Találatok a következő kifejezésre: Két férfit nem tudok dönteni (4 db)

Nem tudok dönteni két férfi között. Már lassan 2 hónapja tart ez a helyzet. és lassan döntenem kell, de nem tudok. Kaptam olyan tanácsot, hogy keressek egy harmadikat, de nekem nem kell 3. Vélemény?

Az exem és a jelenlegi barátomról van szó. Pár hónapja újra közel kerültem az exemhez, eleinte még nem figyeltem fel rá, mint most..régen csak úgy elváltak útjaink..idővel már nem kereste egyikőnk sem a másikat. kb egy éve az exem megkeresett hogy találkozni akar, de én akkor nem vettem komolyan, és idővel kiderült,hogy már mindent bán, ami régen történt..és újra szeretné kezdeni..Elvileg megváltozott, amit eleinte nem hittem el.. de minden szempontból tényleg igaza lett..vonzódom hozzá, és valószínű, hogy még szeretem,nem bírok ki egy napot, hogy ne beszéljek vele..stb..A barátommal nemrégiben megromlott a kapcsolatunk..már semmi sem olyan mint eddig..viszont vannak pillanatok, amikor újra a régi minden..őt is szeretem, vele is minden jó..de az exem jobban érdekel mostanság..olyanra is gondoltam, hogy lehet hogy ez csak egy átmeneti fellángolás iránta.. Nem tudom mihez kezdjek.. várom a válaszokat..

Legjobb válasz: Ne tõlünk várd a válaszokat, ha te magadhoz nem vagy õszinte.

Ne tõlünk várd a válaszokat, ha te magadhoz nem vagy õszinte.
"de az exem jobban érdekel mostanság" Kérdésedben a válasz.
hú de gerinctelen nõre emlékeztet ez... tudod mit? válaszd amelyiket akarod. leszarom.
A kérdező hozzászólása: jó, lehet vélemények most vannak errõl.. de sztem van még egy pár ember, aki hasonló helyzettel küzd, én saját magamnak nem akartam ezt.. ez így jött.. soha nem gondoltam volna, hogy ilyen történni fog, és nem is kívánom másnak sem...
Én azt mondom hallgass a szívedre. De mindenek elõtt légy õszinte magaddal!

Két férfit szeretek, nem tudok dönteni. Mit tegyek?

Legszivesebben hármasban szeretnék élni velük. Hogyan mondjam el Nekik?

Legjobb válasz: ÕK valószínûleg egyáltalán nem szeretnének hármasban élni. De ezt te is gondolod, tudod. Az a baj, hogy ilyen helyzetekben sajnos leggyakrabban két pad közül a pad alá szoktak zuhanni. Szerintem filózz el a pasikon, hozz olyan döntést, amit késõbb nem bánsz meg. De tudd, hogy kettõvel egyszerre/párhuzamosan nem megy!

ÕK valószínûleg egyáltalán nem szeretnének hármasban élni. De ezt te is gondolod, tudod. Az a baj, hogy ilyen helyzetekben sajnos leggyakrabban két pad közül a pad alá szoktak zuhanni. Szerintem filózz el a pasikon, hozz olyan döntést, amit késõbb nem bánsz meg. De tudd, hogy kettõvel egyszerre/párhuzamosan nem megy!
Ha azért szeretsz kettõt, mert ami jó tulajdonság az egyikbõl hiányzik, az a másik férfiben megvan, és fordítva is így van - akkor ez azt jelenti, hogy a te szempontodból egyik sem a tökéletes férfi.Tehát úgy lenne "igazságos" ha egyiket sem választanád, hanem várnál amig eljön az igazi, aki egymagában is megállja a helyét.
õ 26 éves az egyik jelölt 12 a másik 15. nehéz a döntés.
A kérdező hozzászólása: Én is férfi vagyok és nõs!! 3 gzermekem van!!!
Muszály eldönteni. Nem lehet 2 ember érzéseivel cicázni. Próbáldd meg a legjobb döntést meghozni. Ne csak azzal foglalkozz, hogy neked milyen rossz hanem azzal, hogy nekik milyen érzés. Szerintem gyorsan dönts míg meg nem unják és a végén egyedül maradsz. Hallgass arra amit a szíves súg és válassz.
Csatlakozom az elottem szolokhoz! De az is biztos , mindegy hogy kit valasztasz biztosan a masik lesz a jobb, te ugy gondolod majd!! Attol fugg hany eves vagy ?es hogy milyen szempontokat is kell nezned!remellem erted?!ki tud neked biztosabb jovot biztositani stb.. SOK BOLDOGSAGOT!!
Ahhoz nagyon jó (és/vagy gazdag) nõnek kell lenned, hogy ebbe belemenjenek. De azt ne várd el tõlük, hogy egymást is szeressék. :-)
Tedd mérlegre a jó és rossz tulajdonságaikat.Nézd át és ami hosszú távon biztonságot nyújt neked azt válaszd.Bezavarhat most a nagy szerelm, vagy szenvedély, vagy hogy valamelyikkel jobb a szex, de a szerelem elmúlik, szenvedélyt mindig lehet gyújtani, szex meg mindenkivel lehet jo.De a biztonságérzet, a törõdés, a tisztelet, az odafigyelés, a partner a mindennapokba, jóba-roszba, a családiasság, kölcsönös bizalom...nos ezek vagy vannak vagy nincsenek.És hosszútávon egy nyugodt kapcsolathoz ezekre szükség van.Bár nem tudom hány éves vagy te és hány évesek a jelöltek.

Volt mar valaki kozuletek egyszerre ket ferfiba szerelmes? En igen. Nem tudok donteni. Mindketot akarom, es szeretem, de nem tudom meddig tarthato ez igy fenn?

egyebkent elvalatam,van ke gyerekm,nem akarok ujbol ferjhez menni,de valahogy nem erzem ezt az egeszet becsultesnek..ha A pasivala vagyok sajnalom a B-t es forditva...volt mar valaki hasonlo helyzetben?megis hogy dontsek..en tenyleg szeretem oket.meg ok is engem...

Legjobb válasz: A gyerekek döntsenek.

A gyerekek döntsenek.
mindig azt mondtam, ha két dolog egyformán fontos, és nem tudsz dönteni, akkor mindkettõ felejtõs.. ha bármelyiket is igazán szeretnéd, nem lennének ketten.. egyébként, ha mindenképp dönteni akarsz, dobj fel egy érmét, miközben pörög, rájössz melyik oldalnak szurkolsz jobban..
" 22.30!tobbekbe vagy szerelmes, es sosem jutott eszedbe , hogy hazudj nekik???" Nem, soha. Az élet más területén sem jut eszembe. Hovatovabb az erzelmi intimitas ott kezdodik, hoyg mindent, ami mélyen zajlik a lelkunkben, azt egymassal tudjuk legjobban megosztani. EZ az apropoja egy parkapcsolatnak. Amikor vaélakivel ez mukodik, utána, erre alapulva tud kialakulni a tetsi vonzalom is. "hat akkor azok a ferfiak "nagyon"szerethetnek am teged..ugyanis egy ferfi ha igazan szeret egy not nem osztozik rajta.." Az én normámban az birtoklási vágy, amit szeretetnek hiszel, és szöges ellentéte a szeretetnek. Menekülök minden olyan embertõl, aki birtoklási vággyal él, annyira ellenszenvesek, így nem tudok szerelmi kapcsolatba összeakadni ilyen fiúval.:)
A kérdező hozzászólása: 22.30!tobbekbe vagy szerelmes, es sosem jutott eszedbe , hogy hazudj nekik???hat akkor azok a ferfiak "nagyon"szerethetnek am teged..ugyanis egy ferfi ha igazan szeret egy not nem osztozik rajta..ezert hazudok.es mar mondtam ez nem tisztesseges, ha nem bantana akkor nem kerdeznek es nem kertem volna segitseget..a kritikak nem oldanak meg semmit.
A kérdező hozzászólása: hat persze , hogy benne van!tudom en ezt.ezert is nem mondom el es nem is erzem magam jol tole, higyjetek el!tudom, hogy a kerdes gyerekes es onzo, de en is csak emberbol vagyok..sosem gondoltam volna , hogy velem ilyesmi megtortenhet..de sose mond, hogy soha...
Jó, de a kerdesed az volt: " Volt mar valaki kozuletek egyszerre ket ferfiba szerelmes?" Ez nem tartamazza azt, hogy nem tudnak egymásról! Persze, hogy nem érzed becsületesnek a helyzetet, hiszen nem az! Én allandóan többekbe vagyok szerelmes, de ezt tudja is rólam mindenki! Sose is jutott eszembe, hogy hazudjak errõl.
"en nem akarom , hogy barmellyik s eltunjon az eletembol.a ket ferfi kozott tiz ev van.mindkettot masert szeretem" Jó, de ez ÕKET érin ti, és joguk van dönteni a saját életükrõl, és a döntésüket el kell fogadd. A veszteséget is. Nem rángathatod õket a hazugság zsinórján. Lehet, hoyg mindkettõ lelép. Ez is benne van a pakliban.
A kérdező hozzászólása: persze hogy aki nincs a helyemben az nem ertheti.ha ilyesmit olvastam en is csak a szemem forgattam!azert kertem, hogy aki volt hasonlo helyzetben az irjon.barki velemenyet meghallgatom.
Egyébként a hatosnak igaza van, de én csak ugy tudnam elkepzelni, ha tudnanak egymasrol, és az egyik forszirozná, hogy válassz. Na, ez a forszírozós lenne az, aki kevésbé szeret, tehát a másikat választanám. Ha egyik sem forszírozza a választást, akkor marad mind a kettõ.
"gyik sem tud a masikrol, vagyis mindketto ugy tudja , hogy a "masik"az csak regi barat...nagyon kinos es bant, de donteni se tudok." Akkor ez egyik sem párkapcsolat, amondó vagyok... Hogy lehet érzelmi intimitás valakivel, aki nem tud arról az életedben legfontosabb tényrõl, hogy van egy másik szerelmed is. Ez az én szememben nem párkapcsolat. Egyik sem.
A kérdező hozzászólása: ezt is ertem..meg jo otlet.nem az a baj , hogy ki marad, hanem , hogy en nem akarom , hogy barmellyik s eltunjon az eletembol.a ket ferfi kozott tiz ev van.mindkettot masert szeretem es masert fontos.ja!es nehogy valaki az anyagiakra gondoljon, tok atlag keresetu mindketto.
Valld be nekik. Aki marad az nyer.
A kérdező hozzászólása: probaltam tesztelni is...mindketto rogton felesegul venni.egyik sem tud a masikrol, vagyis mindketto ugy tudja , hogy a "masik"az csak regi barat...nagyon kinos es bant, de donteni se tudok.segiiitseeeeg!
szerintem tesztelt le õket, hogy mennyire akarnak téged, mennyire szeretnek és úgy könyebb dönteni =D
2 éves korom óta mindig...:) Az érintetteken múlik, hogy tetszik-e nekik a helyzet. Ha valamelyik fél szenved ettõl, akkor nem tartható. Ha tudnak egymásról, esetleg szeretik is egymást, akkor már könnyû az érdekegyeztetés.
A kérdező hozzászólása: ameddig en nem tudok donteni , addig oket nem akarom ebbe belekeverni.nem szeretnem , hogy azt lassak egyik heten A bacsi jon a masikon B!a maganugyem a gyerekek elott nem nyilvanos.egyebkent tenyleg nem vagyok egy csapodar noszemely, ezert sem erthetem , hogy tortenhetett ez az egesz...a volt uram sem csaltam meg soha..dehat az elet ugy tele van meglepetessel...
Nem tudom, mit vársz tõlünk. A második pasast te szerezted az életedbe, tehát józan p*raszti ésszel egyszerû a válasz: õ a létszámtöbblet.


Mit tegyek két férfit szeretek, nem tudok dönteni?

Nekem van egy párom,vele kapcsolattom nem igazán jó.Bár az utobbi id?ben kezd változni ? is lehet érzi a vesztit.Megismerkedtem egy férfivel egészen véletlenül(nem társkeres? oldalon),elöször csak leveleztünk.Majd közelebbr?l is megismerkedtünk.Nagyon kedves megért? férfi,beleis szerettem.Persze nem mondtam neki.Van neki barátn?je öt éve.Vele a kapcsolata nem igazán jó.Értem szakitana is vele ezt mondta is.Mert többször célzott rá mi lenne ha mi egy pár lennénk.De azt mondta az csak akkor kivitelezhet? ha én beleszeretnék.Akkor szakittana a barátn?jével.Persze csak tudná ,hogy halálosan beleszerettem.Õ mellettem állt mikor bajban voltam,megvédett stb.Nem merem neki megmondani.Ha rákérdez letagadom.Félek a csalodástól.Mit tegyek?Szakitsak a mostani párommal és válaszam az új szerelmemet?

Legjobb válasz: Szeritettek melyiket válaszam?Annyira rossz ha arra gondolok a barátnõjével van.Ja és azt nem mondtam nekem õ érzelmileg is annyit adott mint még soha senki.Puszillgatott,simogatott mikor bajban voltam.De nem feküdtem le vele,csók sem volt.

A kérdező hozzászólása: Szeritettek melyiket válaszam?Annyira rossz ha arra gondolok a barátnõjével van.Ja és azt nem mondtam nekem õ érzelmileg is annyit adott mint még soha senki.Puszillgatott, simogatott mikor bajban voltam.De nem feküdtem le vele, csók sem volt.
Szerintem egyértelmüen az új szerelmet. Szakíts a barátoddal õ szakít az õ csajával azt egy pár lesztek. Hajrá drukolok a végére kiváncsi vok.:P
de azért várd meg, amig õ szakít elõbb. mert a végén kiderül, hogy azért nem is olyan rossz a régi bnõvel, csak szívesen lefektetett volna téged, te meg hiszékeny és naiv voltál.
igen várd meg mgi az a kapcoslat teljesen lezárul
Egyik rosszabb, mint a másik. Keress egy harmadikat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!