Találatok a következő kifejezésre: Két hete Lehet, hogy (156 db)

Most vagyok a 28.napban, két hete görcsöl a hasam és a mellem is bedagadt, valamint hányingerem van reggelente és esténként ugy egy hete. Lehet, hogy terhes vagyok?

Tegnap óta a mellbimbómon kis fehér dudorok lettek,viszont este óta van egy kis halvány rózsaszín folyásom,ami zselés,darabos(bocsi,hogy ennyire részletes,de nem tudom máshol megkérdezni). Reménykedhetek a babában? Tesztel várjak még egy kicsit?mert nem akarok csalódni.

Legjobb válasz: Ha mára nem vártad akkor akár holnap reggel tesztelhetsz. De várhatsz is 2-3 napot. Ha addig nem jön meg, reméljük.Ez a rózsaszín valami még belefér. Szurkolok!

Ha mára nem vártad akkor akár holnap reggel tesztelhetsz. De várhatsz is 2-3 napot. Ha addig nem jön meg, reméljük.Ez a rózsaszín valami még belefér. Szurkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszi!:-)

A 25. héten vagyok, késszerű szúrások egyre gyakrabban állnak az alhasam két oldalába. Lehet, hogy csak a méhszalagok nyúlnak?

Az orvosom megvizsgált, azt mondta, h nincsen nyitva a méhszáj, de azért figyeljek magamra jobban, mert ezek a koraszülés jelei lehetnek. Szedek MagneB6-ot, pihenek is sokat,nem vérzek. Remélem nem lesz baj..

Legjobb válasz: Emlékeim szerint (2 baba) 3 hullámban van ilyesmi, amikor hirtelen jobban nõ a méh, mint elõtte. A legelején, meg ilyen tájban, mint Neked, és a vége felé még. Remélhetõleg errõl van szó. Nem vagy nyitva, ez jó jel, szeded a Magne B6-ot és pihensz, szerintem ennél "jobban" ezt nem lehet csinálni. Jó pocakosodást! :o)

Emlékeim szerint (2 baba) 3 hullámban van ilyesmi, amikor hirtelen jobban nõ a méh, mint elõtte. A legelején, meg ilyen tájban, mint Neked, és a vége felé még. Remélhetõleg errõl van szó. Nem vagy nyitva, ez jó jel, szeded a Magne B6-ot és pihensz, szerintem ennél "jobban" ezt nem lehet csinálni. Jó pocakosodást! :o)
Szia! Nekem is nagyon gyakori jelenség volt. Bár nem figyeltem meg, hogy mely idõszakban csúcsosodott ki. Volt, hogy akaratom ellenére összerándultam, görnyedtem. Nagyon erõsek voltak. Szülés után kiderült, hogy hátrahajló a méhem, így emiatt kellett szerintem sokall többet nyúlnia a szalagoknak. Van aki meg meg se érzi. de bajt nem jelent. Jó pocakosodást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, megnyugtattatok :) Igyekszem még többet pihenni.

Ha nyalom a barátnőmet, attól lehet valami baja? Arra gondolok konkrétan, hogy elkeztük ezt a dolgot, és rá két hétre mondta, hogy begyulladt neki ott alul "sok cucc"..

mondta, hogy szerinte az ujjamról került be valami baci, de talán a számból is kerülhetett... és most nem engedi se az ujjammal, se a számmal, de én szeretném legalább a számmal... szerintetek? mit tegyek?

Legjobb válasz: Ha szex elott kezet + fogat mosol, akkor bizony nem lehet tole semmi baja...

Ha szex elott kezet + fogat mosol, akkor bizony nem lehet tole semmi baja...
lehetséges, hogy sajnos tõled származik a kórokozó, bár ne legyetek 100%-ig meggyõzõdve. Lehetséges, hogy nyilvános wc-n is összeszedhette... Légy türelmes és inkább gyõzd meg, hogy irány a doki. Neked is jobb lesz egészségesen kényeztetni Õt, minthogy valamit te is elkapj.
Kérdezd meg tõle, hogy biztos-e benne, hogy tõled kapta-e el! Amíg nem biztos, fölösleges dzsuvákról meg ilyen ekrõl gondolkodni, nem igaz?
Ha herpeszed van azt hiszem elkaphatja. Vagy ha a körmöd alatt van valami kosz, ami kézmosásnál nem mindig jön ki. De egyáltalán ne legyen benne biztos, hogy tõled kapta el. Lehet tényeg nyilvános wc, vagy felfázás, meg még csomó dolog:S. Orvosnál volt vele??
várj!!! az ilyen dolgok szerintem elég komolyan elcsunyulhatnak bár nem vagyok orvos nem akarok bunkó lenni de lehet hogy télleg rólad került oda valami dzsuva...
valahol olvastam hogy a szájon több baktérium van, mint egy nyilvános wc ülõkén, sztem simán elképzelhetõ. várjátok meg, hogy rendbe jöjjön
Menjen orvoshoz, és addig kerüljetek mindenféle érintkezést, amíg nem derül ki mi baj, és a doki nem javasolja azt. Mert, ha összeszedett valami fertõzést, akkor azt kezelni kell, akár te is elkaphatod (bocs, ha nem tõled indult). És addig nem javasolt semmilyen szexuális érintkezés.
Menjen el orvoshoz, de alapvetõ higiénia feltételek mellett, ami ugy látom nálatok meg van, nem te okoztad.Egy hüvelygombát, vagy baktériumot bárhonnan össze lehet szedni, sanszosabb hogy egy nyilvános wc a bûnös, mint a te szád.
Hát orvoshoz mindenképp menjen el, mert mindennek lehet szõvödménye, olyan is amit nem láthat....amugy sztem elég kicsir rá az esély hogy te vagy a gond forrása...ha neked semmi bajod sincs....
A kérdező hozzászólása: Herpeszem biztos hogy nincs!! Az ujjazást meg elhagyhatjuk, de kényeztetni szeretném!!! Szóval ha a szám eddig teljesen egészséges volt, meg fogat mosok, meg még szájvizet is használok, akkor tuti nem lesz semmi? (csak azért kérdezgetem ennyire, mert hátha tudtok logikus érveket mondani, amivel õt is meggyõzhetném) Amúgy orvosnál nem volt, mert egyik bnõjének is volt ilyen, és megoldódott a helyzet... És akkor hogy tudnám rávenni a dologra???? áááá segítség!! :D:D:D
A kérdező hozzászólása: A zuhanyzás és a fogmosás elõtte alap... mondtam neki, hogy veszek szájvizet is ha kell, és akkor tökéletes a fertõtlenítés :D , de akkor se akarta, mert fél, hogy komolyabb baja lesz belõle (mármint ha begyullad)....:S és ahogy a kérdésben is írtam, szeretném legalább a számmal, mert azt nagyon imádom :P és szerintem a szájvíz a fertõtlenítésre tökéletes. :) ))
A kérdező hozzászólása: Kössz a válaszokat, ez kb 3-4 hete volt, azóta rendbe is jött, utána voltunk is együtt, de nyali-fali nem volt...

Lehet már mensi? Elhalt a baba, ami miatt lasaan két hete, hogy műtöttek.3 napig volt kis vérzés, aztán teljesen megszűnt és most van valami vérzés-féle és eléggé fáj a hasam. Tudom, hogy 4-6 hetet szoktak mondani, de ez akkor most mi lehet?

Legjobb válasz: Nekem a mûtét után két napig volt vérzés, aztán két hét múlva megjött rendesen, az elõzõ ciklushoz képest, és eléggé véreztem 6 napig. De aztán elmúlt, és megnyugodtam. A ciklusom rendszeres maradt a mûtéttõl függetlenül. Ne aggódj, ha nem múlik el 6 nap múlva sem, vagy nem csökken a mennyiség, hanem inkább fokozódik, vagy nagyon fáj, akkor menj vissza a dokihoz.

Nekem a mûtét után két napig volt vérzés, aztán két hét múlva megjött rendesen, az elõzõ ciklushoz képest, és eléggé véreztem 6 napig. De aztán elmúlt, és megnyugodtam. A ciklusom rendszeres maradt a mûtéttõl függetlenül. Ne aggódj, ha nem múlik el 6 nap múlva sem, vagy nem csökken a mennyiség, hanem inkább fokozódik, vagy nagyon fáj, akkor menj vissza a dokihoz.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, mi lehetett, végülis csak este volt kis vérzés, éjszakára meg mára semmi. Kb. hét hét múlva lenne esedékes mensi, ez inkább peteérési idõszaknak felel meg, ha a régi ciklusomhoz viszonyítom. Szerdán megyek a dokihoz kontrollra, csak mond valami okosat! Köszi a válaszokat!
Úgy emlékszek nekem is két héttel mûtét után jött meg a menzim, úgyhogy sztem lehet hogy az.
Nekem pont 4 hét volt, de sztem lehet. Nem a ciklusodra emlékszik a szervezeted, és azért megjött? Azért ha nagyon fáj a hasad, nézesd meg, nehogy valami mûtéti szövõdmény legyen!

Olyat lehet, hogy két hétig táppénzen vagyok, utána két hétig nem (a munkahelyemen téli szünet van, és akkorra rendes fizetést kapnék és amúgy se kéne bejárni), és a téli szünet után megint téppénzen vagyok?

16 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Persze, elmész a dokihoz, kiíír, két hét múlva vissza mész a dokihoz, hogy szeretnéd felvenni a munkát jobban vagy, beviszed melóhelyre a papírokat, ott jelentkezel hogy felvennéd a munkát. Jön a 2 hetes téli szünet, majd utánna ismét elmész a dokihoz, s kiííratod magad. Ennek csak a munkahelyen nem fognak örülni, mert az elsõ 15 napot õk fizetik míg betegen vagy, majd vissza mész dolgozi, adják a fizut, majd ismét elmész betegre, s nekik megint ki kell fizetni az elsõ 15 napot míg betegen vagy. Ha folyamatosan vagy betegen, akkor csak az elsõ 15 napon fizetik õk a beteg szabid, utánna táppénz.

Persze, elmész a dokihoz, kiíír, két hét múlva vissza mész a dokihoz, hogy szeretnéd felvenni a munkát jobban vagy, beviszed melóhelyre a papírokat, ott jelentkezel hogy felvennéd a munkát. Jön a 2 hetes téli szünet, majd utánna ismét elmész a dokihoz, s kiííratod magad. Ennek csak a munkahelyen nem fognak örülni, mert az elsõ 15 napot õk fizetik míg betegen vagy, majd vissza mész dolgozi, adják a fizut, majd ismét elmész betegre, s nekik megint ki kell fizetni az elsõ 15 napot míg betegen vagy. Ha folyamatosan vagy betegen, akkor csak az elsõ 15 napon fizetik õk a beteg szabid, utánna táppénz.
A kérdező hozzászólása: Hát az igazság az, ogy ezt a megoldást a fõnököm javasolta:)

Mikortól, vagy hány hónapos kortól lehet úgy adni a babáknak, hogy délelőtt gyümölcs, délután főzelék? A babám 4 hónapos, két hetet kezdtük a gyümölcsöt délelőttönként kapja. Tápszeresek vagyunk. És babapiskótát mikortól lehet hozzákeverni neki?

Legjobb válasz: úgyis látod, hogy mennyit eszik meg egy evésre a gyümölcsökbõl. Ha már legalább fél üveggel megeszik, akkor szerintem elkezdheted a fõzelékeket is kóstoltatni vele. Ha már abból is megeszik fél-1 üveggel, akkor nyugodtan adhatod neki. Én nem egészen 4 hónapos volt mikor kóstoltattam vele, és kb 3 hét alatt el is jutottam oda, hogy délután fõzeléket evett, délelõtt gyümölcsöt. aztán rá két hétre kb már tízóraira gyümit evett, ebédre fõzeléket, uzsonnára pedig megint gyümölcsöt vagy akkor is fõzit. Szerencsére semmire nem volt allergiás, így gyorsan tudtunk haladni a kóstolásokkal. Babapiskótát még nem adtam neki, de szerintem 6 hós kor alatt azt biztos, hogy nem, utána is csak olyat, ami nem tartalmaz lisztet, tartósítókat, ilyeneket. vannak külön babakekszek, azokat amennyire tudom, 6 hós kor felett eheti a baba.

úgyis látod, hogy mennyit eszik meg egy evésre a gyümölcsökbõl. Ha már legalább fél üveggel megeszik, akkor szerintem elkezdheted a fõzelékeket is kóstoltatni vele. Ha már abból is megeszik fél-1 üveggel, akkor nyugodtan adhatod neki. Én nem egészen 4 hónapos volt mikor kóstoltattam vele, és kb 3 hét alatt el is jutottam oda, hogy délután fõzeléket evett, délelõtt gyümölcsöt. aztán rá két hétre kb már tízóraira gyümit evett, ebédre fõzeléket, uzsonnára pedig megint gyümölcsöt vagy akkor is fõzit. Szerencsére semmire nem volt allergiás, így gyorsan tudtunk haladni a kóstolásokkal. Babapiskótát még nem adtam neki, de szerintem 6 hós kor alatt azt biztos, hogy nem, utána is csak olyat, ami nem tartalmaz lisztet, tartósítókat, ilyeneket. vannak külön babakekszek, azokat amennyire tudom, 6 hós kor felett eheti a baba.
Mi kb 3.5 hónapostól kezdtünk "rendesen" enni.Az én babám is tápis, most 5 hónapos, és de.gyümi, ebéd tejpép, uzsi fõzi, a reggeli és a vacsi tápszer.De mióta ráérzett az izekre, nem nagyon kell a táp...Babakekszet én vettem, h.legyen itthon, de még nem adok, de 6 hótól adható, az van ráirva.Én úgy gondolom, a keksz késöbb kell, amikor már nem elég kalória nekik a sima gyümölcspüré.Remélem valamennyit segitettem!
Elõzõ jól irta, ha már megeszik egy étkezésre valót nyugodtan ki lehet váltani. Mi 5 hónaposan csak reggel és este ettünk tápszert. Délelõtt gyümit, ebédre fõzit, uzsonnára meg tejpépet kapott. Babapiskótát csak most kezdtem adni (9 és fél hós), de 5 hónapos kortól Hipp babakekszet kapott a gyümibe reszelve. Kicsit drága (600 körül volt egy doboz), de ha jól emlékszem 4 hótól lehet adni.
A kérdező hozzászólása: Igen, köszönöm a segítséget, nagy segítség volt a válaszotok!
18:43-as vagyok: Az elsõt akartam irni, csak közbe közénk irtak. :)

Két terhességi tesztet (Gravi HCG, Gabriel) is elvégeztem pár nap különbséggel és mind a kettő negatív lett. A Menstruációm 3 hete nem jött meg. Akkor most lehet hogy terhes vagyok? Mennyire megbízhatók ezek a terhességi tesztek ha negatívat mutat!

Legjobb válasz: Szerintem nem vagy terhes ha három hete már késik és a tesztek negatívak, mert ezek a tesztek tudtommal elég jók. Valószínüleg a nagy kánikula zavart be. Az orvosok szerint idõnként belefér a dologba, hogy késik vagy egy havi kimarad. Még nekem sem késett soha azelõtt. Két hónappal ezelõtt viszont megtörtént, másfél hetet késett, amikor mondtam a nõdokinak, fel se vette, azt mondta, elõfordul az ilyen.

Szerintem nem vagy terhes ha három hete már késik és a tesztek negatívak, mert ezek a tesztek tudtommal elég jók. Valószínüleg a nagy kánikula zavart be. Az orvosok szerint idõnként belefér a dologba, hogy késik vagy egy havi kimarad. Még nekem sem késett soha azelõtt. Két hónappal ezelõtt viszont megtörtént, másfél hetet késett, amikor mondtam a nõdokinak, fel se vette, azt mondta, elõfordul az ilyen.
Szerintem sem vagy terhes. Az elsõ válaszoló nagyon jól megírta, hogy elõfordul, hogy kimarad a menstruáció. Állítólag a szervezetünk az egy év alatt egyszer "pihen". Nekem év elején volt, hogy egy hónap teljesen kimaradt.Következõ hónaptól pedig szépen minden visszaállt. De ha most sem fog megjönni, akkor szerintem érdemes lenne dokihoz menned!

Már két hete tart a menstruációm, fáj az alhasam, a családorvosom szerint lehet terhesség is. Dokihoz csak holnapután sikerült előjegyeztessem magam, érdekelne, hogy valóban lehet szó terhességről is?

voltatok hasonló cip?ben és mégis terhesen?

Legjobb válasz: Ha két hete vérzel, akkor hogy lennél terhes?? Ajjaj, ez a doki... Menj el a nõgyógyászhoz, meg kell nézni, mi a hosszú vérzés oka.

Ha két hete vérzel, akkor hogy lennél terhes?? Ajjaj, ez a doki... Menj el a nõgyógyászhoz, meg kell nézni, mi a hosszú vérzés oka.
A kérdező hozzászólása: Nekem is furcsa volt, sajnos nõdokik nagyon zsúfoltak, alig várom már a hétfõt, hogy lássam mit mond. Sürgösségre semmi szín alatt nem mennék.
Ha mész, kérdezz majd rá a vaspótlásra is. Mert az erõs és hosszan tartó vérzéssel sok vas kimegy a szervezetbõl, lehet, hogy jó lesz egy kicsit rásegíteni, de majd a doki megmondja. (A vas amúgy is vényköteles)
Ha már 2 hete menstruálsz akkor biztos hogy nem vagy terhes.

Terhes vagyok? Két hete késik a mensesem. Egy honapja vesztettem el a szüzeségem, lehet, hogy attol?

Védekeztünk ovszerrel de a második menetnél nem mindig...de nem ment el bennem a párom. Ugye nem vagyok terhes?

Legjobb válasz: Szia! Hány éves vagy? Én is hasonló helyzetben vagyok. Nekem is két hetet késik. Amúgy ha még nem régóta menzeszelsz akkor lehet nem állt be még normálisra.

Szia! Hány éves vagy? Én is hasonló helyzetben vagyok. Nekem is két hetet késik. Amúgy ha még nem régóta menzeszelsz akkor lehet nem állt be még normálisra.
Szerinte vegyetrek tesztet, lehetõleg 2 különbözõt, és reggeli elsõ vizeletbõl végezzétek el. HA pozitív akkor azért, ha negatív, akkor is nem árt meglátogazni a dokit. És védekezés nélkül ne éljeten nemi életet, mert a természet furcsa játékokra képes. Van olyan, akire elég ránézni, és terhes, másnak hónapokon keresztül nem sikerül. Szorítok, hogy ne legyen gond :)
Mivel nem védekeztetek végig, ezért nem kizárt, hogy terhes vagy. Lévén, hogy az elõváladékban is lehet sperma. Most már kimutatja a teszt a terhességet. Baktass el a drogériába és vegyél 1-et.
Ha most veszítetted el nemrég, akkor az is bekavarhat. Sõt, egy-egy aktus is eltolhatja/elõrehozhatja a menzeszt, hormonok olyankor rakoncátlankodnak :) De a biztonság kedvéért vegyél egy tesztet!
A kérdező hozzászólása: 16 vagyok, és jövöhéten megyek orvoshoz:)
Az, hogy nem jött meg, nem jelenti, hogy terhes vagy.
Ha nem védekeztél az is elõfordulhat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!