Találatok a következő kifejezésre: Két gyerek van esély (11 db)

Ket gyerekkel van esely karrierre?

35 lennek mire visszaternek, addigra a gyerekek 3 es 5 evesek lennenek. Kozben elvegeznek egy penzugyes fosulit, bgf es megtanulnek angolul felsofokon, nemetul kozepfokon. Szerintetek? Ezek eddig folyamatban vannak, kerdes hogy eleg lenne-e, mert alig volt munkatapasztalatom elotte.

Legjobb válasz: Tehát ha jól számolom most 29 éves vagy és szinte semmi munkatapasztalatod nincs? Akkor nagyon kevés esélyed van normális karrierre 6 év múlva 2 gyerekkel. Azért szülnek manapság a nõk 28-32 éves koruk között, hogy 5-10 év karriert tudjanak a hátuk mögött mikor szülni mennek. Így egyrészt normális GYED-et kapnak és nem lesznek 100%-ban a férjükre rászorulva, másrészrõl így van esélyük visszamenni jó munkahelyre a két gyerek után. 35 éves pályakezdõket két gyerekkel minden munkaadó féli...

Tehát ha jól számolom most 29 éves vagy és szinte semmi munkatapasztalatod nincs? Akkor nagyon kevés esélyed van normális karrierre 6 év múlva 2 gyerekkel. Azért szülnek manapság a nõk 28-32 éves koruk között, hogy 5-10 év karriert tudjanak a hátuk mögött mikor szülni mennek. Így egyrészt normális GYED-et kapnak és nem lesznek 100%-ban a férjükre rászorulva, másrészrõl így van esélyük visszamenni jó munkahelyre a két gyerek után. 35 éves pályakezdõket két gyerekkel minden munkaadó féli...
Dolgoz suli mellett is. Levelezõn is lehet tanulni. Másrészt nagyon sokan nem maradnak otthon 3 évig a gyerekkel.
A kérdező hozzászólása: Masoddiplomam lenne a mostani. Elso diploma utan sokaig nem volt allasom, diakmunka, onkentes voltam sokaig. Utana lettem kozalkalmazott, de hamar eljottem szulni mert igy jott ki a lepes. Max gyedet kapok, elvileg visszamehetek, csak en mashova szeretnek, ahol karriert epithetek. Azert maradok itthon 3 evig, mert az en gyerekem igenyli es nem akarom megbanni h nem hasznaltam ki az idot vele.
Pénzügyes vagyok, és sürgõsen lebeszéllek errõl. Én hasonló cipõben jártam. Tanárként kezdtem, de nagyon utáltam, nem nekem való. Elvégeztem a BGF-t levelezõn, majd fel is vettek pénzügyi területre egy SSC-hez. Nyomultam volna, de hiába, minden fõnök bebetonozva, csak a csókosoknak volt elõrelépési lehetõség. Nekem meg is mondta a fõnök, amikor jelentkeztem egy jobb állásra, hogy: -Mit akarsz? Te csak egy tanár vagy! Köszi szépen, azért a közgáz diplomát nyugodtan kidobhatom, vagy mi? Végülis 29 évesen úgy döntöttem, hogy nem megyek másik céghez, inkább szülök gyereket. Mivel öregnek éreztem magam, rögtön szültem kettõt is. Ami azt jelenti, hogy 5 évet voltam otthon. Amikor vissza akartam menni, páros lábbal rúgtak ki. Mert a legtöbb nõ fél év szülési szabi után visszament, mit akarok én 5 év után?! Hát, már bocsánat! Szemét, kiszipolyozó multi vállalat van elég az országban, de gyerekem csak kettõ van, nekik egy anyjuk, hogy mertem velük ennyit otthon maradni?! Fél év alatt találtam másik munkahelyet, mert beszélek 2 nyelvet (ez a legfontosabb, erre gyúrj), de sajnos elég sokat ingázok, és ez a hely is meg fog szûnni. És ami a baj: 38 éves vagyok, munkatapasztalatom a pénzügyben 6 év, ami még nem lenne olyan kevés, de 38 évesen már csak a fõkönyvelõi állásokra hívják be az embert. Bárhova beadtam kis ap-s könyvelõnek, vagy bármi ssc-be, bárhova, csak a pályakezdõkkel foglalkoznak. Öreg vagyok. Senior könyvelõhöz, meg csoportvezetõhöz meg nem elég a tapasztalatom. Õszintén már azon gondolkodom, hogy visszamegyek tanárnak. Szóval szerintem is szülés után menj vissza a régi helyedre, ha állami szektor , azért onnan nem annyira könnyen vágják ki az embert (bár már hivatalosan megtehetik.) És onnan próbálj keresgélni. Egyébként is, amíg nem kerülnek iskolába elég nehéz karriert építeni, ha nem áll mögötted a két nagymama, mert sokat lesznek betegek. De a pénzügyet nagyon gondold át, mert nagyon tele van a pálya. Kezdõnek valóban öreg leszel, a fõkönyvelõnek meg tapasztalatot kérnek sokat, nem elég az iskola. Hogy mit kéne tanulj, sajnos ötletem nincs, minden nõi szakma nagyon tele van.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolso. Mar elkezdtem a sulit, nem fordulhatok vissza, mert csomo penzem van benne:( ha nagyon jol kitanulja a szakmat az ember es szorgalmas, lehet vm teruleten onallosulni benne nehany ev szakmai tapasztalat utan? Mondjuk kozszferabol szamvitel penzugy teruletrol elmenve onallo konyvelonek, berszamfejtonek...?
"Jól kitanulta a szakmát az ember és szorgalmas." Sajnos ez csak a mesében van így. A szakmát nem az iskolában tanítják, hanem a munkahelyen. És ráadásul legtöbbször nem is úgy mûködik a dolog, ahogy az iskolában tanítják. És ezeken az interjúkon a legtöbbször az önéletrajz, meg a szimpátia számít, nem sok olyan interjún voltam, ahol szakmai dolgot kérdeztek. A könyvelõirodás projekt is csak hosszú távon elképzelhetõ, szerintem ennyi idõsen, kisgyerekekkel már nem arra vágysz, hogy évekig minimálbérért gürizz. Én voltam könyvelõirodában, de hamar ott is hagytam, mert minimálbérért beállított fûzni, meg a legkreatívabb munka, amit adott a számlakontírozás volt. Az adóbevallásokat meg megcsinálta szépen otthon egyedül, amikor nem voltam ott. Persze õk sem hülyék, egybõl leszûrik, hogy azért mész oda, hogy ellesd a szakmai fortélyokat, aztán meg nyiss egy saját irodát. Egyébként 3 év gyakorlat kell eleve, hogy regisztráljanak. Könyvelõiroda egyébként diplomával nem is nagyon fog felvenni, inkább a mérlegképes vizsga kell nekik.
Egyébként ha Pesten laksz, akkor lehet, hogy inkább egy ritkább nyelvet kéne nagyon megtanulnod, azzal jobban el lehet helyezkedni, mert kevesebben beszélik.

Ha van már két egészséges gyerekünk, van esélyünk örökbe fogadni újszülöttet?

Egyenl?re semmit nem tudunk a dologról, csak annyit, hogy valószín?leg nem szülhetek többet. Sejtem, hogy nagyon sok minden függvénye az örökbefogadás, csak általánosságban kérdezek.

Legjobb válasz: Barátnõmnek férje van,lakása,autója,biztos jól fizetõ állása,nem lehet gyereke sajnos,5 éve végezték el a nevelõszülõi tanfolyamot és azóta várnak egy újszülöttre,most már talán tavaszra ígérik:( Én a helyedbe nem fogadnék örökbe nagyon sokan várnak újszülöttre,miért nem egy nagyobb gyereket?2-3 évest?

A kérdező hozzászólása: Szerintem, mivel nem én döntök, nem veszem el a lehetõséget senkitõl. Valószínûleg van egy sorrend, amiben mi a saját gyerekek miatt hátra kerülünk, de ha mégis kapnánk babát, valószínûleg azért kapnánk, mert minket találnak legmegfelelõbbnek a baba számára.
Barátnõmnek férje van, lakása, autója, biztos jól fizetõ állása, nem lehet gyereke sajnos, 5 éve végezték el a nevelõszülõi tanfolyamot és azóta várnak egy újszülöttre, most már talán tavaszra ígérik:( Én a helyedbe nem fogadnék örökbe nagyon sokan várnak újszülöttre, miért nem egy nagyobb gyereket?2-3 évest?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az összes választ! Azt, hogy elvenném mástól a lehetõséget azért nem tartom igaznak, mert nem én döntöm el, ki kapja a babát. 4 gyereket szerettünk volna, talán ha testvéreket lehetne, jobb esélyünk lenne. Sajnos nem kívánság mûsor... Köszi a válaszokat, mindenféle tapasztalatra kíváncsi vagyok!
A kérdező hozzászólása: Ezen szerintem azért felesleges vitatkozni, mert nem mi döntünk arról, hogy ki kap babát, biztos nyomós oka van, ha valaki "többedik" babát kap, és annak is, ha valaki "gyermektelenül" sem kap babát.
utolsó vagyok. 7. válaszoló szerintem te meg abba gondolj bele, hogy mit éreznél ha évek óta várnál egy babára, mert még nincs egyetlen gyereked se, esetleg a korban is benne vagy, és a füledbe jut hogy pont most "kapott" egy kisbabát egy olyan házaspár, ahol már két gyerek van! Na ne mondd, hogy nem esne rosszul! ui. engem totál nem érint a sztori mert van egy kislányom és semmi bajom, örökbefogadásban abszolút nem gondolkodunk szóval nem ezért írtam, de bele tudom érezni magam annak a helyébe, aki hiába vár babára évekig!
Te jó ég, úgy beszéltek szegény kérdezõrõl, mintha ott állna a sorban és elõrefurakodna, hogy kisbabát kapjon. A baba nem árucikk, nem egy tárgy, amit kipipálhatunk, hogy már ez is megvan! Lehet, hogy pont egy ilyen kerek, szeretõ család harmadik gyermekeként lenne a lehetõ legboldogabb az a bizonyos kisbaba. A kérdezõ egyelõre érdeklõdik. Egyébként nem lehetetlen, egy ismerõsömnél már öt gyerek volt, mind saját, az anyuka csecsemõosztályon dolgozott, ott hagytak egy babát, és hatodik gyerkõcnek örökbe fogadta. A legjobb lenne, ha a megfelelõ szervezetekkel, családsegítõvel, esetleg gyámhivatallal vennéd fel a kapcsolatot, akik pontos információkkal tudnak ellátni. Minden esetre sok sikert kívánok hozzá!
Szerintem kb esélytelen, és ha mégis az lenne, nem venném el a lehetõséget azoktól, akik már évek óta várakoznak és nem lehet gyerekük. Ha még szeretnétek mindenképpen, akkor kicsit nagyobbat, õt is lehet szeretni, nem csak az újszülöttet.
Most nem azért, de nem úgy mûködik az örökbefogadás, hogy "sorba kell állni" egy újszülöttért? Mert ha nem, akkor itt tévedésben vagyunk többen is de én úgy tudom, hogy éveket kell várni egy kisbabára és szerintem ha valakinek egy gyereke sincs, akkor jobban "megérdemli", hogy végre legyen neki egy, mint az aki harmadik gyereket szeretne. Szerintem emiatt kevesebb esélye lenne a kérdezõnek. De gondolom ha picit nagyobb gyereket akarna vagy nem magyar gyereket, vagy olyat aki nem teljesen egészséges, akkor több lenne az esélye.
Nem igazán értem ezt a "ne vedd el a lehetõséget azoktól, akiknek egyáltalán nem lehet gyerekük" dolgot. És ha a kérdezõnek pont egy harmadik gyerek hiányzik a boldogságához? Õ legalább már bizonyított, hogy jó anya, ha két gyereket szeretetben, boldogságban felnevelt. Én elhiszem, hogy ma nagyon sokan várnak Magyarországon babára, hiába. De mitõl lenne a kérdezõ igénye egy kisbabára kisebb, mint valakié, akinek nincs gyereke? Ráadásul elég sokan vannak, akik 2 vagy akár 3 gyermeket fogadtak örökbe. Akkor õk sem érdemelték volna meg a másodikat, harmadikat? Kedves kérdezõ! Ha nagyon szeretnél örökbefogadni, akkor szerintem járj utána, hogy mi szükséges hozzá, és vágj bele! Sok sikert hozzá :) Gondolom most jól le leszek pontozva, de már megszoktam :)
Megmondom õszintén, hogy nem tartanám etikusnak, ha örökbe fogadhatnál egy újszülöttet, úgy hogy mellette olyanok várakoznak örökbefogadással, akiknek soha nem is lehetett gyereke. Neked van már két gyermeked, nem is igazán értem, hogy miért ragaszkodsz egy harmadikhoz, így, hogy nem szülhetsz.
Az elsõ válaszadó szerintem nem gondolta át, miket beszél. Ez nem olyan, hogy ha "neked már van kettõ, engedd elõre azokat, akiknek még nincs egy sem". Nem egy biciklirõl vagy könyvrõl beszélünk! Én azt gondolom, hogy ha nem lehet több babád, de szeretnél még, akkor igenis tegyél meg érte mindent, hogy legyen, lehessen! Akármennyi esélyt is adnak, érdemes megpróbálni. Az elsõ hozzászólónak pedig kívánom, hogy sose érezze meg, milyen, amikor hiányzik egy baba az életébõl (akárhányadik gyermek is!). Elképesztõ emberek vannak!
Persze igazad van (elõzõ kettõ voltam) , de te kérdezted, hogy van-e esélyed. Én azt írtam, hogy emiatt szerintem kevés esélyed van, a többi körülményedrõl meg nem tudunk semmit. Mindenesetre sok sikert kívánok.
11 eve vartunk a babara. nekunk sajnos nem lehetett sajat! en sem igy terveztem az eletemet hogy orokbe kell fogadnunk, mi is negy gyereket szerettunk volna. ha lehetett volna csak egy sajat meg sem fordult volna a fejemben az orokbefogadas. igen egyet ertek azokkal az emberekkel akik szerint elveszed a lehetoseget a babakra varo meddo szuloktol! megertem hogy vagysz meg baba(k)ra. amugy az anyagi dolgokat nezik egy tanfolyamot kell vegigcsinalni es a gyerekeidet fogjak "vizsgalgatni". szep es boldog eveket kivanok nektek a gyerekeiddel!!

Mennyi esély van rá, hogy egy pasi aki elvileg hűséges tipus, és párkapcsiban él, és sokat melózik, olyan idősebb nővel kavarjon, aki messze lakik tőle (kb 60 km/nincs kocsi), két gyereke van és párja (aki messze dolgozik) a nőnek?

csak mert a pasinak megvolt a csaj száma, és váltottak pár sms t amir?l a barin? utólag vett tudomást, elméletileg csak számítástechnikai ügyben, de kés? este...

Legjobb válasz: 17,3%

17, 3%
miköze a nõ foginak hozzá? már nem azért de dugáshoz fog nem kell. 50%
0, 5%
A kérdező hozzászólása: nem dugásra gondolok, vagy párkapcsira, hanem titkos szerelemre, vagy más iránti vágyakozásra, lelki megcsalásra hát kainek ápolatlan a külseje az elég taszító tud lenni, fõleg nõben :) pláne ha igényes pasiról van szó gondolom
Elõbb tanulj meg írni és aztán kérdezz..ilyen szavak nem léteznek, mint párkapcsi vagy barinõ!
A kérdező hozzászólása: Szlengrõl te még nem hallottál meg rövidítésrõl nagyokos: Kritizálni nem itt kell!!!! :)
A kérdező hozzászólása: Ennyi erõvel nincs olyan szó és kifejezés hogy "BOCSI", meg "Ne hari" vagy "Hali"! biztos te még sosem használtál ilyet!
Tényleg, azok sincsenek.
A kérdező hozzászólása: Pedig a szótárakban is benne vannak, méghozzá Szleng néven :)


Egyedülálló szülő GYED- en lévő két gyerekkel, milyen esélye van az eszközkezelőség igénybe vételére?

Legjobb válasz: Nehéz kérdés - senki sem fog tudni neked korrekt választ adni!! A bankok adják le az a listát az eszközkezelõnek, akikre eshet lehetõség - majd választanak!!!

Nehéz kérdés - senki sem fog tudni neked korrekt választ adni!! A bankok adják le az a listát az eszközkezelõnek, akikre eshet lehetõség - majd választanak!!!

ő két gyereket időre szültem, van esély rá, hogy a harmadik előbb jöjjön?

Legjobb válasz: Lemaradt az eleje. Szóval ha az elsõ két gyereket...

A kérdező hozzászólása: Lemaradt az eleje. Szóval ha az elsõ két gyereket...
Bármelyik elõfordulhat.2 fiam túlhordtam, lányom pár nappal a kiírt idõ elõtt született.

Válni szeretnék, hol kezdjem el intézni? A ház az ő nevén van de 10 éve házasok vagyunk és azóta ketten költöttünk rá. Van két gyerek, mik az esélyeim?

Legjobb válasz: ha nem kötöttetek házassági szerzõdést ügyvéd elõtt, akkor mindegy kinek a nevén van a ház igényt tarthatsz a felére. Az esélyeid attól függenek,hogy mmilyen ügyvédet tudsz fogadni..érdemes, és egyeztetni kell az ügyvéddel,hogy mit szeretnél..a gyerekeket attól függõen kapod meg, hogy milyen körülményeket tudsz teremteni. A közös megegyezés is szóba jöhet, ha mégsem , akkor elég hosszúperre számíthatsz. Az a legjobb ha elmész egy ügyvédhez és felfogadod..az is fontos, hogy mi az oka a válás kezdeményezésének..arra is számíthatsz, hogy békítõtárgyalásokon kell részt venni.

ha nem kötöttetek házassági szerzõdést ügyvéd elõtt, akkor mindegy kinek a nevén van a ház igényt tarthatsz a felére. Az esélyeid attól függenek, hogy mmilyen ügyvédet tudsz fogadni..érdemes, és egyeztetni kell az ügyvéddel, hogy mit szeretnél..a gyerekeket attól függõen kapod meg, hogy milyen körülményeket tudsz teremteni. A közös megegyezés is szóba jöhet, ha mégsem , akkor elég hosszúperre számíthatsz. Az a legjobb ha elmész egy ügyvédhez és felfogadod..az is fontos, hogy mi az oka a válás kezdeményezésének..arra is számíthatsz, hogy békítõtárgyalásokon kell részt venni.
Nekem nem derül ki a kérdésedbõl, hogy a férj vagy a feleség vagy/voltál. Mert a gyerek odaítélése szempontjából nem mindegy.
Szia.Sajnos ha az õ nevén van akkor nem számit, hogy te is költöttél rá, csak ha számlákkal tudod igazolni.Viszont van két gyermeked, és gondolom munkád is, ha más gond nincs a gyerekeket neked itélik.És van még gyerektartás, ami két gyermekre megjár.Ne legyél elkeserdve.Mi úgy állapottunk meg, hogy 18 éves koráig kiszámoltuk, mennyi lenne a gyeretartás, és kifizetett, és vettem egy lakást.Most nem fizet gyerektartást, de van lakásunk, munkám, a gyerekek nálam vannak, és eltudom tartani õket.Ha ugyanezt hitelbõl tettem volna meg nehezebb lenne.Próbáljatok megállapodni, hogy mi lenne nektek is jó.Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.
a kérdés megtudtok-e közösen egyezni vagy sem? minden peres tárgy több százezer forintba kerül. ha megegyeztek közösen mindenben akkor csak az illetéket kell kifizetni ahoz ügyvéd sem kell. ha nincs megegyezés megy a pereskedés ami nagyon sokba fog kerülni. a gyerekek ha normális körülményekközött élsz és nem vagy rossz anya, eltudod látni öket akkor tuti te kapod, mert a bíroság mindig az anyát részesíti alönyben. a legjobb ha az ingatlanban is megegyeznétek.

Két gyerek mellett van esély arra, hogy valaha is párra leljek?

Két gyermekem van, de nem jövünk ki a párommal. Nagyon durva (csak szóban), és úgy érzem nem bírom sokáig. Ha arra gondolok, hogy vele akarok-e lenni, akkor az az ?szinte válaszom, hogy nem, de ha meg arra, hogy mi lesz ha egyedül maradok, akkor nagyon megijedek. A gyerekeket imádja, ezzel nincs baj, de mi nem egymásnak lettünk teremtve.

Legjobb válasz: Szia, szerintem biztos, anyukám 3 éve van együtt az élettársával, és mindkét gyermek elfogadta a fiút és a fiú is minket. Nem tudom hogy hány évesek a gyermekeid, de van akit ez nem zavar, ha a gyerekek nem félnek tõle és a férfi is szereti a gyerekeket akkor az már siker. Biztos találsz majd megadnak egy társat, csak nehéz rátalálni.Sok sikert :)

Szia, szerintem biztos, anyukám 3 éve van együtt az élettársával, és mindkét gyermek elfogadta a fiút és a fiú is minket. Nem tudom hogy hány évesek a gyermekeid, de van akit ez nem zavar, ha a gyerekek nem félnek tõle és a férfi is szereti a gyerekeket akkor az már siker. Biztos találsz majd megadnak egy társat, csak nehéz rátalálni.Sok sikert :)
persze, mindenképpen.persze nyilván nem a 20 évesek között, mert õk még nem ilyesmire vágynak.
Szerintem nem lesz könnyû párt találnod - bár nem is reménytelen. Az kell, hogy látsszon rólad, hogy nem apukát hajtasz ezerrel. Elsõ nekifutásra inkább a pároddal beszéljél. Mondd meg neki, hogy a viselkedése annyira taszít, hogy szerinted ez már a kapcsolatotok rovására mehet. Keressetek megoldásokat a javításra (mindketten! Biztos nem csak õbenne van hiba!) Elmehettek családsegítõhöz is. Jobb lenne inkább helyrehozni a kapcsolatotokat, mint egy újat (ugyanilyet, talán rosszabbat) szervezni.
A kérdező hozzászólása: Én 34 vagyok, a gyermekeim pedig nagyon nagyon picik. 1 éves az egyik és 1 hónapos a másik.
a második válaszoló vagyok.figyelj..ha még egyedül is maradsz, akkor sem lenne semmi gond, nagyon sokan nevelik egyedül a gyerekeiket.jó, nem a legideálisabb, de túl lehet élni, és az a legfontosabb, hogy boldog legyél.ha nem szereted a férjed, akkor hiába nincs nagyobb balhé otthon, a gyerekek érzik, hogy nem jó a kapcsolatotok, és ez késõbb problémákhoz vezethet. a párkeresésrõl még annyit, hogy én is azt mondom, hogy ne apajelöltet, hanem társat keress magadnak..ha szándékosan apát akarsz a gyerekeidnek, akkor azt a férfiak megérzik, és nem fog összejönni.
Tuti, hogy találsz ne aggódj!

Mennyi esélyem van két gyerekkel (5 éves, 3 hónapos) egyedülállóként Angliában?

Szeretnék kimenni dolgozni Angliába két gyerekemmel és tudni szeretném,hogy milyen lehet?ségek vannak kint.Sajnos egyedül nevelem ?ket.Hova tudom elhelyezni a gyerekeimet amíg én dolgozok?

Legjobb válasz: szia Igazabol csak anyi kell hogy nagyon jol tudjal beszelni angolul,ha itt vagy a legfontosabb hogy csinalj egy itteni bankszamlat.A gyerekeket meg be teheted egy ovodaba vagy hivhatsz hozzajuk egy bebisistert.Meg lehet oldani én itt tanulok már egy éve és most élvezem a szabadságot de én is dolgozom egy mc-ben és heti 200-at keresek nem telyes munkaidoben az indiai takariito aki meg a szobamat takaritota o meg 1500-at keres egy honapban termeszetesen fontban. Remélem segitettem valamit.

szia Igazabol csak anyi kell hogy nagyon jol tudjal beszelni angolul, ha itt vagy a legfontosabb hogy csinalj egy itteni bankszamlat.A gyerekeket meg be teheted egy ovodaba vagy hivhatsz hozzajuk egy bebisistert.Meg lehet oldani én itt tanulok már egy éve és most élvezem a szabadságot de én is dolgozom egy mc-ben és heti 200-at keresek nem telyes munkaidoben az indiai takariito aki meg a szobamat takaritota o meg 1500-at keres egy honapban termeszetesen fontban. Remélem segitettem valamit.
Én nem élek kint, de a rádióban épp a múlt héten hallottam a tudósítótól, hogy nincsenek óvodák-bölcsödék, csak méregdrága bébiszitterek, annyit meg nem hiszem, hogy keresel. Egyedülállóként itthon is nehéz megszervezni az életet, pláne idegenben. Én a helyedben nem kockáztatnék két apró gyerekkel.

Néhány éve már méhen kívüli miatt kivették az egyik petevezetékem, most majdnem két év próbálkozás után teherbe estem, de elvetéltem. Van még esélyem szerintetek gyerekre? Ha ismét 2-3 évet kell próbálkozni, kifutok az időből.

Legjobb válasz: Szerintem van esélyed. Én is 38 évesen szültem, 3 év után estem teherbe. Tervezünk még egy babát, én is reménykedek, hogy hamarabb össze fog jönni, mert most már én is kifutok az idõbõl, de szerintem neked még azért belefér. Én majd megpróbálok ovulációs tesztet használni, hátha az segít, mert a ciklusaim igen össze visszák sajnos. De gondolom te már ezen túl vagy, ha orvosi segítség is volt. Sok sikert kívánok!

Szerintem van esélyed. Én is 38 évesen szültem, 3 év után estem teherbe. Tervezünk még egy babát, én is reménykedek, hogy hamarabb össze fog jönni, mert most már én is kifutok az idõbõl, de szerintem neked még azért belefér. Én majd megpróbálok ovulációs tesztet használni, hátha az segít, mert a ciklusaim igen össze visszák sajnos. De gondolom te már ezen túl vagy, ha orvosi segítség is volt. Sok sikert kívánok!
van esély, de én a helyedben a korod miatt kérnék segitséget egy meddõségi központban hogy ne kelljen éveket várni.
Persze, hogy van. Próbáld ki a 2 hétig cickafark, két hétig palástfû tea fogyasztásának a módszerét. Legyél optimista. Háborúba sem pesszimistán megyünk.
A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem írni, hogy 38 éves múltam.
A kérdező hozzászólása: Jártam meddõségi központba, úgy sikerült két év után a teherbe esés.
A kérdező hozzászólása: A ciklusom szabályos, minden értékem (3. napi hormon, 21. napi hormon, pajzsmirigy, stb.) tökéletes. Mégsem sikerült.
Én 36 múltam, nekem hamar összejött a baba, de én is elvetéltem. Elvileg nincs semmi bajom. Szerintem ugyanakkora esélyekkel indulunk... :(
Ha a megszokott napirendje nem borul, észre sem fogja venni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!