Találatok a következő kifejezésre: Két férfit nem tudok (20 db)

Két férfit szeretek, nem tudok dönteni. Mit tegyek?

Legszivesebben hármasban szeretnék élni velük. Hogyan mondjam el Nekik?

Legjobb válasz: ÕK valószínûleg egyáltalán nem szeretnének hármasban élni. De ezt te is gondolod, tudod. Az a baj, hogy ilyen helyzetekben sajnos leggyakrabban két pad közül a pad alá szoktak zuhanni. Szerintem filózz el a pasikon, hozz olyan döntést, amit késõbb nem bánsz meg. De tudd, hogy kettõvel egyszerre/párhuzamosan nem megy!

ÕK valószínûleg egyáltalán nem szeretnének hármasban élni. De ezt te is gondolod, tudod. Az a baj, hogy ilyen helyzetekben sajnos leggyakrabban két pad közül a pad alá szoktak zuhanni. Szerintem filózz el a pasikon, hozz olyan döntést, amit késõbb nem bánsz meg. De tudd, hogy kettõvel egyszerre/párhuzamosan nem megy!
Ha azért szeretsz kettõt, mert ami jó tulajdonság az egyikbõl hiányzik, az a másik férfiben megvan, és fordítva is így van - akkor ez azt jelenti, hogy a te szempontodból egyik sem a tökéletes férfi.Tehát úgy lenne "igazságos" ha egyiket sem választanád, hanem várnál amig eljön az igazi, aki egymagában is megállja a helyét.
õ 26 éves az egyik jelölt 12 a másik 15. nehéz a döntés.
A kérdező hozzászólása: Én is férfi vagyok és nõs!! 3 gzermekem van!!!
Muszály eldönteni. Nem lehet 2 ember érzéseivel cicázni. Próbáldd meg a legjobb döntést meghozni. Ne csak azzal foglalkozz, hogy neked milyen rossz hanem azzal, hogy nekik milyen érzés. Szerintem gyorsan dönts míg meg nem unják és a végén egyedül maradsz. Hallgass arra amit a szíves súg és válassz.
Csatlakozom az elottem szolokhoz! De az is biztos , mindegy hogy kit valasztasz biztosan a masik lesz a jobb, te ugy gondolod majd!! Attol fugg hany eves vagy ?es hogy milyen szempontokat is kell nezned!remellem erted?!ki tud neked biztosabb jovot biztositani stb.. SOK BOLDOGSAGOT!!
Ahhoz nagyon jó (és/vagy gazdag) nõnek kell lenned, hogy ebbe belemenjenek. De azt ne várd el tõlük, hogy egymást is szeressék. :-)
Tedd mérlegre a jó és rossz tulajdonságaikat.Nézd át és ami hosszú távon biztonságot nyújt neked azt válaszd.Bezavarhat most a nagy szerelm, vagy szenvedély, vagy hogy valamelyikkel jobb a szex, de a szerelem elmúlik, szenvedélyt mindig lehet gyújtani, szex meg mindenkivel lehet jo.De a biztonságérzet, a törõdés, a tisztelet, az odafigyelés, a partner a mindennapokba, jóba-roszba, a családiasság, kölcsönös bizalom...nos ezek vagy vannak vagy nincsenek.És hosszútávon egy nyugodt kapcsolathoz ezekre szükség van.Bár nem tudom hány éves vagy te és hány évesek a jelöltek.

Egy nős férfival csalom a barátom és nem tudom egyikkel sem befejezni a kapcsolatot. Mindkettőt szeretem. Lehetek egyszerre két emberbe szerelmes? Ha szeretem a párom szerelemmel hogy vagyok képes mégis ilyet tenni? Huzamosabb ideig?

Legjobb válasz: Az befejezni! De mind1! :D Velem is volt már hasonló szitu, elõbb utóbb el fogod tudni dönteni, hogy kit szeretsz valójában és hogy kivel szeretnél lenni. Nem szép dolog, hogy csalod a barátod, fõleg nem egy nõs férfivel, akinek ott a felesége és ki tudja, mi lenne ebbõl. Döntsd el mire van szükséged, és, hogy kivel a legjobb..

Az befejezni! De mind1! :D Velem is volt már hasonló szitu, elõbb utóbb el fogod tudni dönteni, hogy kit szeretsz valójában és hogy kivel szeretnél lenni. Nem szép dolog, hogy csalod a barátod, fõleg nem egy nõs férfivel, akinek ott a felesége és ki tudja, mi lenne ebbõl. Döntsd el mire van szükséged, és, hogy kivel a legjobb..
Nem lehetsz 2 emberbe szerelmes. Tudod, egyikbe sem vagy. Mert ha az lennél, nem csalnád meg a barátodat. Szemét vagy, ne is haragudj. Csak azért imádkozz, hogy ki ne derüljön, mert a pasi családja szétszed, és szét is mennek egy kis kaland miatt..mert te az vagy neki, még ha nem is azt mondja. Szerinted megéri ez neked? És akkor az összes ismerõs szerint egy kis [email protected] lennél, hogy tönkretettél egy családot. Amúgy közeli barátnõm is így volt, azért írom ezeket. Szétment egy család, a pasinak csak arra kellett, és õ lett a város [email protected] Szerintem minél elõbb fejezd be.
Micsoda egy undorító "ember" lehetsz.
Le lehet szavazni, csak jó tanácsként írtam amit írtam, látom megítélésként vetted. Akkor most meg is ítéllek: az egyik [email protected]ékabb dolog, szétverni egy családot egy kívülállónak! Tudod, ez a véleményem az összes ilyen szeretõrõl! Na most okkal pontozhatsz le!
Szerintem inkább ugorj a vonat alá, mindenkinek jobb lenne, te hülye p icsa
Hogy erkölcsileg mi a helyes, az egyértelmû. Viszont az érzelmeknek nem lehet parancsolni, ez is igaz. Szerintem kérj mindkettõtõl egy kis idõt külön, és amíg egyedül vagy, hátha el tudod dönteni. Igazából én is abban reménykedem, hogy a pasidat fogod választani. Ha az érzelmeid nem segítenek, akkor dönts az eszeddel. Különben is, a nõs pasival nem lehet semmilyen közös jövõd, rajta záros határidõn belül amúgyis túl kell majd lépned. Az ilyen helyzeteknek általában két szék között a pad alá szokott lenni a vége, ezért dönts minél elõbb! Ha a nõs pasit választod, akkor annak amúgy is hamarosan vége lesz, és akkor ott állsz majd egyedül. Ha meg a barátodat, akkor meg neki is el kell mondanod egyszer ezt a mostani dolgot, onnantól meg csak rajta múlik, hogy továbbra is vállal-e. Ha szeret, akkor vállal, ha meg nem, akkor tarts egy kis szünetet, majd nézz egy teljesen új pasi után!
A kérdező hozzászólása: amúgy ettõl eltekintve lehet sokaknál jobb ember vagyok sõt tudom h azvagyok...
A kérdező hozzászólása: nem megítélést kérek
Szerintem kettõt nem lehet egyszerre szeretni , rakj rendet az érzelmi világodba.
Áááá elnézést, én vagyok az elõzõ...Bocs, de nem tudtam kontrollálni magam, semmi jogom leri bancozni, mégha nyilvánvalóan az is vagy... Mondj el mindent és kezdj új életet!

Most, h visszaköltöztem a vőlegényemhez, és otthagytam a barátomat, most ő hiányzik. Nem tudom kiverni a fejemből, de nem tudom mit csináljak. Szeretem mind a kettőt. Van olyan, h két férfit szeret az ember? Hogy tegyek eleget a kapcsimnak?

4.5pont a barátomnak:?szinteség,család,szex,bizalom,pénz

Legjobb válasz: Döntsd el, hogy kit szeretsz jobban, ne játszadozz ennyit, mert a végén két szék közül a padlót kapod. A pontozásodból látszik, hogy talán a barátodhoz jobban kötõdsz, de lehet, hogy ez csak azért van, mert perpill õ hiányzik jobban. Neked kell döntened, hogy mit kezdesz az életeddel!

Döntsd el, hogy kit szeretsz jobban, ne játszadozz ennyit, mert a végén két szék közül a padlót kapod. A pontozásodból látszik, hogy talán a barátodhoz jobban kötõdsz, de lehet, hogy ez csak azért van, mert perpill õ hiányzik jobban. Neked kell döntened, hogy mit kezdesz az életeddel!
és még a pasik a léhûtõek mi?Két fiúnak csapod a szelet , de ha te lennél ebben a helyzetben akkor félre állna a szád! Ebbe gondolnál bele mielõtt itt vállalod fel , hogy ribanc vagy!
Elõfordulhat, hogy az ember két embert is szeret, de ez tartósan nem tartható fenn. Ez általában sajnos nagy lelki fájdalmakhoz vezet, ami mindenkit érint a kapcsolatban. Jó lenne dönteni, és hûséget fogadni. Mindig jobb egy biztos pont, mint egy ingatag, és magával ragadó mocsár.
Lehetséges, h 2 férfit szeressen egyszerre az ember... 2 napja feltettem egy hasonló képdést (két srácot szeretek egyszerre. ez normális?), nézd meg az arra kapott válaszokat is, hátha sehítenek. Ek szerintem a barátod a befutó, ha a felsorolt számodra fontos tulajdonságokba mind sokkal jobb a võlegényednél... A võlegényed mit szól ehhez? nincs kiakadva? szurkolok, hogy jó döntéet hozz! puszi!
Én ezt úgy oldottam meg hogy szakítottam a võlegényemmel és külön költöztem, de az akkori leendõ barátommal sem találkoztam. Magyarul: költözz külön mindkettõtõl, mert így õk is csak szenvednek, és ugye nem akarod bántani akit szeretsz. Pár hét után kiderül majd ki hiányzik jobban.
fuuujj...barátod is van meg võlegényed is? ne haragudj, te egy büdös k*rva vagy!!!!!! tudod milyen fájdalmat okozhatsz ezzel a võlegényednek? gondolj már bele ha neki lenne csaja és kiderülne, te qrva!!!!!!remélem minél hamarabb kidob a võlegényed, szurkolok neki!!!!!! egy férfi

Nem tudok választani két férfi között! Praktikák lebuktatásra?

Van két férfi az életemben,az egyik a volt párom a másik az új..Nem tudnátok mondani valamilyen praktikákat,hogy bebizonyosodjak,hogy szeretnek-e vagy sem?Vagy valamilyen trükköt,hogy lebuktassam ?ket,hogy csak játszanak velem..és hogy tudjam ki szeret igazán...

Legjobb válasz: "Ha egyszerre két embert szeretsz, válaszd a másodikat, mert ha az elsõt igazán szeretted volna, nem szerettél volna bele a másodikba." Johnny Depp

"Ha egyszerre két embert szeretsz, válaszd a másodikat, mert ha az elsõt igazán szeretted volna, nem szerettél volna bele a másodikba." Johnny Depp
"Ha egyszerre két embert szeretsz, válaszd a másodikat, mert ha az elsõt igazán szeretted volna, nem szerettél volna bele a másodikba." Mátyás király
Téged kéne lebuktatni, hogy két f.aszra játszol.
vegyél 1 kutyát
ÖÖöö mond el nekik, hogy két pasid van egyszerre.Ha valamelyik olyan hülye, hogy ezután is veled akar lenni tuti szeret.Meg bolond is.
Keress egy harmadikat , mert egyiket se szereted.
"Ha egyszerre két embert szeretsz, válaszd a másodikat, mert ha az elsõt igazán szeretted volna, nem szerettél volna bele a másodikba." Abraham Lincoln
"Ha egyszerre két embert szeretsz, válaszd a másodikat, mert ha az elsõt igazán szeretted volna, nem szerettél volna bele a másodikba." Lidi néni

Nem tudok dönteni két férfi között. Már lassan 2 hónapja tart ez a helyzet. és lassan döntenem kell, de nem tudok. Kaptam olyan tanácsot, hogy keressek egy harmadikat, de nekem nem kell 3. Vélemény?

Az exem és a jelenlegi barátomról van szó. Pár hónapja újra közel kerültem az exemhez, eleinte még nem figyeltem fel rá, mint most..régen csak úgy elváltak útjaink..idővel már nem kereste egyikőnk sem a másikat. kb egy éve az exem megkeresett hogy találkozni akar, de én akkor nem vettem komolyan, és idővel kiderült,hogy már mindent bán, ami régen történt..és újra szeretné kezdeni..Elvileg megváltozott, amit eleinte nem hittem el.. de minden szempontból tényleg igaza lett..vonzódom hozzá, és valószínű, hogy még szeretem,nem bírok ki egy napot, hogy ne beszéljek vele..stb..A barátommal nemrégiben megromlott a kapcsolatunk..már semmi sem olyan mint eddig..viszont vannak pillanatok, amikor újra a régi minden..őt is szeretem, vele is minden jó..de az exem jobban érdekel mostanság..olyanra is gondoltam, hogy lehet hogy ez csak egy átmeneti fellángolás iránta.. Nem tudom mihez kezdjek.. várom a válaszokat..

Legjobb válasz: Ne tõlünk várd a válaszokat, ha te magadhoz nem vagy õszinte.

Ne tõlünk várd a válaszokat, ha te magadhoz nem vagy õszinte.
"de az exem jobban érdekel mostanság" Kérdésedben a válasz.
hú de gerinctelen nõre emlékeztet ez... tudod mit? válaszd amelyiket akarod. leszarom.
A kérdező hozzászólása: jó, lehet vélemények most vannak errõl.. de sztem van még egy pár ember, aki hasonló helyzettel küzd, én saját magamnak nem akartam ezt.. ez így jött.. soha nem gondoltam volna, hogy ilyen történni fog, és nem is kívánom másnak sem...
Én azt mondom hallgass a szívedre. De mindenek elõtt légy õszinte magaddal!

Mit tegyek? Ket ferfi kozul kellene valasztanom, de nem tudok!?

Van ket ferfi aki bejon nekem, szingli vagyok. Az egyik 13 evvel idosebb tolem, elegge sokat vagyunk egyutt es le is fekudtunk egymassal. Kezdek iranta erezni valamit, es szerintem o is irantam. A masik ferfi 8 evvel idosebb tolem. Nagyon aranyos meg minden, lehet iranta is kezdek erezni valamit. Vele nem fekudtem le, mert valami hianyzott abban a pillanatban. Sot meg baratnoja is van 4 eve, de azt mondta nem szereti, csak a szex miatt van vele.

Legjobb válasz: "Sot meg baratnoja is van 4 eve, de azt mondta nem szereti, csak a szex miatt van vele." Kérdezd meg töle, hogy a barátnöje tudja ezt? (Alapesetben miért gondolod, hogy te nem azért kellenél neki?)

"Sot meg baratnoja is van 4 eve, de azt mondta nem szereti, csak a szex miatt van vele." Kérdezd meg töle, hogy a barátnöje tudja ezt? (Alapesetben miért gondolod, hogy te nem azért kellenél neki?)
azért bírom, hogy megint egy olyan kérdés, hogy tulajdonképpen mindenkinek van valakije, és midnenki cska a szexért van együtt, meg rosza kapcsoalt meg a faxom, de hajt másra egyfolytában... szuper... inkább mer meg sem próbálok hûséges nõt keresni SE!
Ha van barátnõje, akkor mit akarsz? Olyan pasi kell, aki a "barátnõjét" szexre tartja? Gratulálok! Jó lenne, ha nem akarnál belerondítani senki kapcsolatába, pláne ha már így sem a legjobban alakult. A másikkal meg már le is feküdtél.. Döntsd el te, hogy mit akarsz, ezt nem mi fogjuk neked megmondani, de jó lenne, ha a foglalt pasiknál visszafognád magad.
ha azt mondta h csak a szex miat van vele akkor hazudott. te meg hülye vagy hogy elhitted. elég sok nõt rá lehet venni a szexre. ha nem szerelmes csak a szex kell neki akkor egyértelmû hogy ezt mással is meg tudná tenni hisz az érzelmek nem számítanak. De akkor miért van vele??? Ez hülyeség. Hagyd a francba. Ez nem ok.
Miért nem lehet egy embernél leragadni?Az egyikkel lefeküdtél, és érzel iránta.De közben a másik iránt is.Ha az egyes iránt éreznél valamit, akkor nem jöhetett volna képbe a második, és fordítva.Magyarul:Egyikõjük sem kell neked!
Az utolsó válaszoló nagyon jól leírta. Ha agyalsz, és nem tudsz választani két srác közül, akkor az egyik se kell neked. Hagyd õket békén, mert ebbõl nem lesz tartós kapcsolat. Majd egyszer jön egy férfi, akire azt fogod mondani minden gondolkodás nélkül, hogy igen, õ kell nekem. Na akkor õt válaszd:)

Volt mar valaki kozuletek egyszerre ket ferfiba szerelmes? En igen. Nem tudok donteni. Mindketot akarom, es szeretem, de nem tudom meddig tarthato ez igy fenn?

egyebkent elvalatam,van ke gyerekm,nem akarok ujbol ferjhez menni,de valahogy nem erzem ezt az egeszet becsultesnek..ha A pasivala vagyok sajnalom a B-t es forditva...volt mar valaki hasonlo helyzetben?megis hogy dontsek..en tenyleg szeretem oket.meg ok is engem...

Legjobb válasz: A gyerekek döntsenek.

A gyerekek döntsenek.
mindig azt mondtam, ha két dolog egyformán fontos, és nem tudsz dönteni, akkor mindkettõ felejtõs.. ha bármelyiket is igazán szeretnéd, nem lennének ketten.. egyébként, ha mindenképp dönteni akarsz, dobj fel egy érmét, miközben pörög, rájössz melyik oldalnak szurkolsz jobban..
" 22.30!tobbekbe vagy szerelmes, es sosem jutott eszedbe , hogy hazudj nekik???" Nem, soha. Az élet más területén sem jut eszembe. Hovatovabb az erzelmi intimitas ott kezdodik, hoyg mindent, ami mélyen zajlik a lelkunkben, azt egymassal tudjuk legjobban megosztani. EZ az apropoja egy parkapcsolatnak. Amikor vaélakivel ez mukodik, utána, erre alapulva tud kialakulni a tetsi vonzalom is. "hat akkor azok a ferfiak "nagyon"szerethetnek am teged..ugyanis egy ferfi ha igazan szeret egy not nem osztozik rajta.." Az én normámban az birtoklási vágy, amit szeretetnek hiszel, és szöges ellentéte a szeretetnek. Menekülök minden olyan embertõl, aki birtoklási vággyal él, annyira ellenszenvesek, így nem tudok szerelmi kapcsolatba összeakadni ilyen fiúval.:)
A kérdező hozzászólása: 22.30!tobbekbe vagy szerelmes, es sosem jutott eszedbe , hogy hazudj nekik???hat akkor azok a ferfiak "nagyon"szerethetnek am teged..ugyanis egy ferfi ha igazan szeret egy not nem osztozik rajta..ezert hazudok.es mar mondtam ez nem tisztesseges, ha nem bantana akkor nem kerdeznek es nem kertem volna segitseget..a kritikak nem oldanak meg semmit.
A kérdező hozzászólása: hat persze , hogy benne van!tudom en ezt.ezert is nem mondom el es nem is erzem magam jol tole, higyjetek el!tudom, hogy a kerdes gyerekes es onzo, de en is csak emberbol vagyok..sosem gondoltam volna , hogy velem ilyesmi megtortenhet..de sose mond, hogy soha...
Jó, de a kerdesed az volt: " Volt mar valaki kozuletek egyszerre ket ferfiba szerelmes?" Ez nem tartamazza azt, hogy nem tudnak egymásról! Persze, hogy nem érzed becsületesnek a helyzetet, hiszen nem az! Én allandóan többekbe vagyok szerelmes, de ezt tudja is rólam mindenki! Sose is jutott eszembe, hogy hazudjak errõl.
"en nem akarom , hogy barmellyik s eltunjon az eletembol.a ket ferfi kozott tiz ev van.mindkettot masert szeretem" Jó, de ez ÕKET érin ti, és joguk van dönteni a saját életükrõl, és a döntésüket el kell fogadd. A veszteséget is. Nem rángathatod õket a hazugság zsinórján. Lehet, hoyg mindkettõ lelép. Ez is benne van a pakliban.
A kérdező hozzászólása: persze hogy aki nincs a helyemben az nem ertheti.ha ilyesmit olvastam en is csak a szemem forgattam!azert kertem, hogy aki volt hasonlo helyzetben az irjon.barki velemenyet meghallgatom.
Egyébként a hatosnak igaza van, de én csak ugy tudnam elkepzelni, ha tudnanak egymasrol, és az egyik forszirozná, hogy válassz. Na, ez a forszírozós lenne az, aki kevésbé szeret, tehát a másikat választanám. Ha egyik sem forszírozza a választást, akkor marad mind a kettõ.
"gyik sem tud a masikrol, vagyis mindketto ugy tudja , hogy a "masik"az csak regi barat...nagyon kinos es bant, de donteni se tudok." Akkor ez egyik sem párkapcsolat, amondó vagyok... Hogy lehet érzelmi intimitás valakivel, aki nem tud arról az életedben legfontosabb tényrõl, hogy van egy másik szerelmed is. Ez az én szememben nem párkapcsolat. Egyik sem.
A kérdező hozzászólása: ezt is ertem..meg jo otlet.nem az a baj , hogy ki marad, hanem , hogy en nem akarom , hogy barmellyik s eltunjon az eletembol.a ket ferfi kozott tiz ev van.mindkettot masert szeretem es masert fontos.ja!es nehogy valaki az anyagiakra gondoljon, tok atlag keresetu mindketto.
Valld be nekik. Aki marad az nyer.
A kérdező hozzászólása: probaltam tesztelni is...mindketto rogton felesegul venni.egyik sem tud a masikrol, vagyis mindketto ugy tudja , hogy a "masik"az csak regi barat...nagyon kinos es bant, de donteni se tudok.segiiitseeeeg!
szerintem tesztelt le õket, hogy mennyire akarnak téged, mennyire szeretnek és úgy könyebb dönteni =D
2 éves korom óta mindig...:) Az érintetteken múlik, hogy tetszik-e nekik a helyzet. Ha valamelyik fél szenved ettõl, akkor nem tartható. Ha tudnak egymásról, esetleg szeretik is egymást, akkor már könnyû az érdekegyeztetés.
A kérdező hozzászólása: ameddig en nem tudok donteni , addig oket nem akarom ebbe belekeverni.nem szeretnem , hogy azt lassak egyik heten A bacsi jon a masikon B!a maganugyem a gyerekek elott nem nyilvanos.egyebkent tenyleg nem vagyok egy csapodar noszemely, ezert sem erthetem , hogy tortenhetett ez az egesz...a volt uram sem csaltam meg soha..dehat az elet ugy tele van meglepetessel...
Nem tudom, mit vársz tõlünk. A második pasast te szerezted az életedbe, tehát józan p*raszti ésszel egyszerû a válasz: õ a létszámtöbblet.

Két férfi közt õrlõdöm! Nem tudom, mit tehetnék?

25 éves nõ vagyok.Az egész sztori körülbelül 6 éve kezdõdött, amikor kimentem Párizsba. Az édesanyámon keresztül hamar munkához jutottam, minden tökéletesen alakult. (A sztori igen bonyolult, néhol így leírva és visszatekintve én sem értem, mégis mi volt velem.) Majd a munkahelyemen megismertem G-t, és D-t, a két jó barátot. Pár hónap elteltével kb az összes munkatárs felvilágosított, hogy D totál belém van esve, csak (a hat év korkülönbség miatt is) nem mert elhívni randizni. De ha el is hívott volna, nemet mondtam volna, mert nekem akkor G volt a minden.(Akivel 8 év van köztünk.)Majd annak tudatában, hogy D belém van esve,a legjobb barátjával mentem vacsorázni, és jöttem össze. Több, mint 2 évig voltunk együtt. A szakításnak az oka az állandó féltékenység volt, amit mindennél nehezebben viseltem el.Szakítás után D állt mellettem, ami meglepõ, hiszen fájdalmat okoztam neki. Majd bevallotta, hogy még mindig nem szûntek meg az érzései velem kapcsolatban. Eltelt bõ 8 hónap, G-vel beszéltem róla, mi lenne, ha én és D...mivel áldását adta, megpróbáltuk. 2 évet bírt ki a kapcsolatunk, aminek hasonlóan, a féltékenykedés vetett véget. Ennek 3 hónapja. 1 hónappal késõbb mind a kettõ ugyanazon napon megtalált, hogy mi lenne, ha õ és én, újra megpróbálnánk, ezúttal minden máshogy alakulna, és stb..Majd megtudták hogy mind a ketten vissza akarnak kapni, amivel a vége oltári nagy veszekedés,és verekedés lett. A mai napig nem javult a helyzet, õk harcolnak értem, és egymást ölik, én meg rosszul érzem magam, hogy tönkretettem egy barátságot, és egyszerûen, abban sem vagyok biztos, hogy melyiktõl mit akarok,de a vicces a dologban, hogy én mintha levegõ lennék, konkrétan engem meg sem hallgatnak,csak nyomják egymásnak a dumát és veszekednek rajtam. Most hazajöttem egy hete Magyarországra. Kicsit kikapcsolni, és átgondolni mindent. Azóta naponta 99 levelet kapok.Nem tudom egyszerûen mit tehetnék? Bocsánat, hogy ilyen hosszúra sikeredett, csak mindent le akartam írni nagyjából. Valakinek van ötlete? Nyilván mind a két fiút szeretem, van közös múltunk, de nem tudom mit cselekedjek..

Legjobb válasz: dugj mindkettõvel egyszerre :D

dugj mindkettõvel egyszerre :D
szembõl egy szájba hátulról a másik punciba, ha a fejed fölött pacsiznak akkor az az Eiffel-torony póz. Párizsban ez megállná a helyét. :)
A kérdező hozzászólása: Gondolná az ember, egy 31 és 33 éves férfinak több esze van ennél...de nem. Amint túl leszek ezen, megnézem ígérem. Amúgy, ha tehetném összegyúrnám a kettõt eggyé, és úgy lenne egy tökéletes pasi. De, nyilván ez az opció kilõve, ezt nem tehetem meg. Köszi a választ!:)
de ezt a filmet nézd meg, mert tényleg jó, (látni fogod a hasonlóságot is a sztoriban :) ) akkor meg mond meg neki hogy ne viselkedjenek gyerekesen. aki hamarabb észhez tér az a "nyerõ" ha viszont egyikukkel sem jossz ossze, akkor mindkettojuknek fajdalmat okozol.
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem hogy ilyen könnyen menne, pláne azok után, hogy mind a kettõvel voltam kapcsolatban. Kötõdök hozzájuk, meg szeretem õket, de hogy szerelmes lennék bármelyikbe is, azt nem tudom. Ha D-vel ha G-vel jövök össze, a másiknak fájdalmat okozok, ésnem akarom, hogy bármelyik rosszul érezze magát. ( Sok film van, ami szerelmi háromszögrõl szól :) ) Köszi a válaszokat, iszonyat rossz ez a helyzet.
ismerõs sztori :D [link] egyébként: írj rá D-re. hogy mit szólna ha te és G... és írj rá G-re hogy mit szólna ha te és D... amelyik lazábban veszi annak adj esélyt! :)
A kérdező hozzászólása: És talán nem is bánnám, ha így lenne :) De jobb lett volna azért, ha elolvasod, talán vannak hasznos információk.
Bocsi, de nem olvastalak el (olyan hosszu) ... csak a kerdesre probalok reagalni: Ket szek kozul a pad ala fogsz esni :)
Hagyd faképnél mindkettõ és keres 1 normálisat.
kutyapóz, egyik elõlrõl szájba másik hátulról vaginába
Szerintem hanyagold mindkettõt és keress egy normálisat.

Doktor úr! 4-5 hete voltam utoljára férfival, 34 éves vagyok, két gyermekem van, mióta nem szedek gyógyszert kb egy éve pharmatex hüvelykúppal védekezem, nem tudom mikor kellene megbetegednem most vagy a jövő héten, mert össze-vissza vérzek mostanában. Fá

Doktor úr! 4-5 hete voltam utoljára férfival, 34 éves vagyok, két gyermekem van, mióta nem szedek gyógyszert kb egy éve pharmatex hüvelykúppal védekezem, nem tudom mikor kellene megbetegednem most vagy a jövő héten, mert össze-vissza vérzek mostanában. Fáj a hasam és a mellem és ideges is vagyok mint normálisan, de tudom a terhesség jele is lehet mikor vegyek tesztet? Még egy kérdés folyamatosan kellemetlen savanyú hüvelyváladék szagot érzek magamon segíthet a canesten hüvelykúp vagy mennyek orvoshoz vele? Köszönöm, Zsuzsa

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy nőgyógyászati szakvizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy nőgyógyászati szakvizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Doktor úr! 4-5 hete voltam utoljára férfival, 34 éves vagyok, két gyermekem van, mióta nem szedek gyógyszert kb egy éve pharmatex hüvelykúppal védekezem, nem tudom mikor kellene megbetegednem most vagy a jövő héten, mert össze-vissza vérzek mostanában. Fá

Doktor úr! 4-5 hete voltam utoljára férfival, 34 éves vagyok, két gyermekem van, mióta nem szedek gyógyszert kb egy éve pharmatex hüvelykúppal védekezem, nem tudom mikor kellene megbetegednem most vagy a jövő héten, mert össze-vissza vérzek mostanában. Fáj a hasam és a mellem és ideges is vagyok mint normálisan, de tudom a terhesség jele is lehet mikor vegyek tesztet? Még egy kérdés folyamatosan kellemetlen savanyú hüvelyváladék szagot érzek magamon segíthet a canesten hüvelykúp vagy mennyek orvoshoz vele? Köszönöm, Zsuzsa

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy nőgyógyászati szakvizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy nőgyógyászati szakvizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!