Találatok a következő kifejezésre: Késik már hete, de (144 db)

Egy hete fehér folyásom van. és késik már 3napja. De a hasam ugyanúgy görcsöl mint általában, mielött megjönne. Csináljak tesztet vagy várjak 2hetet? (mert csak akkorra kaptam idöpontot a nődokihoz. )

Legjobb válasz: Ha van okod terhességi tesztet csinálni, akkor mindenképp érdemes, mert legalább azt tudod, hogy mivel keresd fel az orvost. A legolcsóbb teszt is megbízhatóan jelzi már néhány nappal a menstruáció kimaradása után, hogy terhes vagy-e, vagy sem. Ha nem védekeztetek, mert gyereket akartok, akkor nem lenne semmi meglepõ, ha pozitív eredményt kapnál. Orvoshoz így is, úgy is el kell majd menned; ha terveztétek a gyereket azért, ha nem azért, ha egyik sem, akkor azért, mert valószínûleg valami fertõzésed van.

Ha van okod terhességi tesztet csinálni, akkor mindenképp érdemes, mert legalább azt tudod, hogy mivel keresd fel az orvost. A legolcsóbb teszt is megbízhatóan jelzi már néhány nappal a menstruáció kimaradása után, hogy terhes vagy-e, vagy sem. Ha nem védekeztetek, mert gyereket akartok, akkor nem lenne semmi meglepõ, ha pozitív eredményt kapnál. Orvoshoz így is, úgy is el kell majd menned; ha terveztétek a gyereket azért, ha nem azért, ha egyik sem, akkor azért, mert valószínûleg valami fertõzésed van.
A kérdező hozzászólása: köszönöm. nem vagyok terhes. gyógyszert kaptam a folyásra. azt mondták nem vészes :D

Miért késik már egy hete? Fáj a hasam meg elmúlt a folyásom, szóval meg kéne jöjjön, de viszont nagyon sokat idegeskedek. Lehet h az idegességtől késik ennyit? Légyszives normális válaszokat

Legjobb válasz: Nekem sokszor 2 hónapot, egy hetet, két hetet, egy hónapot késik..nincs baj akkor, ha nem napra pontos minden egyes hónapba a mensid. Akkor lehetsz terhes is akár.

Nekem sokszor 2 hónapot, egy hetet, két hetet, egy hónapot késik..nincs baj akkor, ha nem napra pontos minden egyes hónapba a mensid. Akkor lehetsz terhes is akár.
A stressz, idegeskedés okozhat ilyet.
Nekem is fájdogált a hasam(mintha meg akarna jönni, mindig úgy voltam vele, hogy na ma vagy holnap biztos )... +elmúlt a folyásom (egy idõre), és a végén kiderült, hogy teherbe estem. Szerintem csinálj tesztet!Én is azzal nyugtattam magam, hogy biztos az idegeskedés is késlelteti, de nem érdemes várni, fõleg ha még nem terveztek babát.Minél hamarabb elmész orvoshoz annál jobb, akár egy terhesség megszakitás is kevesebb szövõdménnyel jár minél kisebb a terhesség!

Mult honapban szeretkeztunk utoljara, akkor meg is jott a menzeszem. Ebben a honapban csak oralisan elegitettuk ki egymast, egyszer a peniszevel simogatta a puncimat. De most kesik, mar egy hetet. Ugyi nem lehetek terhes?

Eddig max 3napot szokott kesni.19 eves vagyok. Decemberben vesztettem el.

Legjobb válasz: nem tudom,elovaladek se kerulhetett a huvelyembe, ugyi?nem tette be a peniszet, de ott simogatott vele. felek. mert mar egy hete meg kellett volna jonnie. :(remelem csak siman kesik.

A kérdező hozzászólása: nem tudom, elovaladek se kerulhetett a huvelyembe, ugyi?nem tette be a peniszet, de ott simogatott vele. felek. mert mar egy hete meg kellett volna jonnie. :(remelem csak siman kesik.
Menj orvoshoz, az a biztos.
Ugyi mitõl lennél???

Kinek késik már? Izguljunk együtt!? Én 4 napnál tartok, de nem tudom mi lesz, mert legutóbb 1 hét volt a késés!

Legjobb válasz: Én izgulok veled:)Nekem is 4 napja késik,de még várok a teszteléssel.Nekem van már egy kisfiam,most a tesót várnánk már 17 hónapja.

Én izgulok veled:) Nekem is 4 napja késik, de még várok a teszteléssel.Nekem van már egy kisfiam, most a tesót várnánk már 17 hónapja.
Szia Hányadik dpo-n vagy? Teszteltél már esetleg? Nekem még csak 1 napot késik, általában rövidebbek is a ciklusaim, mint a mostani. Valamiért késõbb volt peteérésem. Én ma teszteltem 25-ös x-epillel, de full neg. lett. Még azért reménykedem. Neked is megy a drukk.
A kérdező hozzászólása: Szia nem teszteltem, mert a mult havi 1 hetes késés után megfogadtam, h csak akkor fogok tesztelni ha több, mint egy hetet késik, mert akkor is ellõttem kettõt is.Most nem nagyon éreztem meg a peteérést, máskor nagyon meg szoktam, ugyh nem tudom hanyadik dpo-n v.ok, csak, h csütörtökön volt a 28.ciklusnapom, nem szokott késni max.1-2 napot, legutóbb sem értettm miért volt 1 hét:(szoritok én is neked, hátha csak korai volt a tesztelés neked!
A kérdező hozzászólása: amúgy van v.mi tüneted?
Szia! Én az 5. napon járok. Nekem 25 naposak a ciklusaim.Soha nem szokott késni! Én elötte ovuteszteltem a 13. naptól 14. nap volt ovum és azóta szépen erõsödött a minden nap és gondoltam sikerült és abbahagytam. Ma kívácsiság képpen csináltam egy ovutesztet mert van még 3 fölösleg itthon de alig látható a másik csík.:( Még a 13.dpo-n csináltam egy nega hcg tesztet, azután a nemvárt napján és ez is nega, és végül ma is egy negát(hcg) produkáltam. Nem tudom mire gondoljak. Az ovos csütörtökre adott idõpontot. :/Olvasgattam itt hogy volt olyan akinek a 12. héten lett elõször pozi tesztje, de az ritka. Van két kisfiam már most a kistesót várnánk. Mikor én a fiúkkal terhes voltam nem figyeltem a ciklusokra és mindkettõnél 2 hét kékésnél vettem észre, hogy "mintha hiányozna" ezután egybõl pozitív lett náluk.:) Szorítás nektek :)
Sziasztok! Mi újság veletek? Valakinél valami jó hír? Nekem mára így alakult a hõm, de félek, mert a melleim már nem fájnak annyira, lehet holnap megjön. Egyébként a lutealisom mindig 12 nap szokott lenni, ennyi még sosem volt :) http://ciklus.hu/images/diagramok/d2d39406585413ddfe588a7e39.. Szerintetek? Elsõ voltam:)
sziasztok!A 4.válaszoló vagyok.Ma délután teszteltem és POZITÍV lett!Olyan boldog vagyok!17 hónapja erre vártam.Mindenkinek pozítiv tesztet kívánok:)
Graltulálok. Nekem sajnos megjött :/
Sziasztok! Én a 9. nap késésnél tartok...elõzõ héten kedden kellett volna megjönnie, és csütörtökön teszteltem, de negatív lett, utána ezen a héten kedden elmentem nõgyógyászhoz, de nem látott semmit, azt mondta hogy lehet hogy még nagyon kicsi és azért nem látszik a baba, ha nem jönne meg a vérzésem akkor egy hét múlva menjek megint. De! Nõdoki után csináltam kíváncsiságból még 1 tesztet, az is negatív lett. Már elméletileg biztosra ki kellett volna mutatnia a tesztnek ha baba van a dologban.:( Nem tudom hogy mi lehet ez, de nagyon érzékeny a mellbimbóm, néha meg meg szédülök, fehér tejszerû folyásom van, szurkál az alhasam és néha görcsöl, tegnap reggel mértem egy hõt, 37, 3 volt. A babáról már kezdek lemondani, félek nehogy ciszta legyen vagy valami más, de akkor azt már látta volna az orvos az ultrahangon nem? :( :(

Késik már egy hete, de nem akar normálisan látszódni a csík, pedig már több tesztet is csináltam. Nagyon korai stádiumban lehetek? Vagy valami baj lehet?

Legjobb válasz: HA 1hete késik bizony lehetsz terhes,sõt!Mi az,hogy nem akar normálisan látszodni?Ha akár halványan is de ott van a második csik akkor az már elég,csak lehet,hogy nincs még elég Hcg a szervezetedben.

HA 1hete késik bizony lehetsz terhes, sõt!Mi az, hogy nem akar normálisan látszodni?Ha akár halványan is de ott van a második csik akkor az már elég, csak lehet, hogy nincs még elég Hcg a szervezetedben.
Nekem azt mondta az orvosom, hogy bizony a halvány csík is csík! Gratulálok!
egyetértek az elõzõ hozzászólóval. A halvány csík is csík. Gratulálok! Miért nem mész el egy labor vizsgálatra, és akkor ott megnyugodhatsz!
Nekem is nagyon halvány volt a csík, csináltam is új tesztet.Ugyanúgy nagyon halvány volt.Most 18 hetes vagyok!:)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok köszönöm a válaszokat.Nagyon meg nyugtatóak.

Mitől lehet az hogy késik a menstuációm de ugyanúgy görcsölök egy hete már mint menstruáció előtt?

és ha tegyük fel nem terhesség miatt késik, akkor miért görcsöl az ember és mégsem jön meg? tud valaki erre valami tudományos magyarázatot?

Legjobb válasz: Elõször is zárd ki a terhességet egy teszttel. Lehet a másik oka a felfázás. Ilyenkor nehezen jön meg, vagy az is elõfordulhat, hogy kimarad. Onnan tudom ,hogy épp most voltam én is ebben a cipõben, már egy hete fájt a hasam alja, tudtam, hogy meg kéne már jönnie, de késett.

Elõször is zárd ki a terhességet egy teszttel. Lehet a másik oka a felfázás. Ilyenkor nehezen jön meg, vagy az is elõfordulhat, hogy kimarad. Onnan tudom , hogy épp most voltam én is ebben a cipõben, már egy hete fájt a hasam alja, tudtam, hogy meg kéne már jönnie, de késett.
Nekem is pont ez volt most utoljára, de kb 4 nap múlva megjött. Lehet dolgozik bennt a szervezeted, hogy megjöjjön, csak még nem tud vérzésed lenni. Bocsi a fura magyarázatért, de nem tudom jobban megfogalmazni. Ha nem jön meg 1-2 napon belül, szerintem menj el nõgyógyászhoz. :)
Nekem is ugyanez a problémám! Fogalmam sincs hogy miért, de folyton fájdogál a hasam már egy hete. Pedig nem járok olyan sokszor a mosdóba, nem tudom hogy felfázás lehet-e...
A kérdező hozzászólása: már 11 napja késik és ugyanúgy görcsölök mint menst. elõtt/alatt. nem vagyok felfázva az biztos. persze a tehesség sem kizárt(ha nem jön meg akkor jövõhéten tesztelek) de évente egyszer megesik nálam az ilyen hosszabb késés csak egyszerûen nem tudom mi lehet az oka és hogy miért görcsöl ilyenkor az ember ilyen hosszú ideig és mégsincs semmi.
Ugyanez van barátnõmmel is, már jóideje görcsöl, de a múlt hónapban is kimaradt neki felfázás miatt.. Mit lehet ilyenkor tenni?
Én csak várok hogy megjöjjön mert nekem már több mint 2 hete késik...13 éves vagyok és ez lenne a negyedik mensim szóval nekem még betudható annak, hogy kezdetben mindenkinek rendszertelen. Nem élek nemi életet szóval a terhesség abszolút kizárva. Éppen most ittam egy kis cickafark teát mert elvileg az meghozza a mensit és beállítja a ciklust. Megpróbálhatnád te is: reggel-este 2 dl 2 héten át (vagy amíg meg nem jön...) Azt mondják, hogy ez a nõk teája, mert egy csomóféle bajra jó: beállítja a ciklust, enyhíti a görcsöket, csökkenti a fehérfolyás mennyiségét...egy próbát megér. Készülj fel: az íze hányingerkeltõ, szóval hõsnek érzem magam, hogy megittam egy bögrényit :D
valószinü, h ezértkésik!belefér, h az ember mensije késik, pláne, ha még nagyon fiatal is vagy hozzá
Orvosnál voltál?
A kérdező hozzászólása: Nem voltam, amúgy 19 vagyok. 2 hónappal ezelõtt mindig naptár szerint jött meg illetve 1 nappal elõbb. Most azóta az elõzõ hónap meg a mostani hónap mindig késik vagy 1 hetet. Csak azt furcsálom hogy néhány napja vas szagom volt most meg már nem :O
1 hét nem tragédia, az megesik. Annak még nincs nagyon oka.. Semmi komoly! Aggodalomra semmi ok!
Szerintem még ne zárd ki a terhességet.Nekem pl volt, hogy 1 hétig negatív , majd rá pár napra kimutatkozott a második csík is.Ez függ a ciklusod hosszától is.Persze lehet , hogy nem vagy terhes.Sok ok miatt kimaradhat.Ne aggódj!Ha nem jön meg 1hét múlva sem, feltétlen menj el nõgyógyászhoz, vagy csinálj még egy tesztet.Üdv
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ:)
A kérdező hozzászólása: ma megjött szóval megnyugodtam :) (bár szerintem most az átlagosnál is jobban görcsölt a hasam, o.fõm mentõt akart hívni mikor meglátott, szóval lehet, hogy valami betegség van a dolog hátterében.:/)
Mi, hogy késett 2 hetet? Te, még olyan is, hogy egy hónapot.
A kérdező hozzászólása: akkor megnyugodtam.:D

Voltam dokinál mert késik. Már vagy 2 hete. A tesztem halványan de +. Azt mondta nem lát terhességet, de csináljak újra tesztet és ha + akkor csinál hcg vizsgálatot. Mégsincs baba?

Tesztelni még nem teszteltem azóta, de mostanában reggelente nem bírok enni, nem kívánok semmit és a kávétól is hányingerem lesz. Valamint egy kicsit szédelgek is néha. De ilyenkor már kellett volna látnia a babát ha ott van, nem? Merjek még reménykedni?

Legjobb válasz: Tesztelj újra, és ha sötétebb a csík, akkor biztosan baba van, csak a doki nem látta. Ennél biztosabbra sajna most nem mész semmivel. Hüvelyi UH-val látnia kellett volna, de ha hasit csinált, akkor a legtöbbször csak a 7-8. héten látszik a baba! Aztán az is lehet, hogy nem középidõben fogant meg! A tüneteid nagyon jók, ha ez lehet így mondani! :) Drukkolok, hogy meg legyen az a baba! Tesztelj még egyet!

Tesztelj újra, és ha sötétebb a csík, akkor biztosan baba van, csak a doki nem látta. Ennél biztosabbra sajna most nem mész semmivel. Hüvelyi UH-val látnia kellett volna, de ha hasit csinált, akkor a legtöbbször csak a 7-8. héten látszik a baba! Aztán az is lehet, hogy nem középidõben fogant meg! A tüneteid nagyon jók, ha ez lehet így mondani! :) Drukkolok, hogy meg legyen az a baba! Tesztelj még egyet!
Nyugodtan vegyél mégegy tesztet.Korai terhességet nem mindig lehet látni.Én is mikor elöszõr mentem nekemse látta az orvos.Így csináltam mégegy tesztet és az is pozítiv lett.Biztos, hogy babás lehetsz, mert akkor nem lennél rosszúl reggelente.De ha gondolod el is mehetsz másik dokihoz is és az mégjobban megnyugtathat, hogy mi is van valójában.
A kérdező hozzászólása: Ja, azt elfelejtettem hogy eddig semmilyen "tünetem" nem volt. Ezeket is pár napja tapasztalom. A doki kizárta a méhenkívüli terhességet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat! Hát remélem hogy tényleg azért vagyok rosszul mert baba van. Hüvelyit csinált...de ha elküld vérvételre akkor õ sem lehet ezek szerint biztos abban hogy nincs baba nem? Amúgy nagyon jó orvos. Ma veszek is egy tesztet.
Szerintem a hcg tesztbõl majd kiderül, hogy az vagy-e vagy sem. Bízz a dokidban.
Érdekes, hogy nem látta, én elmennék másik dokihoz! a tüneteid tényleg babára utalnak! Lehet, hogy nem középidõben fogant, ezért kisebb. Két hete voltál dokinál, vagy két hete késik?
A kérdező hozzászólása: 2 hete késik! És most voltam dokinál. Már nem tudom mi van, el vagyok keseredve. :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!