Találatok a következő kifejezésre: Készülhet a előre (4 db)

Készülhet a pizzám előre elkészített boltban vett tésztalapból?

Tehetek rá uborkát, paradicsomot, paprikát? vagy mit lehet rá tenni?

Legjobb válasz: Szerintem igen! Semmivel se másabb mintha otthon csinálnád a pizzát! Én szénhidrátnapom mindig tésztát eszek spagetti szósszal, mert nekem valahogy az a pizza paradicsomszósszal nem igazán jön össze!

Szerintem igen! Semmivel se másabb mintha otthon csinálnád a pizzát! Én szénhidrátnapom mindig tésztát eszek spagetti szósszal, mert nekem valahogy az a pizza paradicsomszósszal nem igazán jön össze!
Szerintem igen mert a süteményt is a boltban vesszük.
Ha szereted a boltit akkor igen.Mindent lehet ra tenni.Ugyanugy keszul, mint amikor otthon teszed ra a dolgokat a tesztara csak ez mar elore elkeszitett alap.
a pizza tesztat lisztbol keszitsd egy keves elesztot felfuttatsz adj hozza sot, gyurd ossze ha nem tapad rendesen adj egy csepp olajat neki.ha vacsira keszited jo ha mar delutan meggyurod es hagyod kelni, jo par orat aztan szetvalasztod kis cipo alakra es kinyujtod.2 fele van, a feher amikor csak azt teszel ra amit szeretsz, es a "piros"amire paradicsomszoszt kell tenni, esetleg p.suritmenyt.azutan tehetsz ra kolbaszt, gombat, sonkat, kukoricat, szalonnat, tenger gyumolcseit amit lefagyasztva vehetsz szinte barhol, de tehetsz ra sokfele sajtot, gorgonzola , brie, trappista, vagy ami neked bejon.a mozzarella sajtot felszeled majd rateszed a tesztara es csak azutan teszed ra a tobbit, a sutoben pedig csak annyi ideig kell lennie amig a mozzarella meg nem olvad, egyebkent a tesztan is latod ha mar nem nyers.(a ferjem olasz, en pizzeriaban dolgozom bolognaban)

Mikorra készülhet el a Terminátor vagy az elő generációja?

A filmben az 1ik terminátorral kapcsolatban van infórmáció? Hány év mulva készitik el? a Szemével kapcsolatban már vannak kutatások de maga a robot hány év mulva várható?

Legjobb válasz: :S Te elolvastad amit a cikkben írnak? Ez egy LCD-s kontaktlencsérõl szól. Miért készítenék el? :S Nem értem, tehát mi szüksége van a világnak egy bivaly erõs, tejesen antropomorf robotra? Amúgymeg hiányzik még belõle a hideg fúziós reaktor, amit nem a közeljövõben készítenek majd el.

:S Te elolvastad amit a cikkben írnak? Ez egy LCD-s kontaktlencsérõl szól. Miért készítenék el? :S Nem értem, tehát mi szüksége van a világnak egy bivaly erõs, tejesen antropomorf robotra? Amúgymeg hiányzik még belõle a hideg fúziós reaktor, amit nem a közeljövõben készítenek majd el.
A cikkben látható lencse ember szeme elé tud olyan képet vetíteni (majd, ha rendesen kifejlesztik), mint amilyet a filmben a terminátor látott. Csakhogy a terminátor kamerával látott, neki semmi szüksége ilyenre. Ennek a fejlesztésnek semmi köze egy emberszerû robot kifejlesztéséhez. Mellesleg egy ilyen robot összerakásához minden készen van, csak két dolog hiányzik hozzá: egy elég okos számítógép a fejébe meg egy elég erõs és hosszú élettartamú áramforrás. Elég szánalmas lenne, ha karomvastag kábelen húzna maga után egy trabantnyi utánfutót.

Körülbelül mikor készülhet el a 4-es metró? És most mekkora szakasz van kész belőle?

És most hol tart? Mert a weboldalán nincs semmi friss infó.

Legjobb válasz: És milyen jármûvek fognak közlekedni?

A kérdező hozzászólása: És milyen jármûvek fognak közlekedni?
Kelenföld és a Keleti között már kész az alagút, sõt ha jól tudom már a síneket fektetik, ergo szerintem ha belehúznának 1 év alatt is simán be tudnák fejezni, ellenben valószínû még jó néhány évig nem fogsz utazni rajta. A folytatását még jó néhány évig nem tervezik.... és Alstom kocsik fognak járni rajta.
Épp ma jött ki a hivatalos közlemény. Lehet látták a kérdésed és ijedtükben inkább kiadták :) http://www.metro4.hu/hirek_reszletes.php?id=748
Úristen! Még mindig csak 70 %-os a készültség? Meg hát azért az elmúlt évtizedek tapasztalatai alapján ebbõl sem árt gyököt vonni...
70%, de ne arányosíts, mert a maradék 30%-ot sokkal gyorsabban meg tudják csinálni, mint az elõzõ 70et. Az alagút már készen van, az állomások szerkezet készek, vagyis komoly földmunka/betonozás már nincs. A vágányépítés már folyik, és azt se felejtsük el hogy most már több építkezési munkát is tudnak párhuzamosan csinálni, ami korábban lehetetlen lett volna.
Orbánkirály úgy is azt akarja hogy az õ 2/3-os vezetése alatt kerüljön átadásra, szóval kb 2éven belül kész lesz


Mennyi idő alatt készülhet el egy kb.100 nm-es családi ház a terv elkészítésétől, engedélyeztetésétől a kulcsrakész átadásig?

Szeretnénk eladni jelenlegi otthonunkat és belevágni egy építkezésbe. Mivel pénzünk csak az eladásból lenne, nem tudunk el?re "készülni" és nem tudunk ideiglenesen sem máshová költözni.

Legjobb válasz: a tervezést leszámítva, el lehet építeni tavasztól õszig, de sietni kell, mert használatba vételi engedélyt kell szerezni még az õsszel, hogy át tudjatok jelentkezni és a régit így el tudjátok adni. A készház nem tákolmány, én is azt hittem, de itt a környékünkön is építettek egy kétszintes készházat pincével, nem tudnád megmondani hogy az nem is rendes ház. a másik meg hogy a készháznak már a tervezéskor megmondják mennyi lesz a rezsije meg afenntartása

a tervezést leszámítva, el lehet építeni tavasztól õszig, de sietni kell, mert használatba vételi engedélyt kell szerezni még az õsszel, hogy át tudjatok jelentkezni és a régit így el tudjátok adni. A készház nem tákolmány, én is azt hittem, de itt a környékünkön is építettek egy kétszintes készházat pincével, nem tudnád megmondani hogy az nem is rendes ház. a másik meg hogy a készháznak már a tervezéskor megmondják mennyi lesz a rezsije meg afenntartása
Ha hagyományos módon építkeztek, akkor 2 évvel számolhatsz. 1. év terv, engedélyek (ha minden gond nélkül megy) szerkezetkész ház. 2. év szakipari munkák, villany, gépészet.
Hát ez általában pénz kérdése. Ahol van, ott haladósabb. Nálunk szerencsére meg volt a pénz, és így lett kész 10 hónap alatt. Az egyik barátnõmék a hitel miatt csúsztak kb. fél évet. Tényleg sok mindentõl függ. Van-e ismeretséged pl. az adott önkormányzatnál (aki meg tudja gyorsítani a papírokat) stb.
Ha saját magad építed, és odafigyelsz a munkálatokra akkor nem nagyon vernek át. Én nem vagyok a készházak híve, itt nálunk 10-bõl 8 ember rosszat mondd róla. Penészesedik, omlik a vakolat stb. Meg oké, hogy olcsóbb, de ha már pluszba kérsz egy konektort olyan felárat számítanak érte fel, hogy csak na. A mi házunkhoz kerestünk egy elismert kõmûvest. Elég sokat ott voltam, néztem, hogy csinálják, tényleg belerakják-e az anyagot. Õk annyira nem örültek neki, de [email protected] én le, az én pénzem múlik rajta. A ház nagyon jó lett, és nálunk nem voltak elõre nem tervezett több százezres költségek. Max. egy 50-60 ezer volt, ami késõbb ugrott be, és nem volt beletervezve. A lényeg, hogy nem kell kapkodni. Hónapokig kell keresni a megfelelõ mestereket. Mindegyikkel anyagkészletet kell íratni, aztán összehasonlítani. Ha hagytok idõt átgondolni, hogy milyen költségek lehetnek, megkérdeztek minél több embert, akkor olyan nagy pénzek nem csúszhatnak be.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!