Találatok a következő kifejezésre: Két closti nem (10 db)

sajnos akkor nincs baba. de miért nemszedted be a clostit?
A kérdező hozzászólása: Azért mert két éve nem sikerül, feladtam úgy érzem ha akar jöjjön ha nem akkor nem is erõltetem mert van egy egészséges 4 éves fiam aki gyógykaparás után 3 hónapra természetesen sikerült. Amúgy 23-24 napon éreztem a peteérést ha az volt, ekkor együtt voltunk de még nem mutatná ki a teszt.:-(
na miujság?remélem sikerült

Szedjem tovább? Harmadik closti kúrám is sikertelen. Az orvos szerint szedjem tovább. Nem vagyok benne biztos, hogy érdemes. Teljesen feladtam és nagyon magam alatt vagyok. Lassan két éve nem jön a baba.

Legjobb válasz: Szerintem ne szedd! Ne tedd ki a szervezeted ilyen hormon adagnak! Meglátod fog sikerülni, még most reagál a szervezeted rá. Hallottam már sokaktól, hogy utána estek teherbe! Fel a fejjel!

Szerintem ne szedd! Ne tedd ki a szervezeted ilyen hormon adagnak! Meglátod fog sikerülni, még most reagál a szervezeted rá. Hallottam már sokaktól, hogy utána estek teherbe! Fel a fejjel!
Én 4 kúrát csináltam végig de azóta sem estem teherbe! Már másfél éve próbálkozunk:(
de ez csak glosty? semmi mást nem kaptál? annyi a kezelésed, hogy be kell szedned egy adagot?
A kérdező hozzászólása: Szedek mellé merckformint és medrolt is. Valamint középidõben uh és most megyek majd megint progeszteron laborra. Nincs az orvosommal és a hozzáértésével problémám és még csak nem is felületes, csak nem tudom van e értelme bombázni a szervezetem ezekkel, mert a baba nem akar jönni. El vagyok keseredve és már attól félek, azért nem jön, mert lelkileg ki vagyok készülve teljesen ettõl az egész tortúrától.
Nekem az elsõ kúrám sikertelen volt. Kérdeztem a dokit, hogy mi lesz, ha a második kúra sem hoz sikert és azt mondta, hogy 6 hónapig szokták folyamatosan adni a Clostit. Hát én is gondolkodóba estem, hogy ha esetleg szükség lesz rá szedjem-e 6 hónapig. Én azért is vagyok elkeseredve a sikertelenségtõl, mert anno a kisfiam az elsõ Clostis kúra alatt megfogant. Mondjunk akkor nem is görcsöltem ezen ennyire. Most nagyon be vagyok kattanva, de nem tudok nem rá gondolni.
A kérdező hozzászólása: ugy értem dupla adaggal õsszejõnn?
Szia! Én is most vagyok a 3. hónapban és nekem sem jött össze eddig a clostitól.:-( Nekem mind a 3 hónapban 2*1-et kellett szednem és a 12. napon megyek UH-ra.Én is reménykedem még, de már egyre jobban úrrá lesz rajtam az elkeseredés.Más persze már az elsõ clostis hónap után babás marad!Nagyon rossz érzés!De azért bízom benne, hogy neked id és nekemis összejön!
A kérdező hozzászólása: reméljûk van olyan érzésem nem lesz sosem
Nekem a harmadik után sikerült, de nem kellett mennem uh-ra és lehet hogy a 12. nap már késõ is , szóval én a 9. naptól vizeletes ovuteszteltem, ami a 10. naptól lett pozitív és aztán egyre erõsebben jelezte 5 napon át néztem és minden nap igyekeztünk akciózni, így jött össze.Ha az orvos a 12. napon csak annyit tud mondani, igen a clostynak megvolt a hatása és volt peteéres az már nem jó, mert akkor már kellett volna dolgozni egyet, mert ha ez van a sárgatest visszafejlõdik és a petesejt elpusztul. Mindenképp menj rá a tesztes megoldásra, drága, de megéri. Rossmann, tesco 2000ft / 5db.
A kérdező hozzászólása: kõszi akkor jo ugy hogy rendesen szeszelûnk minden másnap mind eddig?
szia, én is most szedem a 3. kúra clostit. Eddig sikertelenül. Nekem nem kellett visza menjek uh-ra. Remélem össze jön már most végre...

Mára (nem)vártam, két napja görcsölgettem, ma délután óta barnázom. Nekem korábban nem voltak előtte görcseim, és barnázás sem. Clostit szedek 2.hónapja, ez okozhatja, hogy most így jön meg?

Bár félek,csak áltatom magam azzal,lehet még baba..pedig annyira szeretnénk! Az elmúlt napokban amíg izgultam hátha,keresve a tüneteket,sok biztatást kaptam,és köszönöm azokat! Azt gondolom,akik itt mindannyian naponta megküzdünk és reménykedünk és támogatjuk egymást,minden elismerést és tiszteletet megérdemel mindannyiunk fele! Akiknek sikerült a baba,gratula érte:) akik még velem hasonló cip?ben járnak,kitartás,és nem feladni!

Legjobb válasz: A barnázásnak lehetnek hormonális okai. Amikor sikerült teherbe esnem én is barnáztam. Duphastont irt fel a doki. A kisbabát sajnos elvesztettük. Kivizsgálásra küldtek és kiderült, hogy a progeszteron szintem nagyon alacsony. A jövö hónapban én is clostit fogok szedni, és ha sikerül teherbe esnem azonnal hivnom kell a dokit aki utrogestant fog adni. Látom a kérdést tegnap irtad azóta nem teszteltél?

A barnázásnak lehetnek hormonális okai. Amikor sikerült teherbe esnem én is barnáztam. Duphastont irt fel a doki. A kisbabát sajnos elvesztettük. Kivizsgálásra küldtek és kiderült, hogy a progeszteron szintem nagyon alacsony. A jövö hónapban én is clostit fogok szedni, és ha sikerül teherbe esnem azonnal hivnom kell a dokit aki utrogestant fog adni. Látom a kérdést tegnap irtad azóta nem teszteltél?
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm a választ. Sajnos most már egyértelmû, hogy nincs baba, mert megjött:( Én Clostit szedek, de elõtte kivizsgáltatott augusztusbana dr.mert nagyon vékony, 41 kg vagyok. Sem belgyógyászatilag, sem endokrin, sem diabetológia, sem hormonális eltéréseket nem találtak. Arra gondoltak, hogy van ovulácim, de nem érett a tüszõ, ezért indította a Clostit. Az uh. alapján 3 tüszõm is lett, már a 9.napon 14, 18 mm-es volt, a 19.napi progeszteron pedig 36 feletti lett, ami állítólag nagyon is jó. Nagyon szeretnénk már babát! Neked is kitartást és szorítok!

Szedet e már valaki divinát és clostylbegitet? Eddig csak clostit kaptam de nem volt valami rendben mert volt két szép tüszö de nem sikerült a baba és vérzésem sem volt .

Legjobb válasz: Nekem nem volt peteérésem. Clostyl-t szedtem. 4 havi adagot írt fel a doki. Pont a 4. havi adagnak álltam neki, és akkor azt mondtam: "nem érdekel már az egész, ez sem jött össze... majd ha a jó Isten is úgy akarja, akkor úgyis jönni fog a baba!!" Beszedtem az utolsó adag clostyl-t, majd és láss csodát :) nem jött meg a menzeszem :) Most van két gyönyörû szép 1 éves kisfiam :D Ennek a gyogyinak köszönhetem hogy ikreim születtek, és azóta én vagyok a legboldogabb ember a világon :D

Nekem nem volt peteérésem. Clostyl-t szedtem. 4 havi adagot írt fel a doki. Pont a 4. havi adagnak álltam neki, és akkor azt mondtam: "nem érdekel már az egész, ez sem jött össze... majd ha a jó Isten is úgy akarja, akkor úgyis jönni fog a baba!!" Beszedtem az utolsó adag clostyl-t, majd és láss csodát :) nem jött meg a menzeszem :) Most van két gyönyörû szép 1 éves kisfiam :D Ennek a gyogyinak köszönhetem hogy ikreim születtek, és azóta én vagyok a legboldogabb ember a világon :D
A kérdező hozzászólása: nekem is sikerült a clostivalde a12 uh nem volt szivhangez januárban volt azota semmi bár a bogyotol volt egy 14 19 es tüszöm de nem jött meg ezért irta fel mellé a divinát amit még sose szedtem

Két vetélés után lassan egy éve nem sikerül teherbe esnem, de a dokim nem túl segítőkész. Nem küld kivizsgálásra, csak várjunk, Clostit írt föl két hónapja, de nem kell visszamennem ellenőrzésre. Ki küldhetne el vérvételre, hormonvizsgálatra stb.?

Titeket a n?doki küldött? Beutaló kell vagy hogyan m?ködik ez?

Legjobb válasz: Szia!Nekem nem volt vetélésem,de nekem sem sikerül 3 éve teherbe esnem!Én elmentem az 1.számú Nõi Klínikára és ott megcsinálták a hormonvizsgálatokat!Négy vérvételen kell átesned,utána tudnak csak mondani valamit!Dr.Urbancsek Jánost kell keresned tõle kell idõpontot kérned!!Drukkolok!!!

Szia!Nekem nem volt vetélésem, de nekem sem sikerül 3 éve teherbe esnem!Én elmentem az 1.számú Nõi Klínikára és ott megcsinálták a hormonvizsgálatokat!Négy vérvételen kell átesned, utána tudnak csak mondani valamit!Dr.Urbancsek Jánost kell keresned tõle kell idõpontot kérned!!Drukkolok!!!
Szia! Szerintem keress egy másik nõdokit! Én szerencsére találtam egy megbízhatót! Én is Clostit szedek, de az mellett uh. és progeszteron szint ellenõrzés szükséges, sõt elõtte egy hormontükör elvégzése is szükséges, ami egy vérvétel, nem értem az orvosod, hogy miért nem kíséri figyelemmel , hogy egyáltalán van e érett tüszõ, és , hogy nem okoz e cystát a gyógyszer! Szorítok, hogy találj egy megbízható orvost!
Az elsõ válaszoló vagyok!Igen pesten van a Baross utca 27-ben, ha jól emlészem akor ez a 9, kerület!Adok egy telefonszámot:061-266-0473!z a klinikának a központi száma ezt a portán fogják felvenni!Kérd a dokit és kapcsolni fogják neked!Sok sikert!!
Engem veteles utan elkuldtek, mindenfele hormonalis vizsgalatra, endokrinologushoz(ha pajzsmirigy alulmukodest allapitanak meg azert nem tudsz teherbe esni pl.)vervetelbol megallapitjak a toxoplazmozist, kulombozo nemi uton terjedo betegsegeket, elvegzik az un.papanicolau tesztet, amibol altalaban kiderul az is ha huvelygombad van.Szerintem keress egy jo nogyogyaszt.
A kérdező hozzászólása: Az elsõ válaszolónak! Ez a klinika Pesten van? Én nem Pesti vagyok. Egyébként köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm!!!!!!
en is azt mondanam, hogy keress masik nõdokit. aze nyem elobb alaposan kivizsgalt, aztan homeopatias szert irt fel, es aztan clostit, de vissza kellett jarnom (szerencsére az elsõ clostis honapban sikerult). Viszont nekem PCO-m volt, es addig nem akartam babat, mig meg nem gyogyulok, én a haziorvosomtol kertem beutalot az endokrinologiara, aztan pingpongoztak velem, mentem egyik korhazbol a masikba, mig vegul talaltam vkit, aki tudta gyogyitani, és persze mellette egy rakat penz elment kulonfele nodokikra.
mégvalami, a clostit harom honapig lehet max szedni, utana szunetet kell tartani!!!!
Szia! Keress egy másik nõgyógyászt. Én is a harmadiknál tartok, õ deritette ki, hogy a progeszteron szintem alacsony. Mi felkerestük a Czeizler Endrét /Budapesten az Örs Vezér terénél van a magánrendelõje/ aki két gén problémát is talált. Hormonvizsgálatra a nõgyógyász adott beutalot, endrokinologiára a háziorvos.
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm!!!!!!
Ha ma egyforma , akkor ma legyetek együtt, de lehet hogy holnap lesz ovu , (az mindíg a pozitív utáni elsõ negatív napon van)
A PG/53 egy ovulációs mikroszkóp, nem egy vizeletes papírcsík.Nem keverted össze?
A kérdező hozzászólása: Mindkettõt használom:) Tegnap együtt voltunk...úgy érzem sikerült!...remélem
A kérdező hozzászólása: ma a hõm leesett....ez jó?ezt soha nem tudom
Beteszed a görbéd?Ovu elõtt leesik, de aztán újra felmegy, és ott is kell maradni!
A kérdező hozzászólása: sajna én csak papíron vezetem, pár napja leesett és még ott is van...az lh teszt most is pozitív

Clostit szedtem lett két tüszőérésem egy 28 és egy 32mm-es. Inekciót nem kaptam. Eggyütlét után barna folyásom volt és alhasi görcsöm azóta semmi még eggyütlét után se. Teherbe estem?

Legjobb válasz: Hát azt nem lehet tudni hogy teherbe estél-e! az a biztos hogy volt tüszõrepedésed, azért barnáztál és fájt a hasad. A többi szerencse kérdése!

Hát azt nem lehet tudni hogy teherbe estél-e! az a biztos hogy volt tüszõrepedésed, azért barnáztál és fájt a hasad. A többi szerencse kérdése!

Második hónapban vagyok a Closti szedéssel. Voltam Uh-on a 15-napon és ezeket az eredményeket kaptam. Jók ezek az eredmények? Mert sajna az orvos nem mondot semmit csak a kezembe adta a papirt. Már kettõ éve várjuk a csodát.

TAS+TVS:ép kontúrú kp telt húgyhólyag

Legjobb válasz: Igen jók ezek az eredmények! A tüszõid elméletileg nemsokára megrepednek! Én a helyedben estére elkapnám a párom! Nagyon drukkolok!

Igen jók ezek az eredmények! A tüszõid elméletileg nemsokára megrepednek! Én a helyedben estére elkapnám a párom! Nagyon drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm a gyors választ. Elmondom h 2013 12 30-án voltam az ultrahangon és akkor kaptam ezeket az eredményeket. Hálla a jóistennek h 30-a óta minden 2-ik nap együtt vagyunk. Bizunk benne h a 2014-év meghozza a gyümölcsét. :)

Már5 hónapja szedem a clostyt, most csináltak átjárhatósági vizsgálatot. Átjárható mind a két petevezetőm. Meddig szedhetem a clostit, ha abbahagyom megint nem lesz peteérésem? 11hónapja próbálkozunk

Legjobb válasz: Hát, ez érdekes, az én dokim csak 3 hónapig hagyta folyamatosan szedni, utána szünet, hogy a szervezet pihenjen. De a closty hatása még 3 hónapig megvolt. A 3 hónapos szünet után lehetett újra szedni. Ellenõrizni szokott a dokid, kb. a 12.naptól, hogy vannak és növekednek a tüszõid?

Hát, ez érdekes, az én dokim csak 3 hónapig hagyta folyamatosan szedni, utána szünet, hogy a szervezet pihenjen. De a closty hatása még 3 hónapig megvolt. A 3 hónapos szünet után lehetett újra szedni. Ellenõrizni szokott a dokid, kb. a 12.naptól, hogy vannak és növekednek a tüszõid?
A gyógyszer tájékoztatójában is úgy van, hogy max 3 hónapig szedhetõ, ciklusonként emelkedõ dózissal, majd pár hónap kihagyás után egyszer megismételhetõ a kezelés. Egyébként hormonvizsgálatot csináltak már, mert az is kellene? Szerintem ne szedd tovább, és kérdezz meg egy másik orvost is. Egyébként biztos van a gyógyszertõl peteérésed? Nem lehet, hogy azért nem sikerül a baba, mert nem bír megtapadni, vagy ilyesmi, mert erre a closti nem jó, kell mellé egy másik szer is.
Szia én 2 hónapot szedtem a clostit és miután már nem szedtem volt spontán peteérés nem tudom hogy de tuti volt!És nagyon örültem neki nekem is most volt 4 napja átjárhatóságim és remélem ebben a hónapban sikerül már a baba!
A kérdező hozzászólása: Igen, szokta nézni a peteérésemet és szokott is lenni.Hormonvizsgálatot viszont nem csinált, az miért kell?
A hormonok szabályozzák a peteérést, a tüszõrepedést, a beágyazódást stb.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!