Találatok a következő kifejezésre: Két éve fel (193 db)

Megnyugtatnátok? Abortusz után két évvel, félek hogy nem jön majd össze a baba!? Hétfőre nem várom.

Két éve volt egy terhesség megszakitásom. Akkor els? együttlétnél összejött a baba. Visszamentem a 6 hetes kontrollra, azóta minden rendben a mensimmel is, semmi probléma nem volt. Azóta nem is próbálkoztunk, mindig védekeztünk. Most érzem ugy hogy eljött az id? hogy megpróbáljuk ismét. Most 13.-án hétf?re nem várnám. Novemberben kezdtünk el ismét védekezés nélkül együtt lenni, tudtuk mikor volt peteérésem, azt is tudtuk hogy most december elején melyik nap volt ovum, akkor is együtt voltunk. Nem görcsöltünk rá, semmi ilyen.

Legjobb válasz: Szerintem senki nem fog tudni megnyugtatni, akármit is írunk. Mindenkinek van minden példája: egybõl teherbe esett valaki, hosszú küzdelem után esett csak teherbe, soha nem esett teherbe. Bírd ki azt a kis idõt, hétfõ mindjárt itt van.

Szerintem senki nem fog tudni megnyugtatni, akármit is írunk. Mindenkinek van minden példája: egybõl teherbe esett valaki, hosszú küzdelem után esett csak teherbe, soha nem esett teherbe. Bírd ki azt a kis idõt, hétfõ mindjárt itt van.
Nagyon gratulálok a babához!
A kérdező hozzászólása: mára nem vártam, és igéretm hogy irok. Teszteltem és lett egy két csikom, halvány, de látható :)
Szia ! Nekem is épp 2 éve volt egy abortuszom. Most ez a 4 próbálkozós hónapunk. Nehezen akar összejönni. Én 11-13 körül nem várom.
Nekem is volt egy abortuszom 4 éve mert nem dobogott a szíve.Februárban hagytam abba a gyógyszert.33hetes kismama vagyok.Csak nyugi, jön majd a bébi.Minden jót.Írjál majd, hétfõn.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen. kitartás, és nem szabad feladni. jönni fog az a manó, hamarosan :) sok szerencsét nektek.
A kérdező hozzászólása: sok szerencsét :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Irok majd.
Gratulálok!!!! :-)
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)
Gratulalok neked !!! Nekem harom es fel eve volt abortuszom es negy honapja probalkozunk , bar egyszer sem sikerult meg az ot napos ovulicio minden napjan egyutt lenni mert a parom sokszor este dolgozik de nagyon remenykedem . Dec 22 re nem varom ugyhogy remelwm nagy ajandek lesz karacsonyra . Megegyszer gratulalok

Összejönnétek a volt legjobb barátnőtök (4 és fél éve már nem) egyik régi pasijával, akivel 5 évet járt együtt, és két éve szakítottak?

Legjobb válasz: Ha két éve szakítottak, és zavarja, hogy egy olyan barátnõjével jönne össze a volt pasija, akivel évek óta nem beszélt, attól még nem leszel paraszt, sõt. Két évvel ezelõttrõl körülbelül azt tudom, hogy talán melyik városban lakik az exem, de hogy kivel, a tökömet se érdekli.. Szóval nyugodtan, ha úgy gondolod, hogy jó is kisülhet belõle.

Ha két éve szakítottak, és zavarja, hogy egy olyan barátnõjével jönne össze a volt pasija, akivel évek óta nem beszélt, attól még nem leszel paraszt, sõt. Két évvel ezelõttrõl körülbelül azt tudom, hogy talán melyik városban lakik az exem, de hogy kivel, a tökömet se érdekli.. Szóval nyugodtan, ha úgy gondolod, hogy jó is kisülhet belõle.
Alapból nem akarok tudni a jelöltjeim, vagy netán a párom exeirõl..Ismerni meg még régebbrõl sem akarom õket...
Egyáltalán nem kizárt, de alaposan mérlegelnék elõtte. Attól függ milyen a viszonyotok a csajjal. Lehet hogy egy kávé erejéig megérné hogy beszéljetek róla hogy zavarja e, de normális esetben nem kell ennek kizáró oknak lennie.
Durván kacifántos a kérdés. Tehát lássuk, hogy jól értelmeztem. Lány vagy. Volt egy barátnõd akiviel 4 éve összevesztél. Neki volt egy pasija akivel öt éven át volt párkapcsolatban, de két évvel ezelõtt szakítottak. Te pedig ezzel a sráccal akarnál összejönni. Hát én nem tenném. Hiába a volt barátnõd, akkor is a barátnõd. Barátod/barátnõd exével meg azért talán mégse kéne összeszûrni a levet... Bár lehet maradi vagyok :) 21F
A kérdező hozzászólása: 4 és fél éve csúnyán összevesztem a lánnyal, szóval már nem vagyunk semmilyen viszonyban. Tehát már nem tudok leülni kávézni vele. Kedvelem a srácot, meg mindig is jóban voltunk, meg azt hiszem többet is érzek iránta, mint barátság, de nem tartom túl etikusnak a dolgot. Az a baj, hogy õ nagyon erõlteti ezt az egészet, és emiatt még nehezebb nemet mondanom neki.
Szerintem nyugodtan összejöhetsz vele.

Két éve rendszertelen a menstruációm, volt hogy fél évig kimaradt majd erős vérzéssel jött meg aztán megint fél év szünet viszont két hónapja szinte folyamatosan meg van fáj a hasam nagyon 1-2 napra elmúlik majd megint megjön. Mitől lehet ez?

N?gyogyásznál még nem jártam mert félek. 22 éves vagyok.

Legjobb válasz: Ne félj a nõgyógyásztól, õ azért van, hogy meggyógyítson. Inkább meghalnál, minthogy nõgyógyászhoz menj? Gyereket sem akarsz szülni? Mert azt is csak nõgyógyász közremûködésével tudsz majd. Az egészség fontosabb, és hidd el, te is megkönnyebbülsz ha túl leszel a vizsgálaton.

Ne félj a nõgyógyásztól, õ azért van, hogy meggyógyítson. Inkább meghalnál, minthogy nõgyógyászhoz menj? Gyereket sem akarsz szülni? Mert azt is csak nõgyógyász közremûködésével tudsz majd. Az egészség fontosabb, és hidd el, te is megkönnyebbülsz ha túl leszel a vizsgálaton.
22 éves felnõtt nõ vagy, vagy 3 éves kisgyerek? És mégis mitõl félsz, szívem? Hogy megesz a doktor bácsi? Ne haragudj, de ezen a "nõgyógyászhoz nem megyek, mert félek" szövegen borzasztóan ki tudok akadni. Mi a nyavalyától lehet ennyire félni egy FELNÕTT NÕNEK?? Az garantált, hogy valami gáz van benned. Pl ciszta. És amennyiben elmény nõgyógyászhoz, õ ezt ki tudja vizsgálni. Ráadásul anélkül, hogy megenne, vagy felvágná a hasadat. Az ultrahangvizsgálat pl egyáltalán nem fájdalmas. A hormonvizsgálat csak egy tûszúrás. A hüvelyi vizsgálat meg maximum kellemetlen, de nem fáj, és hozzátartozik minden nõ életéhez, fõleg, ha már él szexuális életet. Szedd össze magadat, viselkedj felnõtt módjára, és mielõbb menj el nõgyógyászati vizsgálatra!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat elfogok menni. csak azt szeretném tudni milyen betegségek tünetei lehetnek ezek. Lehet akár méhnyakrák vagy lehet csak hormonzavar?
Nemigen méhnyakrák. De már csak azért is kellene évente legalább szûrésre járni, mert a méhnyakrák egy lassan kialakuló betegség, amit idõben el lehet csípni és jó eséllyel meg lehet gyógyítani (ellentétben pl a vastagbélrákkal vagy a hasnyálmirigy-rákkal, amit a legtöbb esetben túl késõn tudnak diagnosztizálni, lásd Patrick Swayze). A szûrés olcsó, gyors, nem fájdalmas egyáltalán, és életet menthet. Szóval minimum évente nõgyógyász. Nem harap. :-)

Két és fél éve húzódik a válóperünk. Alperesként kérhetem-e, valamilyen törvényre vagy jogszabályra hivatkozva, hogy a Bíróság mondja ki végre a válást? Sűrgős! Holnap lessz a sokadik tárgyalás!

Legjobb válasz: Hát, sajnos 3 év különélésnél mondják ki a válást. Bár szerintem csak akkor, ha közben egyik fél sem fordult a bíróság felé. Amennyiben igen (mint a kérdezõ esetében), hosszú évekig húzódhat.

Hát, sajnos 3 év különélésnél mondják ki a válást. Bár szerintem csak akkor, ha közben egyik fél sem fordult a bíróság felé. Amennyiben igen (mint a kérdezõ esetében), hosszú évekig húzódhat.
Az ügyvédre nem annak van szüksége, akinek nem tiszta a lelkiismerete, és ha te nem akarsz ügyvédet, akkor egyrészt akármeddig húzodhat az ügy, másrészt át leszel verve. És ha nem marad semmid, akkor mit költesz a gyerekeidre? Sokkal jobban járnak ök is, meg te is, ha keresel egy ügyvédet. Olyan meg nem létezik, hogy a biróságot kötelezik a dontésre, addig húzhatják, amig akarják.
A kérdező hozzászólása: Még csak annyit eddig sem szaladgáltam ügyvédhez, és ezután sem akarok! Az én lelkiismeretem tiszta! Inkább a gyermekeimre költöm azt a bizonyos összeget, hiszen értük dolgoztam eddig is, és ezután is ezt akarom!
A kérdező hozzászólása: Csak annyit tennék még hozzá, hogy az exem kénytelen volt elfogadni az ingóságok értékét, különben neki mint felperesnek kellett volna fizetnie min. 300 ezret! Igy most a Bíróság dönt.
Szia! Szerintem ilyen nem létezik, de beszélj az ügyvédeddel, vagy kérdezd meg a jogiforum.hu-n (vagy jogforum.hu nem tudom pontosan az oldal címét). Erre a kérdésre csak ügyvéd válaszolhat, de szerintem ilyen nincs, mert ha lenne, nem lennének eddig húzódó válóperek.
A kérdező hozzászólása: A második, és harmadik válaszolónk csak annyit, hogy én is tudom, hogy sok évig el lehet húzni! A kérdés nem erre irányult! Egyébként kösz a semmit!
A kérdező hozzászólása: A kérdés még mindig az, hogy van-e olyan törvény, vagy jogszabál esetleg bírói gyakorlat amire tudnék hivatkozni!
Közeli ismerõsömék is két évig váltak, mert nem tudtak megegyezni a mezõgazdasági gépeken.Végül nagy nehezen sok-sok hangos vita után a nõ engedett, csak hogy vége legyen.
Ha megegyeztek a vitás kérdésekben, akkor azonnal elválasztanak, különben nem.
Kérdezõ! A kérdésedbõl élõ ember - és még jogász sem - nem tudja megválaszolni, amit kérdezel, de még az sem érthetõ, hogy mit is kérdezel pontosan. A perek elhúzódása akkor jellemzõ, ha nincs ügyvéded. De lelked rajta. egy ügyvéd

Tisztelt főrorvos úr! 43 éves vagyok miómával küszködök.Több van, a legnagyobb 24 mmm-es. Mirenával 2x próbálkoztam, az első két és fél év után, a második fél év után kilöködött. Amig fent volt folyamatos vérzésssel küszködtem. Most az orvos Qlaria fogamz

Tisztelt főrorvos úr! 43 éves vagyok miómával küszködök.Több van, a legnagyobb 24 mmm-es. Mirenával 2x próbálkoztam, az első két és fél év után, a második fél év után kilöködött. Amig fent volt folyamatos vérzésssel küszködtem. Most az orvos Qlaria fogamzásgátlót írt fel. A másik lehetőségem a méhkivétel. Szeretném kérdezni, ez a gyógyszer segít a mensesem csökkenéséhez. Ha nem ön elvállalna-e engem páciensének, esetleg műtétet is elvégezné. Vidékről most költöztünk Budapestre. Szeretném kérdezni, hogy időpontot, hogy kérhetnék öntől, és hol van magánrendelése. Várom megtisztelő válaszát. Éva

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Javaslom, hogy minden eddigi leletével keressen fel, s ezután konzultáljunk a szóba jövő lehetőségekről. A műtét csak a legvégső megoldás lehet. Időpontot a 20 401 71 34 – es számon tud kérni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Javaslom, hogy minden eddigi leletével keressen fel, s ezután konzultáljunk a szóba jövő lehetőségekről. A műtét csak a legvégső megoldás lehet. Időpontot a 20 401 71 34 – es számon tud kérni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! 52 éves vagyok két és fél éve tart a változókor. Elég sok kellemetlen tünetét tapasztalom illetve át is élem. Érdeklődnék, meddig tart a változókor? Lehetséges ilyenkor még esetleg teherbe esni? Megköszönöm válaszát. Marika

Tisztelt Doktor úr! 52 éves vagyok két és fél éve tart a változókor. Elég sok kellemetlen tünetét tapasztalom illetve át is élem. Érdeklődnék, meddig tart a változókor? Lehetséges ilyenkor még esetleg teherbe esni? Megköszönöm válaszát. Marika

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a vérzése már fél-egy éve nem jelentkezett, akkor a teherbeesés már nem lehetséges. A változókorral kapcsolatos tünetek fennállása, erőssége azonban igen eltérő lehet egyénenként. A hőhullámok néhány éven belül általában megszűnnek, ám a hüvelyszárazság, viszkető érzés súlyosbodni szokott. Utóbbi megelőzésére, illetve kezelésére mindenképpen ajánlom a Cikatridina hüvelykúp rendszeres használatát. Emellett fordítson figyelmet …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a vérzése már fél-egy éve nem jelentkezett, akkor a teherbeesés már nem lehetséges. A változókorral kapcsolatos tünetek fennállása, erőssége azonban igen eltérő lehet egyénenként. A hőhullámok néhány éven belül általában megszűnnek, ám a hüvelyszárazság, viszkető érzés súlyosbodni szokott. Utóbbi megelőzésére, illetve kezelésére mindenképpen ajánlom a Cikatridina hüvelykúp rendszeres használatát. Emellett fordítson figyelmet … Olvass tovább »

Tisztelt főrorvos úr! 43 éves vagyok miómával küszködök.Több van, a legnagyobb 24 mmm-es. Mirenával 2x próbálkoztam, az első két és fél év után, a második fél év után kilöködött. Amig fent volt folyamatos vérzésssel küszködtem. Most az orvos Qlaria fogamz

Tisztelt főrorvos úr! 43 éves vagyok miómával küszködök.Több van, a legnagyobb 24 mmm-es. Mirenával 2x próbálkoztam, az első két és fél év után, a második fél év után kilöködött. Amig fent volt folyamatos vérzésssel küszködtem. Most az orvos Qlaria fogamzásgátlót írt fel. A másik lehetőségem a méhkivétel. Szeretném kérdezni, ez a gyógyszer segít a mensesem csökkenéséhez. Ha nem ön elvállalna-e engem páciensének, esetleg műtétet is elvégezné. Vidékről most költöztünk Budapestre. Szeretném kérdezni, hogy időpontot, hogy kérhetnék öntől, és hol van magánrendelése. Várom megtisztelő válaszát. Éva

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Javaslom, hogy minden eddigi leletével keressen fel, s ezután konzultáljunk a szóba jövő lehetőségekről. A műtét csak a legvégső megoldás lehet. Időpontot a 20 401 71 34 – es számon tud kérni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Javaslom, hogy minden eddigi leletével keressen fel, s ezután konzultáljunk a szóba jövő lehetőségekről. A műtét csak a legvégső megoldás lehet. Időpontot a 20 401 71 34 – es számon tud kérni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! 52 éves vagyok két és fél éve tart a változókor. Elég sok kellemetlen tünetét tapasztalom illetve át is élem. Érdeklődnék, meddig tart a változókor? Lehetséges ilyenkor még esetleg teherbe esni? Megköszönöm válaszát. Marika

Tisztelt Doktor úr! 52 éves vagyok két és fél éve tart a változókor. Elég sok kellemetlen tünetét tapasztalom illetve át is élem. Érdeklődnék, meddig tart a változókor? Lehetséges ilyenkor még esetleg teherbe esni? Megköszönöm válaszát. Marika

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a vérzése már fél-egy éve nem jelentkezett, akkor a teherbeesés már nem lehetséges. A változókorral kapcsolatos tünetek fennállása, erőssége azonban igen eltérő lehet egyénenként. A hőhullámok néhány éven belül általában megszűnnek, ám a hüvelyszárazság, viszkető érzés súlyosbodni szokott. Utóbbi megelőzésére, illetve kezelésére mindenképpen ajánlom a Cikatridina hüvelykúp rendszeres használatát. Emellett fordítson figyelmet …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a vérzése már fél-egy éve nem jelentkezett, akkor a teherbeesés már nem lehetséges. A változókorral kapcsolatos tünetek fennállása, erőssége azonban igen eltérő lehet egyénenként. A hőhullámok néhány éven belül általában megszűnnek, ám a hüvelyszárazság, viszkető érzés súlyosbodni szokott. Utóbbi megelőzésére, illetve kezelésére mindenképpen ajánlom a Cikatridina hüvelykúp rendszeres használatát. Emellett fordítson figyelmet … Olvass tovább »
Meg. Nekem is ez volt, csak 4 fogam szedték ki. Nagyon megérte, szép egyenes a fogsorom.
Nekem 2 fogamat húzták ki, de megérte. Állandó fogszabályzó után még 1 évig kell hordanod egy teljesen mûanyag fogszabályzót, hogy ne rendezõdjenek vissza.
A kérdező hozzászólása: Most veszem észre hogy milyen helytelenül és rosszul fogalmazva írtam, bocsi am köszi a választ biztos megéri akkor.És nagyon fáj amikor kihúzzák?
Egyáltalán nem. Utána 2-3 napig kellemetlen, de a fogszabi helyre teszi gyönyörûen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!