Találatok a következő kifejezésre: Két hete Lehet, (483 db)

Elhalt baba miatti missed abortus után másfél-két héttel lehet peteérés? Olyan mintha annak a jeleit érezném.

Legjobb válasz: Akár lehet is hiszen utánna is megjön a vérzés.. én hét hete várok rá és tuti hogy nem várok babát...

Akár lehet is hiszen utánna is megjön a vérzés.. én hét hete várok rá és tuti hogy nem várok babát...

Missed ab. után két héttel, lehet baj?

Két hete pénteken volt egy missed abom , sajnos :( Azóta tűrtőztetjük magunkat a párommal, de tegnap nem bírtuk tovább, és orálisan kielégített. Lehet ebből bajom? Direkt nem szexeltünk, mert tudom, hogy minek volt kitéve a méhfalam :(

Legjobb válasz: nem valószínû, de azért a fertõzés esélye így is megvan.

nem valószínû, de azért a fertõzés esélye így is megvan.

Két héten belül egyenletes barnára kellene sülnöm. Mennék szoláriumba, de éppen most lesz a menstruációm. Lehet menstruáció alatt szoláriumba menni és hányszor kell elmennem?

Nem akarok csokibarna lenni, csak szép egyenletes .

Legjobb válasz: Persze, lehet mensi alatt is, tampont használj, akkor semmi kényelmetlénseget nem okoz. Két hét nem sok, vigyázz, nehogy túl sokat menj, mert akkor pont két hét múlva fog az egész lehámlani :( Szerintem hetente maximum kétszer és ne menj hosszú idõre, nehogy megégj, mert akkor a bõrödnek annyi. És rengeteget kend a két hét alatt a bõrödet. Lehet rásegíteni olyan testápolóval is, amiben van egy kevés (!!!) önbarnító. Ezt szolizás mellé is nyugodtan lehet használni, szép napsütötte színed lesz.

Persze, lehet mensi alatt is, tampont használj, akkor semmi kényelmetlénseget nem okoz. Két hét nem sok, vigyázz, nehogy túl sokat menj, mert akkor pont két hét múlva fog az egész lehámlani :( Szerintem hetente maximum kétszer és ne menj hosszú idõre, nehogy megégj, mert akkor a bõrödnek annyi. És rengeteget kend a két hét alatt a bõrödet. Lehet rásegíteni olyan testápolóval is, amiben van egy kevés (!!!) önbarnító. Ezt szolizás mellé is nyugodtan lehet használni, szép napsütötte színed lesz.
A kérdező hozzászólása: és elég, ha mondjuk 3szor elmegyek? annak már lesz eredménye?
Ha két heted van, akkor szerintem úgy csináld, hogy egyik héten- és másik héten is elmész mundjuk 2-2 alkalommal. Négy alkalomnak szerintem már lesz eredménye :) A menstruációtól függetlenül nyugodtan befeküdhetsz! Ja és ha van lehetõséged és idõd engedi, akkor napozhatsz is. Két szolialkalom után ha strandolsz egyet, meg fogsz lepõdni az eredményen :)
Szerintem ne menj menszesz alatt szoláriumba-mivel meleg van és így könnyebb elkapni valamilyen fertõzést.Te tudod hogy egy fertõzést megkockáztatsz-e.Inkább menj el önbarnító kabinba(tampont használj közben) : szépen, egyenletesen barnít és már 1 alkalom is elég.

Lehet már mensi? Elhalt a baba, ami miatt lasaan két hete, hogy műtöttek.3 napig volt kis vérzés, aztán teljesen megszűnt és most van valami vérzés-féle és eléggé fáj a hasam. Tudom, hogy 4-6 hetet szoktak mondani, de ez akkor most mi lehet?

Legjobb válasz: Nekem a mûtét után két napig volt vérzés, aztán két hét múlva megjött rendesen, az elõzõ ciklushoz képest, és eléggé véreztem 6 napig. De aztán elmúlt, és megnyugodtam. A ciklusom rendszeres maradt a mûtéttõl függetlenül. Ne aggódj, ha nem múlik el 6 nap múlva sem, vagy nem csökken a mennyiség, hanem inkább fokozódik, vagy nagyon fáj, akkor menj vissza a dokihoz.

Nekem a mûtét után két napig volt vérzés, aztán két hét múlva megjött rendesen, az elõzõ ciklushoz képest, és eléggé véreztem 6 napig. De aztán elmúlt, és megnyugodtam. A ciklusom rendszeres maradt a mûtéttõl függetlenül. Ne aggódj, ha nem múlik el 6 nap múlva sem, vagy nem csökken a mennyiség, hanem inkább fokozódik, vagy nagyon fáj, akkor menj vissza a dokihoz.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, mi lehetett, végülis csak este volt kis vérzés, éjszakára meg mára semmi. Kb. hét hét múlva lenne esedékes mensi, ez inkább peteérési idõszaknak felel meg, ha a régi ciklusomhoz viszonyítom. Szerdán megyek a dokihoz kontrollra, csak mond valami okosat! Köszi a válaszokat!
Úgy emlékszek nekem is két héttel mûtét után jött meg a menzim, úgyhogy sztem lehet hogy az.
Nekem pont 4 hét volt, de sztem lehet. Nem a ciklusodra emlékszik a szervezeted, és azért megjött? Azért ha nagyon fáj a hasad, nézesd meg, nehogy valami mûtéti szövõdmény legyen!

Két éve szültem, azóta rendszeres a ciklusom, most először két héttel előbb jött meg. Lehet megint baba?

Az még fontos, hogy másfél hete aktus közben kilyukadt a gumi, de észre vettük, úgyhogy nem fejeztük be. 13án kéne megjönnie. Teszt ilyenkor még biztos nem mutat semmit.

Legjobb válasz: Ha két héttel elöbb jön meg az nem terhességet jelez hiszen akkor pé-d nek kellene lennie. ha 13. ra várod még most volt peteérésed 11.-tõl tesztelj.. vagy rosszul fogalmaztad meg vagy nem érted a lényeget. ha hó elején menstruálsz akkor hó közepén vagy termékeny - 11-16. napig és a 28-30. nap várható a vérzés ha nincs akkor lehet hogy terhes vagy de a vérzés elött leghamarabb két nappal elötte érdemes tesztelni vagy utánna bármikor ha nem jött meg.

Ha két héttel elöbb jön meg az nem terhességet jelez hiszen akkor pé-d nek kellene lennie. ha 13. ra várod még most volt peteérésed 11.-tõl tesztelj.. vagy rosszul fogalmaztad meg vagy nem érted a lényeget. ha hó elején menstruálsz akkor hó közepén vagy termékeny - 11-16. napig és a 28-30. nap várható a vérzés ha nincs akkor lehet hogy terhes vagy de a vérzés elött leghamarabb két nappal elötte érdemes tesztelni vagy utánna bármikor ha nem jött meg.
A kérdező hozzászólása: Szia! Kösz a választ. Jól fogalmaztam. Nem tudom mikor van peteérésem, sosem foglalkoztam ezzel mert az elsõ babánk is egy ilyen "baleset" következménye. Akkor sem a terméken idõszakban estem teherbe. Azzal tisztában vagyok, hogy felesleges tesztelni, még úgysem mutatna semmi, ezt írtam is. Csak tudni szeretném, hogy tapasztaltat-e valaki hasonlót. Az is lehet, hogy valami betegségnek a tünete, csak furcsa volt nekem ez a véletlen egybe esés.

Olyat lehet, hogy két hétig táppénzen vagyok, utána két hétig nem (a munkahelyemen téli szünet van, és akkorra rendes fizetést kapnék és amúgy se kéne bejárni), és a téli szünet után megint téppénzen vagyok?

16 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Persze, elmész a dokihoz, kiíír, két hét múlva vissza mész a dokihoz, hogy szeretnéd felvenni a munkát jobban vagy, beviszed melóhelyre a papírokat, ott jelentkezel hogy felvennéd a munkát. Jön a 2 hetes téli szünet, majd utánna ismét elmész a dokihoz, s kiííratod magad. Ennek csak a munkahelyen nem fognak örülni, mert az elsõ 15 napot õk fizetik míg betegen vagy, majd vissza mész dolgozi, adják a fizut, majd ismét elmész betegre, s nekik megint ki kell fizetni az elsõ 15 napot míg betegen vagy. Ha folyamatosan vagy betegen, akkor csak az elsõ 15 napon fizetik õk a beteg szabid, utánna táppénz.

Persze, elmész a dokihoz, kiíír, két hét múlva vissza mész a dokihoz, hogy szeretnéd felvenni a munkát jobban vagy, beviszed melóhelyre a papírokat, ott jelentkezel hogy felvennéd a munkát. Jön a 2 hetes téli szünet, majd utánna ismét elmész a dokihoz, s kiííratod magad. Ennek csak a munkahelyen nem fognak örülni, mert az elsõ 15 napot õk fizetik míg betegen vagy, majd vissza mész dolgozi, adják a fizut, majd ismét elmész betegre, s nekik megint ki kell fizetni az elsõ 15 napot míg betegen vagy. Ha folyamatosan vagy betegen, akkor csak az elsõ 15 napon fizetik õk a beteg szabid, utánna táppénz.
A kérdező hozzászólása: Hát az igazság az, ogy ezt a megoldást a fõnököm javasolta:)

Két hete fáj mind a két mellem, és eddig csak akkor fájt ha megjött a mensim. Most még 2-hét van vissza a mensimig. Lehet a terhesség jele?

Legjobb válasz: Én is így voltam, de nem csak fájtak, hanem szemmel láthatóan nõttek is. Két héttel mensi elõtt teszteltem pozitívat! :) Olyan terhességi tesztet kérj a patikában ami 3 nappal beágyazódás után kimutatja a terhességet. Szorítok!!! :)

Én is így voltam, de nem csak fájtak, hanem szemmel láthatóan nõttek is. Két héttel mensi elõtt teszteltem pozitívat! :) Olyan terhességi tesztet kérj a patikában ami 3 nappal beágyazódás után kimutatja a terhességet. Szorítok!!! :)
szerintem tesztelj
Szia! Hát nekem is fájt a mellem 2 héttel a menzi elõtt, sajnos nem baba miatt!És meg is jött, elég furcsán! Leheth. bezavarnak a hormonok is, pláne ha szedtél mostanban tabit! De azért sok sikert kívánok!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.

Két hét kezeletlen hüvelygombától lehet komolyabb bajom?

Kb. két hete vettem észre hogy van egy kicsi fehér folyásom és viszket.Még soha nem volt ilyenem ugyh nem is tudtam h mi van,vagy mit kéne csinálnom + azt hittem majd elmúlik magától.Na azóta kicsit utánajártam a dolgoknak és megtudtam h hüvelygombám van.Viszont még mindig nem kezltettem,de holnap fogok elmenni és veszek Canesten kombit.Nőgyógyásznál még sose voltam,meg anyukámnak se tudom hogy elmondani,ugyh rem. a canesten segít.Viszont ebből a két hétből lehet komolyabb bajom? 16L

Legjobb válasz: Én inkább a nõgyógyászt választanám, ha nem volt még gombád honnan tudod teljesen biztosan 16 évesen, hogy az van? Egy gomba elég durva tud lenni 2 hét alatt, nem is biztos, hogy gomba, de ahogy gondolod. Én a pevaryl g-t szeretem, a canesten nekem sohasem vált még be. Ha meg két hétig tudtál várni, hogy kezeld, akkor nem lehet olyan durva, nem lesz tõle komolyabb bajod.

Én inkább a nõgyógyászt választanám, ha nem volt még gombád honnan tudod teljesen biztosan 16 évesen, hogy az van? Egy gomba elég durva tud lenni 2 hét alatt, nem is biztos, hogy gomba, de ahogy gondolod. Én a pevaryl g-t szeretem, a canesten nekem sohasem vált még be. Ha meg két hétig tudtál várni, hogy kezeld, akkor nem lehet olyan durva, nem lesz tõle komolyabb bajod.
Hogy bírod két hete ezt? Nekem már minden bajom volt, amikor csak a kialakulástól számítva két nappal tudtam elmenni dokihoz. Szerintem beszélj anyukáddal. Tartom valószínûnek, hogy õ is átesett már ilyenen és biztosan segít.
Igaza van az elsõ válaszolónak! Csak orvos tudja megállapítani, hogy ha gombád is van, akkor melyik fajta.
A kérdező hozzászólása: Nem olyan durva, csak néha kicsit viszket és enyhe fehér folyásom van, ezért remélem hogy a canesten segít de ha nem fog akkor tényeg doki lesz..:/ köszi a választ!

Mikortól, vagy hány hónapos kortól lehet úgy adni a babáknak, hogy délelőtt gyümölcs, délután főzelék? A babám 4 hónapos, két hetet kezdtük a gyümölcsöt délelőttönként kapja. Tápszeresek vagyunk. És babapiskótát mikortól lehet hozzákeverni neki?

Legjobb válasz: úgyis látod, hogy mennyit eszik meg egy evésre a gyümölcsökbõl. Ha már legalább fél üveggel megeszik, akkor szerintem elkezdheted a fõzelékeket is kóstoltatni vele. Ha már abból is megeszik fél-1 üveggel, akkor nyugodtan adhatod neki. Én nem egészen 4 hónapos volt mikor kóstoltattam vele, és kb 3 hét alatt el is jutottam oda, hogy délután fõzeléket evett, délelõtt gyümölcsöt. aztán rá két hétre kb már tízóraira gyümit evett, ebédre fõzeléket, uzsonnára pedig megint gyümölcsöt vagy akkor is fõzit. Szerencsére semmire nem volt allergiás, így gyorsan tudtunk haladni a kóstolásokkal. Babapiskótát még nem adtam neki, de szerintem 6 hós kor alatt azt biztos, hogy nem, utána is csak olyat, ami nem tartalmaz lisztet, tartósítókat, ilyeneket. vannak külön babakekszek, azokat amennyire tudom, 6 hós kor felett eheti a baba.

úgyis látod, hogy mennyit eszik meg egy evésre a gyümölcsökbõl. Ha már legalább fél üveggel megeszik, akkor szerintem elkezdheted a fõzelékeket is kóstoltatni vele. Ha már abból is megeszik fél-1 üveggel, akkor nyugodtan adhatod neki. Én nem egészen 4 hónapos volt mikor kóstoltattam vele, és kb 3 hét alatt el is jutottam oda, hogy délután fõzeléket evett, délelõtt gyümölcsöt. aztán rá két hétre kb már tízóraira gyümit evett, ebédre fõzeléket, uzsonnára pedig megint gyümölcsöt vagy akkor is fõzit. Szerencsére semmire nem volt allergiás, így gyorsan tudtunk haladni a kóstolásokkal. Babapiskótát még nem adtam neki, de szerintem 6 hós kor alatt azt biztos, hogy nem, utána is csak olyat, ami nem tartalmaz lisztet, tartósítókat, ilyeneket. vannak külön babakekszek, azokat amennyire tudom, 6 hós kor felett eheti a baba.
Mi kb 3.5 hónapostól kezdtünk "rendesen" enni.Az én babám is tápis, most 5 hónapos, és de.gyümi, ebéd tejpép, uzsi fõzi, a reggeli és a vacsi tápszer.De mióta ráérzett az izekre, nem nagyon kell a táp...Babakekszet én vettem, h.legyen itthon, de még nem adok, de 6 hótól adható, az van ráirva.Én úgy gondolom, a keksz késöbb kell, amikor már nem elég kalória nekik a sima gyümölcspüré.Remélem valamennyit segitettem!
Elõzõ jól irta, ha már megeszik egy étkezésre valót nyugodtan ki lehet váltani. Mi 5 hónaposan csak reggel és este ettünk tápszert. Délelõtt gyümit, ebédre fõzit, uzsonnára meg tejpépet kapott. Babapiskótát csak most kezdtem adni (9 és fél hós), de 5 hónapos kortól Hipp babakekszet kapott a gyümibe reszelve. Kicsit drága (600 körül volt egy doboz), de ha jól emlékszem 4 hótól lehet adni.
A kérdező hozzászólása: Igen, köszönöm a segítséget, nagy segítség volt a válaszotok!
18:43-as vagyok: Az elsõt akartam irni, csak közbe közénk irtak. :)

Már két hete nagyon fáj a mellem? Még egy hét van a nem vártig. Lehet baba? Ilyen hamar nem szokott fájni csak menszi előtt egy héttel. Már régóta próbálkozunk eredménytelenül. Valakinek valami tapasztalat?

Legjobb válasz: Szia! Nekem pé.óta fáj a mellem,két nap múlva kéne megjönnie.Azt hittem babás leszek,de ma - volt a teszt.kicsit elkenõdtem.Viszont,én sem tudom,miért fájt végig a mellem.

Szia! Nekem pé.óta fáj a mellem, két nap múlva kéne megjönnie.Azt hittem babás leszek, de ma - volt a teszt.kicsit elkenõdtem.Viszont, én sem tudom, miért fájt végig a mellem.
Nekem pl. sosem fájt a mellem mensi elõtt, de amikor terhes lettem, akkor nagyon.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Remélem akkor most talán sikerült.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!