Találatok a következő kifejezésre: Két éves kisfiam, kb 2 (2 db)

Két éves a kisfiam, kb 2 hónapig tudtam szoptatni. Az elmúlt napokban megindult a tejem. Ez normális?

A mensim rendszeres. Csináltam terhességi tesztet, többet is, de mindegyik negatív.

Legjobb válasz: Szia Én 1 évig szoptattam a lányom, aki most 3 éves ,nekem is csak attól apadt el a tejem hogy nem régen elkezdtem fogamzásgátlót szedni. Pedig eltelt közben 2 év. De lehet hogy hormonális zavar okozza. Menj el dokihoz és õ biztosan tudja a választ rá.

Szia Én 1 évig szoptattam a lányom, aki most 3 éves , nekem is csak attól apadt el a tejem hogy nem régen elkezdtem fogamzásgátlót szedni. Pedig eltelt közben 2 év. De lehet hogy hormonális zavar okozza. Menj el dokihoz és õ biztosan tudja a választ rá.
Szerintem valami hormonálisan felborult benned. Menj el dokihoz. De ne fejd le a tejet, mert akkor még több lesz.
az én 2 évesem folyékonyan tud beszélni
Tök normális! Az én fiam is így beszél egyenlõre!
Nehogy elvidd logopédushoz! Elfog zavarni a fenébe! Most kezd beszélni, majd szépen kialakul a beszéde!Nyugi, ne sürgesd!Minden gyerek más!A lányom másfél évesen kezdett így beszélni, és fél év után szépen beszélt!Nem mondom hogy mondatokban, de kezdte szépen ejteni a szavakat!A sógornõm lány 3 éves, és néha "fordítóprogram" kell hozzá, annyira értetlenül beszél!Majd megtanul!Foglalkozz vele amennyit tudsz, és meglátod nem lesz gond!
Normális!!! Most kezd beszélni, ilyenkor teljesen természetes a pöszeség. Logopédus semmit nem csinálna, nem is csinálhatna. Pöszeséget csak 5 éves korban kezdenek javítani. Az, hogy egy szóban hangokat cserél, vagy elhagyja a szavak bizonyos részét, szintén normális. Nyugodj meg, kedves Anyuka:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat azoknak akik normálisan válaszoltak.
kisfiam 2, 5 éves. van, hogy a szótagokat felcseréli, de szerencsére értem mit akar mondani. mondjuk van, amit nem értek, akkor okosan néz rám, vagy elkezdi elmutogatni. szerintem ez még teljesen normális. azt mondják, a kisfiúk késõbb érnek. szerintem az enyém átlagos. miért is kéne, hogy 3 évesen annyira tökéletes legyen?!
tegnap 16:06 miért kellett lepontozni? nem én tehetek róla, hogy fogyatékos a gyereked...
Jézusom, miért lenne fogyatékos a gyereke???!! Tényleg van olyan hogy 1-2 gyerek korán elkezd beszélni, én is ismerek olyant aki már 20 hónaposan mondókákat mondott, de nem ez az átlag! Örülj neki hogy ilyen ügyes a gyereked és kész! Attól még a másé nem fogyatékos!!!!!! A kérdezõnek pedig: Ne aggódj! Ahogy már többen is írták teljesen normális hogy nem rögtön tisztán ejti ki a szavakat, majd idõvel tisztul a beszéde!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!