Találatok a következő kifejezésre: Késik már hete, de nem akar (3 db)

Késik már egy hete, de nem akar normálisan látszódni a csík, pedig már több tesztet is csináltam. Nagyon korai stádiumban lehetek? Vagy valami baj lehet?

Legjobb válasz: HA 1hete késik bizony lehetsz terhes,sõt!Mi az,hogy nem akar normálisan látszodni?Ha akár halványan is de ott van a második csik akkor az már elég,csak lehet,hogy nincs még elég Hcg a szervezetedben.

HA 1hete késik bizony lehetsz terhes, sõt!Mi az, hogy nem akar normálisan látszodni?Ha akár halványan is de ott van a második csik akkor az már elég, csak lehet, hogy nincs még elég Hcg a szervezetedben.
Nekem azt mondta az orvosom, hogy bizony a halvány csík is csík! Gratulálok!
egyetértek az elõzõ hozzászólóval. A halvány csík is csík. Gratulálok! Miért nem mész el egy labor vizsgálatra, és akkor ott megnyugodhatsz!
Nekem is nagyon halvány volt a csík, csináltam is új tesztet.Ugyanúgy nagyon halvány volt.Most 18 hetes vagyok!:)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok köszönöm a válaszokat.Nagyon meg nyugtatóak.
Védekeztetek, a teszt is negatív. Terhes nem lehetsz. Egy hét késés még beleférhet.
Kedves kérdezõ! Szerintem csinálj még egy tesztet, az a biztos, de ha rendesen védekeztetek, akkor nincs okod az aggodalomra.:) Egy hét késés tényleg belefér, nekem volt már rosszabb is, pl. stressz miatt...
Amiatt nem nagyon kell félned, hogy esetleg terhes vagy. Én még szûz vagyok, és volt olyan hét 2 hetet késett. :/
Ha rendesen védekeztetek, és a teszt is negatív, akkor ne aggódj! A szüzesség elvesztés után elõfordul, hogy a menstráció kicsit késik. :) Ui: Ne idegeskedj, mert attól is késhet!
hamár másfél hetet kihagytál, akkor nemfog hatni. nemérdemes már bevenned. menzeszeedkor vedd be a következõt, az elsõ napján.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!