Találatok a következő kifejezésre: Két Németjuhász volt. Az egyiket elütötte (1 db)

Két Németjuhász kutyusom volt. Az egyiket elütötte a vonat, mert kiszökött. A másik látta, ahogy elpusztul és most a házából sem akar kijönni. Szeretnék egy másik kutyust mellé. Mennyi időt várjak vele?

Legjobb válasz: És még azt mondják,a kutyának nincs érzése.Az én kutyám ugyanígy volt.Mi nem vártunk a másikkal,3 nap múlva hazahoztuk.Eleinte (az 1-2.napont)semmit nem reagált az új jövevényre,az meg próbált volna közeledni...De a 3.napon már együtt mászkáltak.Azt nem tudom,tudod-e,hogy a kutyának nincs idõérzéke!Csak azt tudja,hogy mi történt meg.De azt nem hogy mikor.Ezért nem a másik kutya elhalálozásának idõpontjától függ,mikor vidd a másikat,mert náluk nincs olyan mint az embereknél,hogy hogy válasszak magamnak esetleg másik párt mikor az eddigi most ment el. Hanem attól,hogy mennyi idõ alatt tudja megkedvelni a másik kutyut.

És még azt mondják, a kutyának nincs érzése.Az én kutyám ugyanígy volt.Mi nem vártunk a másikkal, 3 nap múlva hazahoztuk.Eleinte (az 1-2.napont)semmit nem reagált az új jövevényre, az meg próbált volna közeledni...De a 3.napon már együtt mászkáltak.Azt nem tudom, tudod-e, hogy a kutyának nincs idõérzéke!Csak azt tudja, hogy mi történt meg.De azt nem hogy mikor.Ezért nem a másik kutya elhalálozásának idõpontjától függ, mikor vidd a másikat, mert náluk nincs olyan mint az embereknél, hogy hogy válasszak magamnak esetleg másik párt mikor az eddigi most ment el. Hanem attól, hogy mennyi idõ alatt tudja megkedvelni a másik kutyut.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit tegyek? Szökős kutyák (többi lent)

Van két kan kutyám: egy foxi és egy labrador keverék. Õk állandóan elszöknek, és nem tudok velük mit csinálni! Ahol kimennek már többször is megcsináltam, és folyton új helyet találnak. Ha szólók nekik akkor meg sem hallják!

9

Az Illatos úti ebtelepen lévő kutyákat elaltathatják?

Ha nem találnak neki gazdit vagy csak akkor altatnak ha, nagyon beteg?

7

Ez inkontinencia?

Van egy 11,5 éves szuka kutyám és egy ideje bepisil,pedig szobatiszta, napi 3x-4x vagyunk lent és van amikor feljövünk sétából és 1 óra múlva egy tócsa van a konyhában.Van amikor kibírja a kövi sétáig.Én úgy gondolom,hogy ez az,persze nem vagyok orvos.
Orvoshoz elviszem mindenképpen,csak érdeklődök hátha vkinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata.

8

A kutyámat nem tudom felkelteni!?

Kicsit lusta kutya volt eddig is, de pár napja azt vettem észre, hogyha elalszik és én odaegyek valamiért akkor nem pattan fel azonnal érdeklődve mint eddig, hanem csak fekszik tovább. Ez nap közben van, éjszaka hagyom. Régen a "séta" szóra felpattant, azonnal tudta mi van, most a füle botját se mozdítja. Ha odamegyek és simogatom, dörzsölöm a kis testét akkor sem reagál, tegnap majdnem 2 perc volt mire annyira fel tudtam kelteni (nagyon hangosan hívtam, közben dörzsöltem a lábát/hátát) mire egyáltalán észrevette, hogy ott vagyok. Szerintetek mi lehet? Az állatorvos azt mondta várhat hétfőig a rendelésig, de én aggódom nagyon. Ha rosszabbodik mindenképpen elviszem egy másik orvoshoz még ma, csak nem akarok feleslegesen pánikolni. Étvágya van, ivott is eleget. De reggel már pl. nem jött oda mikor a cipőmet húztam, pedig ilyenkor már mindig mellettem toporog, mert tudja hogy séta lesz. Tegnap este séta után hámmal együtt befeküdt a helyére aludni, pedig az a szabály, hogy meg kell várnia amíg leveszem róla addig nem csinál semmit. (Eddig be is tartotta.) Mi lehet a kutyummal? :( Amúgy fiatal, nagytestű.

4

Szeretnék egy kutyát csak az a baj hogy panelba lakunk és nem vagyunk otthon kb.6 órát és hogy az baj egy kutyának hogy annyi időt otthon van egyedül?

3

Golden retriver vagy Csau csau? Melyik milyen szempontból jó?

9

Milyen fajta kutya Merlyn a Barátok közt ben?

Bocs, ha nem jól írtam a nevét.

14

Adott egy törzskönyves kutya aki az első alomból van tehát A betűs a neve. A kan akivel pároztatnák szintén A-s alomból van. Baj ez?

Lehet egyáltalán két ilyen kutyát pároztatni? Mert láttam egy hirdetést Boxer kennelben külföldön ahol két A-s kutya volt pároztatva.

11

Milyen közepes/nagy testű (kb 25-35kg) családi kutyát tudtok ajánlani, amelyiknek hosszú szőre van?

Érdekelne a Ti véleményetek is.
Rengeteg kutyafajta van, és nem ismerem mindegyiket.
Golden mellett írjatok még mást is, mindenhol ezt olvasom, de én más fajtákra is kíváncsi vagyok.
Az ausztrál juhász nagyon tetszik, de szuka kutyust szeretnék, és legalább egyszer az életében szeretném ha lennének kiskutyái. Ez ilyen kutyát viszont horror áron fedeznének be. Huskyn van most, és szeretnénk mellé egy méretben majdnem azonos kutyust.Köszi a válaszokat.

20

Melyik kutyák tetszenek nektek, és miért?

http://allatok.info/animal.php?a=10432305 <-ez szép kutya
______

14

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!