Találatok a következő kifejezésre: Két Németjuhász volt. Az egyiket (2 db)

Két Németjuhász kutyusom volt. Az egyiket elütötte a vonat, mert kiszökött. A másik látta, ahogy elpusztul és most a házából sem akar kijönni. Szeretnék egy másik kutyust mellé. Mennyi időt várjak vele?

Legjobb válasz: És még azt mondják,a kutyának nincs érzése.Az én kutyám ugyanígy volt.Mi nem vártunk a másikkal,3 nap múlva hazahoztuk.Eleinte (az 1-2.napont)semmit nem reagált az új jövevényre,az meg próbált volna közeledni...De a 3.napon már együtt mászkáltak.Azt nem tudom,tudod-e,hogy a kutyának nincs idõérzéke!Csak azt tudja,hogy mi történt meg.De azt nem hogy mikor.Ezért nem a másik kutya elhalálozásának idõpontjától függ,mikor vidd a másikat,mert náluk nincs olyan mint az embereknél,hogy hogy válasszak magamnak esetleg másik párt mikor az eddigi most ment el. Hanem attól,hogy mennyi idõ alatt tudja megkedvelni a másik kutyut.

És még azt mondják, a kutyának nincs érzése.Az én kutyám ugyanígy volt.Mi nem vártunk a másikkal, 3 nap múlva hazahoztuk.Eleinte (az 1-2.napont)semmit nem reagált az új jövevényre, az meg próbált volna közeledni...De a 3.napon már együtt mászkáltak.Azt nem tudom, tudod-e, hogy a kutyának nincs idõérzéke!Csak azt tudja, hogy mi történt meg.De azt nem hogy mikor.Ezért nem a másik kutya elhalálozásának idõpontjától függ, mikor vidd a másikat, mert náluk nincs olyan mint az embereknél, hogy hogy válasszak magamnak esetleg másik párt mikor az eddigi most ment el. Hanem attól, hogy mennyi idõ alatt tudja megkedvelni a másik kutyut.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!