Találatok a következő kifejezésre: Két hete 6hetes (3 db)

Tegnap voltam dokinál 6hetes kismama vagyok! Direk így mentem 2-3 hetes mensi késéssel, mert ilyenkor már kell lenni szívhangnak, de nem volt! Mindent rendben talált, két hét múlva controll. Más is járt így? Ugye lesz szívhang?

Mindenki írja, hogy 6hetesen érdemes el?ször menni, mert addigra van szívhang. De nekem nem volt. :( Azt mondta az orvos, hogy szép, szabályos petezsák, benne egy 6hetes embrióval, szívhang még nincs. :(

Legjobb válasz: Nekem sem volt 6 hetesen. Lehet késõbb fogant, így késõbb lesz szívhang is. Nem kell megrettenni. Legközelebb már biztos lesz. 39km

Nekem sem volt 6 hetesen. Lehet késõbb fogant, így késõbb lesz szívhang is. Nem kell megrettenni. Legközelebb már biztos lesz. 39km
nekem sem volt 6 hetesen, szintén 8hetesen hívtak vissza, akkor már dobogott a kicsi szíve:) 5hónapos baba anyukája:)
Szia! Nekem is csak 7hetesen volt szívhang, a barátnõmnek meg 8hetesen! Nyugodj meg! 2hét múlva, mikor megint mész, addigra már láthatod, ahogy pulzál a kis szíve!
lehet késõbb szivhang ha a petezsák szabályos mert általában az eldeformálodik össze esik ha baj van..akkor van aggodalomra ok már ha 2 hét mulva se lesz szivhang..de addigra a petezsák se szabályos lesz szerintem ha ez történne. de ne gondolj ilyenre a pozitiv hozzá állás sokat számit.
Én is így jártam, ne idegeskedj! 6 hetesen szabályos petezsák, ennyi volt a papíron, még embrióról sem volt szó. 2 hét múlva kontrollon, 8 hetesen élõ embrió (természetesen szívhanggal). Semmi gond nem lesz, ne félj! :) 28 hetes km
Én 5+5 naposan voltam és szintén csak szabályos petezsák volt, benne semmi, még szíkhólyag sem látszódott, pedig én is pont középidõben ovuláltam. Tehát nyugodj meg, 2 hét múlva már lesz szívhang!
Én úgy gondolom, hogy inkább menjen el az ember már 6 hetesen és legfeljebb 2 hét múlva kontroll, minthogy esetleg méhen kívüli legyen a baba, aztán már csak arra eszméljen valaki, hogy szétrepedt a petevezetéke. Az egyik ismerõsöm most tesztelt pozitívat, de a 10 héten megy csak orvoshoz. Bátor ember, nem mondom!
Itt sokan írják, hogy 6 hetesen mennek, és nincs semmi... 7-8 hetesnél hamarabb teljesen felesleges elmenni.
Szia! Én a tegnapelõtti, 11:50-es vagyok. Tegnap este voltam dokinál, és megállapította a terhességet. Látott egy szép szabályos petezsákot, meg szikhólyagot, de embrió még nem volt benne. Azért megnézte a modern kütyüével, h. van e szívhang, de értelemszerûen nem volt. Nekem pont 2 hét múlva kell visszamennem. Remélem akkor már lesz baba a hasamba! Majd megírom, h. mi volt, ha te is! :)
A kérdező hozzászólása: Szia, gratulálok! Én 19-én megyek pont két hét múlva, vagyis már csak 13 nap múlva :D:D Természetesen megírom, hogy mi volt, érzem, hogy minden rendben van, megnyugtatott sok kismama! :) Neked is addigra már látni lehet a babót biztos! Nekem mikor volt az utolsó mensid?
A kérdező hozzászólása: :D Azért reménykedem benne, hogy csak max ketten vannak :D Nagyon nagy kihívás lenne ha mégtöbben lennének :) )))))
Nálunk csak egy petezsák volt, mégis ketten vannak. :-) Szóval nálad akár még 3an is lehetnek! :-) Utolsó vagyok
A kérdező hozzászólása: Köszi lányok a válaszokat, mostanra teljesen megnyugodtam! :) Boldog babavárást kívánok mindenkinek, és jó babázást! :) Utolsó elõtti majd írd meg, hogy neked mit láttak, várom a híreket! :) Utolsónak üzenem, hogy az uh képen a doki nekem is mutatott még egy petezsák szerü vmit, de azt mondta, hogy nem biztos, hogy van benne baba, és kisebb is. Szal még nálunk is kiderülhet két hét múlva, hogy ketten vannak-e :) )) Sok boldogságot nektek!
A lányommal sem volt még szívhang ilyenkor, most 18 hós nagylány. Most a második terhsségemnél 5+5 hetesen csak szabályos petezsákom volt. Csak 3 hét múlva kellett visszamennem, alig mentek a napok. Aztán 8+3 hetesen kiderült hogy ikreket várok, 16 és 18 mm-esek voltak akkor. Most már 21 hetesek vagyunk Sok boldogságot!
Óóó pedig már úgy beleéltem magam, h. holnap ha megyek uh-ra, akkor már lesz szívhangja a picimnek.:( De h. mire fel izgultam, azt nem tudom, mert még csak holnap 5+6 napos leszek.:) Holnap este megírom, h. mi volt!:)
én 5+3 hetesen voltam elõször, akkor még nem volt szívhang.6+3 hetesen pedig már volt.de ez teljesen változó.valakinek csak 7-8 hetesen van.
egy jó tanács: onnantól kezdve hogy babás vagy csak arra gondolj hogy minden rendben lesz ! nem kell arra gondolni hogy mi van ha.... ez felõrli majd az idegeidet hogy minden vizsgálat elõtt idegeskedj. a terhességem elején én is aggodalmaskodtam aztán az orvosom nyugtatott meg és onnantól kezdve nem paráztam. most jön majd hogy néhanapján megszûnnek a terhességi tünetek akkor aggódsz azon hogy minden rendben van-e. és aztán a terhesség közepén ott van egy hosszú idõszak talán 8-10 hét amíg nincs uh vizsgálat és akkor is csak agyalsz hogy minden rendben van-e. én úgy voltam vele hogy minden rendben lesz és olyan jó nyugodt voltam ( a babám is az lett ) úgyhogy ne aggódj minden rendben lesz !
Én is szeretnélek megnyugtatni! április 16-án lettem terhes (ez szinte biztos) és június 10-én csináltak uh-ot. Csak petezsák látszott. 2 hét múlva mentem megint és a doki nézett egy nagyot, mert keze, lába feje nõtt és közölte velem, hogy ez legalább 10 hetes. Szóval az elsõ uh papíromon még az utolsó mensi dátuma is nagy kérdõjellel volt feltüntetve, aztán ráírták a rendes terhességi kort az utolsó mensitõl számolva 10+5 hét. Valamiért az elején nehezen indult fejlõdésnek. Ne aggódj, ez teljesen normális. Boldog babavárást! És a lényeg egészséges fiam született.
Utolsó vagyok, azt kihagytam, hogy én azért mentem 6 hetesen, mert én a méhen kívülitõl féltem nagyon. És tudni akartam, hogy jó helyen van-e a baba. Ahogy látod, Nálad is. Szóval ennek örülj most :) És 2 hét múlva lesz szívhang is.
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy mikor fogant, mert 1x voltunk együtt márciusban :) ) Pont annyi idõs babás vagyok, mint amennyinek kell lennem, csak a szívhang idegesít. :((
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat, nagyon remélem, hogy minden okés lesz. :)
Nekem sem volt szívhang.... De mivel volt embrió így én csak 11 hetesen mentem a következõre, persze már volt szívhang:) 22 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat nagyon aranyosak vagytok, kicsit megnyugodtam! :) ) Én is így voltam vele, hogy jobb tudni, hogy mi van odabent, hol van, jó helyen van e stb. Elõbb nem akartam menni, mert azt olvasgattam, hogy 6hetesen érdemes elõször. :) Ezek szerint plsu egy hetet még várnom kellett volna. De legalább tudom, hogy jó helyen van a drága. :) )
Szia, én 5hetes 6naposan voltam elõször (ami majdnem 6 hét), nekem sem volt még akkor szívhang. 2 vagy 3 hét múlva mentem vissza, akkor már minden okés volt :)
Szia! Egyik gyerekemnél sem volt szívhang 6 hetesen. Az elsõ késõbb fogant, a 2. pont középidõben, mégsem látszódott csak a petezsák. Nyugodj meg, legközelebb már látni fogod a kis villogást! :) Egyébként nem mentél így sem fölöslegesen, mert a méhenkívülit rögtön ki is zártátok, így emiatt nem kell már idegeskedned!
Szia!5+4 naposan voltam, és akkor még nekem sem volt.8 hetes voltam amikor visszarendelt, és akkor már dobogott a pici szive.34 hetes kismami
Ne idegeskedj. Nekem 6+2-n nem volt még szívhang, hanem csak szabályos petezsák. Visszarendeltek 2 héttel késõbbre, azaz 8+1-nél volt szívhang. Lehet hogy az UH gép sem a legfejlettebb Nálatok, vagy bármi miatt is lehet, hogy még nem volt szívhang. Picike türelem. Azért csak 2 héttel késõbbre rendeltek vissza, hogy addigra már biztosan érezhetõ legyen. Vigyázz magadra, ne idegeskedj, minden rendben lesz. 34 hetes
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Voltam ma az ultrahangon, vert a kis szíve, és hallottam is. :) Nagyon ficánkolt a drága, mozgatta a kis kezeit, lábait, mutatta a doki. Hála a jó égnek minden rendben van. 8+3hetes vok. Most már megnyugodtam, de van még 3-4hetem a kritikus 12.hétig, azt még túl kell élni, de érzem, hogy minden rendben lesz. :) Sok sikert nektek is, boldog babavárást! :)

Keményedik a hasam? 20+6hetes vagyok. Néha olyan fura érzés, mintha keményedne a pocim. Csak gondolom, hogy ez az lehet. Érzem is, és ilyenkor kitapinthatóan kemény a méhem. Mitől lehet? Dokihoz csak két hét múlva kell mennem. Ugye nem lesz baj?

Legjobb válasz: Nem lesz, edzõdnek a méhizmok, egyre erõteljesebbek a méhösszehúzódások és a baba mozgására is gyakran keményedéssel reagál a méhizomzat. Szólj a dokidnak, gondolom kapsz magnéziumot, esetleg megnézi a méhszájat, nyugi! 18 hetes

Nem lesz, edzõdnek a méhizmok, egyre erõteljesebbek a méhösszehúzódások és a baba mozgására is gyakran keményedéssel reagál a méhizomzat. Szólj a dokidnak, gondolom kapsz magnéziumot, esetleg megnézi a méhszájat, nyugi! 18 hetes
Keményedik a hasad vagy csak a babó nyomja ki magát? Csak azért, mert nekem még egyszer sem keményedett a hasam, nem is tudom, milyen érzés. De azt már tapasztalatm, hogy néha pár mp-ig egy kis területen kemény lesz a pocim, s láthatóan torzul is. Biztos a kis poóját vagy a fejét érzem olyankor:-) 26 hetes kismama

Két hete voltam 6hetes és 4mm volt a baba, pulzáló szícsővel. Tegnap csak úgy elmentem UH-ra és közölte a doki már csak az üres petezsák látható. Mitől van ez? Nem értem hova tűnhetett?

Ha azt mondja van, de leállt a szive, azt mondom "ok", de hogy elt?nt... Nem értem hova lett... És ha nem megyek el, akkor észre sem veszem, h elment, csak majd kapok vmi fert?zést?

Legjobb válasz: Felszívódott, van ilyen. Sajnálom! Kívánom, hogy legközelebb szerencsével járj! De ne keseredj el!32 hetes kismama

Felszívódott, van ilyen. Sajnálom! Kívánom, hogy legközelebb szerencsével járj! De ne keseredj el!32 hetes kismama
De csak úgy felszívódott, hidd el! Nagyon kicsi volt még, 4 mm. Ilyenkor még elõfordul, hogy semmi jel nélkül egyszerûen csak felszívódik, eltûnik. Sajnálom!
sajnos nekem is ugyanez volt. szive volt és még picike volt. nagyon! felszivodótt.. a természettel nem lehet szem, beszállni! sajnálom. remélem legközelebb sikerül!
Sajnos van ilyen! Én ikrekkel voltam terhes, és a két pici közül az egyik kb. 5 hetes korában felszívódott. A másik viszont egészségesen megszületett :) . Állítólag elég gyakori dolog, hogy az elsõ néhány hétben "nyomtalanul" felszívódik.
Meg ne haragudj, de 6-8 hetesen az több, mint enyhe túlzás, hogy megvan mindene. 12. hétig alakulnak ki a szervek, valószínû, hogy olyan osztódási probléma lehetett, ami az élettel összeegyeztethetetlen.
A kérdező hozzászólása: hogy tud felszívódni egy gyerek akinek már van szinte mindene? csak úgy nem tûnhet el...
Nagyon sajnalom, de valoban gyakori ilyen koraterhessegben a felszivodas :(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!