Találatok a következő kifejezésre: Két hete 1 es (56 db)

Több mint 1 hónapja csinálom, első 2 hétben ledobtam 4 kilót, és az anyagcserém nagyon felgyorsult. Viszont a második két hétben visszaállt, és nem is fogytam. Ez normális?

fogok még fogyni? hogy-hogy visszaállt az anyagcserém? vajon csak hozzászokott a szervezetem ehhez a fajta táplálkozáshoz és a sok rosthoz? remélem azért hatékony lesz ... :S f?leg mert jobban bírom, mint hittem, nekem tetszik ez a diéta. "rákényszerít" a sok-sok zöldség és gyümölcs fogyasztására, meg minden.

Legjobb válasz: Fog változni, ez általában ilyen, az elején hirtelen lemennek a kilók, aztán megáll a fogyás, majd megint beindul. A lényeg, hogy legyél kitartó, és ne add föl, ha nem mennek a kilók. Minden befektetett energia megtérül.

Fog változni, ez általában ilyen, az elején hirtelen lemennek a kilók, aztán megáll a fogyás, majd megint beindul. A lényeg, hogy legyél kitartó, és ne add föl, ha nem mennek a kilók. Minden befektetett energia megtérül.
két hét után indul be a fogyás.elõtte csak vizet veszítesz.türelem!
Kitartás, mostmár ne add fel! Ezt én is átéltem. Mostmár lassabb lesz a fogyás, de hidd el, ha van felesleged, akkor még fog lemenni belõle.
A kérdező hozzászólása: köszönöm! kitartás az van. csak a gyüminap okoz némi nehézséget (nagyon kívánom a fûszeres, sós ízeket, mivel ugye egész nap édeset kell enni -legalábbis úgy finom a gyümölcs:) ) esetleg van vmi ötlet?
Hát ezzel még három hétig is húzhatod. (Tapasztalat) De ne így legyen!! :o) Szép szülést!
A kérdező hozzászólása: Köszönjük szépen! :) Kistesót? Hát én mindenképp szeretnék, és a férjem is... bár õ sokkal gyakorlatiasabb... és erõsen befolyásolja az anyagi oldal is. Mármint, hogy hónapról hónapra rosszabb a helyzet és hát így még egyet vállalni???!!! Nem könnyû döntés.
Köszönöm válaszod. Gyönyörû lehet már Benett, remek adottságokkal született. Szép nevet választottatok neki. Azért terveztek neki tesót?
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó! Hát akkor ott éppenséggel ÉN magam kértem a dokit, hogy varrjon össze teljesen mert ott aztán soha többet se ki se be semmi! :) Most már persze nem így látom. Tény, hogy nagyon fájt a varrás és ha újjra ott lennék nem engedném elvinni a kisfiam, mert legalább lett volna mi elterelje kicsit a figyelmem, ehhez képest most pontosan tudom, hogy hány csavar van körben a mûtõslámpán (ezt számoltam közben oda-vissza elterelésként). Kisfiamat Benett-nek hívják, 3300g-mal, 51cm-rel, 33cm fejkörrel és majd 3cm-es sötét hajacskával született. Azóta már elmúlt 6 hónapos, nagyon jól fejlõdõ mosolygós, nyugodt kisbaba. Most éppen 7800gr és 68 cm. Hajacskája megszõkült, de már van két foga :)
húúúú. Örülök, hogy most már te is így látod. A varrás nekem is jobban fájt mint a többi. Fõleg, hogy azt hiszi az ember, hogy végre vége, és akkor jön még a java. Én is mondtam, hogy soha többet. Dokim még mondta is, hogy akkor bevarrja az egészet. Na azt azért nem, másra is jó lehet azért. De a lényeg, hogy rendben vagytok és hogy a pozitív élmény maradt meg. Sok örömöt a gyermekben (esetleg adatok? név, méret...)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Mindenkinek köszönöm a válaszokat! Azóta megszületett a kisfiam, pótlom a beszámolót! Szóval a méhszájtágítás délelõtt 10-kor történt, délben már 10 percesek voltak az összehúzódások és barnázgattam. Este fél 8-kor már a szülõszobán voltunk 5 percesekkel. Egész éjszaka 3-4 perces fájásaim voltak, de semmit sem tágultam. Szülésznõvel bohóckodtunk (labda, bordásfal, fürdõ, masszázs, illóolajok, homeós bogyók, stb...) reggel már sírva könyörögtem a dokinak, hogy elfáradtam, aggódom. Ekkor burokrepesztés, oxitocin és óránként méhszájtágítás kézzel mert még ekkor sem tágultam. 10 körül már könyörögtem a császárért... Bekötötték az EDA-t, de csak fél oldalon hatott. Melegem volt, fáztam, szomjas voltam, izzadtam, hánytam, volt minden amit el lehet képzelni... Egy óra magasságában végre eljött a kitolás rész (szerintem ez már "jó volt" vagyis már látszott a vége, és nem is olyan borzasztó érzés) Délután 13:20-kor megszületett a kisfiam. Órási boldog pillanat volt. Sosem fogom elfelejteni. Mindent megért az a 25 és fél óra fájdalom! (A varrás ismét fájt...) Akkor azt mondtam, hogy soha többet még egy gyerek, de így 5 hónappal a szülés után máris másképp látom. Szeretnék még egy kisbabát majd :)
ezt én sem értem miért kellett belepiszkálni, még nem is hordod túl. Nem, nem ilyen lesz a szülés, hisz ott érezni fogod, hogy jön a fájás és (1másodperc alatt) de mégis fokozatos lesz, bár ugyanúgy azt fogod érezni, hogy belepusztulsz, de mégsem ilyen lesz. Nekem a szülés közben tágítottak így (2X), azt hittem megõrülõk és a harmadiknál rászóltam, hogy most azonnal vegye ki onnan a kezét (el tudod képzelni milyen hangnemben). (mondjuk nekem azért volt rá szükség, hogy elkerüljük a száraz szülést, de a 3.-nál már éreztem, hogy nincs rá szükség és már nem is bírtam)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a bíztatást! Ebédeltem és most megyek pihenni, mert igazad van, most nem netezni kell. :)
Nem értem ezeket a dokikat... :o( Minden esetre Neked szép szülést! És bírni fogod! Ne is jusson eszedbe, hogy nem. Minden fájásnál arra gondolj, hogy "most megy elõre a babóca" Amíg meg még nem rendszeresek, addig ne netezzél, hanem inkább pihenj, és egyél, ha kívánod, kell az energia!
A kérdező hozzászólása: Ma voltam vizsgálaton. Méhszáj egy ujjnyi, de a dokim kézzel elkezdte tágítani. "Körbejárta a belsõ méhszájat", szerinte ettõl 1-2 nap és beindulnak a fájások. Nem tudom ilyen lesz e a szülési fájdalom, de ha igen, akkor nem fogom bírni!!! Azt hittem leszedem a csempét! Most barnázok és figyelek, mert akadnak összehúzódások...
A kérdező hozzászólása: Rendben! :) Köszi szépen!
írj azért, hogy mikor lett meg. Könnyû szülést!
A kérdező hozzászólása: Remélem, hogy nem húzom azért még olyan sokáig... Telítettség érzés is van és azt hittem normális, de még most a 25 fokban is lever a víz idõnként... Hát reménykedem. Köszönöm szépen a válaszokat!
persze, hogy elõjel, de nem a közvetlen elõjel ez ilyenkor normális. Nekem is nagyon fájt (folyamatosan) a szeméremcsontom az utolsó 2 hétben. Közvetlen elõjel (az egyértelmûek) hasmenés vagy gyakori széklet, hányás, meleged van indokolatlanul, esetleg izzadsz, telítettség érzés....
Hát igen, nálunk így volt ez a harmadiknál. Még szinte mai napig is vágyok rá. De mostanra sikerült elfogadnom, hogy nem lesz több "babám". Már meglévõ 2 gyermekemnek szeretném ezt a mostani szintet tartani. Ez sem könnyû. És tényleg ahogy nõnek úgy nõnek az igények is. Azzal bíztatom magam, hogy így mikor már betöltik a 18-at, még szinte fiatalok leszünk újra a férjemmel való kettes életre (46 leszek mikor a kicsi tölti). Ennek is van így elõnye. De azért a testvérrõl nem mondtam volna le. Én testvérpárti vagyok nagyon. Azért ezt is vegyétek figyelembe ti is. Sok boldogságot, és anyagi biztonságot kívánok nektek.

Két hete csak 1 es kódú kajákat eszem. Mikor mutat már valamit a mérleg?

Két kicsi gyerek mellett nem nagyon van id?m tornázni. Edzés nélkül is beindulhat a fogyás?

Legjobb válasz: Fogyni lehet torna nelkul is csak sokkal lassabban indul be a fogyas es az eredmeny sem lesz valami szep latvany mert rengeteg izmot fogsz vesziteni es puha lesz a tested. Az 1 es kodu kajakkal csak az a baj hogy az ember azt hiszi mivel fogyokuras kaja mertektelenul lehet enni. A gyomrod akkora mint a ket oklod, ha ennel tobbet eszel akkor elkezd tagulni. Figyelned kell a tested...eves kozben amikor eloszor sohajtasz akkor kezd el tagulni a gyomor ami azt jelenti hogy amit addig ettel annyi eleg csak a szemed kivanja a tobbit. Egyel 3 orankent keveset es este 7 utan mar semmit (ha nagyon ehes vagy igyal meg lefekves elott egy pohar tejet). Ami a tornat illeti ket kicsi gyerek mellett nem hiszem hogy van idod lustalkodni szerintem egesz nap aktiv vagy. A mindennapi teendokkel eleg kaloriat egetsz. Sok sikert!

Fogyni lehet torna nelkul is csak sokkal lassabban indul be a fogyas es az eredmeny sem lesz valami szep latvany mert rengeteg izmot fogsz vesziteni es puha lesz a tested. Az 1 es kodu kajakkal csak az a baj hogy az ember azt hiszi mivel fogyokuras kaja mertektelenul lehet enni. A gyomrod akkora mint a ket oklod, ha ennel tobbet eszel akkor elkezd tagulni. Figyelned kell a tested...eves kozben amikor eloszor sohajtasz akkor kezd el tagulni a gyomor ami azt jelenti hogy amit addig ettel annyi eleg csak a szemed kivanja a tobbit. Egyel 3 orankent keveset es este 7 utan mar semmit (ha nagyon ehes vagy igyal meg lefekves elott egy pohar tejet). Ami a tornat illeti ket kicsi gyerek mellett nem hiszem hogy van idod lustalkodni szerintem egesz nap aktiv vagy. A mindennapi teendokkel eleg kaloriat egetsz. Sok sikert!
esélytelen...... sajnálom, mozgás, diéta, aerob edzés, update hülyeségek esélytelen, azért sok sikert!!!
most megnéztem mik azok az 1-es kódú kaják... hát... ezeken élek fél éve de nem vagyok vmi vékony.
Nekem 1 hónap kellett mire a fogyás megindult. A 2 gyerek ideális edzõpartner. Jön a tavasz, menj velük rengeteget sétálni. A gyaloglás tuti fogyasztószer és a kicsik is jól bírják.

26. hétben járok, és az elmúlt két hétben nem híztam sőt, fogytam 1 kg-t. A baba mozog elég aktívan, szerintetek nincs miért aggódnom?

Egyébként 52-vel kezdtem, két hete 58 voltam, de azóta 57. Enni eszem rendesen, jó az étvágyam, mégsem jön több. Rettegek, hogy a baba nem fejl?dik rendesen, hiszen csak kéne híznia.

Legjobb válasz: Az 1 kiló egyáltalán nem jelent semmit, olyat nem ettél, nem ettél sokat, több víz volt benned, de lement, sok oka lehet, de az 1 kiló jelentéktelen.

Az 1 kiló egyáltalán nem jelent semmit, olyat nem ettél, nem ettél sokat, több víz volt benned, de lement, sok oka lehet, de az 1 kiló jelentéktelen.
Szerintem nagyon eltérõ, hogy ki hogyan hízik. Én a 19. hétig nem híztam semmit, aztán hirtelen 1-2 hét alatt feljött 4 kg. Ez beállt a 23. héten, most 25 hetes vagyok, és még mindig ez a 4 kilo van rajtam. Nem egyenletesen hízunk. 1 kg meg semmi. Az ember pisil egyet és máris kevesebb a súlya. Úgyhogy ne aggódj.
A baba hízik élég egyértelmû , neked me nem kell feltétlenül híznod.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, kicsit megnyugodtam. Gyorsan be is nyomtam egy nagy adag tejbegrízt. :)
Örülj neki!

Van két nimfa papagájom és 1 hete 3db tojás van ez jó arány vagy ilyen sűrűn nem tojik tojás? Jah de nem tudom, hogy melyik a tojó mert mind a 2 ül rajta! Hogy tudom akkor meg állapitani, hogy melyik tojta?

Legjobb válasz: Ha a két nimfapapagájod egyforma, akkor mindkettõ tojó, és valószínûleg az egyik egy tojást tojt, a másik kettõt. Ebbõl viszont nem lesz tenyészet. Ha nem egyforma akkor a sárga fejû, nagy fülfoltos a hím, a szürkécske a tojó. ( kevésbé szines, halványabb a fülfoltja )

Ha a két nimfapapagájod egyforma, akkor mindkettõ tojó, és valószínûleg az egyik egy tojást tojt, a másik kettõt. Ebbõl viszont nem lesz tenyészet. Ha nem egyforma akkor a sárga fejû, nagy fülfoltos a hím, a szürkécske a tojó. ( kevésbé szines, halványabb a fülfoltja )
Teljesen rendben van úgy, hogy 3 tojást tojt a papagájod, ugyanis a nimfapapagáj fészekalja 3-9 tojásból áll. A tojó a hím segítségével 18-21 napig költ (felváltva ülnek a tojásokon), így abból kiindulva, hogy mikor is írtad a kérdésedet, kb. mostanában kelnek ki a fiókák. Hat hónapos korukban lesznek a fiókák ivarérettek, utána tovább szaporíthatod õket is, de jobb, ha szaporításukkal megvárod a hím felnõttkori tollazatának kifejlõdését, vagyis még újabb hat hónapot (meg persze célszerû, ha nem a tesójával pároztatod). Esetleg egy kis pénzt is tudsz keresni, ha eladod õket egy kisállatkereskedésben, vagy ajándéknak is kiváló (persze, állatszeretõ rokon, ismerõs, barát részére). A mostani szülõpárod pedig kb. fél év múlva újra fog tojásokat rakni. Amúgy a tojó homloka, feje teteje, pofa- és toroktájéka szürkével kevert sárga, a fültájékon levõ folt kevésbé élénk, a bóbitáján több a szürke. A hím feje és fültájéka élénkebb sárga. Egyébként a madaraknál általában a hím a nagyobb testû és díszesebb, élénkebb tollazatú.

A darkorbitban ha két hétig nem jácok, akkor tényleg 10000uriiumot és 1 hó prémiumot, valamint 100 eurót kapok?

Legjobb válasz: JA de most a magyarnál más van ott kapsz 2 hét után egy lf2-t 2000 urit egy hónap prémiumot és 50 jacpotot a 4 hetet még nem tom

JA de most a magyarnál más van ott kapsz 2 hét után egy lf2-t 2000 urit egy hónap prémiumot és 50 jacpotot a 4 hetet még nem tom

Máris menstruálnék? Két hete szültem császárral, alig 1-2 napig volt utána folyásom, nagyon enyhe és egyáltalán nem vörös színű, csak halvány.

Aztán teljesen megsz?nt a folyás, se vörös, se fehér, se semmi, erre ma egy nagy adag véres, "mesi állagú" (tehát nem nyákos mint szülés után) érkezett a bugyimba. Máris elkezdtem volna mensturálni? (szoptatok)

Legjobb válasz: Szerintem még csak tisztulsz. Nekem is szülés után egy hétig abbamaradt a vérzés és folyás, aztán megint egy hét múlva újra. Dokim szerint ez természetes folyamat volt.

Szerintem még csak tisztulsz. Nekem is szülés után egy hétig abbamaradt a vérzés és folyás, aztán megint egy hét múlva újra. Dokim szerint ez természetes folyamat volt.
Nálam is úgy tûnt, hogy abbamarad a vérzés, aztán 1-2 hét múlva újra véreztem. Én is azt hittem mensi, de kiábrándítottak a gyakorikérdéses anyucik, és igazuk volt, nem mensi volt... Én is császáros voltam. Gratulálok a babádhoz! 11hós kislány anyukája
Szerintem is tisztulsz. Èn 5 hétig véreztem. habár rendes szülés volt. De mikor a doki megvizsgált nem volt neki furi hogy csak 2 napot véreztél?
Ez a tisztulás.6 hétig számíthatsz rá, akkor is, ha pár napra úgy tûnik, hogy elmúlt.
A kérdező hozzászólása: Hát, jó akkor tisztuljak csak. Mondjuk furi, mert a kísérõ tünetek is ismerõsek, derékfájás, nyûgösség. A dokinak nem volt fura, programozott császár volt, és gondolom elég rendesen kipucoltak mielõtt összevarrtak...
Ez nem függ a kipucolástól...a méhlepény helye vérzik, és annak kell tisztulnia, gyógyulnia.Ezért is mindegy, hogy valaki császárral, vagy hüvelyi úton szül.A méhlepény leválásának a helye így is úgy is sebet hagy maga után, aminek be kell gyógyulni.

Szülés után 2hétig véreztem, utánna 1 hét barnázás és aztán szinte semmi. Most 5 hét után elkezdtem kicsit ismét vérezni. Lehet hogy ez már a mensi? Nem erős a vérzés, és van hogy egy két naoig semmi, aztán ujra. Vagy mi lehet? (szoptatok)

Legjobb válasz: ez egy kis mensike, bejelentkezett nálad, hogy nem tûntem ám el :) de valószínûleg elmúlik, úgy értem a szoptatásod alatt nem jön többet elõ, de akkor sincs baj, ha igen, én is szoptatok és mensizek is. Arra figyelj nagyon, hogy ha igen erõs, ömlõs vérzés vagy darabkák jönnek, azonnal doki! Bár nálad már nem hiszem, hogy felléphet szülés utáni komplikáció. Nekem ügyesen benthagyott a dokim egy kis méhlepénydarabot...állítólag 1000-bõl egy ilyen eset van.

ez egy kis mensike, bejelentkezett nálad, hogy nem tûntem ám el :) de valószínûleg elmúlik, úgy értem a szoptatásod alatt nem jön többet elõ, de akkor sincs baj, ha igen, én is szoptatok és mensizek is. Arra figyelj nagyon, hogy ha igen erõs, ömlõs vérzés vagy darabkák jönnek, azonnal doki! Bár nálad már nem hiszem, hogy felléphet szülés utáni komplikáció. Nekem ügyesen benthagyott a dokim egy kis méhlepénydarabot...állítólag 1000-bõl egy ilyen eset van.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ.sajnálom ami veled történt:-(

Kb. két hete hasmenésem volt, szedtem rá immodiumot. El is múlt. Kb 1 hete viszont reggelente megint hasmenésem van és gyomorszájnál fáj. Lehet a bélflóra károsodás miatt? Aktíviát is eszem közbe, ami sokat segít. De szedhetek baj nélkül Normafloret?

Nem fog tõle jobban fájni a hasam?nem szeretnék fölöslegesen gyógyszert szedni,úgy hogy nemtudom mi bajom.igaz 2 nap múlva megyek orvoshoz,de szeretnék már jobban lenni!Segítsetek!

Legjobb válasz: Lehet hogy a bélflóra miatt, de az is lehet, hogy nem vírusos, hanem egy bakteriális fertõzésed volt, ami miatt ment a hasad. És mivel a baktériumok csak úgy maguktól nem igazán pusztulnak el, ezért csak egy kicsit visszább húzódott a fertõzés, de most újra elõjött. A probiotikum mindenképpen hasznos, de ha mész orvoshoz, akkor lehet egy széklettenyésztés sem ártana.

Lehet hogy a bélflóra miatt, de az is lehet, hogy nem vírusos, hanem egy bakteriális fertõzésed volt, ami miatt ment a hasad. És mivel a baktériumok csak úgy maguktól nem igazán pusztulnak el, ezért csak egy kicsit visszább húzódott a fertõzés, de most újra elõjött. A probiotikum mindenképpen hasznos, de ha mész orvoshoz, akkor lehet egy széklettenyésztés sem ártana.
Aktívia, meg bifidus aktiregularis... na ne. Kerüld a tejtermékeket, a savas ételeket. Citrusokat (narancs, citrom, mandarin). Szerintem a gyomroddal van valami. Van egy baktérium ami ha elszaporodik a gyomrodba akkor ilyen tüneteket okoz. Ezt csak antibiotikum kúrával tudják kezelni! Fontos hogy kezeljék idõben, mert hosszútávon fekélyt okoz.
Heliobakter pylori. Na ezt is megnéztem neked. Olvass utána a témának és gyomor kímélõ kajákat egyél! Az Aktíviát dob ki a fenébe, szart se ér.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!tényleg használt valamenyit az aktívia.már annyi mindent olvastam h mitõl lehet hasmenés, hasfájás.. :§ vki azt mondta h lehet h vakbél.. remélem hogy semmi komoly.. :/ van még más bajom ezen kívül is sajna.. :(
Szedhetsz Normaflore-t. De komolyabb bélflóra károsodás esetén gyakorlatilag semmit sem ér, mivel nagyon alacsony csira-számú készítmény, ráadásul nem bélazonos bacikat tartalmaz. Ilyenkor valami erõsebb dolgot szoktak ajánlani. Amikor kórházba voltam, ott adták a bonolact-os Re+general kapszulát. Ha jól tudom valami extra erõs csira-száma van, engem se-perc alatt helyrerakott. Azóta mindig azt veszem...
A kérdező hozzászólása: Tegnap ügyeleten voltam.vmi bélgyulladásom van.ott normafloret és Apo-Famotidint írtak fel!Háziorvos is mondta hogy azt szedjem.mondta kontrollra ha úgy van menjek el hétfõn.Remélem hogy használ!:) Bízom benne erõsen! :) Mégegyszer köszönöm a segítséget.

A barátommal már majdnem egy éve együtt vagyunk fél éve élünk nemi életet és a szomszédomban lakik amikor találkoztunk kb 3x egy héten akkor mindig legalább kétszer csináltunk most meg kb 1 hónapja van amikor két hétben egyszer nem értem mit tegyek?

Tegnap is hogy kedveskedjek csinin felöltöztem és pusziltam a nyakát ő pedig h ne mert nincs kedve..

Legjobb válasz: Így van ez...mi 6 éve vagyunk együtt, és azért ha nem is drasztikusan de csökkent az együttlétek száma...

Így van ez...mi 6 éve vagyunk együtt, és azért ha nem is drasztikusan de csökkent az együttlétek száma...
Én se értem, mert ömlesztve írod a szavakat, fittyet hányva arra, hogy esetleg a magyar helyesírás szabályait minimálisan is kövesd.
Tudod van olyan, hogy a pasik sem mindig vágynak a szexre, mint a csajoknál is van ilyen! De azért írni megkellene tanulni

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!