Találatok a következő kifejezésre: Két férfit nem (55 db)

Milyen érzés az amikor egy nönek a hüvelyében két férfi nemi szerv van?

Én nö vagyok. Milyen lehet az?

Legjobb válasz: Hát elvileg be kell hogy férjen, ha egyszer már egy gyereknek is ki kell ott férni. De szerintem aki nincs edzésben, annak tuti fáj. Én már szültem, és nagyon emlékszem arra, amikor a fiam fejének csak a felsõ csücske volt kint, iszonyat módon feszített, már ordítottam az orvossal, hogy piszkálja ki de azonnal, nem érdekel, hogy meg kell várni a következõ fájást. Hát ha ennyire nem is, de biztos eléggé kényelmetlen lehet, ha két pénisz van bent a hüvelyben. Szerintem nem a hüvely fáj ilyenkor belül, hanem a "bejárat". De ha valaki már nem elõször csinálja, és eléggé ki van már tágulva, akkor biztos nem ilyen borzalom érzés, akár még jó is lehet.

Hát elvileg be kell hogy férjen, ha egyszer már egy gyereknek is ki kell ott férni. De szerintem aki nincs edzésben, annak tuti fáj. Én már szültem, és nagyon emlékszem arra, amikor a fiam fejének csak a felsõ csücske volt kint, iszonyat módon feszített, már ordítottam az orvossal, hogy piszkálja ki de azonnal, nem érdekel, hogy meg kell várni a következõ fájást. Hát ha ennyire nem is, de biztos eléggé kényelmetlen lehet, ha két pénisz van bent a hüvelyben. Szerintem nem a hüvely fáj ilyenkor belül, hanem a "bejárat". De ha valaki már nem elõször csinálja, és eléggé ki van már tágulva, akkor biztos nem ilyen borzalom érzés, akár még jó is lehet.
Hát az inkább pornósoknak jó akik baromira tágak...normális nõnek inkább fájdalmas lenne...meg aztán hogy férnének el ott kette, mert a férfi nem csak péniszbõl áll, egyszerûen megoldhatatlan hogy olyan közle simuljanak egymáshoz, hogy mindketten elférjenek, és egyszerre tegyék amit tenniük kell...Vagy csak az én fantáziám szegényes?
A feleségemmel sok mindent kipróbáltunk már, többek között ezt is. Õ már kétszer szült, ezért elég tág a puncija. Volt egy jó barátunk, aki elõtt nem sokat szégyenlõsködtünk, megkérdeztük, hogy bevállalná-e velünk hármasban. Persze, vállalta. Ahogy fent írtam, erre is sor került. Teljesen odavolt érte, azt mondta, nagyon jól kitöltöttük, hatalmasat élvezett. Ugyanezt mondta amikor egyikünk popsiba, a másikunk punciban volt... A fiúknak eléggé kell koncentrálni a lányra, mert meglehetõsen buzis dolog, ahogy a két zacsi összeér, meg az arcodba liheg egy másik fiú :) , de megéri, azóta is szép emlék :)
A pornósok egy kis vegyszeres 'rásegítést' szoktak alkalmazni az ilyen és a sörösüveges/vázás akciók elõtt. Enélkül milyen érzés? Visítós... de ha még nem szültél, és elõtte ki akarod próbálni, arra jó.
Hmm... szerintem elég macerás lenne már azonnal kettõvel behatolni. De amint tudjuk, semmi sem lehetetlen. De azért nem próbálnám ki... a kérdésre visszatérve, nem hiszem, hogyha már bent van, borzasztó lenne. De ezt ki kell próbálni, másképp nem tudod meg. :) Hisz akinek tetszik az hiába cicomázza, csak annyit tud mondani, hogy jó, akinek meg nem, az meg csak annyit, hogy nem jó. :)
Én is nõ vagyok...deee hogy is mondjam...valahogy nem vágyom rá. Eléggé 'érdekes' lehet.
Hát kb, mint ha egy ló tenné beléd. De próbáld ki, dugj fel egy nagyobb vázát pl. És akkor már biztos el tudod képzelni.
Szerintem nem lehet rossz a csajnak ha már teljesen odáig van amúgy is, de persze ha nem élvezi akkor egy is sok.Csak a két hapsi hogy mutat egymásnak feszülve ..bleeee.
Gondolom elég fájdalmas:S.
jo lehet

Két férfit szeretek, nem tudok dönteni. Mit tegyek?

Legszivesebben hármasban szeretnék élni velük. Hogyan mondjam el Nekik?

Legjobb válasz: ÕK valószínûleg egyáltalán nem szeretnének hármasban élni. De ezt te is gondolod, tudod. Az a baj, hogy ilyen helyzetekben sajnos leggyakrabban két pad közül a pad alá szoktak zuhanni. Szerintem filózz el a pasikon, hozz olyan döntést, amit késõbb nem bánsz meg. De tudd, hogy kettõvel egyszerre/párhuzamosan nem megy!

ÕK valószínûleg egyáltalán nem szeretnének hármasban élni. De ezt te is gondolod, tudod. Az a baj, hogy ilyen helyzetekben sajnos leggyakrabban két pad közül a pad alá szoktak zuhanni. Szerintem filózz el a pasikon, hozz olyan döntést, amit késõbb nem bánsz meg. De tudd, hogy kettõvel egyszerre/párhuzamosan nem megy!
Ha azért szeretsz kettõt, mert ami jó tulajdonság az egyikbõl hiányzik, az a másik férfiben megvan, és fordítva is így van - akkor ez azt jelenti, hogy a te szempontodból egyik sem a tökéletes férfi.Tehát úgy lenne "igazságos" ha egyiket sem választanád, hanem várnál amig eljön az igazi, aki egymagában is megállja a helyét.
õ 26 éves az egyik jelölt 12 a másik 15. nehéz a döntés.
A kérdező hozzászólása: Én is férfi vagyok és nõs!! 3 gzermekem van!!!
Muszály eldönteni. Nem lehet 2 ember érzéseivel cicázni. Próbáldd meg a legjobb döntést meghozni. Ne csak azzal foglalkozz, hogy neked milyen rossz hanem azzal, hogy nekik milyen érzés. Szerintem gyorsan dönts míg meg nem unják és a végén egyedül maradsz. Hallgass arra amit a szíves súg és válassz.
Csatlakozom az elottem szolokhoz! De az is biztos , mindegy hogy kit valasztasz biztosan a masik lesz a jobb, te ugy gondolod majd!! Attol fugg hany eves vagy ?es hogy milyen szempontokat is kell nezned!remellem erted?!ki tud neked biztosabb jovot biztositani stb.. SOK BOLDOGSAGOT!!
Ahhoz nagyon jó (és/vagy gazdag) nõnek kell lenned, hogy ebbe belemenjenek. De azt ne várd el tõlük, hogy egymást is szeressék. :-)
Tedd mérlegre a jó és rossz tulajdonságaikat.Nézd át és ami hosszú távon biztonságot nyújt neked azt válaszd.Bezavarhat most a nagy szerelm, vagy szenvedély, vagy hogy valamelyikkel jobb a szex, de a szerelem elmúlik, szenvedélyt mindig lehet gyújtani, szex meg mindenkivel lehet jo.De a biztonságérzet, a törõdés, a tisztelet, az odafigyelés, a partner a mindennapokba, jóba-roszba, a családiasság, kölcsönös bizalom...nos ezek vagy vannak vagy nincsenek.És hosszútávon egy nyugodt kapcsolathoz ezekre szükség van.Bár nem tudom hány éves vagy te és hány évesek a jelöltek.

A "public agent" néven futó pornók, megvannak rendezve, vagy tényleg random csajokat gyõz meg a férfi? Ha az utóbbi, a nõket hogy nem zavarja hogy filmezik ahogy aktust létesítenek, miközben ez elvileg titokban megy?

Elõre is köszi

Legjobb válasz: Nézz más fajta pornókat is. És akkor megláthatod, hogy a Public Agentben szereplõ nõk más pornókban is szerepelnek. Czech Casting Public Pick Ups Ebben a két pornósorozatban is benne vannak a Public Agentben szereplõ nõk. Full megrendezett az egész, bár nekem tetszik az, hogy mégis próbál a természetességre építeni.

Nézz más fajta pornókat is. És akkor megláthatod, hogy a Public Agentben szereplõ nõk más pornókban is szerepelnek. Czech Casting Public Pick Ups Ebben a két pornósorozatban is benne vannak a Public Agentben szereplõ nõk. Full megrendezett az egész, bár nekem tetszik az, hogy mégis próbál a természetességre építeni.
Full megrendezett. :)
attól a magyarok jó, eddig 2-t lattam aggyik olyan lócán volt a masik meg kocsitisztitoba
De naív vagy.persze, hogy elõre le vannak fizetve és meg van rendezve az egész.
Szerintem én is találnék megfelelõ pénzösszeggel olyan nõt, aki szexelne velem. De kamerával felvenni egyiks e engedné. MErt a szégyenérzetük csak akkor van jelen ezeknek a nõknek, ha más tudomást szerez róla miket csinálnak. Szóval ja... elég megrendezettnek tûnik, ha logikusan gondolkodsz.
na és a "czech amateurs" sorozat? azok elvileg párok házi videói..
Elméletileg elképzelhetõ, hogy nem egyeztetnek elõre, hanem leszólítanak egy csomó nõt, és abból elõbb-utóbb akad néhány, aki belemegy. Meg az is, hogy a filmre vételt nem közlik vele elõre, csak utólag, amikor már megtörtént a dolog, a kamerák lekapcsolása után. Persze a beleegyezése nélkül biztosan nem kerülhet forgalomba a videó. De látható, hogy ez így nagyon nagy macera, sokkal praktikusabb megrendezni és eljátszani az egészet.

Hogy van az, hogy két lány szeretkezését a legtöbb férfi nem tartja undorítónak, de két fiúét igen, szinte kivétel nélkül?

Pedig mindkét esetben egynemûekrõl van szó.

Legjobb válasz: Férfiaktól mégis mit vársz? Amúgy sincs sok agyuk.

Férfiaktól mégis mit vársz? Amúgy sincs sok agyuk.
Mert egy lány izgató akkor nyilván két lány is. De egy fiú nem izgató akkor nyilván két fiú sem. Érted?
#1 kabbe :) Azért, mert jó belegondolni, hogy a két csaj közé beszáll az ember, míg a két pasit inkább kihagyná (egy hetero).
Hetero nõként engem egyik se érdekel...
Engem meg 2 pasi izgat.. Na?
Mondjuk en lany vagyok xd
Ez azért van, mert a pornót a férfi fogyasztói társadalomnak gyártják, a gay pornót a meleg férfiak/fiúk nézik, a leszbi pornót viszont a heteró férfiaknak gyártják, akik szívesen beszállnának 2 vagy több lány közé is, mert az természetes nekik és ez izgatja õket, de mivel heterók, ezért a gay pornót meg utálják, ami logikus :D Szóval jah, szerintem ezért van ez.
mert a szép nõi testet még a nõk is megnézik, és semmi gusztustalan nincs benne ha kényeztetik simogatják egymást. de az, h két pasi kúrja seggbe egymást az gusztustalan..
Mert a homofób férfiak is képmutatóak, szeretik ha két nedves punci riszál a képükbe egy helyett. Illetve ha egy lány nyalja egy másik punciját a képet nem rondítja el valami izzadó, pumpáló pasi farka. Amit viszont nem szívesen látnak, mert a farokirigység egybõl beindul. Meg hát a fantáziát is elrontja, hogy valaki más tömi a szép sunát. Inkább két csaj nyalkodjon. :D

Nem tudok választani két férfi között! Praktikák lebuktatásra?

Van két férfi az életemben,az egyik a volt párom a másik az új..Nem tudnátok mondani valamilyen praktikákat,hogy bebizonyosodjak,hogy szeretnek-e vagy sem?Vagy valamilyen trükköt,hogy lebuktassam ?ket,hogy csak játszanak velem..és hogy tudjam ki szeret igazán...

Legjobb válasz: "Ha egyszerre két embert szeretsz, válaszd a másodikat, mert ha az elsõt igazán szeretted volna, nem szerettél volna bele a másodikba." Johnny Depp

"Ha egyszerre két embert szeretsz, válaszd a másodikat, mert ha az elsõt igazán szeretted volna, nem szerettél volna bele a másodikba." Johnny Depp
"Ha egyszerre két embert szeretsz, válaszd a másodikat, mert ha az elsõt igazán szeretted volna, nem szerettél volna bele a másodikba." Mátyás király
Téged kéne lebuktatni, hogy két f.aszra játszol.
vegyél 1 kutyát
ÖÖöö mond el nekik, hogy két pasid van egyszerre.Ha valamelyik olyan hülye, hogy ezután is veled akar lenni tuti szeret.Meg bolond is.
Keress egy harmadikat , mert egyiket se szereted.
"Ha egyszerre két embert szeretsz, válaszd a másodikat, mert ha az elsõt igazán szeretted volna, nem szerettél volna bele a másodikba." Abraham Lincoln
"Ha egyszerre két embert szeretsz, válaszd a másodikat, mert ha az elsõt igazán szeretted volna, nem szerettél volna bele a másodikba." Lidi néni

Most, h visszaköltöztem a vőlegényemhez, és otthagytam a barátomat, most ő hiányzik. Nem tudom kiverni a fejemből, de nem tudom mit csináljak. Szeretem mind a kettőt. Van olyan, h két férfit szeret az ember? Hogy tegyek eleget a kapcsimnak?

4.5pont a barátomnak:?szinteség,család,szex,bizalom,pénz

Legjobb válasz: Döntsd el, hogy kit szeretsz jobban, ne játszadozz ennyit, mert a végén két szék közül a padlót kapod. A pontozásodból látszik, hogy talán a barátodhoz jobban kötõdsz, de lehet, hogy ez csak azért van, mert perpill õ hiányzik jobban. Neked kell döntened, hogy mit kezdesz az életeddel!

Döntsd el, hogy kit szeretsz jobban, ne játszadozz ennyit, mert a végén két szék közül a padlót kapod. A pontozásodból látszik, hogy talán a barátodhoz jobban kötõdsz, de lehet, hogy ez csak azért van, mert perpill õ hiányzik jobban. Neked kell döntened, hogy mit kezdesz az életeddel!
és még a pasik a léhûtõek mi?Két fiúnak csapod a szelet , de ha te lennél ebben a helyzetben akkor félre állna a szád! Ebbe gondolnál bele mielõtt itt vállalod fel , hogy ribanc vagy!
Elõfordulhat, hogy az ember két embert is szeret, de ez tartósan nem tartható fenn. Ez általában sajnos nagy lelki fájdalmakhoz vezet, ami mindenkit érint a kapcsolatban. Jó lenne dönteni, és hûséget fogadni. Mindig jobb egy biztos pont, mint egy ingatag, és magával ragadó mocsár.
Lehetséges, h 2 férfit szeressen egyszerre az ember... 2 napja feltettem egy hasonló képdést (két srácot szeretek egyszerre. ez normális?), nézd meg az arra kapott válaszokat is, hátha sehítenek. Ek szerintem a barátod a befutó, ha a felsorolt számodra fontos tulajdonságokba mind sokkal jobb a võlegényednél... A võlegényed mit szól ehhez? nincs kiakadva? szurkolok, hogy jó döntéet hozz! puszi!
Én ezt úgy oldottam meg hogy szakítottam a võlegényemmel és külön költöztem, de az akkori leendõ barátommal sem találkoztam. Magyarul: költözz külön mindkettõtõl, mert így õk is csak szenvednek, és ugye nem akarod bántani akit szeretsz. Pár hét után kiderül majd ki hiányzik jobban.
fuuujj...barátod is van meg võlegényed is? ne haragudj, te egy büdös k*rva vagy!!!!!! tudod milyen fájdalmat okozhatsz ezzel a võlegényednek? gondolj már bele ha neki lenne csaja és kiderülne, te qrva!!!!!!remélem minél hamarabb kidob a võlegényed, szurkolok neki!!!!!! egy férfi

Az mit jelent ha két férfi egymás között azt mondja "A lányokon úgy látom nem veszünk össze? "

Ez azt jelenti mindkettõnek ugyanaz tetszik? Vagy pont az ellenkezõje?

Legjobb válasz: azt hogy ami az egyiknek tetszik, az a másiknak pont nem

azt hogy ami az egyiknek tetszik, az a másiknak pont nem
Vagy azt, hogy minimum az egyikük meleg, höhö.
Azt jelenti, h egyiknek sincs nõje vagy ha van is, nincs kiszemeltjük és nincs témában ez.
Ellenkezõ
Pont azt, hogy nem ugyan az az ízlésük. Lehet ezt máshogy érteni?
azt jelenti hogy piszkamókázni akarnak egymásal ! :O
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! :)
szerintem ebben a sztoriban az egyik csávó ratyi :D de akár az is lehet, hogy csak nagy mértékben eltérõ az ízlésük.
más az ízlésük lányok terén

Nem tudok dönteni két férfi között. Már lassan 2 hónapja tart ez a helyzet. és lassan döntenem kell, de nem tudok. Kaptam olyan tanácsot, hogy keressek egy harmadikat, de nekem nem kell 3. Vélemény?

Az exem és a jelenlegi barátomról van szó. Pár hónapja újra közel kerültem az exemhez, eleinte még nem figyeltem fel rá, mint most..régen csak úgy elváltak útjaink..idővel már nem kereste egyikőnk sem a másikat. kb egy éve az exem megkeresett hogy találkozni akar, de én akkor nem vettem komolyan, és idővel kiderült,hogy már mindent bán, ami régen történt..és újra szeretné kezdeni..Elvileg megváltozott, amit eleinte nem hittem el.. de minden szempontból tényleg igaza lett..vonzódom hozzá, és valószínű, hogy még szeretem,nem bírok ki egy napot, hogy ne beszéljek vele..stb..A barátommal nemrégiben megromlott a kapcsolatunk..már semmi sem olyan mint eddig..viszont vannak pillanatok, amikor újra a régi minden..őt is szeretem, vele is minden jó..de az exem jobban érdekel mostanság..olyanra is gondoltam, hogy lehet hogy ez csak egy átmeneti fellángolás iránta.. Nem tudom mihez kezdjek.. várom a válaszokat..

Legjobb válasz: Ne tõlünk várd a válaszokat, ha te magadhoz nem vagy õszinte.

Ne tõlünk várd a válaszokat, ha te magadhoz nem vagy õszinte.
"de az exem jobban érdekel mostanság" Kérdésedben a válasz.
hú de gerinctelen nõre emlékeztet ez... tudod mit? válaszd amelyiket akarod. leszarom.
A kérdező hozzászólása: jó, lehet vélemények most vannak errõl.. de sztem van még egy pár ember, aki hasonló helyzettel küzd, én saját magamnak nem akartam ezt.. ez így jött.. soha nem gondoltam volna, hogy ilyen történni fog, és nem is kívánom másnak sem...
Én azt mondom hallgass a szívedre. De mindenek elõtt légy õszinte magaddal!

Mit tegyek? Ket ferfi kozul kellene valasztanom, de nem tudok!?

Van ket ferfi aki bejon nekem, szingli vagyok. Az egyik 13 evvel idosebb tolem, elegge sokat vagyunk egyutt es le is fekudtunk egymassal. Kezdek iranta erezni valamit, es szerintem o is irantam. A masik ferfi 8 evvel idosebb tolem. Nagyon aranyos meg minden, lehet iranta is kezdek erezni valamit. Vele nem fekudtem le, mert valami hianyzott abban a pillanatban. Sot meg baratnoja is van 4 eve, de azt mondta nem szereti, csak a szex miatt van vele.

Legjobb válasz: "Sot meg baratnoja is van 4 eve, de azt mondta nem szereti, csak a szex miatt van vele." Kérdezd meg töle, hogy a barátnöje tudja ezt? (Alapesetben miért gondolod, hogy te nem azért kellenél neki?)

"Sot meg baratnoja is van 4 eve, de azt mondta nem szereti, csak a szex miatt van vele." Kérdezd meg töle, hogy a barátnöje tudja ezt? (Alapesetben miért gondolod, hogy te nem azért kellenél neki?)
azért bírom, hogy megint egy olyan kérdés, hogy tulajdonképpen mindenkinek van valakije, és midnenki cska a szexért van együtt, meg rosza kapcsoalt meg a faxom, de hajt másra egyfolytában... szuper... inkább mer meg sem próbálok hûséges nõt keresni SE!
Ha van barátnõje, akkor mit akarsz? Olyan pasi kell, aki a "barátnõjét" szexre tartja? Gratulálok! Jó lenne, ha nem akarnál belerondítani senki kapcsolatába, pláne ha már így sem a legjobban alakult. A másikkal meg már le is feküdtél.. Döntsd el te, hogy mit akarsz, ezt nem mi fogjuk neked megmondani, de jó lenne, ha a foglalt pasiknál visszafognád magad.
ha azt mondta h csak a szex miat van vele akkor hazudott. te meg hülye vagy hogy elhitted. elég sok nõt rá lehet venni a szexre. ha nem szerelmes csak a szex kell neki akkor egyértelmû hogy ezt mással is meg tudná tenni hisz az érzelmek nem számítanak. De akkor miért van vele??? Ez hülyeség. Hagyd a francba. Ez nem ok.
Miért nem lehet egy embernél leragadni?Az egyikkel lefeküdtél, és érzel iránta.De közben a másik iránt is.Ha az egyes iránt éreznél valamit, akkor nem jöhetett volna képbe a második, és fordítva.Magyarul:Egyikõjük sem kell neked!
Az utolsó válaszoló nagyon jól leírta. Ha agyalsz, és nem tudsz választani két srác közül, akkor az egyik se kell neked. Hagyd õket békén, mert ebbõl nem lesz tartós kapcsolat. Majd egyszer jön egy férfi, akire azt fogod mondani minden gondolkodás nélkül, hogy igen, õ kell nekem. Na akkor õt válaszd:)
Ja, nyári szünet van! Ezt mindig elfelejtem :D :D
Cicuka, ha ennyire unatkozol inkább a kötelezõket olvasd :)
Ha szexelt a BÁTYÁVAL és még TEHES is, akkor azt javaslom, hogy kicsit üljetek többet az iskolában a nyelvtanórákon és ne itt töltsétek az idõtöket!
Elõször is vissza kellene számolni kivel mikor volt együtt és mióta késik a menstruációja...gondolom nem egy nap volt a két férfival. Amúgy pedig mit tegyen?vállalja a következményeket.Hacsak ez az unokanõvér nem te vagy :)
Szia! Ha volt annyi esze, hogy mindkettõvel szexeljen, és még teherbe is essen, akkor ahhoz is legyen, hogy leül velük beszélni minnél hamarabb!
Tök mindegy, elveteted, nem?
A kérdező hozzászólása: Úrisren bocsánat hülyeségbõl írtam nem ide szerettem volna

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!