Találatok a következő kifejezésre: Két fiúval ebből (3 db)

minimum 3 hét míg a hormonok csillapodnak addig ne engedjétek össze öket. majd ha a hormonok már nem dübörögnek akkor csak ez kb 3 hét.

Az a helyzet, hogy két hete egyszerre két fiú van az életemben.Mit kéne tennem? Hogy jöhetnék ki ebből valahogyan?

Az egyik egy másfél éves kapcsolat, ami utóbbi pár hónapban eléggé megromlott, nem is beszélgettünk, semmit nem tudtunk már egymás érzéseir?l, csak a szokásos milyen volt a napod kérdés merült fel. És pont mikor ez a helyzet volt, akkor ismerkedtem meg egy sráccal, aki azóta nagyon fontos lett. Úgy volt, hogy szakítok a másikkal, hogy az új szerelmemmel lehessek, de még máig nem tudtam megtenni. Az új sráccal két hete együtt vagyunk, minden fantasztikus, de nem tudom otthagyni a másik srácot. Egyszer?en nem tudom a szemébe mondani, hogy legyen vége, pedig nem m?ködik már egyáltalán a dolog köztünk, de valahogy még köt?dök hozzá.

Legjobb válasz: Ha tényleg az új gyereket szereted, és a volt párodat meg tényleg nem, akkor nosza. Szerintem egyszerûen megszokásból nem tudsz elszakadni mellõle. De ez a szabadságod záloga, hogy meg tudod-e neki mondani, hogy vége.

Ha tényleg az új gyereket szereted, és a volt párodat meg tényleg nem, akkor nosza. Szerintem egyszerûen megszokásból nem tudsz elszakadni mellõle. De ez a szabadságod záloga, hogy meg tudod-e neki mondani, hogy vége.
UGye tudod, hogy ezt nem lehet igy sokáig csinálni. Inkább toled tudja meg mint mástol, mekkor a csalodas lenne az neki. Biztos, hogy a régi már csak megszokásbol van neked. Bizony rossz ezt igy megmondani, de sokkal konnyebb lesz utana neked is meg neki is. Enged el magadtol, hagy kezdjen uj életett o is, hagy keresen maganak valaki mást. Minnél tovább huzod annal rosszabb lesz a dolog és a végén már nem tuds belole rendesen kimászni. SZedd ossze a bátorságodat és lépjél. Állj elé és mond el neki, hogy mi a szitu! Ennyit megérdemel toled, hogy oszinte legy hozzá. A egy másik pasival volt bátorságod ossze jonni és kapcsolatott létesiteni vele akkor ehez is legyen. Nem ezt érdemli. Legyél oszinte! A másik kapcsolatodhoz meg sok szerecsét és boldogságot kivánok neked!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm

Két fiúval csináltam, ebből lehet e baj?

egy buli után barátnömmel felmentünk a fiúkhoz és ágyba bujtam az egyikkel ö a másikkal.aztán 1-2 óra mulva meg a másikkal is lefeküdtem.mind 2-ön volt óvszer de abból lehet baj hogy a második fiún ugyanaz az óvszer volt rajta amit a barátnömnél használt?(amugy 18 éves elmultam)

Legjobb válasz: jézusom, nem vagytok normálisak. nem azért, amit csináltatok, de ha már ennyire nagy életet éltek, legalább tudnátok, hogy minden új aktus elõtt új gumi... igen, lehet baj. simán lehet, hogy becsúszott sperma is akár.

jézusom, nem vagytok normálisak. nem azért, amit csináltatok, de ha már ennyire nagy életet éltek, legalább tudnátok, hogy minden új aktus elõtt új gumi... igen, lehet baj. simán lehet, hogy becsúszott sperma is akár.
Hát, az óvszert illik cserélni két menet közt. Mondjuk elvileg van amit nem kell, de az közvetlen folytatásra vonatkozik tudtommal, bár nekem zéró tapasztalatom, életemben kétszer használtam óvszert, csak egy havernõ elbeszélései alapján mondom. Ami biztos: Ha a barátnõd beteg, elkaphattad. Ha az óvszerbõl kifolyt valamennyi "anyag", és nem szedsz gyógyszert, terhes lehetsz, plusz a pasitól elkaphattad ha beteg. Megköszönhetem neked hogy bemutatod, nem csak a 10éves korán kezdõ lánykák lehetnek néha tudatlanok / elõvigyázatlanok.
Hát mit ne mondjak, elég igénytelen az a pasi, aki 2 lánynál csak 1 óvszert használ (vagy csóró)! És ha elment a barátnõddel, az anyag ugyebár a gumiban van, egy kicsit lelankadt a farka gondolom, de õ a gumit nem húzta le, akkor a spermája simán ki is folyhatott, te meg ezekután szexeltél vele?? HÁÁÁTT!
Ha a barátnõd nem fertõzõdött semmivel, akkor elméletileg nem kaptál el semmit. De ez nem helyes megoldás. Minden közösüléshez új gumi kell. Legyetek felelõsségteljesebbek, ha már ilyet csináltok.
Meg adnád a telefon számod?
Lehet baj..lehet nem baj? Csak akkor baj ha bnõdnek van vmi betegsége, de ha szerencséd van és nincs akkor neked sem lesz!Maximum ez a figyelmetlenség jele....Bármennyire is bevagytok indulva azért a védekezésre figyelni kell!!!A 2pasival való nem probléma..Ez ma már nem meglepõ :)
Hát ha lesz is gond megérdemled! 18 évesen már illene gondolkodni is! Nem hiszem, hogy a felvilágosítás hiánya áll a háttérben.Ráadásul elég csömör is a dolog. A barátnõdbõl beléd? Bármennyire szeretném a barátnõmet ettõl rókáznék keményen!
A kérdező hozzászólása: minek az nked ?
Elõtte kellett volna kérdezni. HIHETELEN
Jézus isten! Bocsi ezt muszály volt. Tudod a saját barátommal feküdtem le elõször életemben és szinte mindíg minden aktus között ha 10percnél tovább vagyunk "normálisan", akkor új gumit húz :) Persze nem bírállak, ez enm ennek a helye. Ha jól esett, akkor csináld. Bár én soha nem fogok ilyet csinálni, de egyszer vagy fiatal, mindent ki kell próbálni... Simán lehet baj, szurkolok, hogy ne legyen... Tudod ez még nem is akkora baj, hiszen egy 15 éves lány 3 fiúval volt így medencében ÓVSZER MINDEN NÉLKÜL.-és képes volt rákérdezni, hogy lehet-e baj...
Ha nem vette le közben, akkor tuti nincs benne sperma. Ha levette, akkor valszeg van. Ja, és h a barátnõdben mi lehetett ... remélhetõleg semmi fertõzõ.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!