Találatok a következő kifejezésre: Két éves kisfiam, (115 db)

Mi miatt nem alszik el este a két éves kisfiam? Részletek lent.

Kisfiamat eddig 8 körül mindig le tudtuk tenni aludni, és ? szépen el is aludt magától kb. 15 percen belül. 3 napja viszont folyamatosan sír, csak úgy alszik el, ha külön kivesszük és altatjuk. Mi történt vele?

Legjobb válasz: Na, hát ezt én is szeretném tudni.Hármasikreim vannak, másfél évesek, és kettõ közülök szintén 3 napja nem akar elaludni a megszokott 8 órakor. Ráadásul egymást "tuningolják". Én mondjuk ki nem veszem õket, hanem bemegyek és simagotom õket, beadok nekik egy kis játékot, próbálom nekik mondani, hogy maradjanak csendben, mert a tesó alszik, de ha 5 percenként is berohangálok, akkor is eltart 9-ig mire elalszanak. Én arra gondoltam, hgoy most a hideg miatt nem nagyon megyünk ki, és nem fáradnak el eléggé. MÁs okot nem tudok, csak nem tudom, a harmadik miért alszik olyan jól? Persze reggel meg õk ketten alszanak még 1-másfél órával tovább, mint elõtte. De így tolódik az egész napirend.

Na, hát ezt én is szeretném tudni.Hármasikreim vannak, másfél évesek, és kettõ közülök szintén 3 napja nem akar elaludni a megszokott 8 órakor. Ráadásul egymást "tuningolják". Én mondjuk ki nem veszem õket, hanem bemegyek és simagotom õket, beadok nekik egy kis játékot, próbálom nekik mondani, hogy maradjanak csendben, mert a tesó alszik, de ha 5 percenként is berohangálok, akkor is eltart 9-ig mire elalszanak. Én arra gondoltam, hgoy most a hideg miatt nem nagyon megyünk ki, és nem fáradnak el eléggé. MÁs okot nem tudok, csak nem tudom, a harmadik miért alszik olyan jól? Persze reggel meg õk ketten alszanak még 1-másfél órával tovább, mint elõtte. De így tolódik az egész napirend.

Két éves kisfiam (28honapos) egy hete elhagyta cumiját, azóta hisztisebb, az altatás szörnyû, meg fog ez változni? Ugye fog javulni?

A cumi kellett alváshoz,éjszaka,ha fájt valamije,vagy elvett tõle valamit a tesó,szóval mindíg. Elhagytuk egy hete,nem is volt nagy gond,kicsit lassabban aludt el,talán kicsit nyûgösebb volt napközben,de nem kereste cumit. Ügyi volt nagyon. Aztán három napja megváltozott. Nem akar este aludni menni,még meghallgatj esti meséket,aztán mikor ágyba kéne menni,kezdi a sírást,kiabálást,lábával csapkodja a földet. Tegnap másfél órán keresztül csinálta. Mikor már azt hittem elfáradt és engedte magát megvígasztalni,új eröre kapott és kezdte elöröl. Hozzateszem hogy új ágyat kaptak szintén egy hete,emeletes ágyat,lehet hogy ez is "bezavar" nála. Tegnap végül nem aludt el,már nem bírtam,hogy mindketten sírunk(mert amúgy nagyon sajnáltam szegenykémet,olyan fáradt volt) és kiengedtem szobából. Kint is folytatta,végül több mint két ora szenvedés után elaludt kezemben. Ma sem akart aludni ebéd utan,pedig látszik rajta hogy rettenetesen cáradt. Nem tudom mi lenne a jó, hagyni sírni,márpedig bennt maradsz szobában ágyban, vagy hagyni,majd elalszik. Növére ovis,neki sem jó hogy este megy a hangzavar,rosszul alszik. Elmúlik ez nála,megszokja új ágyat,cumi nélküliséget?? Már arra is gondoltam hogy kap másik cumit....:( Köszönöm válaszotokat!

Legjobb válasz: Szia! Mi ennyi idõsen még bõven vettünk másik cumit a kisfiamnak, ha elszakadt. Most 4 éves, ovis, amikor elkezdte az óvodát, azt mondta: Anya, én már nagyfiú vagyok, nem viszem a cumit az oviba. Ott mindig anélkül aludt, egy darabig még este otthon kellett. Most már nem is kéri. Én nem erõltettem, az õ tempójában leszokott róla. (a cumi-elleneseknek jegyzem meg, fogszabályzós cumija volt mindig :-))

Szia! Mi ennyi idõsen még bõven vettünk másik cumit a kisfiamnak, ha elszakadt. Most 4 éves, ovis, amikor elkezdte az óvodát, azt mondta: Anya, én már nagyfiú vagyok, nem viszem a cumit az oviba. Ott mindig anélkül aludt, egy darabig még este otthon kellett. Most már nem is kéri. Én nem erõltettem, az õ tempójában leszokott róla. (a cumi-elleneseknek jegyzem meg, fogszabályzós cumija volt mindig :-))
De nem emlegette a cumit a sírásnál? Mert az enyémnek (23 hónapos) az az elsõ, hogy ha kezd álmosodni, akkor mondja, hogy kérem a cumit. Ha nem találom egybõl, akkor már sírdogálva mondja! Egyébként, ha azért sír, én visszaadnám neki! Le fog õ róla szokni, csak még lehet, hogy nem most!
Ha kérné a cumit, és azzal megnyugszik, én is vennék neki másikat. Az enyém ugyanígy van a cicivel, tudom, hogy nekik ez mekkora vígaszt és megnyugvást jelent. Ez a helyzet senkinek sem jó, én is nagyon sajnálnám õt ebben a helyzetben. Ne éld meg kudarcként, majd leszokik róla, ha érettebb lesz.
A kérdező hozzászólása: Az elsö egy két nap kérte a cumit, de mebeszêltük hogy elhagyta és nem is emlegette utána. Meg is lepödtem. Lehet próbálkozzam cumival este? Pedig úgy örültem hogy leszokott...csak lehet még nem kész rá?

Mit tehetnénk, hogy hugom két éves kisfia ne sírjon a nevelőapja után?

Tesóm hat hónapos terhes volt amikor a gyereke apja elhagyta. A kisfiú fél éves volt amikor megismerkedett egy pasival akit a kicsi kezdetektől fogva imád. Tegnap összevesztek a párjával ezért a pasi elment, a kicsi azóta szinte egyfolytában ordít. Mit tehetnénk? Hivja vissza a hugom a párját?

Legjobb válasz: NEM minden két éves gyerek anyás! Ha az anyuka nem szoktatja magához, akkor kötõdik másokhoz is. A lányom is alig várta már 1,5 évesen is, hogy az apja hazajöjjön a szolgálatból. Ha megjött, senki mással nem törõdött. A kicsivel, sajnos nem tudsz mit tenni.

NEM minden két éves gyerek anyás! Ha az anyuka nem szoktatja magához, akkor kötõdik másokhoz is. A lányom is alig várta már 1, 5 évesen is, hogy az apja hazajöjjön a szolgálatból. Ha megjött, senki mással nem törõdött. A kicsivel, sajnos nem tudsz mit tenni.
"2 évesen még inkább az édesanyjához húz jobban." Ez, és a hasonló megjegyzés, mekkora BAROMSÁG!!!! Szemenszedett hazugság, amivel a nõk áltatják magukat. Én apró csecsemõ koromtól apás voltam/vagyok. Mindig!!!
Valószínûleg a kisgyerek érzi az édesanyján a feszültséget azért viselkedik igy, mindig igy reagálnak egyébként.2 évesen még inkább az édesanyjához húz jobban.
Ja, hogy a tesód annyira szar anya, hogy még egy kétéves sem tud hozzá kötõdni? Az gyönyörû. Hát ott te nem nagyon tudsz mit tenni.
Két éves gyerek anyás, mindig. Az apa(még a lergnagyszerûb b apuka is) csak plusz.
Két éves gyerek ezt nem csinálja. Szerintem kamuztok és igy próbáljátok a fazont visszairányitani..
Mondjuk az egy dolog, hogy anyához húz, de az nem azt jelenti, hogy nem hiányzik neki az apja, nem szereti. Ha így van, ott anya is hibás, nem is kicsit.
Nézd #11, egy két éves gyerek alapban ahhoz húz, aki többet foglalkozik vele... ez ennyi, és nem több.
Hát kedves utolsó, márpedig az a helyzet, hogy alapesetben egy két éves gyerek igenis az anyjához húz. Ha ez nem így van, ott anyuci a szar, ráadásul nem is kicsit.
A kérdező hozzászólása: Mig kisebb volt a kicsi, ha nem mondtuk neki, hogy tisztába kellene tennie a kicsit eszében sem volt. Felelõtlen húsz éves.
Vidd el a kicsit a játszótérre és ne szólj bele a tesód kapcsolatába. Biztos volt oka hogy szétmentek.
A kérdező hozzászólása: "2 évesen még inkább az édesanyjához húzz jobban." Errõl csak annyit, hogyha a pasi nem fõzött volna akkor a gyerek nem evett volna. Az a baj, hogy a tesóm nagyon felelõtlen és amiért a pasi ezt szóvá tette inkább kidobta.
A kérdező hozzászólása: Nálunk nincs játszótér és sokat érnék is vele ha a gyerek állandóan ordít, hogy "apát akarom".
Két gyerekem van kis körkülönbséggel a nagy hozzám húz a kicsi az apjához, pedig még nincs 2 éves sem. Ugyan úgy foglalkozok mind a kettõvel, de Õ neki mindig az apja kell. Én ennek nagyon örülök, hisz Õ az apja mért ne rajonghatna érte? Mellesleg nem egy kérdést olvastam már itt, hogy anyuka ki van bukva, mert a gyerek csak apával akar lenni. Akkor mindenki gyõzködtem, hogy semmi baj, hiszem apával kevesebbet van persze, hogy ha itthon van akkor vele akar lenni. Akkor ez hogy is van?

Segitsegeteket szeretnem kerni! Ket eves kisfiunk melle gyerekfelugyelot keresek, aki megbizhato, akire nyugodtan rabizhatom a kis orokmozgo fiamat, hogyan hirdessem meg? Kit valasszak?

Hirsetest szeretnek feltenni, de sehogysem tudom eldonteni a hirdetes pontos leirasat, mindig maskep fogalmazom meg :) szoval tud valaki segiteni a pontos megfogalmazasban, ami tartalmazza, hogy legyen MEGBIZHATO, GYEREKSZERETO, KULONBOZO IDOPONTOKBAN lenne ra szuksegunk, na meg HOSSZUTAVRA SZERETNENK ! koszonom elore is a segitsegeteket!

Legjobb válasz: "Gyermekfelügyelõt keresek hosszú távra.Legyen megbízható,türelmes,gyermekszeretõ,rugalmas idõbeosztású,kedves figyelmes,odaadó." Én amugy az vagyok.Van róla papírom is,de most én is itthon babázom a lányommal,5 hónapos. :) Sok sikert a kereséshez!Remélem találsz egy megfelelõ személyt a kisfiad mellé!

"Gyermekfelügyelõt keresek hosszú távra.Legyen megbízható, türelmes, gyermekszeretõ, rugalmas idõbeosztású, kedves figyelmes, odaadó." Én amugy az vagyok.Van róla papírom is, de most én is itthon babázom a lányommal, 5 hónapos. :) Sok sikert a kereséshez!Remélem találsz egy megfelelõ személyt a kisfiad mellé!
szia én tudok ajánlani egy lányt , aki az enyémekre is szokott vigyázni , ha érdekel írj privit

Két éves kisfiamnak vándorheréje van, valakinek hasonló gondja?

Kezelés...stb

Legjobb válasz: Az én kisfiam 18 hónapos és nincs neki még leszállva heréje. Illetve vándorol. Sajnos nincs változás, úgyhogy majd mûtét lesz. Nektek mit mondtak rá?

Az én kisfiam 18 hónapos és nincs neki még leszállva heréje. Illetve vándorol. Sajnos nincs változás, úgyhogy majd mûtét lesz. Nektek mit mondtak rá?

Két éves kisfiam saját megnyugtatására használja a csőrös poharat, állandóan iszik (éjjel-nappal) és nem tudom, hogyan lehetne erről leszoktatni. Mi a megoldás?

El?ször cumisüvegb?l ivott, de azt elvettem t?le, mert már akkor is állandóan a szájában lógott. Azt hittem, hogy a cs?rös pohár majd megváltoztatja ezt a szokását, de tévedtem. Jöv? hónapban lesz két éves és ha valami baja van, azonnal inni kér, ez nyugtatja meg. Éjszaka is sokszor felkel, félálomban kiabál (valószín?leg rosszat álmodik)és kéri az innivalóját. Semmi más nem nyugtatja meg, csak a pohara. Már napi 2,5-3 liter folyadéknál járunk naponta, és úgy veszem észre, hogy ez napról napra egyre több lesz. Mit lehet ilyenkor tenni? Hogyan szoktassam le róla?

Legjobb válasz: Szia! Mi hasonló cipõben jártunk. Kb. 20 hónaposan a kisfiam képes volt 3 litert egy nap meginni cumisüvegbõl (erre folyamatosan szokott rá, miután leszokott a cicirõl, pedig nem választottam el!!!). Az orvosunk azt mondta, hogy ez nem normális, próbáljuk meg leszoktatni, kideríteni, hogy ez csak egy rossz szokás e, vagy valami szervi probléma áll a háttérben, mert akkor vár ránk egy kivizsgálás. 2 nap iszonyat volt, egyszerûen nem kapott annyit inni, nagyon sokat sírt (addig mav. csak hisztizett), "elvonási tünetei" voltak. Sírtam vele, de nem adtam neki oda az üveget! Ma már megszokta, levessel, kakaóval egy nagyon rossz napján is max. 1,5 litert iszik! Kérd ki a gyerekorvos tanácsát, mert nekem azt mondta a sok folyadék megterheli a vesét, szívet. Azóta jobban alszik, és a hisztikéit leszámítva kiegyensúlyozottabb. Üdv!

Szia! Mi hasonló cipõben jártunk. Kb. 20 hónaposan a kisfiam képes volt 3 litert egy nap meginni cumisüvegbõl (erre folyamatosan szokott rá, miután leszokott a cicirõl, pedig nem választottam el!!!). Az orvosunk azt mondta, hogy ez nem normális, próbáljuk meg leszoktatni, kideríteni, hogy ez csak egy rossz szokás e, vagy valami szervi probléma áll a háttérben, mert akkor vár ránk egy kivizsgálás. 2 nap iszonyat volt, egyszerûen nem kapott annyit inni, nagyon sokat sírt (addig mav. csak hisztizett), "elvonási tünetei" voltak. Sírtam vele, de nem adtam neki oda az üveget! Ma már megszokta, levessel, kakaóval egy nagyon rossz napján is max. 1, 5 litert iszik! Kérd ki a gyerekorvos tanácsát, mert nekem azt mondta a sok folyadék megterheli a vesét, szívet. Azóta jobban alszik, és a hisztikéit leszámítva kiegyensúlyozottabb. Üdv!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, ezt kipróbálom. Nem lesz könnyû, de muszály valamit csinálnom.

Hogyan szoktassam le az alig két éves kisfiamat a körömrágásról?

Mindenhol azt olvasom, hogy pszichés okai lehetnek, de én ezt nem gondolom. Ugyanakkor a férjem, a testvére, az anyukájuk, mindenki rágja vagy piszkálja a körmét. A kicsi még szopik, de közben már legalább egy éve (vagy régebb óta) az én körmömet is húzogatja, hajtogatja.... A sajátját meg rágja napközben. Tudtok valamit ajánlani, hogy szoktassam le? Nem akarom, hogy a szép keze olyan csúnyán köröm rágott legyen mint az apukájáé:(

Legjobb válasz: Szia! 25 éves vagyok és 4 éves korom óta rágom a körmömet... Biztos vagyok benne, hogy pszichés oka van, mert volt olyan idõszakom, amikor sikerült abbahagyni úgy egy évre, de amint jöttek a gondok, már azt vettem észre, hogy megint a számban van a kezem! Persze ez csak nálam van igy, de nálam a szülõk mindennel próbálkoztak és nem jött be! Gyógyszertárban kérdezd meg, hogy mit lehetne rákenni, hogy elfelejtse, de ha nem mûködnek a jól bevált dolgok, akkor leki okai lehetnek!

Szia! 25 éves vagyok és 4 éves korom óta rágom a körmömet... Biztos vagyok benne, hogy pszichés oka van, mert volt olyan idõszakom, amikor sikerült abbahagyni úgy egy évre, de amint jöttek a gondok, már azt vettem észre, hogy megint a számban van a kezem! Persze ez csak nálam van igy, de nálam a szülõk mindennel próbálkoztak és nem jött be! Gyógyszertárban kérdezd meg, hogy mit lehetne rákenni, hogy elfelejtse, de ha nem mûködnek a jól bevált dolgok, akkor leki okai lehetnek!
Lehet kapni körömrágás elleni folyadékot, mikor alszik, minden alkalommal szépen bekened vele a körmeit. Max egy hét alatt leszokik. De az igaz, hogy lelki okai vannak! S a szoptatást sem ártana abbahagyni már...
Szia. Szerintem nem lelki okai van a körömrágásnak ilyen kis korban...leginkább egy tanult rossz szokás.Párodat kellene leszoktatni róla mert a gyerek tõletek tanul mindent....a ti tükörképetek lesz. Nem csak a jó ragad rá hanem a rossz is sajnos. Szerintem ha nem látja többet, hogy bárki rágcsálja a körmét nálatok, idõvel felhagy ezzel a tanult rossz szokással.
Szia! 3 éves lányom is rágja a körmét, olyannyira, hogy vágni sem kell neki már.. õ tõlem látta sajnos. vettem daum exolt a gyógyszertárba, nem igazán keserû, inkább csípõs, paprikakivonatot tartalmaz. hát.. elsõ alkalommal sírt, mikor bekapta, de mostanra pedig (két nap) õ is megszokta. el sem hiszem :( körömrágás megmaradt, nem tudom mi lehet a megoldás. megpróbálom gyakran bekenni, frissen felkenve azért nem kapja be, csak két három óra elteltével. te milyen fajtát vettél neki?
Sajnos mint írtam elõzõleg nekem sem váltak be ezek a cuccok.. próbálj meg a lelki okára rájönni, tényleg ne stresszelj, elõ fordul ez a legjobb családoknál is :D
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! A cicirõl leszoktunk most márciusban. Már elõtte is egy-két hónapja, csak este kérte, amikor álmos volt és szeretett odabújni és szopizni, de vége. Viszont a körömrágás megmaradt, a keserû folyadékot pedig megszokta:(....
Gyáva Oroszlánnak tökéletesen igaza van! A keserû folyadék két nap alatt leszoktatja a gyereket. És valóban káros a gyerek lelkére, hogy két éves korban még szopizik!
Utolsó vagyok, nem hiszem, hogy ez örökölhetõ lenne, nálunk senki se rágja a körmét.. A pszichét okok nem feltétlenül verés, vagy zaklatás lehetnek, lehet az akár egy kisebb lelki sérülés, amire nem is gondolnál, lehet, hogy így vezeti le a feszültséget.. Én sajnos a mai napig nem tudtam leszokni.. De nekem egyszerû, mert tetetek fel mûkörmöt és akkor amíg az fent van addig nincs körömrágás.. ez egy fiúnál nyilván nem jöhet szóba :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. A férjem már nem rágja a körmét, tõle nem láthatja, csak neki már soha nem lesz olyan szép a keze, mintha soha nem rágta volna. Nála tényleg kimutathatóak voltak az idegi okok. Arra gondolok, hogy nem lehet-e a kicsinél öröklött tulajdonság, vagy hajlam, mert a férjem felmenõi tényleg körömrágósak?!
adj rá vékony kesztyût
A kérdező hozzászólása: Hát a körömvágás a kézen, nálunk is ismeretlen:(. A Daum-exol-i én is. Most megkóstoltam, tényleg erõs egy kicsit, de keserû utána iszonyú sokáig, fûûû de rossz. Én egy rossz szokásnak tartom, mint másoknál az újszopás, remélem leszokunk róla... A lelki okokkal nehezen tudok mit kezdeni, mert annyira szeretjük, és biztosan nem tökéletes minden, de ennél többet nem tudok tenni, tényleg harmonikus családban élünk.

Hol jobb két éves kisfiamat vinni a biciklin, elõre vagy hátulra szerelhetõ gyerekülést érdemes venni?

13 kg. két éves 3 hónapos jelenleg. Sokat szeretném majd kerékpárral vinni.

Legjobb válasz: Szia. Szerintem hátsó ülést vegyél, az az elterjedtebb és szerintem kényelmesebb is mindkettõtöknek. A 2 éves gyerek már tudja jelezni, ha gondja van. A másik fajtát szerintem az 1 év körülieknek találták ki. Rá még jobban kell figyelni. Mi hátsót használtunk. Bejött.

Szia. Szerintem hátsó ülést vegyél, az az elterjedtebb és szerintem kényelmesebb is mindkettõtöknek. A 2 éves gyerek már tudja jelezni, ha gondja van. A másik fajtát szerintem az 1 év körülieknek találták ki. Rá még jobban kell figyelni. Mi hátsót használtunk. Bejött.
A gyerekek sokkal jobban szeretnek elöl utazni, mert látják a környezetet, hátul valószínûleg csak a hátsó feledet nézhetik. Ebbõl következik, hogy hátul a legtöbb gyerek gyorsan elalszik, és ilyenkor a fejét elég nehéz rögzíteni: nyeklik-nyaklik. Ha elöl ül, még ha el is alszik, akkor is a kezednek támaszkodik a feje. Elsõ üléssel jobb a bringa súlyelosztása, tudsz hátra csomagot pakolni. Ha nem nõi vázas biciklid van, akkor könnyebb felszállni rá, ha nem hátul ül (nem rúgod le a fejét). Ha elõl ül, könnyebben tudsz vele beszélgetni, mutogatni dolgokat. Vihetsz a hátadon hátizsákot. Az elsõ ülésnek nagy hátránya az, hogy nem tudsz rendesen leszállni a bringáról, mert általában nem férsz be a gyerekülés és a nyereg közé, marad az oldalra dõlés, amihez az optimálisnál sokkal lejjebb kell állítani a nyerget. (Vagy nagyot dõlsz, ami nem kellemes / biztonságos. Próbáld ki milyen, ha úgy akarod oldalra letámasztani a lábad, hogy a nyeregben ülve maradsz!) Szintén zavaró még, hogy egy kicsit azért szét kell tartani a lábad tekerés közben. A legtöbb elsõ gyerekülés kb. 15kg-ig jó, szóval egy 13kg-s gyereknek már nem vennék ilyet.

Tisztelt doktor úr! Egy 22 éves lány vagyok és van egy két éves kisfiam! Év elején egy 48 mm átmérőjű cystám volt, amit Duphaston tablettával kezeltek, ami sikeres volt. De azóta folyamatosan elmarad a havi vérzésem. Voltam 2 hónapja orvosnál és akkor azt

Tisztelt doktor úr! Egy 22 éves lány vagyok és van egy két éves kisfiam! Év elején egy 48 mm átmérőjű cystám volt, amit Duphaston tablettával kezeltek, ami sikeres volt. De azóta folyamatosan elmarad a havi vérzésem. Voltam 2 hónapja orvosnál és akkor azt mondta, hogy olyan a méhem, mint vérzés után. Kaptam rá ismételten gyógyszert. Most fogamzásgátlót kaptam, hogy beindítsa a hormonháztartásom, 10 napig szedtem. Ahogy abbahagytam a gyógyszert, rá pár napra meg is jött a menstruációm. De azóta megint kimaradt 1 hónap, megint nem jött meg. Vettem terhességi tesztet, ami ismételten negatív lett. Ilyenkor mi a teendő? Szeretnék még egy kisbabát, de sajnos így nem jön össze. Lehet, hogy annyira erős volt a Duphaston tabletta, hogy teljesen felborította a hormonháztartásom? Nagyon kérem, segítsen! Előre is köszönöm, Melinda.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Sajnos így nem tudok tanácsot adni, javaslok egy személyes konzultációt, ahova minden eddigi leletét magával hozza. Tel. 20 401 71 34. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Sajnos így nem tudok tanácsot adni, javaslok egy személyes konzultációt, ahova minden eddigi leletét magával hozza. Tel. 20 401 71 34. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt doktor úr! Egy 22 éves lány vagyok és van egy két éves kisfiam! Év elején egy 48 mm átmérőjű cystám volt, amit Duphaston tablettával kezeltek, ami sikeres volt. De azóta folyamatosan elmarad a havi vérzésem. Voltam 2 hónapja orvosnál és akkor azt

Tisztelt doktor úr! Egy 22 éves lány vagyok és van egy két éves kisfiam! Év elején egy 48 mm átmérőjű cystám volt, amit Duphaston tablettával kezeltek, ami sikeres volt. De azóta folyamatosan elmarad a havi vérzésem. Voltam 2 hónapja orvosnál és akkor azt mondta, hogy olyan a méhem, mint vérzés után. Kaptam rá ismételten gyógyszert. Most fogamzásgátlót kaptam, hogy beindítsa a hormonháztartásom, 10 napig szedtem. Ahogy abbahagytam a gyógyszert, rá pár napra meg is jött a menstruációm. De azóta megint kimaradt 1 hónap, megint nem jött meg. Vettem terhességi tesztet, ami ismételten negatív lett. Ilyenkor mi a teendő? Szeretnék még egy kisbabát, de sajnos így nem jön össze. Lehet, hogy annyira erős volt a Duphaston tabletta, hogy teljesen felborította a hormonháztartásom? Nagyon kérem, segítsen! Előre is köszönöm, Melinda.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Sajnos így nem tudok tanácsot adni, javaslok egy személyes konzultációt, ahova minden eddigi leletét magával hozza. Tel. 20 401 71 34. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Sajnos így nem tudok tanácsot adni, javaslok egy személyes konzultációt, ahova minden eddigi leletét magával hozza. Tel. 20 401 71 34. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!