Találatok a következő kifejezésre: Két elhalt után (5 db)

Két elhalt terhesség után küldtek e valakit genetikai vizsgálatra? Miből állt a vizsgálat? Született később egészséges babája?

Két terhességem volt. Az els? könnyen sikerült, de elhalt a nyolcadik héten M?tét lett a vége.

Legjobb válasz: Szia, nekem volt 20 hétre és 22 hétre spontán vetélésem. Ezután két egészséges gyermekem van, az egyik 15 éves, a másik egy éves. Férjet váltottam, ezt hozzátenném. Nagyon nehéz lelkileg az ilyet feldolgozni, a mai napig is borsózik a hátam. Nekem a mûvi beavatkozásokat altatás nélkül csinálták és szoptatós anyák közé fektettek. Sajnos mély nyomot hagyott, de elõre kell nézni. A genetikai vizsgálat meg jó dolog, minden kiderülhet belõle. Kitartás és kell egy nagyon jó orvos.

Szia, nekem volt 20 hétre és 22 hétre spontán vetélésem. Ezután két egészséges gyermekem van, az egyik 15 éves, a másik egy éves. Férjet váltottam, ezt hozzátenném. Nagyon nehéz lelkileg az ilyet feldolgozni, a mai napig is borsózik a hátam. Nekem a mûvi beavatkozásokat altatás nélkül csinálták és szoptatós anyák közé fektettek. Sajnos mély nyomot hagyott, de elõre kell nézni. A genetikai vizsgálat meg jó dolog, minden kiderülhet belõle. Kitartás és kell egy nagyon jó orvos.
Ne haragudjatok hogy nem a kerdesre valaszolok, de kedves elozo:milyen magyarazatokat adtak az orvosaok ilyen kesoi vetelesre es milyen tuneteid voltak elotte?Milyen rossz amikor a 12 .het utan az ember megnyugszik egy kicsit hogy most mar nem lehet baj es akkor ...Nekem tavaly volt vetelesem 8 hetesen, most a 22-be jarok es egy kicsit megilyedtem a valaszodtol, hogy meg en is jarhatok igy...
Én sem a kérdésre reagálnék, elnézést, ugyanezt gondoltam, mint az elöttem szóló, hogy úristen az ember ha betölti a 12. hetet fellélegzik kicsit....én most a 14.hétben vagyok én is kicsit megijedtem most. A gének játszhatnak esetleg ilyen kései vetélésben talán szerepet???Bár ez is érdekes mert elvileg az én orvosom azt mondja, hogy a természet elintézi a 12.hétig.Mégsem??Bár azért tegyük hozzá, nem ez az általános hálistennek, hogy a 12.hét után baj lehet, ez azért ritka!!!!!!Elnézést, hogy bõ lére eresztettem, csak tényleg nekem is egybõl ez jutott eszembe!!! Komplikáció mentes baba várást kivánok mindenkinek!!!
Nekem egy spontán vetélésem volt 6.héten, aztán ismét terhes lettem 2 babával minden jól ment egészen a 34. hétig de aztán egyszer csak az egyiknek leállt a szíve. Mint utólag kiderült agyvérzése volt ami igen ritka.... szóval nem ilyeszgetni akarlak de sajnos bármi elõállhat. Mint mindennenek van jó és rossz oldala csak a jót nézzétek és így menni elõre. A kérdésre válaszolva: a gen.vizsg. sok más tényezõtõl is függhet pl. rossz eredmények, életkor, elhalt terhesség.Ez egy alaposabb ultrahang vizsgálatot jelent és ha ott látnak rendellenességet akoor van a magzatvízvizsgálat. Én is voltmam ilyenen és minden rendben volt mindkettõvel. Menj csak ha doki úgy látja. Egy 8 hónapaos kisfiú anyukája
sziasztok, az elsõ vagyok... sajnos nem akarok senkit elrettenteni, de pl. a barátnõmnek ikrei haltak meg a hasában, vízfejûek voltak, 22 hétre. Minden vizsgálaton volt, mégis megvolt a baj. Nekem a tény, hogy elvetéltem, nem volt akkora trauma, mint a bánásmód. A második vetélésemnél, otthon indult meg a baj, rohantam a dokihoz, aki nem hívott mentõt, szerinte beérek a korházba. Egy idegen férfi vitt be. A kórházban megkérdezték, minek jöttem... undorítóak voltak. Délben befektettek a szülõszobára, kikötötték egy sullyal egy gézcsíkkal a baba lábát, majd otthagytak, mondták jönnek a fájások, és meg fog születni, szoljak ha kész. Szóltam... szörnyû volt. De nem jött senki, már fekete volt a baba a lábam között, mire elvitték... aztán nem altattak el a mûtéthez. Sajnos ilyen is van, nehéz nagyon nem indulatosnak lennem ezügyben... De nem szabad mindig a rosszra gondolni, de amikor a gyerekeimmel terhes voltam, nem érdekelt ki mit mondott, ha én úgy éreztem baj van, mindegy hány óra volt, hívtam a dokimat... mert van lelkiismeretes orvos. Egy éve, mikor a kicsit szültem, volt még egy hónapom, mondtam a dokinak, be akarok feküdni, mondta, nem lehet csak úgy, minden ok nélkül... mondtam neki, hogy de lehet, mert kell. Már arra a péntekre kerített nekem egy ágyat a kórházba, kedden megszületett a kisfiam. Szóval egy anya érzi, hogyha baj van és igenis ha nincs baj, csak nyugodtan és okosan kell várni azt a kisbabát. Lányok, nem kell félni, nem ez a sztori a szokványos. Meg ma már tök jó vizsgálatok vannak, melyek nyugtatólag hatnak a kismamákra...
sziasztok, megdöbbenéssel olvastam a történeteket. Nekem van egy 14 éves lányom és egy 11 éves fiam, (35 vagyok), de azóta férjet "váltottam", és az új férjemtõl nem tudom megtartani a terhességeket, eddig kettõ halt el a 7-8 hétben, ki kellett kaparni. Pedig az elsõ kettõvel semmi bajom nem volt! Ezután mi is megcsináltattuk a genetikai vizsgálatot, az orvosom javasolta. Nem találtak semmi rendellenességet. Most megint pozitívat teszteltem, kb 4-5 hetes lehet, elképzelhetitek, mennyire izgulok, hogy megmaradjon, és fõleg, hogy egészséges legyen.

Két elhalt terhesség után lehet egészséges baba?

már van két kislányom most a harmnadikkal próbálkozunk de mára második halt el mindegyik az 5. héten volt már ilyen valakinke? érdemes még próbálkoznunk?

Legjobb válasz: Sajnálom, és próbálkozzatok továbbra is. Szerintem szigorúbb orvosi felügyeletre szorulnál a terhesség alatt, és ki kéne vizgálni, hogy vajon a kicsik miért az 5. héten halnak el.

Sajnálom, és próbálkozzatok továbbra is. Szerintem szigorúbb orvosi felügyeletre szorulnál a terhesség alatt, és ki kéne vizgálni, hogy vajon a kicsik miért az 5. héten halnak el.
Próbáltál már magzatvédõ vitamint? A fogantatás ELÕTT 2 héttel kell kezdeni. A TB csak a kimutatott terhesség után támogatja.
persze hogy érdemes. ne ad fel. lehet még egészséges baba
Szia. 5 terhességbõl 2 egészségs gyermeket szültem. 3at elvesztettem, ( egyet 5 napos babaként, egyet 14 hetesen , õ méhen belül elhalt, egyet pedig genetikai probléma miatt el kellett veteni) a 14. héten de nem adom fel. Te se add fel.
Van egy barátnõm, egy kislány és egy kisfiú után 2-szer elvetélt, majd született egy egészséges kisfia. Ne add fel, neked is sikerülni fog! Minden jót!
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm a válaszokat és a bíztatást is

Elhalt baba miatti missed abortus után másfél-két héttel lehet peteérés? Olyan mintha annak a jeleit érezném.

Legjobb válasz: Akár lehet is hiszen utánna is megjön a vérzés.. én hét hete várok rá és tuti hogy nem várok babát...

Akár lehet is hiszen utánna is megjön a vérzés.. én hét hete várok rá és tuti hogy nem várok babát...

Tavaly márciusban és novemberben is legnagyobb fájdalmunkra 10 hetesen elhalt a terhességem. A novemberi után is azt mondta a doki, hogy várjuk meg két mestruációt. Nagy baj ha már most babát várok?

Három héten belül megvolt a tisztulásos vérzés, de azóta nem jön meg az els? normál vérzésem. Egy bels? hang azt súgja hogy nem vagyok már egyedül. Nagyon szeretnénk kisbabát a párommal, így természetesen nagyon boldog lennénk ha várandós leszek/vagyok(?), de félek, hogy túl korán estem teherbe, lehet valami baj vagy következmény? Kérlek írjátok meg, hogy nálatok hogy volt. Nagyon köszönöm nyugtató válaszaitokat!

Legjobb válasz: Én nem tudok érdemlegeset hozzáfûzni, de jó egészséget és sok boldogságot kívánok nektek!

Én nem tudok érdemlegeset hozzáfûzni, de jó egészséget és sok boldogságot kívánok nektek!
Erre tényleg csak az orvos tudna válaszolni, de szerintem ha babát vársz akkor a szervezeted már fel volt készülve rá, különben nem estél volna teherbe.Szorítok neked, sok sikert!!! H.
Szia teljesen együttérzek veled én egy évvel ezelõtt vesztettem el egy babát, utána nagyjából fél év múlva próbálkoztunk ( ennyi idõ alatt készültem fel lelkileg is mert elsõ próbálkozásnál nem sikerült , de a második hónapban igen)Nálad úgy tûnik a tested kész rá mert újból megfogantál , a lélek sokkal nehezebb és több idõt vesz igénybe . Szerintem:) Ezért is most már csak arra koncentrálj , hogy új baba -új élet -s valamiért õ jönni akar hozzátok.Én is erre gondolok amióta most már tudjuk , hogy kisfiúnk itt van a pocakomba, s csak arra gondolok , hogy áprilisban már velünk lesz, mert valami folytán õ minket választott. Ez a baba meg titeket választott. Bízzál! S ne feledd a gondolatnak teremtõ ereje van!Tiszta szivembõl szurkolok. Tudom milyen nehéz, de bízni kell. Üdv, 26 hetes
Szia! Arról, hogy mi a korai, nem tudok véleményt mondani. Nekem 1 elhalt terhességem volt decemberben, azt mondta a dokim, hogy hat hónapig (!) ne merjek teherbe esni. Hogy meg se kockáztathassam, még fogamzásgátlót is felírt. Nem hiszem, hogy csak azért mondta, mert nem akar látni féléven belül, bár konkrétan nem kérdeztem rá, miért kell olyan sokat várni. Én inkább többet várnék, minthogy idõ elõtt összejöjjön. Talán nagyobb lehet az újabb vetélés esélye, de nem tudom pontosan
nekem 2 elhalt terhességem volt mind a 2 után sokat vártunk . a 2-dik után azt mondta a doki hogy ne egyik naprol a másikra essek teherbe vagyis minimum 6-7 honap mi 1 évet vártunk a lelki trauma miatt , most van egy 2 honapos gyõnyõrü egézséges kislányom. nyugodj meg nem lesz semmi baj a tested már felkészült ha teherbe estél.lélekben meg pozitiv dolgokra gondolj tudom nehéz a tõrténtek miatt de sokat segit . kitartást és boldog babavárást.ird meg légyszi a 2-dik teszt eredményét .
Nekem az orvosom 3honapot javasolt, de azt mondta nem muszály kivárni, ha a szervezet felkészült, ugyis sikerül.Két hetet vártunk csak.Igaz nekem pont 3honap mulva sikerült teherbe esnem.Tehát az én orvosom szerint nem lenne baj.
A kérdező hozzászólása: Kedves Laila! Nagyon sok boldogságot és egészséget Nektek:-)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm a gyors és kedves válaszaitokat:-) Most délután csináltam tesztet, és negatív lett. Bár tudom a hogy reggeli vizelet a legjobb, csak már nem bírtam ki reggelig. De két tesztet vettem így reggelre is jut majd:-) Szívem mélyén én is úgy érzem, hogy ha nem lenne minden rendben akkor nem is tudott volna megfoggani.
Laila vagyok, ird meg majd mi lett, tesztet csináltál esetleg? én nem mert nem is gyanakodtan a terhességre. sok sikert
én hasonlóképp voltam kétszer vetéltem el spontán, a második után 2 napra méhgyulladásom lett, kaptam antibiotikumot, két hétre rá lehetett elösször együtt lenni a férjemmel nem védekeztünk, és gyanus lett hogy már az 52 napon tartok a vetélés után és sehol a mensi, elmentem dokihoz és 7 hetes terhes voltam, azt mondta nem lehet baj mert a gyogyszert addigra már beszedtem és ha a baba most ilyen gyorsan összejött akkor meg is marad. kaptam utrogrestan babamegtartó kúpot, azóta is minden oké, csak pihennem kell sokat, rendben van a baba is egészséges és már a 27-ik héten vagyunk, igazábol akkor fogok fellélegezni ha a karomban tarthatom, a félelem mindig bennem van. imátkozom hogy rendben legyünk és megszülessen. ne izgulj neked sem lesz gond ha teis ilyen gyorsan teherbe estél biztos rendben lesz, én az elsõ vetélés után 6 honapig nem estem teherbe, a másodiknál két hét mulva véletlenül sikerült. menj mielõbb el a dokidhoz hátha ad neked is valami babamegtartót. minden jót. Laila.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Nagyon köszönöm a kedves sorokat:-) Tegnap este már volt egy kis vérzés így nem csináltam meg a tesztet reggel, és ma meg már rendesen meg is jött. Köszönöm mégegyszer válaszaitokat, remélem nem sokára én is írhatom, hogy újra kismama vagyok. Kismamák, Édesanyák! Sok boldogságot és egészséget Nektek!:-)

Két szülés és 3 elhalt babó után meg merjük próbálni mégegyszer, hátha most sikerül a kistesó, a lányok mellé?

1 szülés

Legjobb válasz: Akkor most szülésnek kell következnie! :)) Mindenképp próbáld meg, másképp nem sikerülhet! Fel a fejjel, és sok sikert!!

Akkor most szülésnek kell következnie! :) ) Mindenképp próbáld meg, másképp nem sikerülhet! Fel a fejjel, és sok sikert!!
A kérdező hozzászólása: köszi a biztatást én is ebben remnénykedem
A vetéléseknek mi volt az oka?Vizsgálták egyáltalán?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!