Találatok a következő kifejezésre: Két hete 1 es (54 db)

Több mint 1 hónapja csinálom, első 2 hétben ledobtam 4 kilót, és az anyagcserém nagyon felgyorsult. Viszont a második két hétben visszaállt, és nem is fogytam. Ez normális?

fogok még fogyni? hogy-hogy visszaállt az anyagcserém? vajon csak hozzászokott a szervezetem ehhez a fajta táplálkozáshoz és a sok rosthoz? remélem azért hatékony lesz ... :S f?leg mert jobban bírom, mint hittem, nekem tetszik ez a diéta. "rákényszerít" a sok-sok zöldség és gyümölcs fogyasztására, meg minden.

Legjobb válasz: Fog változni, ez általában ilyen, az elején hirtelen lemennek a kilók, aztán megáll a fogyás, majd megint beindul. A lényeg, hogy legyél kitartó, és ne add föl, ha nem mennek a kilók. Minden befektetett energia megtérül.

Fog változni, ez általában ilyen, az elején hirtelen lemennek a kilók, aztán megáll a fogyás, majd megint beindul. A lényeg, hogy legyél kitartó, és ne add föl, ha nem mennek a kilók. Minden befektetett energia megtérül.
két hét után indul be a fogyás.elõtte csak vizet veszítesz.türelem!
Kitartás, mostmár ne add fel! Ezt én is átéltem. Mostmár lassabb lesz a fogyás, de hidd el, ha van felesleged, akkor még fog lemenni belõle.
A kérdező hozzászólása: köszönöm! kitartás az van. csak a gyüminap okoz némi nehézséget (nagyon kívánom a fûszeres, sós ízeket, mivel ugye egész nap édeset kell enni -legalábbis úgy finom a gyümölcs:) ) esetleg van vmi ötlet?
Hát ezzel még három hétig is húzhatod. (Tapasztalat) De ne így legyen!! :o) Szép szülést!
A kérdező hozzászólása: Köszönjük szépen! :) Kistesót? Hát én mindenképp szeretnék, és a férjem is... bár õ sokkal gyakorlatiasabb... és erõsen befolyásolja az anyagi oldal is. Mármint, hogy hónapról hónapra rosszabb a helyzet és hát így még egyet vállalni???!!! Nem könnyû döntés.
Köszönöm válaszod. Gyönyörû lehet már Benett, remek adottságokkal született. Szép nevet választottatok neki. Azért terveztek neki tesót?
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó! Hát akkor ott éppenséggel ÉN magam kértem a dokit, hogy varrjon össze teljesen mert ott aztán soha többet se ki se be semmi! :) Most már persze nem így látom. Tény, hogy nagyon fájt a varrás és ha újjra ott lennék nem engedném elvinni a kisfiam, mert legalább lett volna mi elterelje kicsit a figyelmem, ehhez képest most pontosan tudom, hogy hány csavar van körben a mûtõslámpán (ezt számoltam közben oda-vissza elterelésként). Kisfiamat Benett-nek hívják, 3300g-mal, 51cm-rel, 33cm fejkörrel és majd 3cm-es sötét hajacskával született. Azóta már elmúlt 6 hónapos, nagyon jól fejlõdõ mosolygós, nyugodt kisbaba. Most éppen 7800gr és 68 cm. Hajacskája megszõkült, de már van két foga :)
húúúú. Örülök, hogy most már te is így látod. A varrás nekem is jobban fájt mint a többi. Fõleg, hogy azt hiszi az ember, hogy végre vége, és akkor jön még a java. Én is mondtam, hogy soha többet. Dokim még mondta is, hogy akkor bevarrja az egészet. Na azt azért nem, másra is jó lehet azért. De a lényeg, hogy rendben vagytok és hogy a pozitív élmény maradt meg. Sok örömöt a gyermekben (esetleg adatok? név, méret...)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Mindenkinek köszönöm a válaszokat! Azóta megszületett a kisfiam, pótlom a beszámolót! Szóval a méhszájtágítás délelõtt 10-kor történt, délben már 10 percesek voltak az összehúzódások és barnázgattam. Este fél 8-kor már a szülõszobán voltunk 5 percesekkel. Egész éjszaka 3-4 perces fájásaim voltak, de semmit sem tágultam. Szülésznõvel bohóckodtunk (labda, bordásfal, fürdõ, masszázs, illóolajok, homeós bogyók, stb...) reggel már sírva könyörögtem a dokinak, hogy elfáradtam, aggódom. Ekkor burokrepesztés, oxitocin és óránként méhszájtágítás kézzel mert még ekkor sem tágultam. 10 körül már könyörögtem a császárért... Bekötötték az EDA-t, de csak fél oldalon hatott. Melegem volt, fáztam, szomjas voltam, izzadtam, hánytam, volt minden amit el lehet képzelni... Egy óra magasságában végre eljött a kitolás rész (szerintem ez már "jó volt" vagyis már látszott a vége, és nem is olyan borzasztó érzés) Délután 13:20-kor megszületett a kisfiam. Órási boldog pillanat volt. Sosem fogom elfelejteni. Mindent megért az a 25 és fél óra fájdalom! (A varrás ismét fájt...) Akkor azt mondtam, hogy soha többet még egy gyerek, de így 5 hónappal a szülés után máris másképp látom. Szeretnék még egy kisbabát majd :)
ezt én sem értem miért kellett belepiszkálni, még nem is hordod túl. Nem, nem ilyen lesz a szülés, hisz ott érezni fogod, hogy jön a fájás és (1másodperc alatt) de mégis fokozatos lesz, bár ugyanúgy azt fogod érezni, hogy belepusztulsz, de mégsem ilyen lesz. Nekem a szülés közben tágítottak így (2X), azt hittem megõrülõk és a harmadiknál rászóltam, hogy most azonnal vegye ki onnan a kezét (el tudod képzelni milyen hangnemben). (mondjuk nekem azért volt rá szükség, hogy elkerüljük a száraz szülést, de a 3.-nál már éreztem, hogy nincs rá szükség és már nem is bírtam)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a bíztatást! Ebédeltem és most megyek pihenni, mert igazad van, most nem netezni kell. :)
Nem értem ezeket a dokikat... :o( Minden esetre Neked szép szülést! És bírni fogod! Ne is jusson eszedbe, hogy nem. Minden fájásnál arra gondolj, hogy "most megy elõre a babóca" Amíg meg még nem rendszeresek, addig ne netezzél, hanem inkább pihenj, és egyél, ha kívánod, kell az energia!
A kérdező hozzászólása: Ma voltam vizsgálaton. Méhszáj egy ujjnyi, de a dokim kézzel elkezdte tágítani. "Körbejárta a belsõ méhszájat", szerinte ettõl 1-2 nap és beindulnak a fájások. Nem tudom ilyen lesz e a szülési fájdalom, de ha igen, akkor nem fogom bírni!!! Azt hittem leszedem a csempét! Most barnázok és figyelek, mert akadnak összehúzódások...
A kérdező hozzászólása: Rendben! :) Köszi szépen!
írj azért, hogy mikor lett meg. Könnyû szülést!
A kérdező hozzászólása: Remélem, hogy nem húzom azért még olyan sokáig... Telítettség érzés is van és azt hittem normális, de még most a 25 fokban is lever a víz idõnként... Hát reménykedem. Köszönöm szépen a válaszokat!
persze, hogy elõjel, de nem a közvetlen elõjel ez ilyenkor normális. Nekem is nagyon fájt (folyamatosan) a szeméremcsontom az utolsó 2 hétben. Közvetlen elõjel (az egyértelmûek) hasmenés vagy gyakori széklet, hányás, meleged van indokolatlanul, esetleg izzadsz, telítettség érzés....
Hát igen, nálunk így volt ez a harmadiknál. Még szinte mai napig is vágyok rá. De mostanra sikerült elfogadnom, hogy nem lesz több "babám". Már meglévõ 2 gyermekemnek szeretném ezt a mostani szintet tartani. Ez sem könnyû. És tényleg ahogy nõnek úgy nõnek az igények is. Azzal bíztatom magam, hogy így mikor már betöltik a 18-at, még szinte fiatalok leszünk újra a férjemmel való kettes életre (46 leszek mikor a kicsi tölti). Ennek is van így elõnye. De azért a testvérrõl nem mondtam volna le. Én testvérpárti vagyok nagyon. Azért ezt is vegyétek figyelembe ti is. Sok boldogságot, és anyagi biztonságot kívánok nektek.

Két hete csak 1 es kódú kajákat eszem. Mikor mutat már valamit a mérleg?

Két kicsi gyerek mellett nem nagyon van id?m tornázni. Edzés nélkül is beindulhat a fogyás?

Legjobb válasz: Fogyni lehet torna nelkul is csak sokkal lassabban indul be a fogyas es az eredmeny sem lesz valami szep latvany mert rengeteg izmot fogsz vesziteni es puha lesz a tested. Az 1 es kodu kajakkal csak az a baj hogy az ember azt hiszi mivel fogyokuras kaja mertektelenul lehet enni. A gyomrod akkora mint a ket oklod, ha ennel tobbet eszel akkor elkezd tagulni. Figyelned kell a tested...eves kozben amikor eloszor sohajtasz akkor kezd el tagulni a gyomor ami azt jelenti hogy amit addig ettel annyi eleg csak a szemed kivanja a tobbit. Egyel 3 orankent keveset es este 7 utan mar semmit (ha nagyon ehes vagy igyal meg lefekves elott egy pohar tejet). Ami a tornat illeti ket kicsi gyerek mellett nem hiszem hogy van idod lustalkodni szerintem egesz nap aktiv vagy. A mindennapi teendokkel eleg kaloriat egetsz. Sok sikert!

Fogyni lehet torna nelkul is csak sokkal lassabban indul be a fogyas es az eredmeny sem lesz valami szep latvany mert rengeteg izmot fogsz vesziteni es puha lesz a tested. Az 1 es kodu kajakkal csak az a baj hogy az ember azt hiszi mivel fogyokuras kaja mertektelenul lehet enni. A gyomrod akkora mint a ket oklod, ha ennel tobbet eszel akkor elkezd tagulni. Figyelned kell a tested...eves kozben amikor eloszor sohajtasz akkor kezd el tagulni a gyomor ami azt jelenti hogy amit addig ettel annyi eleg csak a szemed kivanja a tobbit. Egyel 3 orankent keveset es este 7 utan mar semmit (ha nagyon ehes vagy igyal meg lefekves elott egy pohar tejet). Ami a tornat illeti ket kicsi gyerek mellett nem hiszem hogy van idod lustalkodni szerintem egesz nap aktiv vagy. A mindennapi teendokkel eleg kaloriat egetsz. Sok sikert!
esélytelen...... sajnálom, mozgás, diéta, aerob edzés, update hülyeségek esélytelen, azért sok sikert!!!
most megnéztem mik azok az 1-es kódú kaják... hát... ezeken élek fél éve de nem vagyok vmi vékony.
Nekem 1 hónap kellett mire a fogyás megindult. A 2 gyerek ideális edzõpartner. Jön a tavasz, menj velük rengeteget sétálni. A gyaloglás tuti fogyasztószer és a kicsik is jól bírják.

26. hétben járok, és az elmúlt két hétben nem híztam sőt, fogytam 1 kg-t. A baba mozog elég aktívan, szerintetek nincs miért aggódnom?

Egyébként 52-vel kezdtem, két hete 58 voltam, de azóta 57. Enni eszem rendesen, jó az étvágyam, mégsem jön több. Rettegek, hogy a baba nem fejl?dik rendesen, hiszen csak kéne híznia.

Legjobb válasz: Az 1 kiló egyáltalán nem jelent semmit, olyat nem ettél, nem ettél sokat, több víz volt benned, de lement, sok oka lehet, de az 1 kiló jelentéktelen.

Az 1 kiló egyáltalán nem jelent semmit, olyat nem ettél, nem ettél sokat, több víz volt benned, de lement, sok oka lehet, de az 1 kiló jelentéktelen.
Szerintem nagyon eltérõ, hogy ki hogyan hízik. Én a 19. hétig nem híztam semmit, aztán hirtelen 1-2 hét alatt feljött 4 kg. Ez beállt a 23. héten, most 25 hetes vagyok, és még mindig ez a 4 kilo van rajtam. Nem egyenletesen hízunk. 1 kg meg semmi. Az ember pisil egyet és máris kevesebb a súlya. Úgyhogy ne aggódj.
A baba hízik élég egyértelmû , neked me nem kell feltétlenül híznod.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, kicsit megnyugodtam. Gyorsan be is nyomtam egy nagy adag tejbegrízt. :)
Örülj neki!

Van két nimfa papagájom és 1 hete 3db tojás van ez jó arány vagy ilyen sűrűn nem tojik tojás? Jah de nem tudom, hogy melyik a tojó mert mind a 2 ül rajta! Hogy tudom akkor meg állapitani, hogy melyik tojta?

Legjobb válasz: Ha a két nimfapapagájod egyforma, akkor mindkettõ tojó, és valószínûleg az egyik egy tojást tojt, a másik kettõt. Ebbõl viszont nem lesz tenyészet. Ha nem egyforma akkor a sárga fejû, nagy fülfoltos a hím, a szürkécske a tojó. ( kevésbé szines, halványabb a fülfoltja )

Ha a két nimfapapagájod egyforma, akkor mindkettõ tojó, és valószínûleg az egyik egy tojást tojt, a másik kettõt. Ebbõl viszont nem lesz tenyészet. Ha nem egyforma akkor a sárga fejû, nagy fülfoltos a hím, a szürkécske a tojó. ( kevésbé szines, halványabb a fülfoltja )
Teljesen rendben van úgy, hogy 3 tojást tojt a papagájod, ugyanis a nimfapapagáj fészekalja 3-9 tojásból áll. A tojó a hím segítségével 18-21 napig költ (felváltva ülnek a tojásokon), így abból kiindulva, hogy mikor is írtad a kérdésedet, kb. mostanában kelnek ki a fiókák. Hat hónapos korukban lesznek a fiókák ivarérettek, utána tovább szaporíthatod õket is, de jobb, ha szaporításukkal megvárod a hím felnõttkori tollazatának kifejlõdését, vagyis még újabb hat hónapot (meg persze célszerû, ha nem a tesójával pároztatod). Esetleg egy kis pénzt is tudsz keresni, ha eladod õket egy kisállatkereskedésben, vagy ajándéknak is kiváló (persze, állatszeretõ rokon, ismerõs, barát részére). A mostani szülõpárod pedig kb. fél év múlva újra fog tojásokat rakni. Amúgy a tojó homloka, feje teteje, pofa- és toroktájéka szürkével kevert sárga, a fültájékon levõ folt kevésbé élénk, a bóbitáján több a szürke. A hím feje és fültájéka élénkebb sárga. Egyébként a madaraknál általában a hím a nagyobb testû és díszesebb, élénkebb tollazatú.

A darkorbitban ha két hétig nem jácok, akkor tényleg 10000uriiumot és 1 hó prémiumot, valamint 100 eurót kapok?

Legjobb válasz: JA de most a magyarnál más van ott kapsz 2 hét után egy lf2-t 2000 urit egy hónap prémiumot és 50 jacpotot a 4 hetet még nem tom

JA de most a magyarnál más van ott kapsz 2 hét után egy lf2-t 2000 urit egy hónap prémiumot és 50 jacpotot a 4 hetet még nem tom

Máris menstruálnék? Két hete szültem császárral, alig 1-2 napig volt utána folyásom, nagyon enyhe és egyáltalán nem vörös színű, csak halvány.

Aztán teljesen megsz?nt a folyás, se vörös, se fehér, se semmi, erre ma egy nagy adag véres, "mesi állagú" (tehát nem nyákos mint szülés után) érkezett a bugyimba. Máris elkezdtem volna mensturálni? (szoptatok)

Legjobb válasz: Szerintem még csak tisztulsz. Nekem is szülés után egy hétig abbamaradt a vérzés és folyás, aztán megint egy hét múlva újra. Dokim szerint ez természetes folyamat volt.

Szerintem még csak tisztulsz. Nekem is szülés után egy hétig abbamaradt a vérzés és folyás, aztán megint egy hét múlva újra. Dokim szerint ez természetes folyamat volt.
Nálam is úgy tûnt, hogy abbamarad a vérzés, aztán 1-2 hét múlva újra véreztem. Én is azt hittem mensi, de kiábrándítottak a gyakorikérdéses anyucik, és igazuk volt, nem mensi volt... Én is császáros voltam. Gratulálok a babádhoz! 11hós kislány anyukája
Szerintem is tisztulsz. Èn 5 hétig véreztem. habár rendes szülés volt. De mikor a doki megvizsgált nem volt neki furi hogy csak 2 napot véreztél?
Ez a tisztulás.6 hétig számíthatsz rá, akkor is, ha pár napra úgy tûnik, hogy elmúlt.
A kérdező hozzászólása: Hát, jó akkor tisztuljak csak. Mondjuk furi, mert a kísérõ tünetek is ismerõsek, derékfájás, nyûgösség. A dokinak nem volt fura, programozott császár volt, és gondolom elég rendesen kipucoltak mielõtt összevarrtak...
Ez nem függ a kipucolástól...a méhlepény helye vérzik, és annak kell tisztulnia, gyógyulnia.Ezért is mindegy, hogy valaki császárral, vagy hüvelyi úton szül.A méhlepény leválásának a helye így is úgy is sebet hagy maga után, aminek be kell gyógyulni.

Kb. két hete hasmenésem volt, szedtem rá immodiumot. El is múlt. Kb 1 hete viszont reggelente megint hasmenésem van és gyomorszájnál fáj. Lehet a bélflóra károsodás miatt? Aktíviát is eszem közbe, ami sokat segít. De szedhetek baj nélkül Normafloret?

Nem fog tõle jobban fájni a hasam?nem szeretnék fölöslegesen gyógyszert szedni,úgy hogy nemtudom mi bajom.igaz 2 nap múlva megyek orvoshoz,de szeretnék már jobban lenni!Segítsetek!

Legjobb válasz: Lehet hogy a bélflóra miatt, de az is lehet, hogy nem vírusos, hanem egy bakteriális fertõzésed volt, ami miatt ment a hasad. És mivel a baktériumok csak úgy maguktól nem igazán pusztulnak el, ezért csak egy kicsit visszább húzódott a fertõzés, de most újra elõjött. A probiotikum mindenképpen hasznos, de ha mész orvoshoz, akkor lehet egy széklettenyésztés sem ártana.

Lehet hogy a bélflóra miatt, de az is lehet, hogy nem vírusos, hanem egy bakteriális fertõzésed volt, ami miatt ment a hasad. És mivel a baktériumok csak úgy maguktól nem igazán pusztulnak el, ezért csak egy kicsit visszább húzódott a fertõzés, de most újra elõjött. A probiotikum mindenképpen hasznos, de ha mész orvoshoz, akkor lehet egy széklettenyésztés sem ártana.
Aktívia, meg bifidus aktiregularis... na ne. Kerüld a tejtermékeket, a savas ételeket. Citrusokat (narancs, citrom, mandarin). Szerintem a gyomroddal van valami. Van egy baktérium ami ha elszaporodik a gyomrodba akkor ilyen tüneteket okoz. Ezt csak antibiotikum kúrával tudják kezelni! Fontos hogy kezeljék idõben, mert hosszútávon fekélyt okoz.
Heliobakter pylori. Na ezt is megnéztem neked. Olvass utána a témának és gyomor kímélõ kajákat egyél! Az Aktíviát dob ki a fenébe, szart se ér.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!tényleg használt valamenyit az aktívia.már annyi mindent olvastam h mitõl lehet hasmenés, hasfájás.. :§ vki azt mondta h lehet h vakbél.. remélem hogy semmi komoly.. :/ van még más bajom ezen kívül is sajna.. :(
Szedhetsz Normaflore-t. De komolyabb bélflóra károsodás esetén gyakorlatilag semmit sem ér, mivel nagyon alacsony csira-számú készítmény, ráadásul nem bélazonos bacikat tartalmaz. Ilyenkor valami erõsebb dolgot szoktak ajánlani. Amikor kórházba voltam, ott adták a bonolact-os Re+general kapszulát. Ha jól tudom valami extra erõs csira-száma van, engem se-perc alatt helyrerakott. Azóta mindig azt veszem...
A kérdező hozzászólása: Tegnap ügyeleten voltam.vmi bélgyulladásom van.ott normafloret és Apo-Famotidint írtak fel!Háziorvos is mondta hogy azt szedjem.mondta kontrollra ha úgy van menjek el hétfõn.Remélem hogy használ!:) Bízom benne erõsen! :) Mégegyszer köszönöm a segítséget.

A barátommal már majdnem egy éve együtt vagyunk fél éve élünk nemi életet és a szomszédomban lakik amikor találkoztunk kb 3x egy héten akkor mindig legalább kétszer csináltunk most meg kb 1 hónapja van amikor két hétben egyszer nem értem mit tegyek?

Tegnap is hogy kedveskedjek csinin felöltöztem és pusziltam a nyakát ő pedig h ne mert nincs kedve..

Legjobb válasz: Így van ez...mi 6 éve vagyunk együtt, és azért ha nem is drasztikusan de csökkent az együttlétek száma...

Így van ez...mi 6 éve vagyunk együtt, és azért ha nem is drasztikusan de csökkent az együttlétek száma...
Én se értem, mert ömlesztve írod a szavakat, fittyet hányva arra, hogy esetleg a magyar helyesírás szabályait minimálisan is kövesd.
Tudod van olyan, hogy a pasik sem mindig vágynak a szexre, mint a csajoknál is van ilyen! De azért írni megkellene tanulni

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!