Találatok a következő kifejezésre: Két hónapja párommal egy babát (2 db)

Két hónapja próbálkozunk párommal egy babát összehozni. Számításaim szerint kedden nem kellene megjönnie. Lehetek terhes?

Kicsit fáj a cicim, de már az se annyira mint két nappal ezelött, de egy picit mintha nagyobb lenne. Egy kevés s?r?, talán picit ragacsos folyásom van. Sajnos h?t nem mérek. Mást nem is érzek, lehet hogy most se sikerült?

Legjobb válasz: Még annyit hogy pár napig szurkált a hasam, egyszer egyszer.

A kérdező hozzászólása: Még annyit hogy pár napig szurkált a hasam, egyszer egyszer.
azért nem biztos hogy egyszerre õssze is jõn a baba.mi és még sokan mások nagyon sokáig várunk rá.ne élsd bele magad mert nagyot csalodhatsz.remélem sikerûl nektek.
Van aki semmit sem érez, ha pocaklakó készülõdik, van aki minden rezdülést érez. Sztem kedden reggel tesztelj egyet, és kiderül. Drukkolok! Aztán tudjunk ám az eredményrõl!
Miért ne lehetnél terhes? :) Testvéremnek 2 gyereke is rögtön összejött. Sajnos nekem 10 hónapja még nem. Remélem te szerencsésebb leszel mint én.
Remélem nektek összejött, de ne éld bele magad, mert nagyot csalódsz, ha mégsem. Mi 21 hónapja próbálkozunk eddig sikertelenül:( Sok sikert.

A párommal lassan egy hónapja probálkoznuk babával. Jövő kedden, vagyis 09. 09-én kellene megjönnie. Eddig csináltam két tesztet, amik negatívak lettek. (lehet túl korán) Lehetek terhes?

A múlt hónapban kb 8-10 alkalommal voltunk együtt a periódus különböz? szakaszában. Egy pár napja alhasi szúró fájásom, görcsöm van, nem túl er?s, olyan mint amikor meg akarna jönni. A mellbimbóim is érzékenyek. Észrevettem, hogy könnyebben elérzékenyülök, például a kedvenc sorozatomon is képes vagyok sírni, pedig elég vicces film. Néha elfáradok, pedig semmi különöset nem teszek. Ez terhesség jele lehet vagy csak a következ? mensimet jelzi? Mikor lenne érdemes újra tesztelnem? Reménykedhetek, hogy van baba a pocakomban?

Legjobb válasz: A tüneteid jók, de hogy baba-e, azt csak a (kimaradt) mensid másnapjának elsõ reggeli vizeletébõl érdemes megnézni teszttel! :) Nem tudom, hogy elõtte szedtél-e fogamzásgátlót, csak azért, mert mikor én abbahagytam, akkor 3 hónapig totál terhességi tüneteket produkáltam, olyan gyönyörûeket, hogy ihaj... És nem volt baba persze. De drukkolok, majd 10-én várom a teszt eredményét! :)

A tüneteid jók, de hogy baba-e, azt csak a (kimaradt) mensid másnapjának elsõ reggeli vizeletébõl érdemes megnézni teszttel! :) Nem tudom, hogy elõtte szedtél-e fogamzásgátlót, csak azért, mert mikor én abbahagytam, akkor 3 hónapig totál terhességi tüneteket produkáltam, olyan gyönyörûeket, hogy ihaj... És nem volt baba persze. De drukkolok, majd 10-én várom a teszt eredményét! :)
Szia! Nekem is voltak ilyen tüneteim, de nekem sem volt baba a dologban. Csak annyira szerettem volna, hogy lehet, hogy én be is beszéltem magamnak. :( Nekem hat hónapi próbálkozás után jött a csoda. Drukkolok!
Szia!Egy kis vigasztalás és talán reménysugár.1-1.5 hónapja úgy döntöttünk vállalunk még egy csöppséget.Nem hõmérõztem nem számolgattam csak ahogy jött...Augusztus 9-én volt az utolsó menzeszem.Kb 10 nappal ezután a melleim iszonyatosan elkezdtek fájni, megkeményedtek és megnõttek.2 teszt negatív volt.meglehet korán csináltam.Mivel 23 napos a ciklus 1 én kellett volna megjönnie.Persze tudtam, hogy nem fog.Még 1-én megcsináltam a tesztet.Pozitív!!!:-)Az én esetembõl kiindulva van remény.A tünetek hasonlóak bár a hasam nem szurkált..Sok sikert!Remélem Ti is olyan szerencsések vagytok mint én!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok Elsõ válaszolónak: szedtem fogamzásgátlót, de más kb fél éve abbahagytam. Reménykedek, bár néha én is azt érzem hogy csak bebeszélem a tüneteket magamnak. Ha lesz eredsmény, akkor írok.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok Ma reggel teszteltem és POZITÍV!!!!!! :) Nagyon boldogok vagyunk!!!
Szia!Szívbõl gratulálok Nektek!Ezek szerint olyan szerencsések vagytok mint mi!Boldog babavárást!
gratulálok nektek!!! 1. válaszoló

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!