Találatok a következő kifejezésre: Késik a múlt (84 db)

Másfél hete késik a vérzésem. Múlt héten csináltam tesztet, de negatív lett. Múlt hónapban uh szerint nem volt peteérésem. Lehetek mégis terhes? Fájnak a melleim, gyakran szédülök és fáj a fejem.

Legjobb válasz: lehet, hogy azért késik mert nem volt pé-d. nekem sem volt múlt hónapban, és ennek ellenére teljesen terhes tüneteket produkáltam annak ellenére, hogy tudtam nem volt pé-m, mégcsak be sem beszélhettem magamnak. aztán megjött igaz nem késett. szerintem fordulj orvoshoz!

lehet, hogy azért késik mert nem volt pé-d. nekem sem volt múlt hónapban, és ennek ellenére teljesen terhes tüneteket produkáltam annak ellenére, hogy tudtam nem volt pé-m, mégcsak be sem beszélhettem magamnak. aztán megjött igaz nem késett. szerintem fordulj orvoshoz!
ismeteld meg a tesztet. nekem negativ lett az elso teszt valamiert (reggeli elso pisi ide vagy oda, 99%os biztonsag ide vagy oda :) ) megcsinaltam a tesztet, negativ. elmentunk nyaralni, majd beleorultem, ugy fajtak a mellbimboim, es szedultem.. a parom azt mondta, hogy az uj furdoruha miatt fajnak a melleim, es hogy picit napszurast kaptam, de en tudtam, hogy babó, a negativ teszt ellenere. - és igazam lett. szoval en mindenkeppen még egy tesztet és nogyogyaszt javasolnek.

A múlt honapban 3 napig volt meg a menszeszem és kevés is volt, meg általában 4-5 napig szokott tartani, ebben a hónapban viszont már két hetet késik. Nem görcsölök nincs semmi panaszom viszont húzodik a hasam két oldalt. Terhes vagyok?

Voltam a héten élmény fürd?ben és sokat voltam vízben akkor nem éreztem a hasam de most egyre jobban, lehetséges hogy babát várok? Ovulációs csíkkal meg lehet tudni? Írjatok please!

Legjobb válasz: Van esély. Akár múlt hónapban is teherbe eshettél, akár e hónapban is, a lényeg, hogy most késik 2 hetet, szóval a tesztet tanácsolom, de nem LH-t, hanem hcg-t, mert a terhesteszt van erre kitalálva, sokaknak nem jött be a ovu teszt jóstesztként... Reggeli elsõ pisibõl a legjobb. Tescoban is van, ha ma akarod megvenni, vagy ügyeletes patikában, stb.!

Van esély. Akár múlt hónapban is teherbe eshettél, akár e hónapban is, a lényeg, hogy most késik 2 hetet, szóval a tesztet tanácsolom, de nem LH-t, hanem hcg-t, mert a terhesteszt van erre kitalálva, sokaknak nem jött be a ovu teszt jóstesztként... Reggeli elsõ pisibõl a legjobb. Tescoban is van, ha ma akarod megvenni, vagy ügyeletes patikában, stb.!
A kérdező hozzászólása: Köszike a választ.
A kérdező hozzászólása: sajnos nem várok babát, hanem leállt a menszeszem és most hormon potló gyógyszert kell szednem.Valami tippettek hogy mitõl lehet?

A mult honnapban jött meg az elsõ menstruaciom es most mar egy hete késik. Ez normalis?

Legjobb válasz: Nekem múlt júniusban jött meg elõször, majd utána 3 hónapig nem volt. Szóval teljesen normális :)

Nekem múlt júniusban jött meg elõször, majd utána 3 hónapig nem volt. Szóval teljesen normális :)
Ha csak az elsõ menstruációd volt, akkor az sem baj, ha fél évet késik. Sõt, ez a következõ 2-3 évben sem baj.
Teljesen normális.Nekem 2 hónapot késett a második.
Igen ez normális, 17 éves korod körülre kell beállnia szabályosra. Persze 2-3 napot akkor is ingadozhat majd. Most még hónapok is kimaradhatnak, a is normális!

Barátnõmnek késik a menstruációja. Múlt hónapban korábban jött meg neki, most pedig nem akar megjönni. Lassan egy hete késik. Mi lehet?

Tegnap és ma is mondta hogy görcsöl, de én félek hogy terhes lehet. Nem történt köztünk behatolás, de elõváladék juthatott a vaginájába. Szerintetek?

Legjobb válasz: Nem terhes!

Nem terhes!
lag
A kérdező hozzászólása: Elég húzós hetek állnak mögötte az egyetemen, és sok lelki problémája van, ettõl késhet 7 napot? Aktívak vagyunk sexuálisan, de védekezéssel is igen ritkán történik vaginális közösülés közöttünk, de néha a vagina bejárata közelébe kerül a makkom és elég sok elõváladékot termelhetek. Félek hogy óvatlan pillanatban bejuthatott például ujjazáskor utána.
el kell menni nõgyógyász hoz és õ meg tudja mondani mi abaj
Késhet a stresszbõl adódóan 7 napot, de nagyon nagyon kicsi az esély a terhességre.
Ne kerüljön elõváladék legközelebb a hüvelybemenethez és akkor nem kell szorongani... Mindenképpen csináljon egy terhességi tesztet, ha ez negatív akkor a terhesség szempontjából megnyugodhattok. A késés lehet több okból is. Ha rendszertelen a menzesze, akkor orvossal kell konzultálni, mert oka lehet hormonális, lehet ciszta stb.
Tesztelni kell, és akkor nyugi lesz. A barátnõm lányának a vizsgaidõszakokban több hétre is kimarad. Stressz okozhatja.
A kérdező hozzászólása: Bizony a stressz volt. Minden rendben azóta, téma zárható.
baba nem lehet??
A kérdező hozzászólása: mindkét teszt negatív. egy hónapos terhességet sztem kimutatna már a teszt (Lily teszt volt amugy)
akkor sztem hamarosan meg fog jönni!! 3 hét késés belefér..lehet stressztõl v felfázás..bármi..ha nincs más panasz akkor nyugi:)
A kérdező hozzászólása: nincs más terhességre utalo panaszom, egyedül ez a premenstruális-szerû alhasfájás, ami néha megijeszt, mert azt olvastam h összetéveszthetõ a terhesség alatti érzéssel, amely a méh növekedése miatt van. Egyébként pajzsmirigy-túlmûködésem is van, meg most érettségiztem, és több helyen is vállaltam nyári munkát, próbálom ezekre fogni, na meg a hülye idöjárásra...
nem híztál vmennyit?
A kérdező hozzászólása: nem, nem hiztam. körülbelül két éve tartom az 52-55 kg közti súlyomat. Most számoltam ki a peteéréskalkulátorral, 6hetes terhes lennék. Gondolom nem létezik teszt, ami ezt már nem mutatná ki...

4 napja késik a mensim, kb 6 napig szedtem a múlt hónapban a gyógyszert, de folyamatosan véreztem tőle és így abbahagytam. Terhesség vagy csak elmaradt mensi?

szeretnénk babát,de családi okokból nem mertem belevágni,ezért kezdtem el a gyógyszert.Kedden kellett volna megjönnie,de még semmi.A gyógyszer kavarhatott be?

Legjobb válasz: Lehet vagy csak késik.Nálam is szokott lenni egy évben hogy egy-két hónapot kmarad.Ha nem kezdesz el terhességi tüneteket produkálni akkor csak késik.

Lehet vagy csak késik.Nálam is szokott lenni egy évben hogy egy-két hónapot kmarad.Ha nem kezdesz el terhességi tüneteket produkálni akkor csak késik.
A kérdező hozzászólása: A hasam is görcsölt kedd óta, de mára elmúlt.A derekem még fájdogál.Nem volna ellenemre, ha baba lenne, mert már nagyon szerettük volna.9 hónapja próbálkoztunk, de semmi...Szerintetek?
vmi terhességi tüneted van?
sztem simán lehet h baba van. hányinger?
Vettél már terhességi tesztet?Szerintem ahhoz hogy meggyõzõdj Róla hogy valóban terhes vagy csináld meg!ha pedig a teszt negatív, menj el orvoshoz.

Miért késik a TrueBlood 3. évad 12. epizódja? Már rég fent kellett volna lennie moovie-n. Már múlt héten.

én TrueBlood sorozat függ? vagyok, és meg?rülök ha nem tudhatom meg, mi történik Ericcel (LLLLLL)

Legjobb válasz: Fogalmam sincs múlt héten miért nem volt, de ezen a héten is késett... Mármint már hétfõn le lehet tölteni, de nekem csak kedden sikerült... :/ No mindegy, itt fent van már: http://movieport.blog.hu/2010/09/13/true_blood_inni_es_elni_..

Fogalmam sincs múlt héten miért nem volt, de ezen a héten is késett... Mármint már hétfõn le lehet tölteni, de nekem csak kedden sikerült... :/ No mindegy, itt fent van már: http://movieport.blog.hu/2010/09/13/true_blood_inni_es_elni_..
A kérdező hozzászólása: sziasztok! Negatív lett sajnos :(
Ha már 10 napja késik, akkor szerintem minden okod megvan az örömre. Minél elõbb tesztelj, ha meg akar jönni úgyis megjön, ha meg nem, nem attól fog megjönni, hogy teszteltél! Drukkolok majd írj mi lett!
Ha már 10napja késik, és baba miatt, akkor a tesztnek pozitívnak kell lennie. Én biztosan tesztelnék.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat. Pénteken akarok csinálni tesztet, mert akkor lesz itthon a párom is..és vele szeretném megcsinálni, mert õ erõt ad akármi is lesz az eredmény! Köszönöm h drukkoltok nekem... :)
Írd majd meg mi volt drukkolok!
Teszteltél? Várjuk az eredményt! :)
Nagyon sajnálom! És azóta már megjött? Máskor is szokott ennyit késni? Mert akkor ki kéne magad vizsgáltatni, ha eddig még nem tetted.
A kérdező hozzászólása: hát, máskor még nem késett ennyit...de a nõgyógyászom szerint ez hormonális eredetû, és semmi bajom nincs...de nem tudom..

Attól, hogy múlt hónapban nem volt peteérésem a ciklusom 13. napján még lehetek terhes? Másfél hete késik a vérzésem.

Legjobb válasz: ha nem volt peteérésed akkor nem lehetsz. ha késõbb volt akkor lehetsz.

ha nem volt peteérésed akkor nem lehetsz. ha késõbb volt akkor lehetsz.

Lassan 2 hete késik a menzeszem. A múlt hónapban kétszer nem védekeztünk. Vettem tesztet, de negatívat mutatott. 2 napja reggel és délelőtt iszonyatos hányingerem van. Ez lehet baba, vagy vmi más az ok?

Legjobb válasz: két hetes késik? Akkor azt már mutatnia kellene. Milyen tesztet vettél? Én a Gabrielt ajánlom, ha nem azt vetted. Miért nem mész el labor vizsgálatra? Vagy nõgyihez?

két hetes késik? Akkor azt már mutatnia kellene. Milyen tesztet vettél? Én a Gabrielt ajánlom, ha nem azt vetted. Miért nem mész el labor vizsgálatra? Vagy nõgyihez?
A kérdező hozzászólása: Sajnos elfelejtettem a teszt nevét.Vizeletsugaras volt, 3 perce, 880ft.-azt hiszem... Volt már ilyen, hogy ennyit késett, de akkor tudtam, hogy még esély sincs a terhességre.Egyébként valószínû elmegyek nõgyógyihoz..De Mitõl késhet még?
nagyon sok oka lehet. idõjárás, egészségi állapotod stb.
Cystától például.A terhességi teszt negatív, de a cysta ott van, és az például elmarasztalhatja a mensidet.A hányinger is lehet cystára utaló jel.(bár ha babás vagy, akkor épp idõszerû elkezdõdnie).Én mindenféleképp elmennék dokihoz, mert nem egy olyanról lehet hallani, hogy 8-10 hetes terhességnél mutat elõször a teszt pozitívat.Egy vizsgálatot megér, ha megnyugszol.Írj, mi van veled.Egy öreg róka

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!