Találatok a következő kifejezésre: Késik a múlt hónapban (47 db)

A múlt honapban 3 napig volt meg a menszeszem és kevés is volt, meg általában 4-5 napig szokott tartani, ebben a hónapban viszont már két hetet késik. Nem görcsölök nincs semmi panaszom viszont húzodik a hasam két oldalt. Terhes vagyok?

Voltam a héten élmény fürd?ben és sokat voltam vízben akkor nem éreztem a hasam de most egyre jobban, lehetséges hogy babát várok? Ovulációs csíkkal meg lehet tudni? Írjatok please!

Legjobb válasz: Van esély. Akár múlt hónapban is teherbe eshettél, akár e hónapban is, a lényeg, hogy most késik 2 hetet, szóval a tesztet tanácsolom, de nem LH-t, hanem hcg-t, mert a terhesteszt van erre kitalálva, sokaknak nem jött be a ovu teszt jóstesztként... Reggeli elsõ pisibõl a legjobb. Tescoban is van, ha ma akarod megvenni, vagy ügyeletes patikában, stb.!

Van esély. Akár múlt hónapban is teherbe eshettél, akár e hónapban is, a lényeg, hogy most késik 2 hetet, szóval a tesztet tanácsolom, de nem LH-t, hanem hcg-t, mert a terhesteszt van erre kitalálva, sokaknak nem jött be a ovu teszt jóstesztként... Reggeli elsõ pisibõl a legjobb. Tescoban is van, ha ma akarod megvenni, vagy ügyeletes patikában, stb.!
A kérdező hozzászólása: Köszike a választ.
A kérdező hozzászólása: sajnos nem várok babát, hanem leállt a menszeszem és most hormon potló gyógyszert kell szednem.Valami tippettek hogy mitõl lehet?

4 napja késik a mensim, kb 6 napig szedtem a múlt hónapban a gyógyszert, de folyamatosan véreztem tőle és így abbahagytam. Terhesség vagy csak elmaradt mensi?

szeretnénk babát,de családi okokból nem mertem belevágni,ezért kezdtem el a gyógyszert.Kedden kellett volna megjönnie,de még semmi.A gyógyszer kavarhatott be?

Legjobb válasz: Lehet vagy csak késik.Nálam is szokott lenni egy évben hogy egy-két hónapot kmarad.Ha nem kezdesz el terhességi tüneteket produkálni akkor csak késik.

Lehet vagy csak késik.Nálam is szokott lenni egy évben hogy egy-két hónapot kmarad.Ha nem kezdesz el terhességi tüneteket produkálni akkor csak késik.
A kérdező hozzászólása: A hasam is görcsölt kedd óta, de mára elmúlt.A derekem még fájdogál.Nem volna ellenemre, ha baba lenne, mert már nagyon szerettük volna.9 hónapja próbálkoztunk, de semmi...Szerintetek?
vmi terhességi tüneted van?
sztem simán lehet h baba van. hányinger?
Vettél már terhességi tesztet?Szerintem ahhoz hogy meggyõzõdj Róla hogy valóban terhes vagy csináld meg!ha pedig a teszt negatív, menj el orvoshoz.
Mi, hogy késett 2 hetet? Te, még olyan is, hogy egy hónapot.
A kérdező hozzászólása: akkor megnyugodtam.:D
A kérdező hozzászólása: sziasztok! Negatív lett sajnos :(
Ha már 10 napja késik, akkor szerintem minden okod megvan az örömre. Minél elõbb tesztelj, ha meg akar jönni úgyis megjön, ha meg nem, nem attól fog megjönni, hogy teszteltél! Drukkolok majd írj mi lett!
Ha már 10napja késik, és baba miatt, akkor a tesztnek pozitívnak kell lennie. Én biztosan tesztelnék.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat. Pénteken akarok csinálni tesztet, mert akkor lesz itthon a párom is..és vele szeretném megcsinálni, mert õ erõt ad akármi is lesz az eredmény! Köszönöm h drukkoltok nekem... :)
Írd majd meg mi volt drukkolok!
Teszteltél? Várjuk az eredményt! :)
Nagyon sajnálom! És azóta már megjött? Máskor is szokott ennyit késni? Mert akkor ki kéne magad vizsgáltatni, ha eddig még nem tetted.
A kérdező hozzászólása: hát, máskor még nem késett ennyit...de a nõgyógyászom szerint ez hormonális eredetû, és semmi bajom nincs...de nem tudom..
ha nem voltál senkivel, akkor mért lennél terhes?-.-"
Ha 2 hónapja nem szeretkeztél, akkor nem lehetsz terhes! DE: lehet, hogy valami stresszhatáson mentél keresztül, ami befolyásolhatja a ciklusod, de más egészségügyi okai is lehetnek, akár valamilyen fertõzés vagy más betegség is sajnos! :S Ezért javaslom, hogy látogass el egy nõgyógyászhoz!
ha két hónapja nem voltál senkivel, és múlt hónapban megvolt a vérzésed, kakor miért aggódsz, hogy terhes vagy? Ha kételyeid vannak, akkor csinálj tesztet, lehet venni 600 forintért a drogériamarketekben, meg a gyógyszertárakban is. Ha meg menstruációs gondjaid vannak, akkor keress fel egy nõgyógyászt vagy kórhzban nõgyógyászati részlegen, vagy nõvédelmi ambulancián. Nekem gyakran van, hogy három hónapig semmi nem jön meg, pedig 23 éves vagyok, és voltak párszor terhességi tüneteim, pedig nem voltam terhes.
Barátnõm egyszer azon akadt ki, hogy neki mindig délelõtt jött meg, és már délután 2 volt... aztán meg az volt a probléma, hogy én nem vagyok ideges. :P Természetesen nem volt terhes. És a legvégén azon húzta föl a legjobban magát, hogy megint nekem lett igazam. :)

Lassan 2 hete késik a menzeszem. A múlt hónapban kétszer nem védekeztünk. Vettem tesztet, de negatívat mutatott. 2 napja reggel és délelőtt iszonyatos hányingerem van. Ez lehet baba, vagy vmi más az ok?

Legjobb válasz: két hetes késik? Akkor azt már mutatnia kellene. Milyen tesztet vettél? Én a Gabrielt ajánlom, ha nem azt vetted. Miért nem mész el labor vizsgálatra? Vagy nõgyihez?

két hetes késik? Akkor azt már mutatnia kellene. Milyen tesztet vettél? Én a Gabrielt ajánlom, ha nem azt vetted. Miért nem mész el labor vizsgálatra? Vagy nõgyihez?
A kérdező hozzászólása: Sajnos elfelejtettem a teszt nevét.Vizeletsugaras volt, 3 perce, 880ft.-azt hiszem... Volt már ilyen, hogy ennyit késett, de akkor tudtam, hogy még esély sincs a terhességre.Egyébként valószínû elmegyek nõgyógyihoz..De Mitõl késhet még?
nagyon sok oka lehet. idõjárás, egészségi állapotod stb.
Cystától például.A terhességi teszt negatív, de a cysta ott van, és az például elmarasztalhatja a mensidet.A hányinger is lehet cystára utaló jel.(bár ha babás vagy, akkor épp idõszerû elkezdõdnie).Én mindenféleképp elmennék dokihoz, mert nem egy olyanról lehet hallani, hogy 8-10 hetes terhességnél mutat elõször a teszt pozitívat.Egy vizsgálatot megér, ha megnyugszol.Írj, mi van veled.Egy öreg róka

7 hónapja szültem 1. gyermekem. Azóta az első menstruációm a múlt hónapban volt, most pedig késik 3-4 napja. Normális ez? Mikor áll vissza a rendszeres havi ciklus?

Legjobb válasz: Szerintem normális, ilyenkor kell egy kis idõ, amíg beáll a rendszer, nekem is voltak csúszások az elején.

Szerintem normális, ilyenkor kell egy kis idõ, amíg beáll a rendszer, nekem is voltak csúszások az elején.
Szia! Én 9 hónapja szültem, 6 hónappal a szülés után megjött, és most a legutóbbi menzeszemre mondhatom azt, hogy pontosan, és a szokásos módon jött meg. Amúgy, amikor 2 hónappal ezelõtt dokinál voltam rákszûrésen, meg is kérdezte, hogy beállt-e már a ciklusom, mondtam, hogy nem igazán. Azt felelte, nem baj, majd beáll. Minden jót, és sok boldogságot a Picúrhoz!
Én meg 2 éve szültem, júniusban volt egy mensim és azóta ennyi!! És ez is normális! Még mindig szopizik a fiam.

12napja késik a menzeszem. Csináltam tesztet és negatív lett. Akkor mitől késik? Általában rendszeres a cilusom bár a múlt hónapban is késett 5-6napot. Gyakran vagyok ideges, feszült, de sajnos az egész természetem ilyen.

Legjobb válasz: stressztõl simán késhet.vagy attól,hogy "ráizgulsz".a biztonság kedvéért csinálj egy tesztet két hét múlva is,mert nem mindig jó az elsõ eredmény.nyugalom!

stressztõl simán késhet.vagy attól, hogy "ráizgulsz".a biztonság kedvéért csinálj egy tesztet két hét múlva is, mert nem mindig jó az elsõ eredmény.nyugalom!
én elmentem nõdokihoz, mikor ennyit késett. csinált õ is egy terhességi tesztet, aztán adott egy gyógyszert, amitõl megjött és utána többet nem is volt gondom ezzel. Az idegességtõl tényleg késhet, de azért ne hagyd, hogy túl sokáig késsen. Az idegességed lehet hormonzavartól is, lehet, hogy nem ártana kivizsgáltatnod magad!

A múlt hónapi menszeszem barna színű volt és nagyon gyenge viszont majdnem 2hétig tartott, az e hónapi meg már lassan 2 hete késik, mi lehet a baj?

Nem hiszem, h terhes lennék (bár sosem lehet tudni) de ha volt vkinek vmi hasonló tünete akkor írja meg h ö neki mit?l volt vagy az orvos mit adott rá vagy ilyesmi. köszi

Legjobb válasz: felfázás, valamilyen gyulladás, fertõzés, terhesség, hormon betegség, ciszta, méhnyakrák, egyéb daganat.... a sor végtelen, amit így neten keresztül nem igazán fog tudni neked senki megmondani. azt hogy lehet valakinek egy szimpla hormon zavara volt és adott rá a doki egy bizonyos gyógyszert az nem azt jelenti, hogy neked is az kell, mert lehet terhes vagy és vagy megölöd vele a babád, vagy örökre megnyomorítod. vagy lehet fordítva is. elõször is vegyél egy tesztet, bár azt írtad nem valószínû de ilyen esetekben ezt sem szabad kizárni. akár mi is lesz az eredmény menj el orvoshoz és ne házilag próbáld magad "gyógyítgatni" ezeket csak jó tanácsból írom, nem leszólásból, vagy megfogadod õket, vagy vársz találgatásokra és a bolhából elefántként mész a dokihoz vagy ne adj Isten tényleg valami van és azért lesz gond, mert nem vizsgáltattad ki magad mielõbb...

felfázás, valamilyen gyulladás, fertõzés, terhesség, hormon betegség, ciszta, méhnyakrák, egyéb daganat.... a sor végtelen, amit így neten keresztül nem igazán fog tudni neked senki megmondani. azt hogy lehet valakinek egy szimpla hormon zavara volt és adott rá a doki egy bizonyos gyógyszert az nem azt jelenti, hogy neked is az kell, mert lehet terhes vagy és vagy megölöd vele a babád, vagy örökre megnyomorítod. vagy lehet fordítva is. elõször is vegyél egy tesztet, bár azt írtad nem valószínû de ilyen esetekben ezt sem szabad kizárni. akár mi is lesz az eredmény menj el orvoshoz és ne házilag próbáld magad "gyógyítgatni" ezeket csak jó tanácsból írom, nem leszólásból, vagy megfogadod õket, vagy vársz találgatásokra és a bolhából elefántként mész a dokihoz vagy ne adj Isten tényleg valami van és azért lesz gond, mert nem vizsgáltattad ki magad mielõbb...

Lehet baj? A múlt hónapban 5X együtt voltunk a férjemmel pont a jókor is. Késik a menstruációm már lassan három hete, de negatív lett 2 tesztem is.

Ennyit még sosem késett. (Bár mióta próbáljuk a babót összehozni, azóta elég rendszertelen, de nagyjából 32 napra jön).A múlt hónapban 5X együtt voltunk a férjemmel pont a jókor is.Késik a menstruációm már lassan három hete, de negatív lett 2 tesztem is. Ennyit még sosem késett. (Bár mióta próbáljuk a babót összehozni, azóta elég rendszertelen, de nagyjából 32 napra jön). Viszont sajna beteg is voltam 1 hétig(tüszös mandulagyulladás). Szedtem rá augmentint, fortedolt és androxolt. Mivel 38,5fokos lázam is volt és nem ment le semmit?l. Vettem be algoflexet is. Ráadásul az augmentint?l irtó hasmenésem is volt. Gondoltam ett?l késik, de hogy ennyit, ezt nem gondoltam volna. Lassan aktuális lesz a következ? menszim is. A h?m 36,8 folyamatosan (alaph? 36,4). És már kb 4 napja az alhasam szurkálgat, fádogál, hirtelen mozdulatnál fáj.Ilyenem nem szokott lenni menszi el?tt sem. A derekamba is sugárzik.

Legjobb válasz: Én csak a hasfájáshoz tudok hozzászólni. A mandulagyulladásomra én is augmentint kaptam, és azonkívül, hogy hasmenésem volt, szétszedte a bélbolyhaimat, és emiatt állandó hasfájásom /alhasfájásom volt. Mintha késsel szurkálgatnák, hirtelen mozdulatoknál. Sok kefirt, és joghurtot kellett ennem illetve napi 2-3 normafloret. 3 nap után rendbe jött. Remélem összejön a baba, és nem hiszem, hogy árt az antibiotikum a babáknak, ha mégis az biztosan benne van a betegtájékoztatóban, vagy megkérdezi az orvos, mielõtt felírja. L/17

Én csak a hasfájáshoz tudok hozzászólni. A mandulagyulladásomra én is augmentint kaptam, és azonkívül, hogy hasmenésem volt, szétszedte a bélbolyhaimat, és emiatt állandó hasfájásom /alhasfájásom volt. Mintha késsel szurkálgatnák, hirtelen mozdulatoknál. Sok kefirt, és joghurtot kellett ennem illetve napi 2-3 normafloret. 3 nap után rendbe jött. Remélem összejön a baba, és nem hiszem, hogy árt az antibiotikum a babáknak, ha mégis az biztosan benne van a betegtájékoztatóban, vagy megkérdezi az orvos, mielõtt felírja. L/17
Esetleg lehet valami gyulladásod is, ha ennyire fáj és mozdulásra is nyilal.Derekad is fáj..lehet a veséd fáj.Ezer oka lehet!Nekem is 36.4-5 az alaphõm és 37.1nél voltam babás, nem terhesen 36.9szokott lenni!Nálad 36.8kevés terhességhez de sose tudni!Azért házidoki lehet tudna segíteni, vizeletet nézne esetleg vérvétel.
Akkor ez kimaradt a sok gyógyszer miatt... Van ilyen.. Viszont a gyógyszerek nem tesznek jót a gyereknek ha esetleg siekrült volna, sõt..
3 hete késik a mensid, mikor csináltad a teszteket? De szerintem nem vagy terhes, tényleg a sok gyógyszer miatt késhet. 9 hetes kismami.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!