Találatok a következő kifejezésre: Két hét és (837 db)

Az, hogy nem jött meg, nem jelenti, hogy terhes vagy.
Ha nem védekeztél az is elõfordulhat.

A múlt havi mensim első napján kezdtem el szedni a yasminelle fogamzásgátlót! A barátommal vártunk két hetet és csak utána élvezett belém. Szerintetek ebből lehet még baj?

a tájékoztatóban az volt írva hogy ha a mensi els? napján veszem be, akkor már védett vagyok, de többen is azt mondták, érdemes várni legalább két hetet de lehet egy hónap is! tegnap hagytam abba, most van a 7napos szünet.

Legjobb válasz: Nem lesz baj. Ha nem jön meg a menzeszed a 7 napos szünetben, akkor mondjuk csinálj tesztet. De két hét alatt már véd a tabi.

Nem lesz baj. Ha nem jön meg a menzeszed a 7 napos szünetben, akkor mondjuk csinálj tesztet. De két hét alatt már véd a tabi.
Ha eddig nem irtad ki a kérdést, akkor várd már hogy megjön-e! Ha igen, nincs mit kérdezni és nincs mire válaszolni!
azt, hogy várnod kell két hetet mire megmondja.
A kérdező hozzászólása: ezt en is gondoltam hi hi. de vajon van valakije? vagy egyszeren nem szeret....?
ezt mi honnan a lófüttyös rézbánatból tudjuk?
nem ismerjük.
Lehet, hogy van egy lerendezetlen kapcsolata és addig nem akar belevágni veled, amíg azt le nem rendezi. Másik lehetõség: van egy jól alakuló kacsolata és te tartalékba kellesz, ha az nem jön össze. Türelem!
bizonytalan nem akar megbántani és 2 hét kell mire a barátnõi rábeszélik.Sajnálom ez a csúf igazság. u.i:Nincs ló jó a szamár

Ezt nem értem tegnap räälltam a mérlegre, mert mär nem most älltam rä k. b két hete és kevesebbet mutatot 1kg val . Megörültem, de viszont ma meg ugyanannyit mint elötte 3 hete . Hogy lehet ez?

Legjobb válasz: A mérlegem ugyanaz és beällitotttam egy helyre amit sose mozditok onnan el.ès nem is volt meg meg nem is jött meg még nincs itt az ideje,ès kb. ugyanazt eszem mit elötte 3 hete .Szoval és délutän älltam mérlegre,Szoval nem tudom ez mitöl van,Köszi szép napot

A kérdező hozzászólása: A mérlegem ugyanaz és beällitotttam egy helyre amit sose mozditok onnan el.ès nem is volt meg meg nem is jött meg még nincs itt az ideje, ès kb. ugyanazt eszem mit elötte 3 hete .Szoval és délutän älltam mérlegre, Szoval nem tudom ez mitöl van, Köszi szép napot
múltkor mit ettél elõtte, esetleg reggel mérted? ugyan azzal a mérleggel? nem most fog megjönni a menstruációd, vagy épp most múlt el, vagy megvan? ezek lehetnek az okai. vagy épp stagnál a súlyod:) ha normálisan diétázol, nyugi, megfog indulni a mérlegnyelve lefelé:) nehogy feladd! én havonta állok cs mérlegre, elég is, mikor látom h -4 vagy -5 kg :)
Nekem ugyanez van. Az is számít, hogy mikor állsz rá. Mindig reggel éhgyomorra állj rá és akkor kb. pontos lesz, de 1-2 kiló ide-oda az még nem sok, hisz ha nõ vagy, akkor a ciklusod is befolyásolja a kilókat.

A szüleim elutaznak két hétre, és nem engedik h itthon maradjak egyedül! Hogy győzzem meg őket?

Az unokatestvéremékhez kéne mennem, de náluk nagyon utálok lenni én oda tuti nem megyek, én ott 2 hetet nem bírok ki! Pl. mindig rozskenyeret vesznek amit én utálok meg ilyen izéket vacsoráznak h kolbász szalámi azt is utálom! Ha meg veszek külön kaját magamnak az se jó nekik pl egyszer rendeltem pizzát és hát elég csúnyán néztek XD Meg am is 1 TVjük van összvissz mindig azt kell nézni amit ?k akarnak meg 2 gépük van összesen de azokban is olyan sz*r a videokártya h semmit nem lehet velük csinálni! Mondjuk laptopot tudnék vinni de még wifijük sincs! Meg am is akk együtt kéne mennem unokatesómmal suliba ? meg elég gáz gyerek már az is ahogy öltözik meg minden :S Meg nagybátyám mindenbe beleszól h most ezt csináljuk ezt ne csináljuk most segítsünk neki 10 percet (de ebb?l a 10 percb?l mindig 30 lesz ha nem több)… Na mind1 ezt am mondtam a szüleimnek is h ezért nem akarok menni de akk sem engedik :( Am az a bajuk h pár hónapja elmentek 3 napra én meg csináltam itthon egy házibulit és kiderült mert a köcs takarítón? beköpött :S És ez miatt most nem akarják h itthon maradjak de megígértem nekik h most nem csinálok semmit de akkor sem! Hogy gy?zhetném meg ?ket? :( Én tuti nem megyek unokatesómékhoz inkább elszökök XD 16f

Legjobb válasz: Én sem helyeselném, hogy 16 évesen hetekre otthon maradj egyedül. Fõleg nem úgy, hogy már egyszer eljátszottad a bizalmukat... A takarítónõ meg nem "köcs", ahogy te írtad... Talán ha nem viselkednél ilyen gyerekesen, és nem hisztiznél mindenért, máshogy állnának hozzád a szüleid is.

Én sem helyeselném, hogy 16 évesen hetekre otthon maradj egyedül. Fõleg nem úgy, hogy már egyszer eljátszottad a bizalmukat... A takarítónõ meg nem "köcs", ahogy te írtad... Talán ha nem viselkednél ilyen gyerekesen, és nem hisztiznél mindenért, máshogy állnának hozzád a szüleid is.
Amíg nem értem a végére (ami nehéz volt), addig azt hittem, h 12 éves vagy. A gazdag szüleid a TV, laptop, takarítónõ meg a nyaralás helyett miért nem az oktatásodra költenek? Ilyen trehány fogalmazást. Gondolom a fõsulin a diploma meg már le van elõlegezve. Nem engedném én sem, h egyedül maradj, nem bínék meg benned.
Nyugi hercegnõ, kibírod.
Annak alapján, amit leírtál, én se mernélek egyedül hagyni.
úristen...nagyon durva vagy. én se hagynálak egyedül az fix.
Teljes mértékben egyet értek velük.
mikor még csak a kérdést és a korodat láttam azt gondoltam, hogy tiszta röhej, hogy pesztrát keresnek neked. aztán elolvastam a többit, és megértettem :D rozskenyeret vesznek és még wifijük sincs?? segíteni kell nekik?? egyszer már otthagytak, te meg bulit csináltál?? fel se nyaltad magad után a ganét, hanem szerencsétlen takarítónõre hagytátok a rókákat, aki ezt elmondta a szüleidnek?? ritka nagy köcsög vagy te, gyerek!
utolsó elõtti: hülyeségeket beszélsz. nem azzal van baj, hogy megvan mindene, az engem pont nem érdekel. azzal van baj, hogy nem tudja vállalni a tettei következményét, keresi a kiskapukat és a felajánlott kompromisszum sem elég jó neki. tehát még gyerek, úgyhogy ne akarjon otthon maradni egyedül hetekig.
Ha a szüleid azt mondják, hogy ott leszel 2 hétig, akkor nincs mese, ott leszel és kész! Egyébként egy ilyen "házibuli titokban, míg anyáék nyaralnak" után az tuti, hogy nemhogy laptop meg wifi nem lenne a környéken, de hogy te takarítanád az egész kecót 30 éves korodig az is tuti!Persze mellékelve 2 atyai pofonnal! Nyafogás helyett olvass könyveket (már ha vannak könyveitek!)!
Oké, figyelj, nekem is megvan mindenem, de azért feltudom mérni, hogy ez alapvetõ szükséglet-e vagy luxus. Ne legyél már ekkora elkényeztetett nyomorult idióta.
Mivel eljátszottad a bizalmukat, vissza kell szerezned. Ha ez eddig nem sikerült, most megmutathatod azzal, hogy elmész az unokatesóidhoz és ott normálisan viselkedsz, így lehet hogy legközelebb majd megengedik a szüleid. Két hétig mindenhol kibírod. Ha úgy érzed mégse, próbálj meg kompromisszumot kötni, pl. amit az egyik elõzõ írt, hogy néha rádnéz egy szomszéd, vagy mondjuk csak éjszakára mész át az unokatesóidhoz. De semmiképpen ne cirkuszolj, mert attól még jobban gyereknek fognak tartani, és akkor tuti nem engednek meg semmit.
A kérdező hozzászólása: mondom h nem lett semmi baja a házibulinak a múltkor se tehát semmi okuk sincs ez miatt haragudniuk rám! am meg tudom h a wifi nem létszükséglet de miért kell olyan helyen lennem ahol nincs amikor lehetnék olyanon is ahol van ha a szüleim nem picsognának a múltkori miatt -.-
Utolsó, ott a pont!! :D
Nem a buli miatt haragszanak, hanem azért mert hazudtál nekik és még csak nem is te raktál rendet, hanem olyan ember akinek õk fizetnek... Emiatt te megbízhatatlan vagy a számukra... Azért kell olyan helyen lenned ahol nincsen meg mindened, mert otthon nem mernek téged hagyni a felelõtlen viselkedésed miatt. Honnan tudják, hogy nem lesz következõ hülyeséged? Csak a te szavad van, ami nyilván nem csak a bulival kapcsolatban nem ért semmit, hanem már máskor is csak szövegelésnek bizonyult...
Az én bizalmamat nem játszaná el ezzel a gyerekem. Leszidnám és kapna 2 nap büntetést, na de hogy semmit ne érjen a szava, ez azért durva. Azt mondja semmi baj nem történt. Ezerszer undorítóbb dolgokat tesznek ma a fiatalok, elég kinézni szombat este az utcára. Egy normális házibuli azért nem egy hatalmas bûn.
A kérdező hozzászólása: meg azért egy házibuli miatt nem kéne olyan helyre küldeniük ahol nincs mit ennem -.- meg semmit se tudok csinálni 2 hétig
Nem Nigériába küldenek, ahol tényleg nincsen kaja. Ha annyira nem vagy gyerek, akkor nyilván meg tudod beszélni a rokonaiddal, hogy te más étrendhez vagy szokva. Az élet nem csak gépezésbõl meg tévézésbõl áll. Ott az unokatestvéred, akit annyira gyökérnek tartasz. Mi lenne ha szent célod az lenne, hogy menõ srác legyen belõle? Közben megismernéd és lehet, hogy rájönnél, hogy hol hibás a gondolkodásod sok dologban...
Neked fogalmad sincs mi a nyomor! Tudod mi kell neked? Egy tanya ahol élhetnék mint egy kis gyerek, mert az vagy. Mit képzelsz? 2 hét szoba fogság és kuss!!!!
Sok irigykedõ megint megérkezett. Csak az a bajuk, hogy nektek futja laptopra meg takarítónõre. Mindenki volt kamasz és elég sokan tartottak házibulit titokban, ez azért egyáltalán nem eget rengetõ bûn. Kérdezõ ígérd meg, hogy nem csinálsz ilyesmit, elég idõs vagy ahhoz, hogy ne kelljen az unokatestvéredéknél lenned 2 hetet. Köss kompromisszumot a szüleiddel, hogy valaki minden nap rád néz, és átjársz ebédelni a szomszédhoz, akkor biztosak lesznek benne, hogy semmi disznóságot nem csinálsz és éhen sem halsz.
A kérdező hozzászólása: de most nem csinálnék házibulit!!!
A kérdező hozzászólása: meg am is semmi baja nem lett a lakásnak a múltkor sem
A kérdező hozzászólása: jó de nem ez a kérdés ilyen opció nincs XD hanem h hogy beszélhetném rá mégis õket??
"bíznék"
Engem már 12 évesen egyedül hagytak egy hétre, mert bíztak bennem. Ennyi az egész. Ha egyszer ezt eljátszottad, akkor ne várd el, hogy egyedül hagyjanak. Már az írásodból lejön, hogy nem kéne. Tökéletesen egyetértek velük.
Eleg elkenyeztetett fiucska lehetsz...masnak kisebb baja is nagyobb a tiednel.
Ha nem bíznak benned, semmivel sem tudod rávenni õket. Ennyi az egész, a választ a kérdésedre megkaptad.
ne strapáld magad: elszúrtad, nem fogod tudni meggyõzni õket. bebizonyítottad, hogy megbízhatatlan vagy, így is fognak veled bánni. amúgy fogalmazásod, lekezelõ stílusodat olvasva, ha én lennék a nagynénéd, tuti nem látnálak szívesen.
jajaj, , , , wifi, laptop, na, meg torony óra lánccal!! Gyerek vagy és felügyelni kell rád! Amit írtál pont elég ahhoz, hogy tuti én sem hagyánlak egyedül!
A kérdező hozzászólása: de valahogy muszáj megbeszélnem velük én oda tuti nem megyek :(
A kérdező hozzászólása: 2 hét alatt én ott megõrülök!
Amit eléd tesznek megeszed. Nem olyan nehéz az, maximum kevesebbet. Más a saját pénzébõl etet, egy szavad nem lehet. 2 hétig kénytelen vagy nem válogatni. (ez egy elég piti probléma) Aztán nincs wifi..hát maximum kénytelen leszel valami hasznos dolgot csinálni, mivel a nagy videokártya is csak a játékhoz kéne. Állj neki tanulni, úgy látom rád fér és most kezdõdik az iskola. Viselkedj jól a 2 hétben és lehet legközelebb már otthon maradhatsz! Elkényeztetett gyerek nem maradhat otthon 2 hétig egyedül.
A kérdező hozzászólása: diák vagyok
Ugy se hivnak, ha csak nem vagy diák. DE azokat szépen lehuzzák. Én már csak tudom.

Két hónapos babám hátán úgy nevezett vér anyajegy van. Mitöl jöhetett ki neki? Már ott van két hete és én úgy látom hogy nöl. Mit tudnék vele kezdeni hogy eltünjön vagy leglább is ne legyen nagyobb?

Legjobb válasz: szia! A keresztfiamnál kb 2 hetes korában alakult ki a feje búbján, és elkezdett nõni. Majd abbamaradt a növekedés. Most 8 hónapos, és már csak egy pici folt látszik.

szia! A keresztfiamnál kb 2 hetes korában alakult ki a feje búbján, és elkezdett nõni. Majd abbamaradt a növekedés. Most 8 hónapos, és már csak egy pici folt látszik.
Rajtam is jött ki véranyajegy, születésem után néhány hónappal a hónaljamnál, egyre nõtt, ezért a dokik úgy döntöttek lemûtik.Ez pontosan a második születésnapomon történt. Azt mondták a heg elfog tûnni, azóta is megvan. Most 23 éves vagyok, terhes, és a terhességem elején megjelent egy újabb véranyajegy a combomon, ami aztán kezdett felszívódni, majd újra feltöltõdött, most megint leapadóban van, de nagyobb lett.Doki szerint normális, majd eltûnik.Engem nagyon zavar, mert csúnya, és ijesztõ, remélem hamar eltûnik.

Az baj ha a menszeszem két hét és nem három hét után jött meg?

és a következõ megint 28 nap múlva vagy késõbb fog megjönni?

Legjobb válasz: Menzesz elsõ napjától számolod??

Menzesz elsõ napjától számolod??
Az elsõ naptól kell számolni, és onnantól kezdve a legrövidebb ciklus 21 napos lehet. Ha annál rövidebb, akkor orvoshoz kell menned.
A kérdező hozzászólása: igen elsõ naptól számoltam
A kérdező hozzászólása: és 20 nap
2. vagyok. Mióta menstruálsz? Ha nincs még 2 éve, akkor egy-egy alkalommal nem baj, ha elõbb jön meg.
A kérdező hozzászólása: még 1 éve sincs
Akkor nincs gond. És a következõt a mostani elsõ napjától számítsd. Azt senki se tudja, hogy 28 napra fog e megjönni.
A kérdező hozzászólása: ok köszi

Jovo het penteken lejar a Tb-m. Most megyek a hivatalba intezni h ne kelljen fizetnem. De amig elbiraljak az legalabb ket het, es addig ha vizsgalatom van, ultrahang, vervetel, azt kifizettetik velem?

tehat h szocialisan raszorulo legyek.mar egyszer voltam igy,de ido ,meg elbiraljak,es addig ha megyek vizsgalatokra kiirja nekik a gep h nem vagyok biztositott,de persze ugy tudom ellatnak minden esetben,csak majd kiszamlazzak az arat,nem??tudom mehettem volna mar hamarabb intezni,de nem volt meg hozza minden papir.vagy most ha lejar fizessek be egy havit,addig meg ugy is elbiraljak a papiromat??szerintetek?

Legjobb válasz: Nem számlázzák ki meg semmi. Mert ha a határozatod úgy szól pl. hogy 2011. jan. 10-2012. jan.10.-ig vagy jogosult tb-re, azt tudnod kell hogy még az azt követõ 45 napig is biztosított vagy!!!! Ez az egyik, a másik meg az hogy ha ma beadod akkor amikor megkapod a határozatot a mai naptól lesz érvényes! Vagyis visszamenõleg is! Menj nyugodtan orvoshoz nem lesz semmi.

Nem számlázzák ki meg semmi. Mert ha a határozatod úgy szól pl. hogy 2011. jan. 10-2012. jan.10.-ig vagy jogosult tb-re, azt tudnod kell hogy még az azt követõ 45 napig is biztosított vagy!!!! Ez az egyik, a másik meg az hogy ha ma beadod akkor amikor megkapod a határozatot a mai naptól lesz érvényes! Vagyis visszamenõleg is! Menj nyugodtan orvoshoz nem lesz semmi.
Nekem 5 nap alatt a kezembe adták a határozatot mivel én szóltam nekik hogy bemennék érte ha kész, mert sürgõs! Elsõ válaszoló
Nekem 45 nap is lejart most januar elejen es a NAV-ot nem erdekelte nagyon. Azt mondtak hogy ami 2012-ben jar le nem fogjak elkezdeni feldolgozni 2011-ben. Nekem azt tanacsoltak, hogy vigyem magammal azt a papiromat amin hozzajuk bejelentettem hogy tb fizetesi kotelezettsegem lesz vagy menjek be a nav ugyfelszolgalatra, ott kerjek csekket es fizessek be elore 1 havi csekket. 34 hkm

A menstruációm két hetet és két napot késett, ez lehet a choragon injekciótól?

Legjobb válasz: Szia! Tüszõrepesztõ injekció akár okozhatta, de feltételezem babát szeretnél azért a szuri, szóval ha még nem jött meg tesztelj :)

Szia! Tüszõrepesztõ injekció akár okozhatta, de feltételezem babát szeretnél azért a szuri, szóval ha még nem jött meg tesztelj :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Igen, nagyon, másfél éve próbálkozunk.... mikor kimaradt akkor a 8.-dik napon teszteltem egy jó nagy negatívat, aztán megjött 2hét és 2nap késéssel.Szóval marad a próbálkozás.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!