Találatok a következő kifejezésre: Késik már mint (225 db)

Ma már a terhességi tesztek nagyon megbízhatóak. Nõgyógyászhoz menj el, mert ha van petefészek cisztád akkor is kimaradhat a menstruáció.

A kisfiam olyan könnyen megfogant, a 2. baba már 7 hónapja nem jön, és megint késik már 2. hete de persze a teszt negativ és elvileg minden rendben. Miért van ez?

Legjobb válasz: én is így voltam. Azért van, mert ez olyan, mint a lottó. Ha nem lottózol, biztos nem nyersz, ha lottózol, nem biztos, h nyersz, csak az esély van meg rá. Nem mindig úgy vannak az életben a dolgok, ahogy te akarod!

én is így voltam. Azért van, mert ez olyan, mint a lottó. Ha nem lottózol, biztos nem nyersz, ha lottózol, nem biztos, h nyersz, csak az esély van meg rá. Nem mindig úgy vannak az életben a dolgok, ahogy te akarod!

16 vagyok, szerintetek késő már a fogszabályzás? Nekem ez a téma mindig is kerülendő volt. Lenne pár kérdésem.

Az a gondom,h a fogsorom nem a legszebb,mindig is önbizalom hiányom volt emiatt...Az els? két fogam mellett kisebb szünet van ,aztán egy hegyesebb fog (csapfog talán).. Képet akartam linkelni,de nem találtam..

Legjobb válasz: 16 ÉVESEN EGYÁLLTALÁN NEM KÉSÖ A FOGSZABÁLYZÁS,SÖT IDEÁLIS!(AMÚGY 35 ÉVIG TESZIK FEL)BIZD A SZAKEMBEREKRE,H MELYIK FOGSZABÁLYZÓT AJÁNLJÁK!

16 ÉVESEN EGYÁLLTALÁN NEM KÉSÖ A FOGSZABÁLYZÁS, SÖT IDEÁLIS!(AMÚGY 35 ÉVIG TESZIK FEL)BIZD A SZAKEMBEREKRE, H MELYIK FOGSZABÁLYZÓT AJÁNLJÁK!
A kérdező hozzászólása: Koszonom a gyors valaszt. Ezek szerint en nem is donthetem el, hogy levehetot akarok?
Nem döntheted el. Elég drágák a fogszabik, ha magán orvosnál teszik fel akkor egy sima fém is benne van 400ezerben.
Mondhatod az orvosnak, hogy ha lehet választani, milyet szeretnél. De én a helyedben elõször meghallgatnám a véleményét, ha õ azt mondja, hatékonyabb a ragasztott, fogadd el. Tesóm kikönyörögte gyerekkorában a kivehetõset, és nem is lett valami szép fogsora sok-sok éves használat után sem.
A kérdező hozzászólása: Ertem.koszi a valaszokat! Varom a tovabbiakat, arkategoriakat.
Hát küldj egy képet a fogaidról, úgy hogy össze legyen csukva (hogy látszódjon a harapásod) és akkor mondom a lehetõségeket.
Egyáltalán nem késõ 16 évesen! Nekem pár hónappal a 22. szülinapom elõtt ragasztották fel a fogszabimat (átlátszó, vagyis kerámia van). Már nagyon régóta akartam, de most gyûlt össze rá a pénz. Sajnos a családom nem tud támogatni ebben. 120 000 ft volt ( csak a felsõ fogsoron van) + húzni is kellett, az is pénzbe kerül +havonta az aktiválás 8000 ft. Szóval nagyon nem olcsó. De azt hiszem 18 év alatt támogatja a TB. Szóval borsos ára van, meg fájdalommal jár, de megéri! Nekem már 5 hónap után szépek lettek a fogaim, nagyon nagy a változás. Végre merek mosolyogni!! Szóval szerintem vágj bele! A szüleiddel ha jó a viszonyod akkor meg tudod beszélni velük, h ez neked fontos. Az h mások mit gondolnak ne érdekeljen!! Sok sikert!
Valaki írta h a fém 400000ft-ba is kerülhet.szerintem ez hülyeség! Én egy kisvárosban lakom és magánorvosnál csináltattam átlátszót és 100.000 Ft-ba került. nekem havonta 4000 az igazítás, szerintem ami 8000 az már az újabbik, önligirozós (nem biztos h így írják) változat. Persze nem biztos , hogy BP-en is ennyi, mert amit én néztem fogászat( Pesti) ott 200.000 ft az átlátszó. De az biztos, h nincs 400.000Ft ! Nekem amúgy két évig volt fent és összesen (fogszabi+ igazítás+ mûtét) =210.000 Ft-ba került.
Én is 16 éves vok és nekem is most lett fogszabim. Nekem kivehetõs van. Sztk-ba járunk és tb-vel ott olyan 6000-8000 között volt.De egyik barátnõm is oda jár neki ragasztott van és neki ha jól tudom 25000 volt.

Kisfiam most tíz hónapos. Szeretnék testvért, de még egyenlőre csak neki szeretném minden figyelmemet adni. Késő már negyven évesen szülni a másodikat, mikorra az első már részben önálló, hat-hét éves, vagy nem jó a túl nagy korkülönbség?

Azt mondják egy anyának két karja van,de szerintem szíve csak egy.Úgy érzem kis korkülönbséggel nem tudnék egyforma figyelmet adni.A párom felvetette a kérdést mi lenne ha miel?bb próbálkoznánk még egy babával.Úgy éreztem sírhatnékom van,mi lesz a pici fiammal ha jön egy másik baba,s ?rá kevesebb id? jut.Vagy jobb ha nem szülök még egyet?

Legjobb válasz: Az anyai szeretet nem olyan, hogy van belõle 100 egység és ha jön egy következõ baba, akkor mindegyiknek már csak 50 jut. Hidd el, hogy ugyanúgy fogod szeretni mindegyiket, sõt még õk is szeretni fogják egymást, tehát csak nõ a szeretet. Ha most így gondolkozol, akkor készülj fel az egykére, mert 5 éves korában is így fogod gondolni, hogy elveszel tõle valamit, a egy másik gyereknek is adsz. Nekem 3 van, de egyiket sem szeretem kevésbé mint az elsõt, amikor még csak õvolt.

Az anyai szeretet nem olyan, hogy van belõle 100 egység és ha jön egy következõ baba, akkor mindegyiknek már csak 50 jut. Hidd el, hogy ugyanúgy fogod szeretni mindegyiket, sõt még õk is szeretni fogják egymást, tehát csak nõ a szeretet. Ha most így gondolkozol, akkor készülj fel az egykére, mert 5 éves korában is így fogod gondolni, hogy elveszel tõle valamit, a egy másik gyereknek is adsz. Nekem 3 van, de egyiket sem szeretem kevésbé mint az elsõt, amikor még csak õvolt.
Ugyanezen dilemmázom én is. Nem akarom a figyelmemet és a szeretetemet megosztani, amikor még ilyen kicsi és törékeny a kisfiam. Én úgy tervezem, hogy - ha egyáltalán akkor akarunk még majd másik babát - leghamarabb is 4 éves korában fogunk vállalni. Szerintem egy 4 éves gyerek már viszonylag nagyobb, önállóbb. Persze még nem annyira, mint egy 6-7 éves, de azért már nagyobbacska. Igaz én se leszek már akkor nagyon fiatal.
Én is ezt érzem. Meg azt hogy rengeteg energiámat köti le a pici, nem is tudok másik bébire gondolni, mig ilyen picike. A négy-öt év korkülönbség a célom nekem is minimum. Ma már nem jellemzõ hogy harminc éves korunkig két gyerekünk legyen. Ha egészséges vagy, miért ne vállalnád a másodikat negyven felé. Aztán majd az idõ meg a Jóisten eldönti hogy akkor egészségben megfogan e a pici vagy sem.
szerintem meg tudni fogod hogy mikor vagy kést még egy gyerekre ha nem akarod ne erõltessétek.Meg fog változni a véleményed idõvel.Ja egyébként én és a testvérem között 5év van és nagyon jó testvérek voltunk és vagyunk is.Ez csupán nevelés kérdése hogy hogyan fogja fogadni a tesót.
Ugyanezen dilemmázok én is. De nekem az ellenirányba adott egy erõteljes lökést a drága új miniszterelnök jelöltünk. Az én lányom 1 éves. Na, most ha terhes leszek, aztán a kormány kijelenti, hogy jövõ hónaptól elég neked a GYES is, aztán onnan kell visszamennem GYED-re, na akkor éhen halunk mind a 4-en az tuti. Szóval szerintem most ki kéne várni, hogy ezek mit találnak ki, nem a legjobb idõpont gyereket vállalni. Persze, ha a férjed jól keres, és eltart, akkor én belevágnék.
Én meg tanár vagyok, gyermeklélektant én is tanultam. Akkor úgy látszik hazudnak a tankönyvek. Nem akartalak megbántani, biztos jobban tudod, ha 3 gyereked van. Nekem csak egy, de 9 hónaposan mászni alig tudtam, nemhogy egy kisgyerek után szaladjak a játszótéren. Pedig elõtte minden nap egy órát bicikliztem. Szóval én tuti kivárom a 3 évet. Nem hajt a tatár.
Az utolsónak azt üzenem, hogy a pszicológiai kutatások szerint a 2 éven aluli gyereket nagyon megviseli, ha kistestvér születik, és az édesanya kénytelen megosztani a figyelmet. Szóval szerintem a gyereknek jobb, ha kb. 2, 5-3 éves, amikor születik a kistesó. Meg azt is figyelembe kell venni, hogy 9 hónapos terhesen hogy fogod emelgetni, szaladni utána? A magzatot is veszélyezteti. Nekem azt mondta a védõnõm, hogy azt minimum várjam meg, hogy tudjon egyedül menni, mert ha esik-kel, és mindig fel kell venni, könnyen elmehet a baba. A tesóm és köztem 2, 5 év van, teljesen jól elvoltunk egymással. És amikor születtem már nagyon várt, nem volt testvérféltékenység egyáltalán.
A gyerekre nem gondoltok? HOgy neki mi lenne a legjobb? Hogy az lenne jó, ha mondjuk max, 2 év lenne a testvérek között, mert akkor tudnának együtt játszani, jobban megértenék egymást, nem lenne szakadék köztük? Nem õk a legfontosabbak az indokaitok szerint?
én 21.02 Kedves 21.06 Orvos vagyok és pszichiáter. 3 gyerekem van, kb. 2 évente születtek. Hidd el, hogy nem viselte meg õket, nagy örömmel várták a következõ kicsi érkezését, boldogok voltak, ha ölbe adtam a kicsit és segítettek a dolgaikat hozni. 9 hónaposan is gond nélkül emelhettem õket, sõt volt, hogy 2 volt a "hónom alatt" és nem volt semmi gond. Nem kell ezt túlmisztifikálni.
Én úgy gondolom h késõ 40év felett szülni, amire eléri a 16-18éves kort az a (leglázadóbb korszak) nemfogsz bírni vele.
ha így érzel várj még babáz csak nyugodtan én 9 év után szültem , egy az apa és nagy a boldogssságunk
A környezetemben több anyuka is van, akik bizony 40 körül szültek. Egy ismerõsöm az elsõ babáját 39 évesen, a volt fõnököm a második gyerkõcöt 38 fölött, nemrég egy rokonom a harmadik babát közel 40 évesen. Nyilván nagyobb a rizikó és több orvosi vizsgálatra van szükség, de mindannyian egészséges kicsiket hoztak a világra, ráadásul mindhárman természetes úton. Biztosan vannak hátrányai a késõi szülésnek, pl. hogy az ember az unokáit nem biztos hogy megéri, a dédunokákról nem is beszélve, viszont óriási életenergiát adnak a picik éppen ebben az érzelmileg és fizikailag is kritikus életkorban. Például a volt fõnököm és az anyukám egyidõsek, de össze sem lehet hasonlítani, mennyivel fiatalosabb és energikusabb a volt fõnököm, akinek most van egyetemista gyereke, mint anyukám, akinek három jócskán felnõtt gyereke van, akik már mind kirepültek a családi fészekbõl. Az ex-fõnököm egyszerûen jobban benne van a fiatalok világában, az õ gondjaikkal együtt átragad rá a lendületük, életenergiájuk. A testvérkérdést illetõen, mi a nagyobbik húgommal sosem jöttünk ki jól egymással, közöttünk 2, 5 év van. Életre-halálra versengtünk egész gyerekkorunkban. A kisebbik húgommal 6 év van közöttünk, mindig zökkenõmentes, jó kapcsolatban voltunk. Mindezek után mondanom sem kell, a második babát én is a harmincas éveim végére tervezem, mire a most hat hónapos kisfiam kb. iskolába megy. Reményeim szerint délutánonként majd vele is sokat tudok foglalkozni hogy jó alapokkal induljon a suliban :) )
igen most divatos a 40 körüli szülés én is 2 -tö anyukát is ismerek szépek csinosak és semmi gond nem volt velük én 36 évesen most szültem és jól vagyunk.
én szerintem tök mindegy mikor szülünk és mekkora a korkülömbsség ugy is jó minden változat :)
A kedves dokinéninek üzenem, hogy nyilván nagyon okosnak képzeli magát, de a gyermeklélektan nyilván nem az erõssége...abban kéne okosságokat mondani amit az orvostudomány is alátámaszt!
én a dokinéni Szerintem mindenki arról beszéljen amihez ért. (Egyébként pszichofiziológiát, gyermeklélektant, kognitív fejlõdést tanítottam is, most éppen írok (nem elõször) azért ülök a gép elõtt.) De mindegy. Azt hiszem a mai világban egy kicsit túlbonyolítanak, elmisztifikálnak az anyák sok mindent (kezdve a teherbeesés körüli stresszeléstõl a lehetõ legjobb etetési módszer megválasztásáig) és ebbõl késõbb sok probléma, bizonytalanság adódik. Sajnos a csecsemõkre is "túl sok" idõ jut és ezáltal akadályozva vannak az önállóságra való felkészülésben késõbb az önálló döntések meghozatalában... De ez hosszú téma és ennél a kérdésnél off
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát.Valószínüleg, azért érzem, hogy nem szeretném megosztani a szeretetem másik gyerkõccel, még egyenlõre, mert nagyon megszenvedtem érte.Inszeminációs baba.De ez nem azt jelenti, hogy meg akarom fosztani õt bármitõl is.Nem magunkra gondolunk, hanem arra, hogy minél több idõt, törõdést tudjak adni neki.Szép napot kívánok, örömteli babázást.

Mitől lehet az hogy késik a menstuációm de ugyanúgy görcsölök egy hete már mint menstruáció előtt?

és ha tegyük fel nem terhesség miatt késik, akkor miért görcsöl az ember és mégsem jön meg? tud valaki erre valami tudományos magyarázatot?

Legjobb válasz: Elõször is zárd ki a terhességet egy teszttel. Lehet a másik oka a felfázás. Ilyenkor nehezen jön meg, vagy az is elõfordulhat, hogy kimarad. Onnan tudom ,hogy épp most voltam én is ebben a cipõben, már egy hete fájt a hasam alja, tudtam, hogy meg kéne már jönnie, de késett.

Elõször is zárd ki a terhességet egy teszttel. Lehet a másik oka a felfázás. Ilyenkor nehezen jön meg, vagy az is elõfordulhat, hogy kimarad. Onnan tudom , hogy épp most voltam én is ebben a cipõben, már egy hete fájt a hasam alja, tudtam, hogy meg kéne már jönnie, de késett.
Nekem is pont ez volt most utoljára, de kb 4 nap múlva megjött. Lehet dolgozik bennt a szervezeted, hogy megjöjjön, csak még nem tud vérzésed lenni. Bocsi a fura magyarázatért, de nem tudom jobban megfogalmazni. Ha nem jön meg 1-2 napon belül, szerintem menj el nõgyógyászhoz. :)
Nekem is ugyanez a problémám! Fogalmam sincs hogy miért, de folyton fájdogál a hasam már egy hete. Pedig nem járok olyan sokszor a mosdóba, nem tudom hogy felfázás lehet-e...
A kérdező hozzászólása: már 11 napja késik és ugyanúgy görcsölök mint menst. elõtt/alatt. nem vagyok felfázva az biztos. persze a tehesség sem kizárt(ha nem jön meg akkor jövõhéten tesztelek) de évente egyszer megesik nálam az ilyen hosszabb késés csak egyszerûen nem tudom mi lehet az oka és hogy miért görcsöl ilyenkor az ember ilyen hosszú ideig és mégsincs semmi.
Ugyanez van barátnõmmel is, már jóideje görcsöl, de a múlt hónapban is kimaradt neki felfázás miatt.. Mit lehet ilyenkor tenni?
Én csak várok hogy megjöjjön mert nekem már több mint 2 hete késik...13 éves vagyok és ez lenne a negyedik mensim szóval nekem még betudható annak, hogy kezdetben mindenkinek rendszertelen. Nem élek nemi életet szóval a terhesség abszolút kizárva. Éppen most ittam egy kis cickafark teát mert elvileg az meghozza a mensit és beállítja a ciklust. Megpróbálhatnád te is: reggel-este 2 dl 2 héten át (vagy amíg meg nem jön...) Azt mondják, hogy ez a nõk teája, mert egy csomóféle bajra jó: beállítja a ciklust, enyhíti a görcsöket, csökkenti a fehérfolyás mennyiségét...egy próbát megér. Készülj fel: az íze hányingerkeltõ, szóval hõsnek érzem magam, hogy megittam egy bögrényit :D

36 évesen újra szeretnénk babát. Már van egy 16 éves fiam. Nem túl késő már a teherbeeséshez? Sokkal nehezebb mint 20 évesen?

Mit tehetnék, h minél hamarabb termes maradjak?uvu mikroszkopott már vettem,és vitamint is szedek.nem dohányzom, iszom stb.

Legjobb válasz: Én 38 vagyok és mi is a második gyereket szeretnénk már négy hónapja de reméllem össze jön hamarosan.Az elsöt 24éves koromba szültem és akkor is akcióztunk egy pár hónapig.Sajnos ez a dolog nem rendelésre jön.Fel a fejjel nem vagyunk öregek.

Én 38 vagyok és mi is a második gyereket szeretnénk már négy hónapja de reméllem össze jön hamarosan.Az elsöt 24éves koromba szültem és akkor is akcióztunk egy pár hónapig.Sajnos ez a dolog nem rendelésre jön.Fel a fejjel nem vagyunk öregek.
Szia!Én 24 vagyok, a párom 38, mi 2 éve próbálkozunk, neki már van 3 nagy fia.Tudom hogy jóval fiatalabb vagyok, remélem nem baj hogy írok.Nem késõ, de egy genetikai viszgálatra ha már babós leszel, számíthatsz.Azt viszont már te döntöd el, hogy mit használsz a teherbeeséshez, de szerintem szabadon kéne egymást szeretnetek pár hónapig, mindenféle mikroszkóp, és bizgentyû nélkül, mert ezekbe belecsavarodik az ember.Volt méhen kívülim, volt spontán vetélésem kaparás nélkül, de eszemben sincs ovul tesztet, mikroszkópot, meg ilyeneket venni.Most meg késik 4 napja....:-)A teherbeesési ráta tény, hogy 30 felett drasztikusan csökken, de ez mkinél más és más, lehet hogy nektek már az elsõ hónapban összejön.Én nem használnám a kütyüket, mert önkéntelen csak ezekkel fogsz foglalkozni, és teljesen rágörcsölsz a dologra, és attól nem fog összejönni.Bízz a férjedben, magadban, és abban hogy képes vagy megfoganni, ahogy sikerült anno is.Ha akkor ment, most is menni fog!Sok szerencsét kívánok:Egy öreg harcos:)

Mivel érthetném el hogy megjöjjön végre? Késik a mensim már 4 napja, és ha ma vagy hnap nem jön meg akkor jövõ heti nyaralásom teljesen elszúrja ( már minden le van foglalva)

Terhes nem lehetek már több mint egy éve nem volt nemi életem. Eddig mindig 21-22. napra megjött pontosan, most meg ezt csinálja velem. Lehet valami baj a háttérben ? A hasfájás különben már egy hete jelentkezik.

Legjobb válasz: a mozgás segít, de menj el nõgyógyászhoz ha hamarosan nem jön meg

a mozgás segít, de menj el nõgyógyászhoz ha hamarosan nem jön meg
persze vegyél.. kell a pénz a gyógyszeriparnak! :)
Van olyan teszt, ami az elmaradt menstruáció elsõ napján már biztos negatívat, illetve biztos pozitívat mutat! De minden tesztre általában igaz, hogy aktus utáni 14.napon már 100%-os bizto negatívat vagy pozitívat mutat ki. Ha meg nem pontos alapból a menzeszed, akkor érdemes úgy elvégezni, hogy valóban aktus utáni 14.napon tesztelj reggeli elsõ vizeletbõl! Szóval a múlt hétvége, mégcsak 7napja volt...jövõhétvégéig ne szexeljetek és akkor végezz tesztet.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ! volt már olyan hogy 35 napra jött meg, de akkor nem éltem nemi életet.
Aki rendszeres nemi életet él és még nem állt be a pontossága a menstruációjának annak mindig késni fog. Amúgy meg ha védekeztetek akkor meg nem lehet semmi. Csak késik!

2-án volt pé. , és a párommal 3-án voltunk együtt, de nem engedte be a . Azóta fájnak a mellbimbóim, hányingerem van minden nap, görcsölgetek, 36.6-37 a hőm és késik már 2 napja. Szerintetek terhes vagyok?

Legjobb válasz: Lehetsz terhes igen. Bár én a helyedben vennék tesztet, mert már kimutatja ha van valami. Megkérdezhetem, hogy ha babát akartok akkor miért nem engedi beléd, ha pedig nem, akkor miért kisértitek a sorsot? Nem bántásból kérdem, csak érdekelne...

Lehetsz terhes igen. Bár én a helyedben vennék tesztet, mert már kimutatja ha van valami. Megkérdezhetem, hogy ha babát akartok akkor miért nem engedi beléd, ha pedig nem, akkor miért kisértitek a sorsot? Nem bántásból kérdem, csak érdekelne...
Nagy az esélye de csinálj tesztet már mutatna:)
A kérdező hozzászólása: Azért nem engedi még be a párom a dolgot, mert június 30.án lesz a lagzink, és nem igazán örülne, ha elõtte teherbe esnék, mert nagyon fél attól, h nem ágyazódna be rendesen a baba és a sok tánctól elmenne a baba.De ezt leszámítva nagyon örülne már neki õ is, mert már nagyon apa akar lenni!Én pedig anya! Köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Kérhetnék még azért másoktól is véleményeket??Kíváncsi vagyok, h ti h látjátok!!Aki volt terhes vagy éppen az, az tudja h mennyi rá az esélyem!!Köszönöm elõre is!!
Terhes vagy?
A kérdező hozzászólása: Nem, sajnos nem vagyok terhes..19.én megjött a nemvárt :( Nem baj, majd 2 hónap múlva már próbálkozunk a párommal.

Most akkor késik v minden rendben van? Ez mitől lehet? Ha már minden előjel megvan, akk meg kell, h jöjjön, igaz?

A barátnőm havija a napokban kéne, h megjöjjön..vannak jelek is...puffadás, idegesség, pattanások, pecsételő vérzése is volt kb 2-3 napig...csütörtökön és pénteken görcsölt a hasa, mint akinek megjön...meg fel volt puffadva...de ma már vasárnap és még mindig nem jött meg...pénteken szeretkeztünk, óvszerrel, igaz nem mentem el, de nem is ez a lényeg...hanem lehet, h ez is kihatott a hormonokra és azért nem jön megfele...v nem tudom. mindig óvszerrel csináljuk, sosem szakad ki, nem volt eddig gond...és mindig kezet is mosok, ha a farkamhoz érek, nehogy előváladékos legyen vagy ilyesmi..mert olvastam,h azzal is vigyázni kel...az is igaz, h neki sosem pontos a havija, valamikor 30 valamikor 28 valamikor meg 36 napra jött meg...a mai kb a 32-33. Lehet valami gond? miért nem akar megjönni? ha már ilyen előjelek vannak, akk meg kell, h jöjjön, ugye?...ja! meg az is volt, h pénteken izgattam...v csütörtökön..nem emlékszek..és amikor már hamarosan havija lesz.. és nagyon fel van izgulva..akkor mindig megfájdul a hasa..begörcsöl..ez havi előtt minidg van..ha már ilyen jelek vannak, akk meg fog jönni, v most mi van?

Legjobb válasz: ja! 20 évesek vagyunk mindketten

A kérdező hozzászólása: ja! 20 évesek vagyunk mindketten
Ebben sok-sok felesleges infó volt, azt kéne tudni hány éve menstruál. "hanem lehet, h ez is kihatott a hormonokra és azért nem jön megfele" Nem. Várjatok pár napot, ha nem jön meg menjen nõgyógyászhoz, amúgy se fog megártani.
A kérdező hozzászólása: 10 éve menstruál..de sosem volt pontos neki
Akkor kísérd el szépen nõgyógyászhoz, amúgy se árt meg már ha 20 évesen megvizsgálják, lehet nem teljesen van rendben a hormonrendszere.
ennyi idõsen tényleg ideje lenne meglátogatni az orvost, ha problémák vannak
A kérdező hozzászólása: arra válaszosz, kérlek, h ha ezek a jelek megvannak, akkor már meg kell, h jöjjön mindenképpen...csak még nem akar valamiért...terhes nem lehet..ha ilyen elõjelek már vannak? volt olyan, h minden jel megvolt..pár hónappal ezelõtt..aztán elmúltak..és 2-3 nap mulva megjött neki...szal nem tudom..mit tudsz erre mondani?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!