Találatok a következő kifejezésre: Két férfit nem (49 db)

Milyen érzés az amikor egy nönek a hüvelyében két férfi nemi szerv van?

Én nö vagyok. Milyen lehet az?

Legjobb válasz: Hát elvileg be kell hogy férjen, ha egyszer már egy gyereknek is ki kell ott férni. De szerintem aki nincs edzésben, annak tuti fáj. Én már szültem, és nagyon emlékszem arra, amikor a fiam fejének csak a felsõ csücske volt kint, iszonyat módon feszített, már ordítottam az orvossal, hogy piszkálja ki de azonnal, nem érdekel, hogy meg kell várni a következõ fájást. Hát ha ennyire nem is, de biztos eléggé kényelmetlen lehet, ha két pénisz van bent a hüvelyben. Szerintem nem a hüvely fáj ilyenkor belül, hanem a "bejárat". De ha valaki már nem elõször csinálja, és eléggé ki van már tágulva, akkor biztos nem ilyen borzalom érzés, akár még jó is lehet.

Hát elvileg be kell hogy férjen, ha egyszer már egy gyereknek is ki kell ott férni. De szerintem aki nincs edzésben, annak tuti fáj. Én már szültem, és nagyon emlékszem arra, amikor a fiam fejének csak a felsõ csücske volt kint, iszonyat módon feszített, már ordítottam az orvossal, hogy piszkálja ki de azonnal, nem érdekel, hogy meg kell várni a következõ fájást. Hát ha ennyire nem is, de biztos eléggé kényelmetlen lehet, ha két pénisz van bent a hüvelyben. Szerintem nem a hüvely fáj ilyenkor belül, hanem a "bejárat". De ha valaki már nem elõször csinálja, és eléggé ki van már tágulva, akkor biztos nem ilyen borzalom érzés, akár még jó is lehet.
Hát az inkább pornósoknak jó akik baromira tágak...normális nõnek inkább fájdalmas lenne...meg aztán hogy férnének el ott kette, mert a férfi nem csak péniszbõl áll, egyszerûen megoldhatatlan hogy olyan közle simuljanak egymáshoz, hogy mindketten elférjenek, és egyszerre tegyék amit tenniük kell...Vagy csak az én fantáziám szegényes?
A feleségemmel sok mindent kipróbáltunk már, többek között ezt is. Õ már kétszer szült, ezért elég tág a puncija. Volt egy jó barátunk, aki elõtt nem sokat szégyenlõsködtünk, megkérdeztük, hogy bevállalná-e velünk hármasban. Persze, vállalta. Ahogy fent írtam, erre is sor került. Teljesen odavolt érte, azt mondta, nagyon jól kitöltöttük, hatalmasat élvezett. Ugyanezt mondta amikor egyikünk popsiba, a másikunk punciban volt... A fiúknak eléggé kell koncentrálni a lányra, mert meglehetõsen buzis dolog, ahogy a két zacsi összeér, meg az arcodba liheg egy másik fiú :) , de megéri, azóta is szép emlék :)
A pornósok egy kis vegyszeres 'rásegítést' szoktak alkalmazni az ilyen és a sörösüveges/vázás akciók elõtt. Enélkül milyen érzés? Visítós... de ha még nem szültél, és elõtte ki akarod próbálni, arra jó.
Hmm... szerintem elég macerás lenne már azonnal kettõvel behatolni. De amint tudjuk, semmi sem lehetetlen. De azért nem próbálnám ki... a kérdésre visszatérve, nem hiszem, hogyha már bent van, borzasztó lenne. De ezt ki kell próbálni, másképp nem tudod meg. :) Hisz akinek tetszik az hiába cicomázza, csak annyit tud mondani, hogy jó, akinek meg nem, az meg csak annyit, hogy nem jó. :)
Én is nõ vagyok...deee hogy is mondjam...valahogy nem vágyom rá. Eléggé 'érdekes' lehet.
Hát kb, mint ha egy ló tenné beléd. De próbáld ki, dugj fel egy nagyobb vázát pl. És akkor már biztos el tudod képzelni.
Szerintem nem lehet rossz a csajnak ha már teljesen odáig van amúgy is, de persze ha nem élvezi akkor egy is sok.Csak a két hapsi hogy mutat egymásnak feszülve ..bleeee.
Gondolom elég fájdalmas:S.
jo lehet

Két férfit szeretek, nem tudok dönteni. Mit tegyek?

Legszivesebben hármasban szeretnék élni velük. Hogyan mondjam el Nekik?

Legjobb válasz: ÕK valószínûleg egyáltalán nem szeretnének hármasban élni. De ezt te is gondolod, tudod. Az a baj, hogy ilyen helyzetekben sajnos leggyakrabban két pad közül a pad alá szoktak zuhanni. Szerintem filózz el a pasikon, hozz olyan döntést, amit késõbb nem bánsz meg. De tudd, hogy kettõvel egyszerre/párhuzamosan nem megy!

ÕK valószínûleg egyáltalán nem szeretnének hármasban élni. De ezt te is gondolod, tudod. Az a baj, hogy ilyen helyzetekben sajnos leggyakrabban két pad közül a pad alá szoktak zuhanni. Szerintem filózz el a pasikon, hozz olyan döntést, amit késõbb nem bánsz meg. De tudd, hogy kettõvel egyszerre/párhuzamosan nem megy!
Ha azért szeretsz kettõt, mert ami jó tulajdonság az egyikbõl hiányzik, az a másik férfiben megvan, és fordítva is így van - akkor ez azt jelenti, hogy a te szempontodból egyik sem a tökéletes férfi.Tehát úgy lenne "igazságos" ha egyiket sem választanád, hanem várnál amig eljön az igazi, aki egymagában is megállja a helyét.
õ 26 éves az egyik jelölt 12 a másik 15. nehéz a döntés.
A kérdező hozzászólása: Én is férfi vagyok és nõs!! 3 gzermekem van!!!
Muszály eldönteni. Nem lehet 2 ember érzéseivel cicázni. Próbáldd meg a legjobb döntést meghozni. Ne csak azzal foglalkozz, hogy neked milyen rossz hanem azzal, hogy nekik milyen érzés. Szerintem gyorsan dönts míg meg nem unják és a végén egyedül maradsz. Hallgass arra amit a szíves súg és válassz.
Csatlakozom az elottem szolokhoz! De az is biztos , mindegy hogy kit valasztasz biztosan a masik lesz a jobb, te ugy gondolod majd!! Attol fugg hany eves vagy ?es hogy milyen szempontokat is kell nezned!remellem erted?!ki tud neked biztosabb jovot biztositani stb.. SOK BOLDOGSAGOT!!
Ahhoz nagyon jó (és/vagy gazdag) nõnek kell lenned, hogy ebbe belemenjenek. De azt ne várd el tõlük, hogy egymást is szeressék. :-)
Tedd mérlegre a jó és rossz tulajdonságaikat.Nézd át és ami hosszú távon biztonságot nyújt neked azt válaszd.Bezavarhat most a nagy szerelm, vagy szenvedély, vagy hogy valamelyikkel jobb a szex, de a szerelem elmúlik, szenvedélyt mindig lehet gyújtani, szex meg mindenkivel lehet jo.De a biztonságérzet, a törõdés, a tisztelet, az odafigyelés, a partner a mindennapokba, jóba-roszba, a családiasság, kölcsönös bizalom...nos ezek vagy vannak vagy nincsenek.És hosszútávon egy nyugodt kapcsolathoz ezekre szükség van.Bár nem tudom hány éves vagy te és hány évesek a jelöltek.

Nem tudok választani két férfi között! Praktikák lebuktatásra?

Van két férfi az életemben,az egyik a volt párom a másik az új..Nem tudnátok mondani valamilyen praktikákat,hogy bebizonyosodjak,hogy szeretnek-e vagy sem?Vagy valamilyen trükköt,hogy lebuktassam ?ket,hogy csak játszanak velem..és hogy tudjam ki szeret igazán...

Legjobb válasz: "Ha egyszerre két embert szeretsz, válaszd a másodikat, mert ha az elsõt igazán szeretted volna, nem szerettél volna bele a másodikba." Johnny Depp

"Ha egyszerre két embert szeretsz, válaszd a másodikat, mert ha az elsõt igazán szeretted volna, nem szerettél volna bele a másodikba." Johnny Depp
"Ha egyszerre két embert szeretsz, válaszd a másodikat, mert ha az elsõt igazán szeretted volna, nem szerettél volna bele a másodikba." Mátyás király
Téged kéne lebuktatni, hogy két f.aszra játszol.
vegyél 1 kutyát
ÖÖöö mond el nekik, hogy két pasid van egyszerre.Ha valamelyik olyan hülye, hogy ezután is veled akar lenni tuti szeret.Meg bolond is.
Keress egy harmadikat , mert egyiket se szereted.
"Ha egyszerre két embert szeretsz, válaszd a másodikat, mert ha az elsõt igazán szeretted volna, nem szerettél volna bele a másodikba." Abraham Lincoln
"Ha egyszerre két embert szeretsz, válaszd a másodikat, mert ha az elsõt igazán szeretted volna, nem szerettél volna bele a másodikba." Lidi néni

Most, h visszaköltöztem a vőlegényemhez, és otthagytam a barátomat, most ő hiányzik. Nem tudom kiverni a fejemből, de nem tudom mit csináljak. Szeretem mind a kettőt. Van olyan, h két férfit szeret az ember? Hogy tegyek eleget a kapcsimnak?

4.5pont a barátomnak:?szinteség,család,szex,bizalom,pénz

Legjobb válasz: Döntsd el, hogy kit szeretsz jobban, ne játszadozz ennyit, mert a végén két szék közül a padlót kapod. A pontozásodból látszik, hogy talán a barátodhoz jobban kötõdsz, de lehet, hogy ez csak azért van, mert perpill õ hiányzik jobban. Neked kell döntened, hogy mit kezdesz az életeddel!

Döntsd el, hogy kit szeretsz jobban, ne játszadozz ennyit, mert a végén két szék közül a padlót kapod. A pontozásodból látszik, hogy talán a barátodhoz jobban kötõdsz, de lehet, hogy ez csak azért van, mert perpill õ hiányzik jobban. Neked kell döntened, hogy mit kezdesz az életeddel!
és még a pasik a léhûtõek mi?Két fiúnak csapod a szelet , de ha te lennél ebben a helyzetben akkor félre állna a szád! Ebbe gondolnál bele mielõtt itt vállalod fel , hogy ribanc vagy!
Elõfordulhat, hogy az ember két embert is szeret, de ez tartósan nem tartható fenn. Ez általában sajnos nagy lelki fájdalmakhoz vezet, ami mindenkit érint a kapcsolatban. Jó lenne dönteni, és hûséget fogadni. Mindig jobb egy biztos pont, mint egy ingatag, és magával ragadó mocsár.
Lehetséges, h 2 férfit szeressen egyszerre az ember... 2 napja feltettem egy hasonló képdést (két srácot szeretek egyszerre. ez normális?), nézd meg az arra kapott válaszokat is, hátha sehítenek. Ek szerintem a barátod a befutó, ha a felsorolt számodra fontos tulajdonságokba mind sokkal jobb a võlegényednél... A võlegényed mit szól ehhez? nincs kiakadva? szurkolok, hogy jó döntéet hozz! puszi!
Én ezt úgy oldottam meg hogy szakítottam a võlegényemmel és külön költöztem, de az akkori leendõ barátommal sem találkoztam. Magyarul: költözz külön mindkettõtõl, mert így õk is csak szenvednek, és ugye nem akarod bántani akit szeretsz. Pár hét után kiderül majd ki hiányzik jobban.
fuuujj...barátod is van meg võlegényed is? ne haragudj, te egy büdös k*rva vagy!!!!!! tudod milyen fájdalmat okozhatsz ezzel a võlegényednek? gondolj már bele ha neki lenne csaja és kiderülne, te qrva!!!!!!remélem minél hamarabb kidob a võlegényed, szurkolok neki!!!!!! egy férfi

Mutatnátok olyan menõ férfi cipõket amelyek nem sima, lapos talpúak de menõk és stílusosak?

Focicipõ nem érdekel,DC,Etnies,Adio,Nike,Adidas,OSiris és társai elõnyben...

Legjobb válasz: Egy max. árat azért mondhatnál, de tessék : [link] [link] [link]

Egy max. árat azért mondhatnál, de tessék : [link] [link] [link]

Két férfi közt õrlõdöm! Nem tudom, mit tehetnék?

25 éves nõ vagyok.Az egész sztori körülbelül 6 éve kezdõdött, amikor kimentem Párizsba. Az édesanyámon keresztül hamar munkához jutottam, minden tökéletesen alakult. (A sztori igen bonyolult, néhol így leírva és visszatekintve én sem értem, mégis mi volt velem.) Majd a munkahelyemen megismertem G-t, és D-t, a két jó barátot. Pár hónap elteltével kb az összes munkatárs felvilágosított, hogy D totál belém van esve, csak (a hat év korkülönbség miatt is) nem mert elhívni randizni. De ha el is hívott volna, nemet mondtam volna, mert nekem akkor G volt a minden.(Akivel 8 év van köztünk.)Majd annak tudatában, hogy D belém van esve,a legjobb barátjával mentem vacsorázni, és jöttem össze. Több, mint 2 évig voltunk együtt. A szakításnak az oka az állandó féltékenység volt, amit mindennél nehezebben viseltem el.Szakítás után D állt mellettem, ami meglepõ, hiszen fájdalmat okoztam neki. Majd bevallotta, hogy még mindig nem szûntek meg az érzései velem kapcsolatban. Eltelt bõ 8 hónap, G-vel beszéltem róla, mi lenne, ha én és D...mivel áldását adta, megpróbáltuk. 2 évet bírt ki a kapcsolatunk, aminek hasonlóan, a féltékenykedés vetett véget. Ennek 3 hónapja. 1 hónappal késõbb mind a kettõ ugyanazon napon megtalált, hogy mi lenne, ha õ és én, újra megpróbálnánk, ezúttal minden máshogy alakulna, és stb..Majd megtudták hogy mind a ketten vissza akarnak kapni, amivel a vége oltári nagy veszekedés,és verekedés lett. A mai napig nem javult a helyzet, õk harcolnak értem, és egymást ölik, én meg rosszul érzem magam, hogy tönkretettem egy barátságot, és egyszerûen, abban sem vagyok biztos, hogy melyiktõl mit akarok,de a vicces a dologban, hogy én mintha levegõ lennék, konkrétan engem meg sem hallgatnak,csak nyomják egymásnak a dumát és veszekednek rajtam. Most hazajöttem egy hete Magyarországra. Kicsit kikapcsolni, és átgondolni mindent. Azóta naponta 99 levelet kapok.Nem tudom egyszerûen mit tehetnék? Bocsánat, hogy ilyen hosszúra sikeredett, csak mindent le akartam írni nagyjából. Valakinek van ötlete? Nyilván mind a két fiút szeretem, van közös múltunk, de nem tudom mit cselekedjek..

Legjobb válasz: dugj mindkettõvel egyszerre :D

dugj mindkettõvel egyszerre :D
szembõl egy szájba hátulról a másik punciba, ha a fejed fölött pacsiznak akkor az az Eiffel-torony póz. Párizsban ez megállná a helyét. :)
A kérdező hozzászólása: Gondolná az ember, egy 31 és 33 éves férfinak több esze van ennél...de nem. Amint túl leszek ezen, megnézem ígérem. Amúgy, ha tehetném összegyúrnám a kettõt eggyé, és úgy lenne egy tökéletes pasi. De, nyilván ez az opció kilõve, ezt nem tehetem meg. Köszi a választ!:)
de ezt a filmet nézd meg, mert tényleg jó, (látni fogod a hasonlóságot is a sztoriban :) ) akkor meg mond meg neki hogy ne viselkedjenek gyerekesen. aki hamarabb észhez tér az a "nyerõ" ha viszont egyikukkel sem jossz ossze, akkor mindkettojuknek fajdalmat okozol.
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem hogy ilyen könnyen menne, pláne azok után, hogy mind a kettõvel voltam kapcsolatban. Kötõdök hozzájuk, meg szeretem õket, de hogy szerelmes lennék bármelyikbe is, azt nem tudom. Ha D-vel ha G-vel jövök össze, a másiknak fájdalmat okozok, ésnem akarom, hogy bármelyik rosszul érezze magát. ( Sok film van, ami szerelmi háromszögrõl szól :) ) Köszi a válaszokat, iszonyat rossz ez a helyzet.
ismerõs sztori :D [link] egyébként: írj rá D-re. hogy mit szólna ha te és G... és írj rá G-re hogy mit szólna ha te és D... amelyik lazábban veszi annak adj esélyt! :)
A kérdező hozzászólása: És talán nem is bánnám, ha így lenne :) De jobb lett volna azért, ha elolvasod, talán vannak hasznos információk.
Bocsi, de nem olvastalak el (olyan hosszu) ... csak a kerdesre probalok reagalni: Ket szek kozul a pad ala fogsz esni :)
Hagyd faképnél mindkettõ és keres 1 normálisat.
kutyapóz, egyik elõlrõl szájba másik hátulról vaginába
Szerintem hanyagold mindkettõt és keress egy normálisat.

Nem tudok dönteni két férfi között. Már lassan 2 hónapja tart ez a helyzet. és lassan döntenem kell, de nem tudok. Kaptam olyan tanácsot, hogy keressek egy harmadikat, de nekem nem kell 3. Vélemény?

Az exem és a jelenlegi barátomról van szó. Pár hónapja újra közel kerültem az exemhez, eleinte még nem figyeltem fel rá, mint most..régen csak úgy elváltak útjaink..idővel már nem kereste egyikőnk sem a másikat. kb egy éve az exem megkeresett hogy találkozni akar, de én akkor nem vettem komolyan, és idővel kiderült,hogy már mindent bán, ami régen történt..és újra szeretné kezdeni..Elvileg megváltozott, amit eleinte nem hittem el.. de minden szempontból tényleg igaza lett..vonzódom hozzá, és valószínű, hogy még szeretem,nem bírok ki egy napot, hogy ne beszéljek vele..stb..A barátommal nemrégiben megromlott a kapcsolatunk..már semmi sem olyan mint eddig..viszont vannak pillanatok, amikor újra a régi minden..őt is szeretem, vele is minden jó..de az exem jobban érdekel mostanság..olyanra is gondoltam, hogy lehet hogy ez csak egy átmeneti fellángolás iránta.. Nem tudom mihez kezdjek.. várom a válaszokat..

Legjobb válasz: Ne tõlünk várd a válaszokat, ha te magadhoz nem vagy õszinte.

Ne tõlünk várd a válaszokat, ha te magadhoz nem vagy õszinte.
"de az exem jobban érdekel mostanság" Kérdésedben a válasz.
hú de gerinctelen nõre emlékeztet ez... tudod mit? válaszd amelyiket akarod. leszarom.
A kérdező hozzászólása: jó, lehet vélemények most vannak errõl.. de sztem van még egy pár ember, aki hasonló helyzettel küzd, én saját magamnak nem akartam ezt.. ez így jött.. soha nem gondoltam volna, hogy ilyen történni fog, és nem is kívánom másnak sem...
Én azt mondom hallgass a szívedre. De mindenek elõtt légy õszinte magaddal!

Mit tegyek? Ket ferfi kozul kellene valasztanom, de nem tudok!?

Van ket ferfi aki bejon nekem, szingli vagyok. Az egyik 13 evvel idosebb tolem, elegge sokat vagyunk egyutt es le is fekudtunk egymassal. Kezdek iranta erezni valamit, es szerintem o is irantam. A masik ferfi 8 evvel idosebb tolem. Nagyon aranyos meg minden, lehet iranta is kezdek erezni valamit. Vele nem fekudtem le, mert valami hianyzott abban a pillanatban. Sot meg baratnoja is van 4 eve, de azt mondta nem szereti, csak a szex miatt van vele.

Legjobb válasz: "Sot meg baratnoja is van 4 eve, de azt mondta nem szereti, csak a szex miatt van vele." Kérdezd meg töle, hogy a barátnöje tudja ezt? (Alapesetben miért gondolod, hogy te nem azért kellenél neki?)

"Sot meg baratnoja is van 4 eve, de azt mondta nem szereti, csak a szex miatt van vele." Kérdezd meg töle, hogy a barátnöje tudja ezt? (Alapesetben miért gondolod, hogy te nem azért kellenél neki?)
azért bírom, hogy megint egy olyan kérdés, hogy tulajdonképpen mindenkinek van valakije, és midnenki cska a szexért van együtt, meg rosza kapcsoalt meg a faxom, de hajt másra egyfolytában... szuper... inkább mer meg sem próbálok hûséges nõt keresni SE!
Ha van barátnõje, akkor mit akarsz? Olyan pasi kell, aki a "barátnõjét" szexre tartja? Gratulálok! Jó lenne, ha nem akarnál belerondítani senki kapcsolatába, pláne ha már így sem a legjobban alakult. A másikkal meg már le is feküdtél.. Döntsd el te, hogy mit akarsz, ezt nem mi fogjuk neked megmondani, de jó lenne, ha a foglalt pasiknál visszafognád magad.
ha azt mondta h csak a szex miat van vele akkor hazudott. te meg hülye vagy hogy elhitted. elég sok nõt rá lehet venni a szexre. ha nem szerelmes csak a szex kell neki akkor egyértelmû hogy ezt mással is meg tudná tenni hisz az érzelmek nem számítanak. De akkor miért van vele??? Ez hülyeség. Hagyd a francba. Ez nem ok.
Miért nem lehet egy embernél leragadni?Az egyikkel lefeküdtél, és érzel iránta.De közben a másik iránt is.Ha az egyes iránt éreznél valamit, akkor nem jöhetett volna képbe a második, és fordítva.Magyarul:Egyikõjük sem kell neked!
Az utolsó válaszoló nagyon jól leírta. Ha agyalsz, és nem tudsz választani két srác közül, akkor az egyik se kell neked. Hagyd õket békén, mert ebbõl nem lesz tartós kapcsolat. Majd egyszer jön egy férfi, akire azt fogod mondani minden gondolkodás nélkül, hogy igen, õ kell nekem. Na akkor õt válaszd:)
Ja, nyári szünet van! Ezt mindig elfelejtem :D :D
Cicuka, ha ennyire unatkozol inkább a kötelezõket olvasd :)
Ha szexelt a BÁTYÁVAL és még TEHES is, akkor azt javaslom, hogy kicsit üljetek többet az iskolában a nyelvtanórákon és ne itt töltsétek az idõtöket!
Elõször is vissza kellene számolni kivel mikor volt együtt és mióta késik a menstruációja...gondolom nem egy nap volt a két férfival. Amúgy pedig mit tegyen?vállalja a következményeket.Hacsak ez az unokanõvér nem te vagy :)
Szia! Ha volt annyi esze, hogy mindkettõvel szexeljen, és még teherbe is essen, akkor ahhoz is legyen, hogy leül velük beszélni minnél hamarabb!
Tök mindegy, elveteted, nem?
A kérdező hozzászólása: Úrisren bocsánat hülyeségbõl írtam nem ide szerettem volna

Az út széli örömlányok nem is mosakodnak meg két férfi között?

Legjobb válasz: Miért tennék? A következõ kuncsaft úgyis még koszosabb lesz, mint az elõzõ... Ki jár útszéliékhez? C betûsök, kocsmai all-starz prolik, csóróbb bunkó gyurmák.

Miért tennék? A következõ kuncsaft úgyis még koszosabb lesz, mint az elõzõ... Ki jár útszéliékhez? C betûsök, kocsmai all-starz prolik, csóróbb bunkó gyurmák.
Azt az ásványvízet, amit mellettük lehet látni, nem csak szomjoltásra használják, meg van valami intim tisztálkodó cucc is némelyiknél. Egyszer igencsak meglepõdtem, amikor cumi elött kiszállt a kocsiból és nekiállt fogat mosni. Persze ezek nem sokat érnek, ezért francián kívül mást nem érdemes tõlük kérni...
mégis hol, hogyan, mivel ???
Xenophilius, nem egyszer láttam, h fullos luxuskocsik álltak meg náluk. meg nem egy könyvet olvastam a témában...simán bevállalják az igénytelen, smucig pénzesek is õket.
nem igazán, de azokat nem sokszor húzzák fszra csúnya szóval, esetek 70%ban csak szoptatják õket. aki meg már gumi nélkül akarja velük, arról még õk is tudják, h tuti vmi nagy nemibetegsége van
Szódavízes flakonnal szokták mosni az "alvázat". Akinek van egy kis képzelõereje el tudja képzelni hogy megy ez. Szóda nagyon jó erre, csak meg kell nyomni és spricc, jön mint ha slagból folyna.
# 4 Egyik haverom így kapott el egy igen csúnya betegséget. Sokan azt hiszik sérthetetlenek, õk nem kaphatnak el semmit... Xenophilius Amúgy érdekes, volt munkahelyem mellett volt egy "sor", olyan autókkal álltak meg igazi úriemberek, öröm volt nézni. aztán szépen hazaviszik a családnak a sok szrt.
Nyállal szokták letörölni magukat, WC papírt benyálazzák és úgy.
fujjjjjj undorito
De mosakodnak. Az erdõben van egy fullra felszerelt mosdó, zuhanyzóval, meleg vízzel, wc-vel, és száraz friss törülközõvel.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!