Találatok a következő kifejezésre: Két hét kezdem el (3 db)

Két hét múlva kezdem el szedni a fogamzásgátlót. Lehet bármi gond a 90 napos diéta miatt?

Legjobb válasz: Szeritnem nem, a kettõnek nem sok köze van egymáshoz. Szedd nyugodtan a tabit az elõírtaknak megfelelõen!

Szeritnem nem, a kettõnek nem sok köze van egymáshoz. Szedd nyugodtan a tabit az elõírtaknak megfelelõen!

Külföldön élek, a 9. hetet kezdem ma és az orvos Utrogest kapszulát írt fel. Ez ugyanaz lehet, mint Magyarországon az Utrogeszten? Volt két vetélésem, ezért gyanítom. De nem részletezte. Tényleg segít? Mik a tapasztalatok?

Nekem azt mondta a doki, hogy vaginálisan "vegyem be", mert rájöttek, hogy úgy hatékonyabb. Ti mit gondoltok?

Legjobb válasz: Igen, segíthet, ha alacsony a progiszint. EgyébkéntUtrogestan hüvelykapszula és egy másik lágy kapszula létezik. Az adagolást viszont az orvos írja elõ. Nekem pl. 3x2 kell. Másnak 2x1.

Igen, segíthet, ha alacsony a progiszint. EgyébkéntUtrogestan hüvelykapszula és egy másik lágy kapszula létezik. Az adagolást viszont az orvos írja elõ. Nekem pl. 3x2 kell. Másnak 2x1.
Az adagolás tényleg nagyon fontos, sõt az is, hogy folyamatosan betartsd a javasolt mennyiséget, egészen a 12.hétig. Egyébként tuti ugyanaz, mert én tavaly egy lombik után Horvátországban voltam, ott beszéltem egy dokival, õ is egybõl tudta, hogy mi az és hogy már nem kell szednem (vérzésem volt, nem jött össze a terhesség). Nekem is azt mondja a doki, hogy inkább hüvelybe, ha nagyon nem megoldható, akkor bevehetem szájon át.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Akkor felhívom a dokit, hogy rákérdezzek az adagolásra.

Most szültem meg két és fél hete a párom is meg én is kívánjuk egymást análisan sem lehet szexelni? Hogy kezdjük el hogy jó legyen és ne fájjon?

Legjobb válasz: Hú, én még nem tenném. Ha gátsebed van, az még nagyon friss, és érzékeny lehet.

Hú, én még nem tenném. Ha gátsebed van, az még nagyon friss, és érzékeny lehet.
Annyi más módszer van még, amelyhez nem kell kockáztatnod ilyenkor a sebesülést vagy a fertõzést...
Hát én nem kockáztatnék...Ki tudja, szétrepedsz-e...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!