Találatok a következő kifejezésre: Két éves kisfiam, kb (4 db)

Két éves a kisfiam, kb 2 hónapig tudtam szoptatni. Az elmúlt napokban megindult a tejem. Ez normális?

A mensim rendszeres. Csináltam terhességi tesztet, többet is, de mindegyik negatív.

Legjobb válasz: Szia Én 1 évig szoptattam a lányom, aki most 3 éves ,nekem is csak attól apadt el a tejem hogy nem régen elkezdtem fogamzásgátlót szedni. Pedig eltelt közben 2 év. De lehet hogy hormonális zavar okozza. Menj el dokihoz és õ biztosan tudja a választ rá.

Szia Én 1 évig szoptattam a lányom, aki most 3 éves , nekem is csak attól apadt el a tejem hogy nem régen elkezdtem fogamzásgátlót szedni. Pedig eltelt közben 2 év. De lehet hogy hormonális zavar okozza. Menj el dokihoz és õ biztosan tudja a választ rá.
Szerintem valami hormonálisan felborult benned. Menj el dokihoz. De ne fejd le a tejet, mert akkor még több lesz.

Kisfiam 29. -én lesz egy éves, hetedik foga már kb két hónapja kibújt, viszont azóta semmi. Másnál is van így?

Legjobb válasz: Kisfiamnak 9 hónapos korára már 8 foga bújt ki.Most 13 hónapos és 2 napja bújt ki neki az elsõ õrlõ foga.Tehát nekünk is kellett várni egy pár hónapot. :) Egyébként barátnõm kisfiának ugyanígy jött ki a foga mint a miénknek.Egyik ismerõsömnek pedig a fiának 7 hónaposan 6 foga volt már, 11 hónaposan jött ki neki a következõ.

Kisfiamnak 9 hónapos korára már 8 foga bújt ki.Most 13 hónapos és 2 napja bújt ki neki az elsõ õrlõ foga.Tehát nekünk is kellett várni egy pár hónapot. :) Egyébként barátnõm kisfiának ugyanígy jött ki a foga mint a miénknek.Egyik ismerõsömnek pedig a fiának 7 hónaposan 6 foga volt már, 11 hónaposan jött ki neki a következõ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!:) Nem is az a lényeg, hogy hány foga van.A nagyfiaimnak is négy hónaposan jöttek az elsõk, aztán szép sorban mind.A kicsinek csak hat hónaposan bújt ki az elsõ, de ilyen hosszú szünet nem volt.Ezt nem értem, hol a nyolcadik és a többi:) )
Nálunk ennyi idõsen csak 4 foguk volt, és kb. 15 hónapos koruktól jött átlag 2 havonta 2-4 db.
Kislányomnak az 1 éves szülinapján még nem volt foga :)
Kisfiamnak 2 havonta jönnek a fogai. 6 hónaposan jött alul kettõ, majd 8 hónaposan felül kettõ, 10 hónaposan fent kettõ, és alul 1, majd 12 hónaposan a 8. foga (alul). Most 14 hónapos, és pár napja vettük észre, hogy az alsó örlõknél óriásira van dagadva az ínye, hasmenése van, étvágytalan, és elég felszínesen alszik, sokat sír álmában. Hamarosan fogak lesznek szerintem. Szoktam is mondani a férjemnek, hogy "eltelt 2 hónap, várhatóak a következõ fogak".
9 hónaposan 6 foga volt, 13-14 hónapos kora között kijött még hat, most 18 hónapos, pár napja jött ki egy szemfog.
Az én fiam 2nap múlva lesz egy éves és még nincs egy foga sem :D
Az en kislanyom is 1 eves es 4 fogu aggodalomrs semmi ok. Jonni fog a tobbi is ne aggodj. Udv.
az én 2 évesem folyékonyan tud beszélni
Tök normális! Az én fiam is így beszél egyenlõre!
Nehogy elvidd logopédushoz! Elfog zavarni a fenébe! Most kezd beszélni, majd szépen kialakul a beszéde!Nyugi, ne sürgesd!Minden gyerek más!A lányom másfél évesen kezdett így beszélni, és fél év után szépen beszélt!Nem mondom hogy mondatokban, de kezdte szépen ejteni a szavakat!A sógornõm lány 3 éves, és néha "fordítóprogram" kell hozzá, annyira értetlenül beszél!Majd megtanul!Foglalkozz vele amennyit tudsz, és meglátod nem lesz gond!
Normális!!! Most kezd beszélni, ilyenkor teljesen természetes a pöszeség. Logopédus semmit nem csinálna, nem is csinálhatna. Pöszeséget csak 5 éves korban kezdenek javítani. Az, hogy egy szóban hangokat cserél, vagy elhagyja a szavak bizonyos részét, szintén normális. Nyugodj meg, kedves Anyuka:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat azoknak akik normálisan válaszoltak.
kisfiam 2, 5 éves. van, hogy a szótagokat felcseréli, de szerencsére értem mit akar mondani. mondjuk van, amit nem értek, akkor okosan néz rám, vagy elkezdi elmutogatni. szerintem ez még teljesen normális. azt mondják, a kisfiúk késõbb érnek. szerintem az enyém átlagos. miért is kéne, hogy 3 évesen annyira tökéletes legyen?!
tegnap 16:06 miért kellett lepontozni? nem én tehetek róla, hogy fogyatékos a gyereked...
Jézusom, miért lenne fogyatékos a gyereke???!! Tényleg van olyan hogy 1-2 gyerek korán elkezd beszélni, én is ismerek olyant aki már 20 hónaposan mondókákat mondott, de nem ez az átlag! Örülj neki hogy ilyen ügyes a gyereked és kész! Attól még a másé nem fogyatékos!!!!!! A kérdezõnek pedig: Ne aggódj! Ahogy már többen is írták teljesen normális hogy nem rögtön tisztán ejti ki a szavakat, majd idõvel tisztul a beszéde!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!