Találatok a következő kifejezésre: Késik a már (1134 db)

2 hete késik a mensim, már megcsináltam egy terhességi tesztet is, ami negatív volt (nem vagyok terhes), mi tévő legyek?

Már vagy 7 éve mestruálok és eddig soha egyetlen egy napot sem késett, ezért izgulok nagyon, hogy most mi van! Mert a párommal rendszeresen élek nemi életet és félek, hogy terhes vagyok! Viszont a teszt negatív volt! Higyjek a tesztnek?! Plussz van még egy probléma, talán attól van? Fél éve nem szedek fogamzásgátlót, mivel a mellemben csomók keletkeztek, így az orvos nem ajánlotta a további szedést! Lehet, hogy a csomók miatt késik? Valaki segítsen!!

Legjobb válasz: Van akinél a teszt csak késõbb mutatja ki, hogy pozitív.Csinálj még egy tesztet, így már biztosabb lesz.Mivel nem szedsz bogyót, így gondolom másképp védekeztek, tehát nem hinném, hogy terhes lennél.Menj el orvoshoz õ meg tudja neked mondani az okát, hogy miért késik.

Van akinél a teszt csak késõbb mutatja ki, hogy pozitív.Csinálj még egy tesztet, így már biztosabb lesz.Mivel nem szedsz bogyót, így gondolom másképp védekeztek, tehát nem hinném, hogy terhes lennél.Menj el orvoshoz õ meg tudja neked mondani az okát, hogy miért késik.
szerintem csinálj még egy tesztet(a saját megnyugtatásodra, mert ha még midig negatív akkor valószínûleg nem vagy terhes) aztán pedig akármi is az eredménye menj el dokihoz.Nekem is csak 2hetes késéssel lett világos, h valószínûleg baba van a dologba, mondjuk én nem teszteltem elõtte sem.Viszont ezt nem kellene halogatni, mert ha nem akarod megtartani a terhességed, akkor minél hamarabb intézkedni kell!
A tesztet a reggeli elsõ vizeletbõl végezd. Ha a tabletta gondokat okozott, mindenképp menj dokihoz. Ez bármi lehet: ciszta, gyulladás, stb.

Megszakitasos modszerrel szexeltem 4x egymas utan de a pasim nem ment el. Viszont mar egy hete kesik a menzeszem. Van mitol felnem?

Legjobb válasz: Van esély a terhességre de nem sok, ha valóban nem ment el. Azért csinálj egy tesztet. Igazából azt nem értem, hogy eddig miért nem teszteltél, ha már egy hete késik, kiderült volna terhes vagy-e vagy nem. Még orvoshoz is mehettél volna, õ meg megmondta volna, mitõl késik. De biztos jobb parázni, meg itt kérdezgetni a hülyeséget a hozzá nem értõktõl, esküszöm annyi ugyanilyen kérdés van/volt már, hogy gyanítom, nem is igazi kérdések, csak unatkozó kamaszok írogatnak, mikor már más nem jut eszükbe. Menj be a fogamzásgátlás kategóriába, és látni fogod a billió választ a millió klón kérdésedre.

Van esély a terhességre de nem sok, ha valóban nem ment el. Azért csinálj egy tesztet. Igazából azt nem értem, hogy eddig miért nem teszteltél, ha már egy hete késik, kiderült volna terhes vagy-e vagy nem. Még orvoshoz is mehettél volna, õ meg megmondta volna, mitõl késik. De biztos jobb parázni, meg itt kérdezgetni a hülyeséget a hozzá nem értõktõl, esküszöm annyi ugyanilyen kérdés van/volt már, hogy gyanítom, nem is igazi kérdések, csak unatkozó kamaszok írogatnak, mikor már más nem jut eszükbe. Menj be a fogamzásgátlás kategóriába, és látni fogod a billió választ a millió klón kérdésedre.
van.
Van bizony.Aktus utáni 14.napon tesztelj, még akkor is ha megjön a menstruációd
Igen, van. Ez így elég felelõtlen, ha nincs mivel védekezni, akkor ki lehet bírni szex nélkül.
elõváladékról hallottál már?
A kérdező hozzászólása: igen. nemtudom miert kell bunkozni. egyebkent nagyon a ciklusom vegen jartam mar akkor.
Ha egy hete késik, akkor csinálj tesztet, mi nem látunk beléd. De szerintem ha alapból pontos a ciklusod, akkor el is kezdhetsz imádkozni. Ha nem akarsz gyereket, akkor normálisan kell védekezni. Ha eddig nem sikerült, majd most megtanulod. Majd írd meg mi lett a teszt eredménye.
A megszakításos nem védekezés, hanem szerencse!
A kérdező hozzászólása: voltam orvosnal o aztmondta h nemvagyok az es h a koromban normalis ha neha kimarad egy menzesz. Eddig tenyleg mindig rendesen vedekeztunk ovszerral de aznap sajnos kimaradt. Ez a sors keze volt h pont most maradt el ilyen aktus utan h jol megijedjek es soha tobbe ne legyek felelotlen. koszonom mindenkinek :)

Lányok, szükségem van a véleményetekre! Két hete késik a menstruációm, már vettem 3 tesztet, mindegyik negatív. Gyógyszert már lassan fél éve abbahagytam, de eddig rendesen megjött. Mennyire biztosak a tesztek?

a tesztek között vártam mindig 2-3 vagy több napot is, az ellenőrzőcsík működött, gondolom nem hibás a termék... de azért aggódóm, sokat stresszelek is mostanában, orvoshoz pedig egy ideig még nem lesz lehetőségem eljutni, külföldi tartózkodásom végett.

Legjobb válasz: Barinõm miután abba hagyta neki is voltak ilyen késései egyszer sem azért mert terhes lett.. Sajna ez elõfordul elég sûrûn.. Neki még kb fél év elteltével is elõfordult, hogy kb majdnem egy hónapot késett, utána meg egy hónapon belül kétszer is rövid idõre meg jött. A nõ gyógyásza azt mondta, hogy felborult a hormonháztartása és ez természete s ha valaki hosszú ideig használ fogamzásgátlót, majd abba hagyja. A tesztek meg sajnos csak elégé késõn adnak pontos eredményt és én azt sem nevezném pontosnak sokszor már túl késõn mutatják ki, hogy terhes e vagy sem az ember lánya :S A nõgyógyász egy fokkal jobb hamarabb megtudja mondani, de az sem azonnal :S Itt egy oldal ahol rendesen leírják, hogy mire lehet számítani egy terhességi tesztnél: http://www.kismamablog.hu/terhesseg/a-terhesseg-jelei/teszte..

Barinõm miután abba hagyta neki is voltak ilyen késései egyszer sem azért mert terhes lett.. Sajna ez elõfordul elég sûrûn.. Neki még kb fél év elteltével is elõfordult, hogy kb majdnem egy hónapot késett, utána meg egy hónapon belül kétszer is rövid idõre meg jött. A nõ gyógyásza azt mondta, hogy felborult a hormonháztartása és ez természete s ha valaki hosszú ideig használ fogamzásgátlót, majd abba hagyja. A tesztek meg sajnos csak elégé késõn adnak pontos eredményt és én azt sem nevezném pontosnak sokszor már túl késõn mutatják ki, hogy terhes e vagy sem az ember lánya :S A nõgyógyász egy fokkal jobb hamarabb megtudja mondani, de az sem azonnal :S Itt egy oldal ahol rendesen leírják, hogy mire lehet számítani egy terhességi tesztnél: http://www.kismamablog.hu/terhesseg/a-terhesseg-jelei/teszte..
Olcsó húsnak híg a leve.. Tehát a tesztre érteném, de vonatkozik ez a fogamzásgátlóra és még az egyéb gyógyszerekre is. Terhességi tesztet a gyógyszertárban érdemes venni azok megbízhatóak, de azok között is van olcsóbb és drágább. Az olcsónak a minõsége nem olyan jó mint a drágábbé ezért nem is annyira pontos mint a drágább, két lehetõség van: vagy 2 olcsó, vagy inkább 1 drágább amiben meglehet bízni. (Egyébként az elvégzett három teszt már biztosan nem téved.) Na nézzük a fogamzásgátló gyógyszert. Azt abbahagyta, nem tudom miért de talán amiatt hogy sokan azt terjesztik hízlal. Hát igen, az olcsó kétségtelenül de a drágább ezen a téren is jobb. Az pedig mindig fontos hogy nõgyógyászat állítsa be a megfelelõ fogamzásgátlót! Az egyéb gyógyszerekrõl pedig annyit érdem tudni hogy több ugyanolyan hatóanyagú gyógyszer is van forgalomban a gyógyszertárakban, ezek más-más néven vannak feltüntetve és mindegyiknél más a gyógyszergyártó cég is. Vegyünk példának egy 300Ft-os XY nevû fájdalom csillapító gyógyszert és egy ugyanolyan hatóanyagú de más néven feltüntetett 900Ft-osat. (Az ár egyébként csak egy példa.) Megvettem a 300Ft-osat, még pénzt is takarítottam meg. Viszont elkezd fájni a fejem, sok esetben ezekbõl kell 2 szem is hogy hasson és ha megnézzük a betegtájékoztatón a mellékhatások listáját hát jóval hosszabb is mint a drágább gyógyszeré, tehát bevettem a 2 szemet de lehet hogy késõbb kihányom vagy még akkor is rosszúl fogom érezni magam. A drágábbat beveszem, az 1 szem és az viszont jó. Errõl több tapasztalatom is van mellesleg. Sõt egy gyógyszerész ismerõsöm is mondta már ezt, vagyis hogy nem mind1 mibõl van az tabletta amit beveszek. Nem mind1 hogy abba a porba, mert por lényegében ha összetörjük a gyógyszert hogy az mibõl van, hogyan szívódik fel és ezen múlik a minõsége és ezért különbözik árban is.. Bocs hogy kicsit eltértem a lényegtõl, de szerintem jó ha tudod hogy mindig a drágább a jobb!! A menszid ciklusát pedig többféle dolog is megzavarhatja.
A kérdező hozzászólása: köszönöm válaszod! Sajna ezzel a linkel csak tovább nõtt az aggodalmam! Azt irja, hogy egy idõ után már nem mutatja ki a teszt, ha terhes lennék! 28 napja voltam utoljára férfival, akkor is csak az elején nem húzta fel a gumit, de hamar észbe kaptunk, de talán nem elég hamar :( Ennyi idõ után is kimutatja még a teszt azt a bizonyos HCG hormont?
A kérdező hozzászólása: ClearBluet vettem midegyik alkalommal, nem volt olcsó mulatság, persze a hülyeségemnek ára van -_- csak nagyobb ne legyen! A gyógyszerrõl sem véletlen álltam le, már 7 éve szedtem és nagyon minimálisan volt meg a végére a menszeszem! Kénytelen vagyok "pihentetni"
Szia! Régi kérdés, gondolom már rég megoldódott. Szerintem az, hogy egy idõ után nem mutatja ki a teszt a terhességet az több idõre vonatkozik, mondjuk a szüléshez közel már esetleg nem.... mi lett amúgy veled?

Párnapja késik a menzim kb4napja. Már görcsölgettem ilyenkor mindig megjön még ha megvagyok fázva is. melleim majd le szakad szédülök hányingeremvan. Csak megfázás lehet?

mindjárt megjön érzés mintha minden pillanatban megjönne,melleim majd le szakadnak.az a bibi sürü fehár folyásom van és nagyon ritkán viszketek.ettöl elmaradhat a menzi?a hasam mint egy lufi és néha megszédülök.Tudnátok valami konkrétat mondani amitöl kiderül tényleg terhes vagyok vagy csak a megfázástöl maradt el?köszi

Legjobb válasz: Hat ezek nem megfazasos tunetek. Es ha mar 4 napja kesik, akkor nyugodtan tesztelj egyet.

Hat ezek nem megfazasos tunetek. Es ha mar 4 napja kesik, akkor nyugodtan tesztelj egyet.
nekem is voltak már ekkor tünetek, de nekem sajna el is ment:-((Vigyázz magadra, remélem nálad minden ok.De miért nem tesztelsz???
Nehogy kismedence gyullasasod legyen. Bar akkor sokat kellene pipilned is. Amugy a gombatol nem hinnem, hogy kimarad a mensi. A hasad egyebkent feszulhet akkor is, ha csak 2 hetes terhes vagy. En meg mindig azt mondom, hogy csinalj egy tesztet, es annak megfeleloen keresd fel a dokit. Jobbulast!
A kérdező hozzászólása: már a menzi elött volt fehér folyásom ugy két napja elkezdett viszketni 1szer bekentem canestennel és azöta jo..ha gombám van elmaradhat töle a menzi?nagyon fáj alul a hasam derekam..de ha terhes is vagyok csak 2hetis lehetek már most produkálhatom a tüneteket?

Ha késik a menstruáciom egy hetet, akkor már vehetek tesztet?

Mikor esedékes lett volna, csak barna folyásom volt, de elötte honapban 72 orást kellett bevennem, dokim azt mondta ez miatt késik,(illetve barna folyásom volt, de azt nem számitom mensinek, ezért irtam h késik) de azért vegyek tesztet.

Legjobb válasz: aztz olvastam 3-4nappal a menstruácio idopontja után 98%osan kimutatja, ha nekem 3adikán kellett volna megjönni akkor 7.én már kimutatja? de ma van 12-e, olyan nincs h esetleg már késö lenne?

A kérdező hozzászólása: aztz olvastam 3-4nappal a menstruácio idopontja után 98%osan kimutatja, ha nekem 3adikán kellett volna megjönni akkor 7.én már kimutatja? de ma van 12-e, olyan nincs h esetleg már késö lenne?
tesztelhetsz, de szerintem csak bekavart az esemény utáni, van, akinél 6-8 hónapra ia felborítja a hormonháztartást
olyan nincs, hogy késõ lenne, ha baba van, ki fogja mutatni már
A kérdező hozzászólása: köszönöm! 6-8 honap azért sok :S és el akarom kezdeni a fogamzásgátlo szedését akkor meg kell várnom míg normálisan megjön? legalábbis doikm ezt mondta.. akkor az sok idö lehet mig helyreáll :S

Késik a menstruációm már pár napja, terhességi tünet meg semmi. Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Védekeztetek rendesen? Szedsz gyógyszert? mióta késik? csináltál már tesztet? Sok oka lehet, ami miatt késhet.

Védekeztetek rendesen? Szedsz gyógyszert? mióta késik? csináltál már tesztet? Sok oka lehet, ami miatt késhet.
Terhesség esetén még ne is számíts jó pár hétig tünetekre. Ez nem így mûködik. Egyébként ha a menstruáció már elmaradt... Nem tudom mikor csináltad a tesztet, de a menzesz kimaradás utáni 3-4 napban már biztos eredményt szokott mutatni (legalábbis 99%-ig).
már rászánhattad volna a 400 ft-ot a tesztre és tudnád a választ
Szia! Sok minden okozhatja. Nyugi, ha rendesen védekeztél nem nagyon esélyes a terhesség. A gyógyszeren kívül ezer meg egy más dolog van. Szóval én sanszosabbnak ítélem ezt a szar idõt. Egyik nap meleg van, másik nap hideg, ez a cikluson is meg szokott látszani.
Attól függ, hàny napos a ciklusod.Van olyan, hogy 40ik napon is megjöhet.
terhességi tünet még semmi??? mire gondoltál??? hogy még nem rugdos? vagy nem folyt el a magzatvíz?
és még szûz vagy...
Ilyenkor nincs tünete még a terhességnek, csak az elmaradt menzesz és a pozitív terhességi teszt. De attól, hogy nem jött meg, még nem 100%, hogy terhes vagy. És ha megjön, akkor is lehetsz terhes. Ha negatív a teszt, nem gond, ha egy menzesz kimarad, van ilyen. Ha a második is kimarad, akkor doki. Ha eddig mindig 27-28 napos volt, és most átáll hosszabbra, és a köv. is hosszabb lesz, akkor is doki, mert ennek oka van.
A kérdező hozzászólása: A tesztet így is - úgyis megcsinálom, csak várni akartam pár napot... pár tanáccsal...
A kérdező hozzászólása: Igen, vannak értelmes IQ-harcosok... :P
A kérdező hozzászólása: Általában 27-28 napos a ciklus, védekeztünk rendesen, de nem gyógyszerrel. Lehet esélye, hogy terhes vagyok, de annyira minimális esélyei lehetnek... Hogyha nem jön meg még pár napig, akkor tesztet veszek.
A kérdező hozzászólása: Mielõtt megvettem volna a tesztet, megjött a menzeszem. Következõben 1000000x jobban fogok vigyázni!!

Mitől lehet, hogy már több, mint egy hete késik a menzeszem?

Terhesség kizárva, és fert?zésr?l sem tudok. És amúgy általában max. 2-3 nap eltéréssel mindig rendszeresen jön. Köszönöm a válaszokat :)

Legjobb válasz: Nekem is már egy hete késik. Volt már olyan, hogy kimaradt egy hónap. :) De azért engem is aggaszt(ott) a dolog. De a válaszoktól megnyugodtam. :D

Nekem is már egy hete késik. Volt már olyan, hogy kimaradt egy hónap. :) De azért engem is aggaszt(ott) a dolog. De a válaszoktól megnyugodtam. :D
Szia! Ha valami stressz ért, lehet hogy attól, de az is elõfordulhat, hogy ez ki fog maradni. Nekem is volt már olyan, hogy március eleje után május végén jött meg, és azóta is van. Van ilyen. De az is lehet, mire elolvasod, már meg is lesz.
nem volt peteérésed ha elöregszik a nyálkahártya, akkor válik le az is lehet, hogy 1 kimarad ez nem baj, de ha ismétlõdik, pedig eddig rendszeres volt, akkor doki, mert a változás intõ jel

Nekem már 13 napja késik a menstruációm. Voltam ma vérvételen és hétfőn tudom meg. Volt már h szüneteltettem de ennyit még nem késett. A teszt negatív volt. Szerintetek?

Legjobb válasz: Szerintem nem volt ovud és azért késik, vagy sokat stresszelsz rajta, hogy miért nem jön. Több ötletem nincs.

Szerintem nem volt ovud és azért késik, vagy sokat stresszelsz rajta, hogy miért nem jön. Több ötletem nincs.
A mesi után 13 nappal már a leggyengébb teszt is mutat valamit! Szerintem ezen ne aggódj! ( ha mégsem, akkor írd meg, mi is okulunk belõl! ) Ha fiatal vagy akkor könnyen elõforul ilyen, fõleg most, hogy mégjobban stresszelsz rajta, hogy kimarad. Azért, ha nem rendezõdne a ciklusod, egy nõgyõgyászt keress fel, mert késõbb fontos lesz ha babát szeretnél! Minden jót!
Szia! Én novemberben voltam úgy, hogy 1szer nem védekeztünk a párommal, késett, 3 hét után kerestem fel a dokit, mert elõbb nem érdemes. A terhestesztekben nem hiszek, mert a családomban soknak nem mutatta ki, de mér látszott az uh-on. Nagy pofára esés volt, mikor a doki közölte nincs terhesség, csak nem volt tüszõrepedésem, és ezért nem jött meg. Hétfõn kiderül, mert az az eredmény tuti! De az is lehet hogy a szüneteltetés miatt késik, van ilyen is.
Lehet késõi ovuláció, ezért nem jött meg. Lehet késõi ovulációból baba, és még alacsony a hormonszinted, hogy a teszt kimutassa. lehet ciszta. lehet, hogy egy ciklus egyszerûen kimarad, ez is normális, ha nem lesz belõle rendszer. Lehet hormonális gubanc. Lehet, hogy baba volt, de elhalt, ezért negatív a teszt, viszont még nem ürült ki. (Missed abort, nem tudom, ilyen korai terhességben is létezik-e ilyen.) Több nekem se jut az eszembe.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a tippeket. elmentem tegnap dokihoz és azt mondta, hogy elõfordul, hogy kimarad. nem vagyok terhes szerencsére.

16 éves lány vagyok. Késő elkezdenem már ebben a korban lovagolni?

Legjobb válasz: Soha semmilyen sportot nem késõ elkezdeni.

Soha semmilyen sportot nem késõ elkezdeni.
Leginkább a ló életkorától függ. 16 éves lány csak 6-11 évig terjedõ életkorú lóra ülhet.
1: ? Kérdezõ: természetesen nem késõ, a legjobb korban vagy hozzá. Sok sikert! :)
Csatlakozom és az elsõt cáfolom! Ha pl van egy teljesen nyugodt engedelmes 4 éves ló azon is ugyanúgy meg lehet tanulni lovagolni mint egy 10 éves lovon és egy 19 éves ló is lehet olyan bolond , hogy a közelébe se érdemes menni! Én azt javaslom tanulj meg lovagolni az egyik legjobb sport!
Ez az a sport amit sose késõ elkezdeni. Sok sikert hozzá! :)
A kérdező hozzászólása: Jajj de jó! Köszönöm szépen a válaszokat:)

Baba? Ma már 5. napja késik a menstruációm, 33. ciklusnapon járok. Mindig napra pontosan jön meg, 28 naponta, most késik.

Érzem 2-3 napja a mindjárt megjön érzést, fáj a cicim,de semmi :( Reggel tesztelek. Szorítsatok!!! :)

Legjobb válasz: ÉS szeretnéd h pozi legyen vagy sem???

ÉS szeretnéd h pozi legyen vagy sem???
Lehet nekem az ideg miatt késik.....
Hát már én is tiszta ideg vagyok... :S Legalább történne valami...
A kérdező hozzászólása: Ani semmiképp ne idegeskedj!!!!!! Az nem tesz jót. Minden rendben lesz nálad is, nyugi :) Semmi nincs még veszve . Én még várok reggelig hogy megjön e rendesen mert ez annyira furcsa nekem hogy egész nap semmi.. csak az a rózsaszín valami.
Köszi, aranyos vagy. De valamilyen szinten bosszant a dolog, hogy nem tudom hogy ilyenkor mi van... Még sose késett. Ami nem lenne baj, mert nagyon szeretnénk Babucit, csak engem meg ez a barna nyavaja nem hagy nyugodni. Te fogsz még tesztelni? Mert ebben is tanácstalan vagyok hogy csináljak-e még majd vagy ne... Bár most megint várok pár napot hogy mi lesz a barnázással. Kiváncsi vagyok mi lesz velünk. :)
A kérdező hozzászólása: Hát én még nem teszteltem mert reggel azthittem megjott, azota nezegetem de semmi, reggel volt az az enyhe rozsaszines pici valami.azota sem jott meg.reggelre ha nem jon rendesen, tesztelek.En is nagyon kivancsi vagyok mi lehet.Neked is erdemes lenne megegyet csinalni, holnap meg vard meg lesz e valami, es csinalj megy tesztet.a barnazas lehet a beagyazodas jele is.mikor voltatok egyutt?Szoritok neked!
Szerintem a hétvégét még megvárom aztán hétfõn vagy kedd reggel csinálok még egyet ha addig nem jön meg. A peteérésem az 20.ától volt ki is használtuk az elõzõ és a következõ napokat is, tehát reménykedünk... És neked tervbe van a baba? Szerinted milyen tesztet vegyek? Eddig x-epilt vettem de a mai nap olvastam róla vegyest. Van aki azt mondta hogy egy nagy nulla, de volt akinek bevált. Szóval nem tudom... nem tudsz valami tutit ami biztire jó?
A kérdező hozzászólása: Eppen nem mostanra tervezzuk, de ha ugy alakul is nagyon orulunk neki.Nem tudom melyik teszt a tuti, en discolort vettem patikaban, olcso (520ft) es sztem jo.Annyira rossz egy teszt sem lehet szerintem., vagy kitudja.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Reggel teszteltem ami negativ lett :( es ugy nez ki lassan beindul a menzesz is. :(
Sziasztok! Sajnos engem a nem várt fogadott most reggel... :( Na de legalább nem vagyok kétségek között. Ebben a hónapban újabb próbálkozás lesz. :) Nem adjuk fel. :)
Sok sikert nektek! :) Nem szomorkodni úgyis jönni fog :)
A kérdező hozzászólása: Dehogy adjuk! :) Köszönjük, tudjuk, mi, sikerülni fog :)
Sziasztok, ma reggel elkezdtem barnázni.....:( ..
nekem is 5. napja késik, tesztek negativak, mensi sehol....
A kérdező hozzászólása: Nekem 8 nap késés után jött meg tegnap.
ohhh, na de legalább ez konkrétum... nem elkeseredni, hanem jóízûen együtt lenni :) (és a hõmérõzést ajánlom továbbra is, nekem nagyon bejött)
Nekem is sajna 5 nap után jött meg... :( De nem adjuk fel. :P Ez a hõmérõzés hogy zajlik? Mit kell figyelni? Tudtok segíteni? :)
Sziasztok. Hasonló gondokkal küzdködök... Nekem is 4 napja késik, annyi verzióval hogy hétfõ óta barnázgatok, hol van hol nincs. A hasam az reggelente görcsöl, mintha megakarna jönni de egy idõ után elmúlik. Csináltam kedden délután tesztet meg ma reggel de negatív lett mindkettõ. :( néha hányinger, múlthéten mellfeszülés de semmi más. Minden nap úgy kelek fel hogy: na most fog megjönni. De nem. Szerintetek érdemes még tesztet vennem vagy menjek dokihoz?
:( nem voltál beteg, náthás, ami miatt késhetne....?
A kérdező hozzászólása: Igen, nagyon szeretném... a szomorú smily félreírás volt :)
Meglesz, csak ne idegeskedj... :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon remélem
Szia én ugyan így vagyok mint te, 28 naposak a ciklusaim, 33.napon vagyok, de semmi tünetem csak mint ha megakarna jönni érzés, meg sokat eszem, holnap tesztelek. ..5 napja csináltam az negatív...drukkolok neked. .:)
A kérdező hozzászólása: Köszi :) Én is drukkolok neked, remélem sikerül mindkettõnknek! Írd meg mindenképp mi lett az eredmény!
Akkor jó már értem :) Kicsit félreérthetõ volt hirtelen azért nem tudtam h most örülni kell-e ha pozi vagy sem :) De akkor szurkolok :)
A kérdező hozzászólása: Hát igen, lehettem volna egyértelmûbb is :) Köszi :)
Megírom :) feszült vagyok hogy most milehet. ...
Sziasztok lányok teszteltetek? Drukkolok. Én 3 nap múlva tesztelek ha nem jön.
Csajok, én is szorítok! :)
????
A kérdező hozzászólása: Mikor felkeltem eléggé fájt a hasam, mintha megjött volna.Egy tamponnal leellenõriztem magam, és enyhén rózsaszines volt mikor kivettem.Úgy voltam vele, most sem sikerült ezért nem teszteltem, de azóta sem akar rendesen megjönni. A tisztasági hófehér azóta is.Nem tudom most mi lehet?! Szerintetek???
Én a helyedben biztos nem bírtam volna ki, h ne teszteljek :)
Csináld meg a tesztet! Egybõl megtudod h mi van. Szerintem ez a bizonytalanság a legrosszabb. Ha az vagy már mutatja!!!
CSINÁLD MEG! Még bármi lehet. Én a második babával az elsõ 12. hétben vérezgettem, gyógyszert is kellett szednem rá
Teszteltem fél órája. Negative lett , nem jött meg. ...már 6 napja. ..nem tudom mivan velem...
A kérdező hozzászólása: Nem tudom jár e valaki erre, de azóta megfogant a babánk, és 15 hetes terhes vagyok!!!!! Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!