Találatok a következő kifejezésre: Két és hónaposan (302 db)

Két és fél hónaposan jöhet a baba foga?

mert s?r?n van a keze/ökle a szájában, és nagyon nyáladzik.

Legjobb válasz: Nekünk is így kezdõdött már 2 hónaposan. 3 és fél hónaposan kijött alul 2 fogacska. Most 4 hónapos a kislányom, de nem nagyon nõ:)

Nekünk is így kezdõdött már 2 hónaposan. 3 és fél hónaposan kijött alul 2 fogacska. Most 4 hónapos a kislányom, de nem nagyon nõ:)
Szia! Ez egy nagyon hosszú folyamat. Legkorábban 3 hónapos korukban szokott nõni a foguk, de ez is korainak számít. Általában 6 hónaposan bújik ki az elsõ. Nálunk is hasonlóak a "tünetek" már igen régóta, már 3 és fél hónapos és sehol sincs még a fogacska. Mielõtt nõne, meg fog duzzadni az ínye.
Szia! Jöhet. Nekünk is e tájt kezdett el nõni a fogacska, de még vagy hat hónapig nem látszott semmi. Nem kell megijedni, nem mindenkinek ilyen hosszú ez az idõ, de érdemes felkészülni rá, ha esetleg igen. Nekünk sokat segített a borostyánlánc!
Én az elsõ válaszoló vagyok. Nekünk nem duzzadt meg, csak nyálzás és kézrágás ment.
Szia! Nekünk is így volt és 3, 5 hónaposasn kibújt alul két fogacska.Mindenki el volt ájulva, hogy ez hogy lehet!?Most 6 hós ás fölül is kibújt két fogacska.Ritkán fordul ez elõ, de nekünk így történt.Attól még lehet, hogy csak késöbb bújik ki 5-6 hósan vagy késöbb.

Két és fél hónapos kisfiú anyukája vagyok. Ugy áll a helyzet, hogy az apuka fogta magát és egy veszekedés után lelépett. Összeházasodva nem vagyunk, tartok tőle, hogy akarja majd a babát, milyen esélyei vannak velem szemben?

Hárman költöztünk az én szüleimhez,mert a baba nem volt tervezve, ezért nem is volt hova külön költöznünk. Az apával azon vesztünk össze, hogy én őt védtem a szüleimmel szemben. Nálunk adottak a körülmények a baba neveléséhez, anyámék gondoskodók, tiszták a körülmények. EZ náluk nem áll fenn. Van esély ara, hogy elvegyék tőlem a kisfiam?

Legjobb válasz: Két-és fél hónapos babát hogyan ítélnének már a lelépõ apának?! Az édesanyánál van a helye pláne, hogy a szüleinél rendezett körülmények és szeretet veszi kürül. Miért is kellene 4 órás munka egy pici baba mellett???

Két-és fél hónapos babát hogyan ítélnének már a lelépõ apának?! Az édesanyánál van a helye pláne, hogy a szüleinél rendezett körülmények és szeretet veszi kürül. Miért is kellene 4 órás munka egy pici baba mellett???
ma 09:21 De ez nem az az eset. Írta a kérdezõ is, hogy az apánál nem tiszták a körülmények.
csak egy kérdés 2.5 hónapos jó esetben szoptatott babát mikor ítélnének egy apának?????? pláne ha a kérdezõ a szüleivel lakik normális körülmények között a gyereket 3 éves koráig csak a te felügyeleted mellet láthatja (ha akarja) nyugi menj be és ad be a gyermekelhelyezési kérelmet 100% esélyed van h nálad marad a gyerek + megítélik a gyt-t is
Semmi esélye sincs, hogy elvegye tõled. Ne aggódj! Gondozd szeresd, nevelgesd!
Add be azonnal a gyermekelhelyezesi kérelmet. 50-50 százalék esélye van mindkettotoknek.
Miért ne ítélnék az apjának???? Én már láttam erre példát. Jobb körülményeket tudott neki biztosítani.
Elsõ vagyok esetleg kezdeményezzétek már most, hogy kizárólagos szülõi felügyeleti jogot kapj. Persze ha van pénzeetek a perre. Nem ismerem a volt párodat, lehet, hogy a végén nem kell majd neki a gyerek egyáltalán. Az eljárás nagyon hosszú, nagyon vigyázz, hogy a gyerek minden körülmények között nálad legyen és maradjon. Sokan iyenkor ismeretlen helyre szoktak költözni, fõleg, ha a gyerek elrablásának veszélye fennáll.
csak egy kérdés 2.5 hónapos jó esetben szoptatott babát mikor ítélnének egy apának?????? Abban a pillanatban, amikor kiderül, hogy az apánal jobb helye van. Pl van saját lakása, biztos munkahelye, normals végzettsége. Esélyesebb, mint az anya, ha pl egy 18 eves kislányról beszélünk, akinek épphogy megvan az érettségije, munkája sosem volt es a szülõknel lakik. A szoptatás meg ilyenkor senkit nem érdekel.
Nem értek egyet azzal, hogy a gyereknek az anyja mellett a helye, általában be is bizonyosodik, hogy nem így van. Olyan perekben, ahol nincs megegyezés bizony mindkettõnek ugyanannyi esélye van.
Arra vigyázz, hogy el ne rabolja, mert akinél a gyerek van és aki nevelni kezdi a per elnyúlása miatt általában annál is marad. Túl kicsi a gyereked ebben a korban még az apának is ítélhetik. Ha lenne legalább papíron 4 órás állásod, akkor nagyon kicsi tulajdonképpen semmi esélye nem lenne. A gyerekedet sürgõsen jelentsétek be állandó lakosnak a szüleidhez, ha neked saját lakásod nincsen. És persze saját magadat is jelentsd be oda. A bíróságon jó lesz felhozni, hogy a szüleiddel laksz és õk is rendezettek, támogatnak, nem hagytak el mint az apa.
Épp ezt cáfoltam meg te észlény. Mondom, hogy a saját szememmel láttam, hogy nem mindig az anya kapta a gyereket. És mint mondtam, teljesen felesleges lenne hazudoznom. Egész kicsi gyereket is kapott az apa, az anya megy hozzá és fizeti a gyerektartást. Létezik ilyen is és a kérdezõ is járhat így, de felõlem hitegethetitek, mondhatjátok, amit hallani akar.
Ne veszekedjetek, hisz nem tudhatjátok, hogy milyen az apa! Írtam is elõbb errõl, hogy ha a kérdezõ leírná nekünk pontosan a körülményeket a másik félnél is, akkor érdemleges választ tudnánk adni neki. Viszont amit eddig leírt, az alapján neki több esélyt voksolnék: "Nálunk adottak a körülmények a baba neveléséhez, anyámék gondoskodók, tiszták a körülmények. EZ náluk nem áll fenn. "
Ezeket az esélyeket így akkor sem lehet megmondani, na meg mi itt találgathatunk, majd akit alkalmasabbnak találnak rá. A kérdés az volt, van-e esélye az apának. Hogyne lenne, van.
Jó, de ha leírja a kérdezõ, hogy az apa milyen életszínvonalon él, dolgozik-e, ha dolgozik, lenne-e valaki aki gondoskodjon a gyerekrõl.Vagy ha az apa lenne a gyerekkel otthon, abból a kis pénzbõl, amit a gyerek után kapna, fenn tudna-e tartani egy lakást, plusz a gyereket is ellátná-e. Magyarul van-e segítség az apának, úgy mint a kérdezõnek. Ha így ezeket leírja, akkor mi is többet tudunk írni. Én is voltam már gyermekelhelyezési peren (én voltam a gyerek), s tudom miket vesznek figyelembe. Az érzelmi kötõdés is nagyon sokat jelent, hogy a gyerek kihez kötõdik.Igaz itt ugye ezt nem lehet megítélni.
Ezzel meg az a baj, hogy bizonyítani kell. Szóval mondhatja õ, hogy van segítsége, ez meg ez, aki még ezt is mondja, de aztán lehet nincs.
"A kérdés az volt, van-e esélye az apának. Hogyne lenne, van." Te csak addig vagy képes gondolkodni, hogy igen van esélye, de én már kicsit tovább is lépek és leírom, hogy elméletileg van esélye, gyakorlatilag- a körülményket és a bírói gyakorlatot figyelembe véve-nem sok. És ha nem vetted volna észre a kérédsben szerepel egy olyan is " milyen esélyei vannak velem szemben?" Ha már a szószerinti értelmezésre élvezel el, beláthatod, hogy figyelmetlen vagy és csak a kérdés egyik részével foglalkozol. Másrészt olyan hülyének gondolsz itt másokat, hogy csak annyit vagy képes válaszként írni, hogy igen van esélye (és ezt azzal akarod elfogadtatni, hogy ez a kérdés, hát nem CSAK ez a kérdés). Mint ha itt senki sem jött volna rá, hogy törvényes lehetõsége van a férjnek...
elindítod a gyerekelhelyezést, a gyerektartást, a bíróság szabályozza a kapcsolattartást is ha nem tudtok megegyezni, és ennyi
Én csak saját ismerõseim tapasztalatairól tudok beszélni... ismerek egy családot, ahol az anyuka lelépett, és az alkoholizmus se állt messze tõle, mégis a gyermek elhelyezésin, a kisebb gyereket, akit nem kérdezett meg a bíróság, hogy hova akar menni, nála helyezték el. Hiába mehetett volna az apához jobb körülmények közé, ahol a testvére is volt, a bíróság így döntött, pár év múlva, mikor már a bíróság hajlandó volt meghallgatni a kislányt is, átkerülhetett az apához. Szóval ezek után nem hiszem, hogy nagyon lenne esélye az apukának...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! A kérdésekre : Az én szüleim segítettek nekem beszerezni a szükséges kellékeket a babához, õk visznek mnket mindenhova ha valami probléma van. Az apa szülei bagósok, piások. Az egész házuk bûzlik a cigarettától, ég mikor terhes voltam akkor sem voltak rám tisztelettel, miért lennének a gyerekemre?
Jogilag az kevés, hogy dohányoznak. Az nem kizáró ok. A piálást nehéz bizonyítani, ha éppen józanul fogadják a kirendelt embert és összepakolnak. Te voltál már cigiszagtól bûzlõ lakásban? Mert szerintem nem. Ahol belépsz a lakásba és már 2 perc után beveszi a hajad, a ruhád, a falak is. Mellesleg ránézésre meg lehet állapítani valakirõl, hogy piál független attól , hogy józan állapotban van éppen. Az arca elárul mindent. Okosat akartál írni, de nem igen jött össze.
Az apa lelépett! Cserben hagyta az anyát, cserben hagyta a gyermekét. Szeretném én látni azt a bíróságot, amelyik ezután neki ítéli a csecsemõt!
Elsõk között válaszoltam, és újra írok, hogy mire odajut a per, addigra igenis megnézik, hogy az anya el tudja-e magukat tartani, addigra kell a min. 4 órás állás, mert az nem érdekli a bíróságot, hogy a kérdezõ papája és mamája eltartja-e az anyát és a csecsemõt/gyereket, csak jószándékból szóltam. Ha az anyát is eltartják a szülei és az apának bizonyítottan van állása, akkor az gyengíti az anya pozícióját egy perben.
És a folytatás, a gyerek érdekeit nézik, és ha a per elhúzódik és 3-4 éves már a gyerek akkor az anyánál marad, ezért szoktak fellebbezni. Ha a gyerek beszélni tud megkérdezik kivel akar maradni, pszichológust rendelnek ki. stb.
Na errõl beszéltem, igenis nyerhet az apa. Azt pedig ki bizonyítja, hogy lelépett??? A cigi meg soha nem volt hátráltató körülmény. Szóval ennyit az elõregondolásodról. Ott is mindenki elõregondolt, ahol azt hitték felénk, hogy az anya nyeri, jah. Azóta is az apa neveli mind a két gyereket. Nyugodtan gondolkodhatsz elõre, de te vigasztald a kérdezõt, ha esetleg nem jön be.
ne aggodj...egy édesanyátol aki szeretettel és normális körülmények közt neveli a babáját biztos hogy nem veszik el.semmi esélye...törvény pedig kimondja kizárolag anyagi jobblét nem jogosit semmire.én is hasonlo per elött állok és cseppet sem félek mert tudom hogy a gyermekemnek minden tölem telhetõt megadok
Szerintem te el sem hiszed mekkora hülyeségeket írsz. Formálisan mindenkinek ugyanolyan az esélye, de szakadj már el az elméletbõl és szállj le a földre, a valóságban b.szhatod te az esélyedet, ha az esélyed szertefoszlik, mert a nõknek a javára helyezik el a gyereket.
Ehhez a kérdezõ is kellene, hogy leírja, hogy az apa milyen körülményeket tudna neki biztosítani. Eddig az anya mellett szól, hogy ott vannak a nagyszülõk, akik fedél biztosítanak a fejük felett, tiszta a környezet, s ha majd a kérdezõ visszamegy dolgozni, lesz aki segít neki a gyerek gondoskodásában. Most tudni kellene mindezeket a másik fél részérõl is tudni, hogy milyenek a körülmények.
Én egy szóval sem mondtam, hogy nem õ kapja a gyereket, én azt mondtam van esélye az apának is, és ez a jó válasz, mivel ezt kérdezte. És azért van több nõnél gyerek, mert általában elõre megegyeznek ebben és úgy mennek bíróságra. Ahol már nincs megegyezés, ott nem olyan az arány, mint azt egyesek gondolják. Hazudozni pedig semmi értelme szerintem, nem mondtam volna, hogy vannak ilyen esetek, ha nem lennének. Nekem aztán baromi mindegy, hogy az õ gyereke kihez kerül, én csak elmondtam a valóságot. Ha valaki a lelkét akarja nyugtatni, akkor tegye azt, ez is hidegen hagy, de ne állítsa már senki, hogy az apának esélye sincs, mert van. Épp úgy, mint neki.
Én tanultam errõl és bizony nagyon nyomós indok kell ahhoz, hogy egy csecsemõt elvegyenek az anyától!!! Gondolok itt pl. alkoholizmusra, drogfüggõségre stb.....Egy csecsemõt, ha az anyának rendezettek a körülményei, nem fognak elvenni. Pusztán anyagi okok miatt sem!! És butaság, hogy legyen 4 órás állása egy pár hónapos csecsemõ mellett!!!! A lényeg, hogy legyen egy biztos háttere a babának, valamint, hogy az anyuka is megfelelõ életmódot éljen-ne veszélyeztesse a baba fejlõdését stb stb
Ilyenkor a nõket részesítik elõnyben, még ha az apa jobb körülményeket is biztosítana. Szóval nagyon nincs mirõl vitázni.
A gyakorlat általában az anyánál helyezi el, de általában a felek meg is egyeznek, hogy legyen az anyánál. Viszont amikor mindkettõ szeretné a gyereket, akkor ez nem így van. Mindkettõ helyzetét megvizsgálják és nincs egyik fél irányában sem nemek alapján történõ megkülönböztetés. Szóval hitegethetitek itt, de ha véletlenül mégis az apának ítélik, akkor mit mondotok? Az egy dolog, hogy ti ezt szeretnétek, de a valóság ettõl még változhat.
ma 09:35 Ilyen alapon, ha az apa milliomos, akkor nála helyezik el, mert jobbak a körülmények?
Hát, ha neked ez kizárólag a pénzt jelenti, az a te bajod. Ahol a gyermek fejlõdése jobban biztosított. Ilyen alapon gyerekelhelyezési per sem lenne, mert automatikusan az anya lenne a gyõztes. Nem viccbõl vannak ezek a dolgok. A gyerek az elsõ, ha neki jobb az apánál, akkor az apához kerül. Ha az anyánál jobb, akkor meg odakerül.
És miért feltételezed, hogy ebben az esetben apánál jobb?
"Ahol a gyermek fejlõdése jobban biztosított. " Mi a probléma az anyával és a nagyszülõkkel? Miért ne fejlõdhetne egy gyermek normálisan, ha az anyuka és annak a nagyszülei nevelik? És apukánál ki marad otthon a gyerekkel amíg õ dolgozik?
"Mindkettõ helyzetét megvizsgálják és nincs egyik fél irányában sem nemek alapján történõ megkülönböztetés. " Egyik tanárom, aki bíróságon dolgozik megmondta, hogy igen a nõknek adják többször a gyereket. Csak kivételes esetben a férfinak, de még akkor is az anyának, ha az apa esetleg jobban el tudná tartani. De gondolom a tanárom hazudik, vagy elmebeteg és nem érzékeli a valóságot.
Senki sem feltételezte, a kérdezõ feltett egy kérdést, hogy van-e rá esély, hogy az apa kapja a gyereket. Miért ne lenne esély? Az, hogy itt mindenki nyugtatgatja, hogy nincs, hülyeség. Mivel nem ismerjük a körülményeket. A bíróság sem hipp hopp ítél, szépen megnéz mindent és utána. És mivel mi ezt a mindent nem láttuk, ezért nem is tudom, hogy hogy meri bárki kijelenteni, hogy tuti az anya kapja a gyereket. Persze simán kaphatja õ és lehet jó anya, akinél jobb helyen van a gyerek, de ezt mi honnan a francból tudjuk?
Én pedig elég sok elvált párt ismerek, ahol az apa kapta a gyereket, még itt kérdésben is volt olyan, ahol gyerekelhelyezés, majd az apa került ki gyõztesen. Ha nem lenne esélye mindkét félnek, akkor értelmetlen lenne maga a gyerekelhelyezési per is.
Mondjuk gyönyörû apuka lehet, aki csak úgy lelép a kisbabája meg a barátnõje mellõl, majd jön, hogy õ igényt tart a gyerekre. És ha sokat sír a baba, vagy idegesíti akkor majd ugyanúgy otthagyja pikk-pakk?
"Ha nem lenne esélye mindkét félnek, akkor értelmetlen lenne maga a gyerekelhelyezési per is." Ez kb olyan, mint amikor mindenki tudja egy közbeszerzésen, hogy ki nyeri, de a nyertes azzal nyugtatja a veszteseket, hogy ha már elõre tudni lehetne, akkor nem lenne közbeszerzés...(csak hogy értsd a lehetõség jogi megteremtése még nem eredményez valódi esélyt)
A veszekedéses témába én nem nyilatkozom. Fogalmunk sincs min vesztek össze, miért ment el, mikor ment el, hová ment. Az sem biztos, hogy igényt tart a gyerekre. Mert a kérdésben ha jól értem a kérdezõ csak aggódik, hogy talán a volt párja esetleg szeretné. Ez pedig nem igaz, mert mint mondtam, van bõven rá példa, hogy az apa kapja a gyereket. Még itt az oldalon is szokott lenni pár.
Példát én is tudok bármire hozni, ha te azt mondod, hogy Irán muzulmán ország, erre én hozok neked 2 ottanit, aki keresztény, ezzel már is bizonyítom, hogy nincs igazad. Ugye milyen egyszerû, logikailag semmi hülyeséget nem csináltam, de azért lehet érzeni, hogy elrugaszkodtam a valóságtól..UgyaNEZT csinálod te is, mindenki tudja, hogy a nõket elõnyben részesítik, te meg jössz a kivételes példákkal. Senki sem mondja, hogy egy apának nem ítélhetik oda, csak az arányok kicsit az anyák javára szólnak. Ha ez fordítva lenne és csak pár százalékkal lenne az apák javára már rég férfielnyomásról szólna az egész.
Az egy dolog, hogy õ mit mond, a bíróságnak kell eldönteni, hogy hol jobbak a körülmények. Könnyen lehet, hogy a pasi addig albérletbe megy és máris minden oké. Ez nem ilyen egyszerû.

Ket es fel honaposan sulyduplazas?

Kisfiam 3100 grammal szuletett,most 2 es fel honapos es 6100 gramm.Nem tul korai,hogy duplazzon?Anyatejes,es igeny szerint szopizik.

Legjobb válasz: az én kisfiam is két és fél hónapos, 3050el született, most kb 5800, szóval õ is majdnem duplázott, szintén anyatejes. Gondolom nem gond...de úgy sem lehet ellene tenni semmit:)

az én kisfiam is két és fél hónapos, 3050el született, most kb 5800, szóval õ is majdnem duplázott, szintén anyatejes. Gondolom nem gond...de úgy sem lehet ellene tenni semmit:)
ne aggódj, az én kisfiam 3370g-al született, 3120-al jöttünk haza, két hónapos státuszon már 6210g volt, 3 hónaposon 6870g.Kizárólag anyatejes volt. Most 9 hónapos, 5 hónaposan volt pontosan 8000g, és tegnap 8700g, szóval nagyon lelassult a hízása. A Te picidnek is le fog majd lassulni, ha elkezd mozogni, forgolódni, kúszni-mászni.
Ne aggódj, és szoptasd továbbra is igény szerint. Második babámnál hasonló volt, viszont utána 3 és tíz hónapos kora között közel azonos súllyal tengette magát. :o) Szóval le fog lassulni, mihelyst elkezd majd intenzíven mozogni. :o)
Kisfiam 3500 grammal született, 3 hónapos korára duplázott. Nagyon kis Tokahontas volt, de aztán lassult a hízása. Most 15 hónaposan 11, 5 kg, mokány gyerek. Nyugi, semmi baj ezzel.
Ha anyatejes, akkor nem gáz, a 4 gyerekembõl 3 duplázott 3 hós korára. A 4. ugyanezt 8 hónap alatt produkálta, pedig neki sincs semmi baja. Most mindannyian normál testalkatúak.
Az én fiam 2750 grammal született, 2700 grammal jött haza a kórházból. 6 hetesen 4400 gramm volt, 2 hónaposan pedig 5500 gramm. Két hét alatt hízott 1! kg-ot. Nála olyan 10 hónaposan lassult le a hízás. Most 3 éves és 16 kg. Ne izgulj! Teljesen normális a hízása.
Mi is pont kedden kaptunk 2 hónapos szurit, nekem egy kicsit nyügisebb a lányom ma.. szerintem oltás után elõfordul.Mikor szültél?
Mi tegnap kaptuk meg az oltásokat, estére lázas lett. Ma egész nap aludt, alig evett. Remélem holnapra elmúlik.
Igen, simán belefér akár egy héttel az oltás után is még a levertség, vagy aluszékonyság, esetleg ellenkezõleg: ingerlékenység.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Köszönöm szépen a válaszokat.Én aug.25.én szültem Kistarcsán.És Te?És Ti?Hogy telt az éjszakátok.Nekem reggelre mondhatni jobb lett a kisfiam kedve.Remélem nálatok is változott a helyzet.Szép napot!!

Baj, ha két és fél hónaposan még nem fedezte fel a kezét a babám? Azt olvastam, hogy ilyenkor már nézegetnie kellene, gyûrnie a szájába stb. De õ semmi jelét nem mutatja annak, hogy tudatában lenne, hogy van keze.

Nagyon aggódom. Mindenki azzal jön, hogy milyen aranyos, amikor felfedezi a kezeit, és nézegeti, kóstolgatja, markol stb. Hát õ nem csinál ilyeneket. Néha ökölben van neki, néha kinyitva, néha beletömi az egész öklét a szájába, de én nem látom, hogy bármi tudatosság lenne ebben. A csörgõk után sem nyúl egyáltalán.

Legjobb válasz: Pár hét és felfedezi, ne aggódj nincs elkésve. Az enyém 5hónapos és 2-3 hete kedte el igazán nézni a kezeit, kb.3 és fél hónaposan kezdett tudatosan nyúlni a játékokért.

Pár hét és felfedezi, ne aggódj nincs elkésve. Az enyém 5hónapos és 2-3 hete kedte el igazán nézni a kezeit, kb.3 és fél hónaposan kezdett tudatosan nyúlni a játékokért.
2, 5 hónaposan még nem kell ilyeneket csinálnia. 3-4 hónapos kor között "kell" csak, türelem!

Két és fél hónapos kislányomnak nem könnyes a szeme, ha sír. Mikor könnyeznek először általában?

Legjobb válasz: Nem tudom, h mikortól, de nekem sokan mondták, h már 1 hónaposan is. A kisfiam 9 hetes de õ se könnyezik. Beszéltem a szemészettel nekem azt mondtál, h még belefér és, h jövõ hónap elején úgyis viszem a nagyfiamat és ha addig nem változik akkor megnézik, h mit lehet csinálni vele. Megnyugtattak, h ne aggódja nincsen gond vele.

Nem tudom, h mikortól, de nekem sokan mondták, h már 1 hónaposan is. A kisfiam 9 hetes de õ se könnyezik. Beszéltem a szemészettel nekem azt mondtál, h még belefér és, h jövõ hónap elején úgyis viszem a nagyfiamat és ha addig nem változik akkor megnézik, h mit lehet csinálni vele. Megnyugtattak, h ne aggódja nincsen gond vele.
http://www.hazipatika.com/services/faq/question_view/nN9wAPq.. Nézd meg ezt az oldalt, én írtam az elõzõ választ, de ma kaptam választ szakorvostól erre a kérdésre engem nagyon megnyugtatott, ezért gondoltam te is megnézhetnéd

Szisztok! A kislányom.4és fél hónapos, két és fél hónapos kora óta, nem nagyon akar enni! Pl. Tegnap délután 4 kor evett meg 100ml, aztán 7kor nagy nehezen 50ml, fél 10 kor elaludt 2 kor ébredt akkor is csak 100ml evett meg. Nem értem miért?

valamit rosszul csinálok? mer ö 200mlket szokott megenni!

Legjobb válasz: és a súlygyarapodása milyen? Ha az rendben,akkor baj nem lehet...mit mondott az orvos, ha kérdezted?

és a súlygyarapodása milyen? Ha az rendben, akkor baj nem lehet...mit mondott az orvos, ha kérdezted?
Eszik mást is még ezen kívûl? El kezdted már a hozzám táplálást?
*hozzá
a 200 ml rengeteg, nem is kellene annyit ennie

Két és fél hónapos a babám, most kezd elmúlni a pocifájás, eddig betartottuk a 3órát. Viszont mostanság nagyon sokszor még 2és fél óra elteltével is sokat büfizik vissza, elég darabos is. Ritkábban adjak enni neki?

Legjobb válasz: Nem!Szerintem tartsd be a 3 órát,majd lassan el mulik.Egyébként mi pont ma voltunk 6 hónapos kontrollra,és nekünk normaflort írt ki a doki.persze nekünk más probléma is volt(széklet),de szerintem neked semmi gond nincs.Kifogja nõni.

Nem!Szerintem tartsd be a 3 órát, majd lassan el mulik.Egyébként mi pont ma voltunk 6 hónapos kontrollra, és nekünk normaflort írt ki a doki.persze nekünk más probléma is volt(széklet), de szerintem neked semmi gond nincs.Kifogja nõni.
Szia nekem is volt ilyen nekünk azt mondták hogy túl eszi magát valószínûleg volt benne valami de a 3 óra még kell a picinek igen az elõttem szólónak is igaza van a normaflor nagyon jó az emésztéséhez! mi is alkalmaztuk nekünk a has fájósága 4 hónapig tartott aztán egyrõl a kettõre elmúlt majd jön az íny viszketés/ fájása :) nem egyszerû :) Minden jót.
Kedves második.Nagyon egy cipõben járunk.Csak azzal a különbséggel, hogy mi 3 hósan nõttük ki a hasfájást, de rögtön utána jött a fogzás, de fog még sehol:( 1-sõ voltam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Nekünk már most elkezdõsött szerintem, bár amiket olvastam ahhoz képest elég korán... viszket az ínye, rendszerint betömködi a szájába a kezét :) sokat nyáladzik és bubikat fúj :D eddig nagyon ügyesen türi, bár most meg is van a picikém fázva, tele van anozi is, és bár nagyon türelmes kislány, van hogy már Õ se bírja a kiképzést :P
Csörgesd meg õket vagy menj be megkérdezni. Nincs abban semmi.

Mennyit kell ennie egy két és fél hónapos babának? 5, 6 kilósak vagyunk.

Mindig attól félek, hogy nincs elég tejem.

Legjobb válasz: Nálunk 6 evés van: a hajnalibõl 70-100 között, a reggeli, délelõtti, kora és késõ délutáni 130-150 körül, az esti megint 70-100. Mi 13-án leszünk 3 hónaposak, 6230 g.

Nálunk 6 evés van: a hajnalibõl 70-100 között, a reggeli, délelõtti, kora és késõ délutáni 130-150 körül, az esti megint 70-100. Mi 13-án leszünk 3 hónaposak, 6230 g.
én babám 3hós lesz 11.én és 150-160milit eszik 1 evésre (anyatejes). 5260gramm volt csütörtökön
A kérdező hozzászólása: Kedves válaszoló.Minden evésre 150 ml körül eszik a babád??
Igen 150milit eszik egy evésre
Söt még többet is ha hagynánk
A kérdező hozzászólása: Mennyivel született a babátok?Mert nyilván attól is függ hogy mennyit eszik a kicsi.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!