Találatok a következő kifejezésre: Két hónapos füle kb. két hete (2 db)

Lenyirta a fuleit??? ..szegeny kutyu:D
A fogváltás szokott bezavarni mert olyankor a kálciumot elvonják az újonnan növõ fogak.
6 hónaposan már a fogváltás végén jár, vagy túl is van rajta. Kérdezõ, nézd meg a fogait, ha még látsz tejfogat (ki tudod guglizni, hogy az milyen) akkor valószínû a fogváltás miatt dõltek össze a fülei. Ha minden foga megvan már, akkor kérd a tenyésztõ segítségét, esetleg állatorvossal konzultálj. A kozmetikus meg ne csonkítsa a kutyát :DD
A tejfogait már leváltotta?
Szia hívni kell egy ilyen szakértõt mert nem áll fel magától .
gondolom hogy a kozmetikus nem a füleit vágta le, hanem a fülérõl a szõrt hogy ne legyenek nehezek a fülei!

Két hónapos kisbabám füle kb. két hete kezdett "elállni", szinte napról napra jobban. Ez már így marad, vagy változhat még?

Legjobb válasz: Szia! Az elálló fül genetika, tehát az már a pocakban eldõl és szerintem látszik a születésnél. Az is lehet, hogy õ gyûrögeti, ha így van, ne engedd, ha rajtakapod. Egyébként kérdezz meg egy pártatlan kívülállót, hogy valóban eláll-e, vagy az anyai aggodalom mondatja veled.

Szia! Az elálló fül genetika, tehát az már a pocakban eldõl és szerintem látszik a születésnél. Az is lehet, hogy õ gyûrögeti, ha így van, ne engedd, ha rajtakapod. Egyébként kérdezz meg egy pártatlan kívülállót, hogy valóban eláll-e, vagy az anyai aggodalom mondatja veled.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!