Találatok a következő kifejezésre: Két hét kezdem (19 db)

Agyturkászhoz, de sürgõs ütemben, mert ennek így nem lesz jó vége!
A kérdező hozzászólása: Hmm. Azt hiszem, én azért egy jó tízessel idõsebb vagyok nálad...de azért köszi. Nekem nincs problémám a vitákkal, sõt, szívesen vitatkozom, ha nyilvánvaló pro és kontra érvekrõl beszélünk. Ez a probléma nálam lelki eredetû. Azért is furcsa számomra ez a tettlegesség, mert eddig soha, semmilyen jelét nem tapasztaltam efféle hajlamnak magamon...
Én is csináltam ilyet egyszer aztán elég fájt mert irritálta a nadrág, többet nem csináltam. Én akkro csináltam amikor meguntam higy midenki 6 évesként kezell és lenéz, beszól és ha visszaszólok kiröhög. Mondjuk aztán megvertem azt aki ezt csinálta de az más kérdés) 14/L
Igen, lehetséges. De akár azt is mondhatnánk, hogy a család utáni igény terjedése...
Az az igazság, kedves elõzõ, hogy ez nem emo-járvány, ahogy te írtad, hanem ez a családterápia igényének a terjedése... :(
A kérdező hozzászólása: Nem, nem vagyok EMO!!:) Mire gondoltam? Nagyon fájt belül (és még most is) és azt éreztem, ez az egyetlen módja, hogy csillapodjon...de nem történt meg...
Ez az EMO járvány, és terjed!! ÁÁÁÁÁ MENEKÜLJETEK!!
Ez sima falcolás, ami a legtöbb esetben feszültség-levezetõ hatású... Persze nem jó megoldás. http://www.noilapozo.hu/20090127/a_fiataloknal_terjed_a_falc..
Mire gondoltál, miközben húzogattad?
Falcolásnak hívják és pszichiáter, de azonnal!

Férjem két hét múlva kezdi külföldi munkáját, hátrahagyva a két gyerekünket és engem, nagyon ideges, feszült, hogyan könnyítsem meg neki amit átél?

Sajnos kénytelen külföldre menni dolgozni,mert a munkahelye megszünt a válság miatt és nincsen semmiféle munkalehetőség errefelé,ugyanakkor építkezünk el kell láttnunk a két gyerekünket. Hónapokig azt mondogatta,hogy mindent megadna azért,hogy végre indulhasson és a családjának pénzt kereshessen (5 hónapja munkanélküli)bármi áron is,ha beleszakad a munkába akkoris. Most viszont annyira feszült,ideges ,már nem tervezget,hogy végre jobb lesz anyagilag,hanem mindenféle kételyek merülnek fel benne,hogy mi van ,ha mégsem sikerül ,hogy hosszabb távon lesz munkája külföldön. Támogatnom kellene,de bármit mondok semmi sem jó,rettenetesen szorong a rá váró nehézségektől...

Legjobb válasz: Nem csodálom, hogy szorong. Itthagyja a családját, hogy több pénzt keressen....ez azért nálam is okozna némi szorongást, sõt, bûntudatot. Mert hiába a sok pénz, ha közben kimaradok a gyermekeim mindennapjaiból. Nekem nem érné meg. Nem muszáj házat építeni, tökéletes nekem a kis panellakás is, de legyek együtt a családommal, feleséggel, gyerekekkel. Lehet hogy erre õ most ébredt csak rá. Mindenesetre ha már így beszéltétek meg, hogy kimegy pénzt keresni, akkor nem tehetsz más, vigasztalod, hogy majd írsz neki és skype és e-mail és ha hazajön lesz nagy házatok és jólét. Valamit valamiért....ha addig kibírjátok, akkor könnyebb élet vár rátok, miután hazajött. Max ezzel lehet vigasztalni.

Nem csodálom, hogy szorong. Itthagyja a családját, hogy több pénzt keressen....ez azért nálam is okozna némi szorongást, sõt, bûntudatot. Mert hiába a sok pénz, ha közben kimaradok a gyermekeim mindennapjaiból. Nekem nem érné meg. Nem muszáj házat építeni, tökéletes nekem a kis panellakás is, de legyek együtt a családommal, feleséggel, gyerekekkel. Lehet hogy erre õ most ébredt csak rá. Mindenesetre ha már így beszéltétek meg, hogy kimegy pénzt keresni, akkor nem tehetsz más, vigasztalod, hogy majd írsz neki és skype és e-mail és ha hazajön lesz nagy házatok és jólét. Valamit valamiért....ha addig kibírjátok, akkor könnyebb élet vár rátok, miután hazajött. Max ezzel lehet vigasztalni.
A kérdező hozzászólása: Idáig teljesen úgy beszélt, hogy könnyedén át fogja õ vészelni mindezt lelkileg , engem is vígasztalt. Itt sajnos nem csak arról van szó, hogy lesz e házunk vagy sem, hanem arról, hogy lesz e keresete, vagy sem, mert itt semmi, de tényleg egyáltalán semmi munkalehetõség nincsen. Valószínû kezdi felfogni, hogy nem lesz olyan egyszerû több évig (így tervezi) a családját havi 4-5 napra láttni, teljesen kimaradni a gyerekek életébõl. Valójában zokogni tudnék, ha belegondolok, hogy havonta pár nap jut majd belõle nekünk :-( ... Attól félek, hogy teljesen eltávolodunk majd egymástól, a kisfiúnk nagyon apás, õ õrjöngeni fog érte, annyira fog neki hiányozni, a kislányunk még nincsen 2 éves , neki majd annyit jelent a férjem mint egy kedves nagybácsi aki néha meglátogatja.
A kérdező hozzászólása: A férjem is elment a közeli Tescó áruházakba is és még ott sem talált munkát. Mindent végigjárt a környéken.
Sajnálom, nem lehet egyszerû :( Ha már így alakult, és tényleg nem talált sehol, akkor max azzal lehet vigasztalódni hogy a XXI. századnak hála már naponta ötféle úton lehet kommunikálni, ahol még arcot is látni, tehát nem csak a hangját hallhatják a gyerekek, hanem látják is. Mit dolgozik, és mit fog kint csinálni?
Szia! Sorstárs vagyok. Nekünk is kettõ gyerkõcünk van. A férjem szeptembertõl dolgozik Angliában. Nem akarlak elkeseríteni, de nagyon rossz. Õ kint szenved, hogy nem lát minket, mi itthon. Bár elég sokat beszélünk skyp-on, a telefon nagyon drága. Vettünk skyp-os telefont neki, ott rá tud kapcsolódni a netre és így ingyen beszélünk. Eddig 30.000 ft körül volt a tel. számlánk. Megkönnyíteni sajnos nem tudod neki, kimegy idegenbe, távol a családjától, el kell szakadnia tõletek és így minden rá hárul. Talán akkor lesz neki is jobb, ha jól keres és így akár félre is tudtok tenni. Ha már kint lesz, dolgozik ez enyhülni fog. Viszont nem lesz nyugodt, mert ugye nem fogja tudni mi a helyzet itthon. Sok erõt és kitartást kívánok, támogasd nem feltétlenül szavakkal. Neki is nagyon nehéz!
Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni! Mi is sajnos ebbe a válságban nagyon rosszul állunk nagyon sok anyagi problémánk van és 1x-en itt M.O.on nem lehet megélni se nem h megoldani.Már egy ideje keresünk a párommal valós külföldi munkát de eddig mind hiába.Láttam itt h többeknek a párja megy ki külföldre és megírnátok nekem h hova mit kell ott csinálni hol lehet jelentkezni? Elõre is köszönöm a válaszokat.
Öcsén 4 éve Ausztriába melózik
munkatársa 20 év magyar , és 20 év osztrák munkaviszony után kap nyugdíjat..itthonról 35 ezret, kintrõl 1600 eurot... Ezt nézzétek, és ne stresszeljetek..gyerek simán megszokja..ha nagyobb lesz akkor meg a jólétet fogja megszokni...
Mekkora baromságot írtál Combi.

Két hét múlva kezdem el szedni a fogamzásgátlót. Lehet bármi gond a 90 napos diéta miatt?

Legjobb válasz: Szeritnem nem, a kettõnek nem sok köze van egymáshoz. Szedd nyugodtan a tabit az elõírtaknak megfelelõen!

Szeritnem nem, a kettõnek nem sok köze van egymáshoz. Szedd nyugodtan a tabit az elõírtaknak megfelelõen!

Közel két hete, hogy megjött a menszeszem, de meg mindig tart'! Mi lehet az oka? Kezdek aggódni? ! 18L

(Még szûz vagyok.)

Legjobb válasz: Nem kifejezetten ritka dolog, de ha nem múlik el, akkor el kéne menni nõgyógyászhoz. Gyógyszerrel el tudják múlasztani. Nekem kb. 13 éves koromban volt egy ilyen.

Nem kifejezetten ritka dolog, de ha nem múlik el, akkor el kéne menni nõgyógyászhoz. Gyógyszerrel el tudják múlasztani. Nekem kb. 13 éves koromban volt egy ilyen.
Csütörtökön el kéne menned orvoshoz, ha nem múlik addigra a menstruációd.
A kérdező hozzászólása: Legkozelebb hetfon tudnek menni orvoshoz... Nem vagyok otthon... Valoszinuleg a hormonjaimmal lehet valami... Szerencsere nem gorcsolok meg nem tul eros, de megis... Nem normalis... Koszonom a valaszokat!
Hétfõn is elég lesz, nem lesz semmi bajod.
A kérdező hozzászólása: Koszonom!

Két hétig voltam náthás, nagyon hurutosan köhögtem. Most kezdek már jobban lenni, de még mindig köhögök és már az alhasam is fáj 4 napja. Lehet összefüggés?

Tehát az alhasi fájdalom lehet pl. a sok huruttól? Vagy nõi bajra kell gyanakodnom rögtön? Tompán fáj nagyjából folyamatosan 4 napja és az étvágyam sem olyan jó, mint eddig. Hasonlít egy enyhe (de folyamatos) menstruációs fájdalomra.

Legjobb válasz: A köhögés sokáig megmaradhat, betegség nélkül is. A sok köhögés megerölteti a hasizmot. De lehet nõgyógyászati is, menstruáció elõtt vagy középidõben.

A köhögés sokáig megmaradhat, betegség nélkül is. A sok köhögés megerölteti a hasizmot. De lehet nõgyógyászati is, menstruáció elõtt vagy középidõben.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ!

2 éves fiamnak lassan két hete megy a hasa, kapott Smecta port és Normolytot, de csak nem múlik? ! Orvos 2 napja nem elérhető, és most már kezdek aggódni.

Láza nem volt és a kedve is jó. Meddig tarthat ez a kis nyári hasmenés?

Legjobb válasz: ha ez nem gyomorrontás hanem valamit összenyalt szegény akkor a gyógyszer csak bent tartja a betegséget és elhúzódik a hasmenés :( én is a szenet ajánlom, az kitisztítja a beleket, ne adj neki tejet és pár napig egyen sós krumplit, répát, pirítóst, kekszeket

ha ez nem gyomorrontás hanem valamit összenyalt szegény akkor a gyógyszer csak bent tartja a betegséget és elhúzódik a hasmenés :( én is a szenet ajánlom, az kitisztítja a beleket, ne adj neki tejet és pár napig egyen sós krumplit, répát, pirítóst, kekszeket
Orvoshoz mindenképp el kellene mennetek, mert ez nem egy gyomorrontás, hanem valami vírus. Normaflore ilyenkor magán a hasmenésen nem segít, persze érdemes inni. Figyelj arra, hogy elég víz, só és ásványianyag legyen pótolva.
Széntablettát próbáld ki, reggel este 1. Recept nélkül adjàk, a smecta nekünk sem hatott, és alig akarta meginni. Na meg dièta! Csak sima keksz, ropi, kenyér, burgonya és rizs! Semmi tejtermék, tej, tápszer, gyümölcs! Csak tea, víz, esetleg szörp!
A kérdező hozzászólása: rendben, köszönöm és akkorr hétfõn irány az orvos. anyatejet kaphat azért? esténként még szopizik.
anytejet!! igen!!!!! siman jobb mintha sima tejet adsz neki jobbulást mi is ezzel küzdünk két napja....nem tom hol s mikor kapta el(lehet apaj hozta haza a virust) hétfönviszem dokihoz diéta normaflór keksz és figyelgetés Sajnos az enyém nem szopizik .... igy a tejet meg el kell dugnom mert rá van kattanva
UI: Sima natur Joghurtot adhatsz neki az is széklet fogo nekem azt mondta a doki
A kérdező hozzászólása: Nekem meg pont azt mondta, hogy natur joghurtot csak akkor adjak, ha meggyógyult, mert az is fosat, viszont utána szépen helyreállítja a bélflórát.
Normaflore reggel-este 1-1 fiola, napközben ropi keksz, répa, rizs, krumpli. Anyatej mehet reggel-este. Ha nem javul, hétfõn doki és kérjetek széklet-tenyésztést, mert elég régóta húzódik egy sima kis vírus már kiürült volna.

Miért kezdi már két héttel előtte elkezdeni bezengeni a saját születésnapját?

Barátn?m holnap 16 éves, de már kb. két héttel el?tte szétkürtölte, hogy az egész világ tudjon róla. Tavaly is ezt csinálta, de most sem értem, miért. Kb. úgy értsétek, hogy egy szimpla beszélgetésnél szóba hozza, hogy neki nemsoká szülinapja van, vagy csak randomra megszólal, és mondja. Mármint nem nekem, hanem ismer?söknek, stb. Most pl. facebookra írta ki egy nappal el?tte. Szerintem elég illetlenség, olyan, mintha azt közölné, vagy arra célozna, hogy "Köszönts már fel, vagy vegyél már valamit." Lehet, hogy csak én túlzom el, de egy kicsit zavar. Szerintetek?

Legjobb válasz: Gyerekes. Van ismerõsöm, aki már 30-on túl van, és még mindig ezt csinálja. Nem károgni akarok, a barátnõd még leszokhat róla. :)

Gyerekes. Van ismerõsöm, aki már 30-on túl van, és még mindig ezt csinálja. Nem károgni akarok, a barátnõd még leszokhat róla. :)
16 évesen még oké. Majd ha 30-35 éves lesz, akkor már a fenébe fogja kívánni a születésnapját, meg hogy megint egy évvel öregebb lett.
Mert valószínû akkor senkinek nem jutna eszébe. Én pont ezért nem szoktam, mert ha valakinek fontos vagyok, az úgyis megjegyzi:)

Külföldön élek, a 9. hetet kezdem ma és az orvos Utrogest kapszulát írt fel. Ez ugyanaz lehet, mint Magyarországon az Utrogeszten? Volt két vetélésem, ezért gyanítom. De nem részletezte. Tényleg segít? Mik a tapasztalatok?

Nekem azt mondta a doki, hogy vaginálisan "vegyem be", mert rájöttek, hogy úgy hatékonyabb. Ti mit gondoltok?

Legjobb válasz: Igen, segíthet, ha alacsony a progiszint. EgyébkéntUtrogestan hüvelykapszula és egy másik lágy kapszula létezik. Az adagolást viszont az orvos írja elõ. Nekem pl. 3x2 kell. Másnak 2x1.

Igen, segíthet, ha alacsony a progiszint. EgyébkéntUtrogestan hüvelykapszula és egy másik lágy kapszula létezik. Az adagolást viszont az orvos írja elõ. Nekem pl. 3x2 kell. Másnak 2x1.
Az adagolás tényleg nagyon fontos, sõt az is, hogy folyamatosan betartsd a javasolt mennyiséget, egészen a 12.hétig. Egyébként tuti ugyanaz, mert én tavaly egy lombik után Horvátországban voltam, ott beszéltem egy dokival, õ is egybõl tudta, hogy mi az és hogy már nem kell szednem (vérzésem volt, nem jött össze a terhesség). Nekem is azt mondja a doki, hogy inkább hüvelybe, ha nagyon nem megoldható, akkor bevehetem szájon át.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Akkor felhívom a dokit, hogy rákérdezzek az adagolásra.

3 nap mulva ket hete fogyokurazom. Kezdem 'unni', tudtok tanacsokat adni?

Legjobb válasz: milyen kurát csinálsz? kötött, v szimplán kcal számlálós? én csupán 4 napja csinálom, ha gnodolod adhatunk 1másnak tippeket!:)

Örülök, hogy "ez a válasz 76%-ban hasznosnak tûnik"... :D Nem írtam benne semmi rosszat, komolyan nem értelek Titeket. Tanácsot is adtam. Érdekesek vagytok az egyszer biztos... :)
milyen kurát csinálsz? kötött, v szimplán kcal számlálós? én csupán 4 napja csinálom, ha gnodolod adhatunk 1másnak tippeket!:)
http://www.ize.hu/_files/pics/00013/00013294.jpg Ez a kép adjon Neked további erõt a folytatáshoz! :) Még csak most kezdted el, ha két hétig kibírtad mostmár ne add fel!! Legyél erõs! Egyél változatosan, én is 2 hete fogyózom, nem éhezek, szinte észre se veszem már, pedig cukros dolgokat, pékárukat egyáltalán nem eszek. Nekem lement 2 kiló és ez most segít a folytatásban. Menj el sportolni, vagy akár csak sétálni azzal is telik az idõ. :)
* A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 12:03 vagyok Én is szívesen társalognék ezzel kapcsolatban. :)
Nem én vagyok rajta. Nem is azért tettem fel a képet mert arra gondoltam, hogy bárkinek is 50 kiló feleslege van!! Csak, hogy erõre kapjon a Kérdezõ is... Na mindegy...
12:03, ezt a képet magadról raktad fel? Sajnálom, kiakadtam. Ha valaki fogyókúrázik, akkor rögtön 50 kg súlyfeleslege lehet csak? 5 vagy 10 nem?
A kérdező hozzászólása: Es a masik gond az az, hogy nem vagyok kitarto...
A kérdező hozzászólása: Woaw, biztos sikerulni fog. Csak igy tovabb! :D
még bírd ki 1 hétig és utána nem lesz szenvedés. Azt mondják, hogy 21 napig kell valamit intenzíven csinálni utána pedig rögzül az agyban és alapból azt fogja tenni. remélem érthetõ voltam :$ bocsi ha értelmetlenül írtam :S
A kérdező hozzászólása: Normalisan eszek, nem koplalok. Jarok korcsolyazni, altalaban 3-4 orat. Eleg aktiv vagyok nap mint nap... es igen, azt unom, hogy ennyire kell figyelnem mindenre, sajnos ma el is engedtem egy picit magam. Koszi a valaszt. :)
Tanácsot úgy tudnánk leginkább adni, ha leírnád, hogyan épül fel a fogyókúrád :) . No, és, hogy mit unsz, az ételeket? Akkor arra írhatunk tippet. Ha a mozgást, akkor másfajtát kell csinálni. Ha egyszerûen csak azt, hogy oda kell figyelned, azzal sajnos nem nagyon tudunk mit kezdeni, tõled függ, hogy mennyire vagy kitartó. Egyébként az utolsó 4-5 kg megy le a legnehezebben, így ne várd, hogy meglesz az elõírt heti akár 1kg fogyás. Légy türelmes :) . Másrészt pedig elég baj, hogyha unod, mert hasonló állapotot kellene mindig fentartani, persze nem tudom, hogy egészségesen fogyózol vagy, hogy.
A kérdező hozzászólása: Utolso: en felpontoztalak. Ertem a szandekot, ne foglalkozz a tobbiekkel! Koszonom szepen. :)
A kérdező hozzászólása: Hogy minel "erdekesebbe" tegyem a fogyokurat ? Tudom, hogy eleg bamban fejeztem ki magam, de remelem ertitek.
A kérdező hozzászólása: Nekem 4-5 van... de nagyon nehezen megy. Neha a kedvem is elmegy a fogyokurazastol, de kikell tartanunk a celunk mellett!
A kérdező hozzászólása: Semmi gond, ertem en. En is olvastam errol, de szerintem az az igazsag, hogy csak akkor rogzul, es valik mindennapiva, hogyha igazan akarod... nem lesznek olyan reflexeid, hogy kesz, 5 utan mar nem nyulsz az etelhez. :) ) Talan a megszokas. Koszi a valaszt! :)
Miért, õserdõben nem lehet kiverni? :D
hát vannak céljaid! ez jó
addig, amíg egyszercsak magától elsül aztán minden a régi lesz.
16 nap???? 3 napnál nem bírtam többig xD
Miért nem vered ki te hülye?
látás elvesztésétõl egészen a teljes lebénulásig
Ha nem bírod ki, gyenge vagy. Mit kezdenél magaddal, ha az õserdõben kéne élned? :-D
Tuti, hogy terhes vagy!
ha tovább vársz átalakulsz fasszá
Júú Lehet hogy meleg vagy és még terhes is!!!
szerintem fel felallni neki mert mindig megveri, kiverne o de ha nem all :) ))
sztem is gyerkõcöd lesz
Jajj az utolsón jót röhögtem :D
mar kiverted?en ha ott lennek ugy megpofoznalak h mindjart elelveznel.....
verd ki aszt kész
kiverhetem majd én neked? :P fiú 27
én napi 3x verem ki és utána is simán lenyomnék 1-2 menetet ha van nõm akkor napi 3x szex ahh imádom:D
en napi otszor verem ki es emelett haromszor szexelunk a bnommel
egyszer napig nem vertem ki utána meg már halucináltam
20:34! 19:25-kor már írtam, te anyaszomorító! :D:D:D
Szerintem terhes vagy!
hahaha szerintem ismerlek! xD de tényleg!
Hogy mennyire "fajulhat tovább" a dolog..., a tûrõképességedtõl függ. És ez - hogy ki meddig bírja temperamentum függõ is. Én mondjuk nõként 3 nap szünet után /amit "véletlenül" kihagyunk/ párommal, már kezdek ingerlékeny lenni, rossz a hangulatom stb. De biztos azért, mert nagyon szeretem. Egyébként ki lehet bírni -, mert régebben vagy 6 évet kibírtam kapcsolat nélkül - igaz, a maszti megvolt... 2 hét? Azért nem a "világ vége" - csak meg legyen a dolog "értelme". Kár kínoznod magad. Csak nehogy a végén "rávesd magad" az elsõ utadba kerülõ nõre az utcán - ez legyen a dolog vége... 38/N
Mennyi válaszon röhögtem én most! UI.:Verd már ki!
Valószínûleg sehová sem fog fajulni a dolog. Így vezeted le a stresszt, a hokival. Ha nem hokizol, próbáld meg a stresszt mással levezetni. Nekem a rágógumizás jól bevált módszer.
Kloffoló! Mert Laci bácsi is ezt ajánlja!
Anyukád veszélyben van!
16 nap?:D:D:D:D Messze van még a kétszer 1 hónapomtól!:D
Hát nem semmi, de az enyémhez képest az! Én bírtam vagy 7 évig, sõt a méhben +9 hónapig. Utána vertem ki csak kb, na ezt döntsd meg :D Egyébként pedig kb 3 naponta max ki szoktam verni mert ha nem tenném akkor éjszaka mennék el, az meg sokkal nagyobb szívás, olyankor nem tudom kontrollálni :) 15/f
A kérdező hozzászólása: minden reggel már sátorra ébredek
hát barátom neked az agyad helyén is [email protected] van
Hogy én itt mekkorát nevettem.:DD
az õserdõben is meg lehet fényezni a bohócot XD
az gáz :D
A kérdező hozzászólása: az a durva, hogy az utcán már a ronda nõket is megmustrálom, olyan toszhatnékom van:)
jah hát akkor azt a pár napot még kibirod szerintem!! :)
A kérdező hozzászólása: meg akarom dönteni a 16 napoos rekordom
Szánalom az ilyen pasi, látszik hogy nincs csajod, legyél csak el magadnak, van mivel lefogalnod magad...
én meg úgy voltam hogy ameddig volt pasim addig maszturbáltam minden nap, nem bírtam ki... most meg valamiért elég 1 héten 1x 2x is :D de nem tudom miért... bár amikor csinálom akkor eszméletlen jó :P
én minden nap kiverem, mégis mindig ideges és agresszív vagyok. szerintem te valami más miatt vagy agresszív és ideges.
A kérdező hozzászólása: sajnos nincs idõm kapcsolatot alakítani a napi két edzés melett +suli+pihenés, remélem ezt azért felfogod!
nálam ez forditva van ha sokat verem ki akkor elég goromba leszek ha meg nem akkor egyre jobban ézrem magam egész nap
Lehetsz tõle agresszív, ideges, késõbb már egy darab nyers csirkemellre is beindulsz.. aztán úgy 1-2 hónap múlva, ha nem mászik rád senki, akkor szépen megszokod és nem is akarsz már verni.
nem, csak látni hogy idiota vagy, aki ezzel köti le magat, minthogy kapcsolatot keresne.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen, hogy egy mondatból megitélsz, szeretem az elõítéletes embereket:)
dehogy irigykedek, csak ennyibõl egybõl levonhato milyen egyéniség vagy, és nem csodálom hogy nincs barátnõd..
A kérdező hozzászólása: 19:41 80% mi van irigykedsz a sátorra, nincs hol aludnod?:)
Meddig fajulhat? xD Akkorára dagad a tö...d, hogy felmegy az agyadra a sok millió sperma és ott fognak átváltozni genetikai szörnyekké, mivel nem vagy teljesen normális....
hát kivered és elmúlik:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!