Találatok a következő kifejezésre: Két éves két hónapos kislányom (6 db)

Összeszoktatás? Sziasztok Van egy másfél éves fiú aranyhörcsögünk és most szereztünk mellé egy két hónapos kislányt. Kérdésem hogy 1 ketrecbe lehet-e őket rakni? Nem fogják bántani egymást? És nem akarnánk kicsiket. Köszi.

Legjobb válasz: Hát, azt kell mondanom hogy jól kigondoltátok! Ha az idõsebb nem fogadja el akkor nem tudjátok egy ketrecben tartani, ha meg elfogadja, akkor meg a kishörcsögök ellen nem tudtok mit tenni. Sehogy se lesz ez jó.

Hát, azt kell mondanom hogy jól kigondoltátok! Ha az idõsebb nem fogadja el akkor nem tudjátok egy ketrecben tartani, ha meg elfogadja, akkor meg a kishörcsögök ellen nem tudtok mit tenni. Sehogy se lesz ez jó.
Ha nem akartok kicsiket ne tegyétek õket egy ketrecbe.
Két ellenkezõ nemû hörcsög egy ketrecben = kishörcsög vagy gyilkosság. Esetleg elõbb kishörcsög és azután gyilkosság.
Nem, nem lehet õket együtt tartani, ha nem akartok kicsiket, vagy nem akarjátok, hogy kinyírják egymást. Az aranyhörcsög szigorúan magányosan élõ állat, csak a párzás idejére viselik el egymást.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segitséget mindenkinek
Ha nem akartok kölyköket, akkor minek vettetek még egy hörit?

Két éves és két hónapos kislányom még mindig szopizik, még éjjel is egyszer, nagyon nagy baj ez? Párom nagyon nyúz, hogy szoktassam le, de nem birom. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szerintem amíg te nem érzed úgy, hogy itt az idõ a leszoktatásra,a ddig nem is fog menni. Ha csak párod nyúz miatta, az nem elég, hiszen egy ilyen döntéshez szükséges a kemény elhatározás... szerintem egyébként nem baj a szopizás mindaddig, amíg téged nem zavar.

Szerintem amíg te nem érzed úgy, hogy itt az idõ a leszoktatásra, a ddig nem is fog menni. Ha csak párod nyúz miatta, az nem elég, hiszen egy ilyen döntéshez szükséges a kemény elhatározás... szerintem egyébként nem baj a szopizás mindaddig, amíg téged nem zavar.
Szerintem is le kéne szoktatni, mert ez már elég komoly érzelmi függõség. Éjszaka, ha felébred, akkor adj neki inni pohárból, egy idõ után megunja, és nem kel föl majd csak hogy kapjon egy pohár vizet. Nappal mikor szopizik? Próbáld ezeket is kiváltani sima tejjel, kakaóval. Persze fokozatosan, ne sürgesd, hiszen eddig sem történt ilyesmi, nem értené, hogy most miért nem jó az, ami eddig volt. Bár én nem szoptatnék ilyen sokáig, nekem a fiam már 1 hónaposan átaludta az éjszakát (nem kényszerbõl, magától), de ha fél évesen még mindig felébredt volna, akkor szépen finoman leszoktattam volna róla.
A kérdező hozzászólása: Az éjszakai ébredést megszoktam Õ a harmadik lányom és a másik kettõ is három éves koráig felkellt éjszaka. Nekem igy dobta ki a gép, de egyikuk se szopott ennyi ideig. Sõt két éves korukra szobatiszták voltak mig a pici még nem akar! Napközben is sokat akar cicizni , kb. három négyszer, de ettõl függetlenül jól eszik.
Itt találsz egy szoptatási szakértõt, írj neki, segít: http://www.nlcafe.hu/szakertoi_oldalak/326621/3
Szia !Az én dorotim is ennyi idõsen szokott le a cicirõl.Egyszerûen azt mondtam neki hogy leharapta a boci.(a mesekönyvében lévõre mutatva)Leragasztottam sebtapasszal és mondtam hogy nagyon fáj.Fürdésnél is látta a tapaszt, és kb 1 hétig ragaszgattam .Éjjel volt némi sírás, de nem több 4-5 napnál.6.napon már végigaludta az éjjszakát is, pedig addig 3 óránként szopott éjjel mint az újszülöttek.Ha megérti hogy fáj akkor még sajnálni is fog.Némi hiszti lesz, de megszokja.Kitartás.Nekem a szívem majd meg szakadt mikor éjjel sírt , de ki kell bírni.A lányom cumizik így könnyebb volt.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, megprobálom, bár nehéz lessz az biztos!

20 hónapos kislányom túlérzékeny. Két évesen bölcsibe megy. Nem tesz majd rosszat neki?

Kislányom az esetek többségében nem szereti, ha hozzáérnek idegen gyerekek vagy feln?ttek. Hangos sírással reagál rá.Régóta jár gyerekközössége, ott nincs ilyen gond.(Bár azt ott sem szereti, ha megfogják.)

Legjobb válasz: Te helyedben elõször egy pszichológus véleményét kérném ki. Az én véleményem az, hogy nem tenne neki jót a bölcsi, én biztos nem vinném. A beszoktatás biztosan jóval tovább tart, mint normál esetben és nem gondolom, hogy erre egy normál bölcsiben elég képzettek a pedagógusok.

Te helyedben elõször egy pszichológus véleményét kérném ki. Az én véleményem az, hogy nem tenne neki jót a bölcsi, én biztos nem vinném. A beszoktatás biztosan jóval tovább tart, mint normál esetben és nem gondolom, hogy erre egy normál bölcsiben elég képzettek a pedagógusok.
Mi az, hogy túlérzékeny?Errõl, még nem hallottam...
szia elõször is-bizony, vannak olyan gyerkõcök, akik érzékenyebbek-hiszen felnõttek között is.a férjem, ahányszor megnézi az esküvõi videót-potyognak a könnyei.a te lánykád is érzékenyebb, ami nem baj-de nem tudod-és ne is akard megváltoztatni.fogadd el, hogy ilyen-és figyeld a jelzéseit, mikor elég, ill.sok neki valami-v valaki.egy közösségnek nagyon sok jó hatása van.megtanulják a társas viselkedés alapjait-szokások, szabályok, napirend alakul ki, ami a kis életét biztosabbá teszi.segit megtalálni a helyét egy csoportban.ettõl függetlenül, ha azt látod, hogy szenved-bár a bölcsik kisebb létszámmal mûködnek-és meg tudod oldani, maradj még vele otthon egy fél évet.az óvodások már sokkal toleránsabbak.ha esetleg vegyes csoportba jár majd-a nagyok felkarolják, védelmezik de azért megér egy próbát-biztos hosszabb beszoktatás kell, többször kell beülnöd, ne add fel.mindenki megszokja egyszer üdv egy óvónéni
Szia. Érdekelne, mi lett a bölcsivel, megköszönném, ha megírnád!


Nekünk már van két kislányunk az egyik 3 éves lesz májusba a másik pedig 15 hónapos, milyen 3 pici babával az élet?

MOST AKARUNK NEKIÁLLNI A HARMADIKNAK!

Legjobb válasz: az 1 válaszolo vagyok nekünk az elsõ 3 éves a második 16 honapos a picink meg 3 honapos de nembántam meg sõt! na persze anyagila nehéz de megéri! éhen meg nemhalunk. Vágj bele te is nincs annál jobb hogy eggyütt játszanak a picik mert nincs köztük nagy korkülönbség?

az 1 válaszolo vagyok nekünk az elsõ 3 éves a második 16 honapos a picink meg 3 honapos de nembántam meg sõt! na persze anyagila nehéz de megéri! éhen meg nemhalunk. Vágj bele te is nincs annál jobb hogy eggyütt játszanak a picik mert nincs köztük nagy korkülönbség?
jo sõt! nagyon jo! hajrá!
A kérdező hozzászólása: SZIA NEKED MENNYI IDÕSEK A GYEREKEK
Drukkolok! Nálunk 4, 5 volt a "nagylány" és 3 éves az öccse, amikor megszületett a harmadik. Sokkal gördülékenyebben mentek a dolgok, mint számítottam :) A pici azonnal beilleszkedett a kialakult életritmusunkba :) Én pedig sokkal rugalmasabb lettem minden téren!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszaitokat most egy kicsit megnyugodtam mégegyszer köszi
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm
A kérdező hozzászólása: most már várom hogy jelentkezzen a csöpp szorítsatok

Kisgyermekes Anyukák! Csak én vagyok ilyen stresszes? Két kislánykám van, 4.5 éves és 4 hónapos.

Boldog vagyok, imádom õket, de valahogy állandóan feszült vagyok. A nagy ovis. Képtelenség idõzíteni, hogy a kicsi éppen ne legyen éhes vagy álmos. Ott meg a naggyal lassan megy az öltözés, én leizzadok, kicsi is alig bírja. Utána rohanás vásárolni, haza, játék, vacsi, fürdetés és jó késõn alszanak el. Rohannak a napok és magamra nincs idõm, energiám. Valamit rosszul csinálok? Pedig egy héten kétszer jön anyám is. Akkor takarítunk, intézzük az elmaradt ügyeket. A férjem csak 8 körül jön haza, de õ segít, amit tud. Ti hogyan csináljátok? Kiegyensúlyozottak vagytok?

Legjobb válasz: Nekem most már nagyok a fiaim 3 év van köztük.Vásárlást akkor intéztem amikor a nagy óvodában volt.Takarítást meg mikor a kicsi aludt.Akkoriban a volt férjem montage-ban dolgozott ,azaz csak hétvégén jött haza.Vegyél mély levegõt,ne akarj mindenkinek sés mindennek megfelelni.Vedd fel a gyerekek ritmusát.

Nekem most már nagyok a fiaim 3 év van köztük.Vásárlást akkor intéztem amikor a nagy óvodában volt.Takarítást meg mikor a kicsi aludt.Akkoriban a volt férjem montage-ban dolgozott , azaz csak hétvégén jött haza.Vegyél mély levegõt, ne akarj mindenkinek sés mindennek megfelelni.Vedd fel a gyerekek ritmusát.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Felvettem a ritmusukat. A nagy 11-kor alszik el, a kicsi éjfél körül és gyakran ébred, 6 körül kel, így elõfordul, délelõtt alszik egy pár órát. Így én is akkor alszom. De energiám magamra zero:-(
Mivel azt írod a kicsi csak 4 hós lehet hogy most ért utól a szülés után egy kis fáradtság. Engem akkor kapott el amikor 7 hós volt a kicsi, minden ismerõs fiatal anyuka a szülés utáni depresszióval traktált. Én sem tudtam a házimunka végére érni, estére a fürdés is komoly kihívást jelentett hogy ne aludjak el azt sem tudtam néha milyen nap és napszak van. A védõnõmmel beszéltem errõl aki annyit mondott most fogytak el a tartalékaim, mert az elsõvel ugye szülés után jobban volt idõm regenerálódni pihenni, de a másodiknál már nem tehettem meg hogy akár még napközbenis kényelmesen együtt pihenjek a babával egy mozgalmasabb éjjel után és sajnos az energia sem végtelen. Akkor intenzív vitaimin fogyasztást és legalább 2-3 nyugodt és pihentetõ napot javasolt, amiben anyukád és a párod tud segíteni. Nekem akkor ez bejött.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Neked is! Remélem igazad van, mert az nem lenne jó ha így maradnék!:-( Sajnos már jó pár hete tart, pedig viszonylag eleget tudok már aludni...mégis stresszes vagyok:-(
nálunk 4 éves, 2 éves és 4 hós van :) gondolhatod :) ) én is fáradt vagyok, próbálom utol érni magam és törõdni magammal...néha sikerül, néha nem... pár hónap és könnyebb lesz !! szerintem is most érhetett utol a fáradtság....jobb lesz ne aggódj !!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, kitartást Neked is!:-)

Nyáron a Balcsira szeretnénk nyaralni menni két kislánnyal, (3 éves és 8 hónapos) ajánlanátok, hogy hova lenne érdemes?

Nem hotelre gondoltam, hanem inkább olyanra ahol csak mi magunk lehetnénk. Ha tudnátok olyan helyeket ahol ti is voltatok, és meg voltatok elégedve, akkor nagyon megköszönném, ha megírnátok nekem!:-)

Legjobb válasz: Mire gondolsz?Panzió vagy magánház?

Mire gondolsz?Panzió vagy magánház?
A kérdező hozzászólása: Inkább magánház, hogy ne zavarjunk senkit.
Én csak azt tudom, hogy hova NE menjetek. Bfûzfõ. Ott semmi nincs! Még egy normális bolt sincs, a strand meg no comment.
Elsõ vagyok.Abban sajna nem tudok segíteni.Panzióba tudtam volna. De ti nem akartok mást zavarni vagy más ne zavarjon titeket?
Én a http://www.szallas.hu oldalt ajánlom neked, olvasd el a kommenteket, hogy hol mi a tapasztalat, így sok kellemetlenséget meg lehet úszni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! A lányaim együtt elég hangosak tudnak lenni, egyik visít, a másik sikít, van , hogy már reggel 6-kor erre ébredünk mi is:-) biztosan elég zavaró lenne, ha mondjuk egy mellettünk levõ szobában ezt kellene hallgatnia valakinek.:-)
http://bogrecsarda.ini.hu/ Mi itt voltunk táboroztatni gyerekeket, nagyon jó hely! A tulaj nagyon rendes, jó fej! A kaja finom. Csak ajánlani tudom õket!!!
Én keszthelyi vagyok, konkrét lakást, szobát nem tudok, de sokan hirdetnek neten. Nézzél utána, és rengetegen jönnek gyerekekkel, hozzá vannak szokva.Keszthely jó hely, van nyüzsgés, a strandon vannak programok.De kimondottan ajánlani tudom a gyenesdiási, vonyarcvashegyi strandokat is, Keszthely mellett van.Gyerekeknek sok érdekesség, szépen kialakított játszórészek. Majdnem minden házban szoba kiadó.
A kérdező hozzászólása: Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm szépen a segítségeteket!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!