babátok legyen!!!
Igen szóval a pcos görbe nem az asztalom igy már csak ált. irok. a felkelés elötti hõ az igazi de nekem a 37.4 már magas szerintem az inkább betegségre mint várandósságra utal.
és du-ra a 37'?? mondom nem szoktam mérni..de nekem a napközbeni hõm az az elõírás szerinti 36, 6 szokott lenni..most meg érzem, hogy több, mert tök nyomott vagyok!
pco miatt is barnázhattál. szerintem nem vagy babás.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! hétvégén még csinálok egy tesztet. egyébként a hõmérséklet csak hüvelyben mérve fixen 37, 4 (EGÉSZ NAP!!! a hajnalt kivéve) a testhõmérsékletem 36, 3-36, 5 körül van. én egébként soha nem hõmérõztem, tegnap csak azért kezdtm mérni, mert a 7 hetes kismama barátnõm javasolta. egyébként õ is pco-s, napok óta barnázik, nála a terhesség óta magas ennyire a hüvelyben mért hõméséklet. a szédülés az, ami a legjobban "zavar", ma kétszer is majdnem eldõltem... igyekszem nem kattogni ezen, de azért jó, hogy ti is agyaltatok velem. köszönöm, szép napot :)

Két hete késik a mensim, fáj a mellem és enyhe hányingerem van. Lehet, hogy baba?

Az els? héten az alhasam eléggé fájt,de a hét végén csináltam 1 tesztet amin a második csik csak halvány lett.

Legjobb válasz: Igen, lehetsz terhes! A halvány csík is csík. Én a helyedben csinálnék még egy tesztet. Ha nem görcs, csak sima fájás, akkor nem rossz jel.

Igen, lehetsz terhes! A halvány csík is csík. Én a helyedben csinálnék még egy tesztet. Ha nem görcs, csak sima fájás, akkor nem rossz jel.
Szinte biztos, hogy baba! Csinálj még egy tesztet, vagy még jobb, ha elmész nõgyógyászhoz!
Szerintem is baba lesz a dologban! Csinálj még egy tesztet, esetleg egy másik fajtát, és hidd el, a halvány csíkból sötét lesz! Gratulálok, és nagyon Szurkolok neked! Majd írj hogy mi lett!

Lehet már mensi? Elhalt a baba, ami miatt lasaan két hete, hogy műtöttek.3 napig volt kis vérzés, aztán teljesen megszűnt és most van valami vérzés-féle és eléggé fáj a hasam. Tudom, hogy 4-6 hetet szoktak mondani, de ez akkor most mi lehet?

Legjobb válasz: Nekem a mûtét után két napig volt vérzés, aztán két hét múlva megjött rendesen, az elõzõ ciklushoz képest, és eléggé véreztem 6 napig. De aztán elmúlt, és megnyugodtam. A ciklusom rendszeres maradt a mûtéttõl függetlenül. Ne aggódj, ha nem múlik el 6 nap múlva sem, vagy nem csökken a mennyiség, hanem inkább fokozódik, vagy nagyon fáj, akkor menj vissza a dokihoz.

Nekem a mûtét után két napig volt vérzés, aztán két hét múlva megjött rendesen, az elõzõ ciklushoz képest, és eléggé véreztem 6 napig. De aztán elmúlt, és megnyugodtam. A ciklusom rendszeres maradt a mûtéttõl függetlenül. Ne aggódj, ha nem múlik el 6 nap múlva sem, vagy nem csökken a mennyiség, hanem inkább fokozódik, vagy nagyon fáj, akkor menj vissza a dokihoz.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, mi lehetett, végülis csak este volt kis vérzés, éjszakára meg mára semmi. Kb. hét hét múlva lenne esedékes mensi, ez inkább peteérési idõszaknak felel meg, ha a régi ciklusomhoz viszonyítom. Szerdán megyek a dokihoz kontrollra, csak mond valami okosat! Köszi a válaszokat!
Úgy emlékszek nekem is két héttel mûtét után jött meg a menzim, úgyhogy sztem lehet hogy az.
Nekem pont 4 hét volt, de sztem lehet. Nem a ciklusodra emlékszik a szervezeted, és azért megjött? Azért ha nagyon fáj a hasad, nézesd meg, nehogy valami mûtéti szövõdmény legyen!

Mitől lehet, hogy napok óta fáj a bal petefészkem körül? Már több mint két hete késik a mensim, még nem mertem tesztelni. Lehet baba a dologban?

Legjobb válasz: Miért nem mertél tesztelni? Nem akarsz babát? Mert szerintem az elsõ lépés a teszt és utánna menj dokihoz. 2 hét az sok akár baba miatt akár nem.

Miért nem mertél tesztelni? Nem akarsz babát? Mert szerintem az elsõ lépés a teszt és utánna menj dokihoz. 2 hét az sok akár baba miatt akár nem.
szia azért szurhat a hasad a bal oldalon mert terhes vagy, vagy méhenkivül van, és az nagyon veszélyes, vagy lehet hogy cista van és azért nem jön meg. tesztelt és akármi lesz, menj a dokihoz, ha terhes vagy akkor az már a 6. hét, van sivhag is , ha megnem akkor hátha talál valamit. irj majd mi van. szoritok
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Ma teszteltem reggel és az negatív lett sajna, nagyon el vagyok keseredve.Jövõ héten bejelentkezem a dokihoz, remélem megmondja, hogy mi a baj.
Hát akkor tesztelj gyorsan, lehet már babás vagy!Gratulálok:) !
A kérdező hozzászólása: De igen nagyon szeretnék babát de már annyiszor csalódtam, és ezért vártam még a tesztel.Csak tudni szerettem volna, hogy mitõl lehet ez a tünet.

38 heti UH-n 36 hét körüli adatokat mértek. A baba arányos (BPD:90mm, FL:70mm, AC:289mmm, TTD:88mm súly: 2708gr) lepény, magzatvíz tökéletes. Csak épp a két hét hiányzik. Lehet hogy csak kicsi lesz vagy aggódjak?

Legjobb válasz: Szia, ne aggódj, nekem szinte ugyanezek az adataim és a dokim csak annyit mondott, hogy nem lesz egy óriás bébi, de majd idekint megnõ :) 38 hetes kismami

Szia, ne aggódj, nekem szinte ugyanezek az adataim és a dokim csak annyit mondott, hogy nem lesz egy óriás bébi, de majd idekint megnõ :) 38 hetes kismami

13 hetes kismamam vagyok. Már két hete nagyon náthás vagyok, folyik az orrom és fáj a torkom. Nagyon félek, hogy ettől valami baja lehet a babának! Lehetséges? A dokik nem mondanak semmit!

Táppénzen is voltam egy hétig, akkor jól voltam, de most megint visszaestem. Homeopátiás gyógyszereket szedtem, de semmi javulás.

Legjobb válasz: Arra vigyázz, hogy lázad ne legyen! A homeopátiának több idõ kell, ha nem vagy még jól maradj otthon még!!! nem lesz baja a babának egy megfázástól, de mindenképpen próbálj rápihenni!

Arra vigyázz, hogy lázad ne legyen! A homeopátiának több idõ kell, ha nem vagy még jól maradj otthon még!!! nem lesz baja a babának egy megfázástól, de mindenképpen próbálj rápihenni!
Ha nincs lázad, nem lesz baj! Szedj 1000mg-os c-vitamint is! Sok tea és sok pihi!
Nekem a csipkebogyó tea nagyon bevált mindig, abban van a legtöbb C vitamin, és mivel természetes úton viszed be, így sokkal több szívódik fel belõle, mintha tablettában vennéd. Csak az okozhat problémát, ha lázad is van, ebben az esetben azonnal orvoshoz kell menni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!