Találatok a következő kifejezésre: Két csík az (105 db)

Milyen gyakori az állandó két csík az ovulációs teszten?

Három hónapja hagytam abba a fogamzásgátló szedését. Lassan egy hónapja csinálgatok LH teszteket, eddig még nem sikerült pozitívat tesztelnem. Volt már rá példa, hogy majdnem olyan er?s volt, mint a kontrol csík, de mégsem. Viszont az összes tesztem 2 csíkos, a ciklusom bármelyik napján. Ez miért lehet? Vagy ez általában így szokott lenni?

Legjobb válasz: Azért két csíkos mindig (nekem is), mert mindig van egy bizonyos mennyiségû luteinizáló hormon (LH) a szervezetben, csak peteérés elõtt az alapszintje megemelkedik. Tehát a két csík teljesen normális, sõt én azokat nem értem, akik úgy írják, fõleg ha jóstesztként használják, hogy "LH tesztem nagyon halvány pozitív lett" ... ???? Ha a tesztcsík nagyon halvány, az egyértelmûen NEM pozitív. Amúgy itt egy jó leírás róla: http://www.fertinet.hu/ovulacios-lh-teszt Hogy nem lett még pozi, az lehet azért mert még nem állt vissza a szervezeted normál mûködésre a tabletta után. Ha továbbra is így lesz, egy orvoslátogatást megér, de hallottam már olyanról, akinek normál peteérés mellett sose sikerült pozi LH tesztet produkálnia. Elég kiszámíthatatlanok, bár nekem eddig jól jelezte.

Azért két csíkos mindig (nekem is), mert mindig van egy bizonyos mennyiségû luteinizáló hormon (LH) a szervezetben, csak peteérés elõtt az alapszintje megemelkedik. Tehát a két csík teljesen normális, sõt én azokat nem értem, akik úgy írják, fõleg ha jóstesztként használják, hogy "LH tesztem nagyon halvány pozitív lett" ... ???? Ha a tesztcsík nagyon halvány, az egyértelmûen NEM pozitív. Amúgy itt egy jó leírás róla: http://www.fertinet.hu/ovulacios-lh-teszt Hogy nem lett még pozi, az lehet azért mert még nem állt vissza a szervezeted normál mûködésre a tabletta után. Ha továbbra is így lesz, egy orvoslátogatást megér, de hallottam már olyanról, akinek normál peteérés mellett sose sikerült pozi LH tesztet produkálnia. Elég kiszámíthatatlanok, bár nekem eddig jól jelezte.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm a válaszokat! 2. válaszoló: Van PG/53 tesztem, de vagy rossz a mikroszkópom, vagy nincs peteérésem, vagy hülye vagyok hozzá. :) Még sosem volt páfrányos... Lehet, hogy selejtes?
Én azt javasolnám, hogy kombináld mellé a PG53-at is. Ez az ösztrogén szintet nézi, ami a peteérés elõtti napokban már kezd megemelkedni (tehát féli-meddig szálkás képet mutat) és a peteérés napján tetõzik (tehát teljesen tiszta szálkás képet mutat). Elvileg ezen a napon (max 24-36 óra) mutat az LH teszt is pozitívat. És ráadásul a PG53-at csak egyszer kell megvenni és akárhányszor használható. Míg az LH teszt elég drága, ha azt vesszük, hogy havonta sokat csinálsz. Én úgy szoktam, hogy PG53-al nézem a peteérés várható idõpontja környékén, és amikor teljesen tiszta képet mutat, akkor ellövök egy LH tesztet, ami akkor egyértelmûen pozitívat mutat. De idõ kell, míg kitapasztalod ezt a PG53-at, nekem ráment pár hónapom mire rájöttem, hogyan is kell használni. Sok sikert!

Szerintetek miért van a jobb cicimen két csík? Van akinek körbe az egész mellén van, meg a bikinivonal résznél! De nekem csak két csík! Az el fog menni? Mi ez?

Legjobb válasz: Megrepedt a bõröd. Nem biztos, hogy elmúlik, de talán halványodik majd idõvel. Sportolj sokat.

Megrepedt a bõröd. Nem biztos, hogy elmúlik, de talán halványodik majd idõvel. Sportolj sokat.

Először két csík, azt negatív X óra múlva ismét két csíkos teszt! Szerintetek?

A történet úgy néz ki, hogy csináltam tesztet és mikor belemártottam a vizeletbe és ment fel a tesztcsíkon akkor egyértelműen látszott a két csík, de azt ahogy letisztult a teszt eltűnt. néhány óra múlva néztem akkor pedig megint látszott a két csík, igaz nagyon halványan, de a húgom is látta és azt is hogy ugyan olyan színű mint a control csík. de sajnos megjött közben, mondhatni rendesen. előfordulhat hogy volt baba, de már annyira kevés volt a hormon hogy így mutatta ki? másnap csináltam még egy tesztet de azon semmilyen formában sem láttam második csíkot, igaz hamar kidobtam tehát nem tudom... volt így valaki? Clear blue-val teszteltem.

Legjobb válasz: X óra múlva már nem számít, és azonnal sem. Ott van a leírásában. Ha baba lett volna, rendes idõn belül lett volna halványpozi. Ha egy esetleges vetélés lett volna, akkor másnap még mindig nem lett volna negatív a teszt.

X óra múlva már nem számít, és azonnal sem. Ott van a leírásában. Ha baba lett volna, rendes idõn belül lett volna halványpozi. Ha egy esetleges vetélés lett volna, akkor másnap még mindig nem lett volna negatív a teszt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, kb én is így gondoltam de a "pozi" teszt még mindig csíkos, és csak gondolkodtat :) de köszönöm hogy megerõsítetted az elméletemet. :)
Szia ! Nekem tavasszal volt egy terhességem, sajnos nem maradt meg, de nem ez a lényeg. Xepil teszt 10 percig semmi, majd 1-2 óra múlva mikor ki akartam dobni 2. halvány csík...2 nap múlva erõs 2. csík ! ;)
Hát az én idõntúlim 2 éves lesz! Reggel megcsináltam a tesztet, 10 perc múlva sem mutatott még semmit, így otthagytam. Este, amikor hazaértem már volt egy halvány második csík is! Két nap múlva már idõn belül is kijött!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. de sajnos nekem megjött. és ha meg is maradt volna, minden tünetem elmúlt tehát nem hiszem, vagy volt valami, vagy a teszt volt selejtes. :) köszönöm

Ha ma egyforma a két csík az ovus teszten, mikor legyünk együtt?

Legjobb válasz: Szerintem holnap reggel! :) De ha holnap is két csíkos erõsebb/ugyanolyan, akkor a következõ reggel is!

Szerintem holnap reggel! :) De ha holnap is két csíkos erõsebb/ugyanolyan, akkor a következõ reggel is!
Amikor az ovu teszt erõs csíkot mutat, onnantól van 24-48 órád. Viszont nagyon fontos, hogy NE NAPONTA LEGYETEK EGYÜTT! Az rontja nagyon a minõséget.
Érted?24-48 órán belül ne naponta legyetek együtt./Külön-külön csnáljátok/

Tegnapelőtt majdnem ugyanolyan erős volt a két csík az ovu teszten. Tegnap elfelejtettem csinálni, ma pedig jóval halványabb volt. Van rá esély, hogy tegnap volt ovum? Vagy már korábban volt, mert a hőm 3 napja emelkedik?

Ma vagyok a ciklusom 15-dik napján. 28 naposak szoktak a ciklusaim lenni.

Legjobb válasz: Igen van rá esély, hogy tegnap volt szerintem. És az pont a középidõ.

Igen van rá esély, hogy tegnap volt szerintem. És az pont a középidõ.
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/7d09206ba7ae4d85a1c3b2..
Igen! Ennél tényleg az a lényeg, hogy egy idõben és egy helyen. És ugye, hogy semmit ne mozogj mérés elõtt!
A kérdező hozzászólása: De ha most már csak 6 15kor mérem az jó?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm,
Igen, így az ovuteszt még nem pozi! Abban befolyásolja, hogy elõtte nem ugyanabban az idõben mérted, hogy más lehet az alaphõd!
A kérdező hozzászólása: Akkor nem tudom, krémes ill nyulos folyásom is volt, .Lehet elmegyek dokihoz.
ovuteszten a halvány csík nem csík. az - teszt! legalább olyan erõsnek vagy erõsebbnek kell lennie a tesztcsíknak mint kontrollcsíknak.
A kérdező hozzászólása: Az utolsó 8 napba ugyanakkor mértem, .Ez igy befolyásolja a mérést???
Azt nem tudom így megmondani. Azt viszont igen, hogy most nézem, hogy még csak véletlenül sem egy idõben méred. Na ez az aminek nem sok értelme van!
A kérdező hozzászólása: Értem, és lehet nem is lessz???
Még nem volt ovud!
A kérdező hozzászólása: ok köszi.

Hisztek ebben? Tényleg lehet valami abban, hogy "kimutatja" a terhességet az ovuteszt? Egyáltalán mindig van két csík az ovuteszten?

Ma délután csináltam egyet. Négy nap van a nemvártig, és soha nem csináltam még jóstesztet, de találtam egy maradék darabot és megcsináltam kiváncsiságból. Elég er?s mind a két csík, de nem pozitívan er?s. Kinek mi a véleménye err?l?

Legjobb válasz: http://babatervezok.otthona.net/josteszt.shtml Egyetlen tesztbõl még nem igazán lehet jósolni.

http://babatervezok.otthona.net/josteszt.shtml Egyetlen tesztbõl még nem igazán lehet jósolni.
Én a ciklusom 21. napjától csináltam 4 napon keresztül és folyamatosan erõsödött a 2. csík. És bevált mert a 29 napon este már halvány pozitívat teszteltem terhességi teszttel is.
szerintem teszteljel ujra.
Milyen tûneteid vannak? mensi?
jah bocs már látom írtad a mensit... Egyébként azért mert halvány és megjött még lehet baba...
Simán lehetsz még terhes, szerintem ha elmúlt tesztelj újra.Fõleg ha csak rövid ideig tart a mensid, ez elõfordul a terhesség elején.
Teszteljj újra, az biztosabb!

Febr.12-e óta készítek minden délután ovu tesztet. Azóta minden nap van két csík.16-án volt a legerősebb, azóta is csak kevésbé halványodott. Mi az oka a folyamatos két csíknak? Sosem lesz negatív?

Legjobb válasz: Ugye tudod hogy csak akkor pozitív a teszt ha egyforma erõsségû a két csík vagy a tesztcsíkod erõsebb mint a controll csík! A halványabb NEM pozitív. Negativ! Ha viszont teljesen erõs két csíkod van, akkor ez lehet PCO-is. Orvoshoz feltétlen menj el.

Ugye tudod hogy csak akkor pozitív a teszt ha egyforma erõsségû a két csík vagy a tesztcsíkod erõsebb mint a controll csík! A halványabb NEM pozitív. Negativ! Ha viszont teljesen erõs két csíkod van, akkor ez lehet PCO-is. Orvoshoz feltétlen menj el.

Ha az ovulációs teszten nagyjából azonos a két csík 10 nappal tüszőrepedés után, az terhességre utalhat?

mint jóstesztet használtam...

Legjobb válasz: erõs két csík? A hcg mellett egyéb hormonális eltérések is okozhatnak ilyet, illetve az LH hormon változó "intenzitású", attól még lehet két csíkos. A jóstesztelésnek a fokozatosság a lényege, hogy erõsödik-e a második csík. Egyszeri tesztelésbõl nem lehet megállapítani. Nekem is volt két csíkos az ovutesztem, mégsem voltam terhes. A 25-ös hcg terhességi tesztel egy idõben az ovuteszt ugyan úgy erõsödött mikor babás lettem. Próbálj meg egy 10-es hcg tesztet!Olcsóbb mint az ovuteszt. Az a biztos

erõs két csík? A hcg mellett egyéb hormonális eltérések is okozhatnak ilyet, illetve az LH hormon változó "intenzitású", attól még lehet két csíkos. A jóstesztelésnek a fokozatosság a lényege, hogy erõsödik-e a második csík. Egyszeri tesztelésbõl nem lehet megállapítani. Nekem is volt két csíkos az ovutesztem, mégsem voltam terhes. A 25-ös hcg terhességi tesztel egy idõben az ovuteszt ugyan úgy erõsödött mikor babás lettem. Próbálj meg egy 10-es hcg tesztet!Olcsóbb mint az ovuteszt. Az a biztos

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!