Találatok a következő kifejezésre: Késik a igaz még csak (5 db)

Most csináltam egy tesztet de sajnos nem lett pozitív. Igaz még csak 1 napja késik, most hagytam abba a gyógyszert. Ez már gyógyszermentes hónap volt. Terhes lehetek?

most egy kicsit el vagyok keseredve. már egyszer sikerült teherbe esnem de sajnos elvesztettem. akkor 10-12 napra mutatta ki halványan és csak 5 napra rá lett er?s.

Legjobb válasz: akkor meg ne kenõdj el, lehetséges megint csak kéõsbb mutatja ki. Nem sok még az az egy nap késés.

akkor meg ne kenõdj el, lehetséges megint csak kéõsbb mutatja ki. Nem sok még az az egy nap késés.
Várj még néhány napot és tesztelt újra! Drukkolok!

Igaz hogy csak két napja késik, de fehér szagtalan folyásom van a menzinek meg semmi jele, ez jelenthet valamit? Lehetek terhes? Enyhén görcsölök már 4 napja.

Legjobb válasz: Bizony lehetsz terhes! Vegyél egy tesztet :) Nem muszáj a 10 es tesztet mert ha már 2 napja késik a 25 ös is bõven kifogja mutatni! Drukkolok :)

Bizony lehetsz terhes! Vegyél egy tesztet :) Nem muszáj a 10 es tesztet mert ha már 2 napja késik a 25 ös is bõven kifogja mutatni! Drukkolok :)
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
Tesztelj és kérjük az eredményt :) Drukkolok!
Szerintem nagyon gyanús. Mióta van ilyen folyásod?
A kérdező hozzászólása: Tegnap teszteltem és negatív... a folyásom 4 napja van, már enyhül, nem értem hogy mi lehet. Görcsölök is. Most akkor mi lehet?
Az hogy a teszt negatív még nem biztos, hogy nincs baba lehetséges, hogy kevés még a hcg a szervezetedben, de persze ne zárd ki a lehetõséget, hogy valami okból kifolyólag csak késik a mensesed pl.front hatás, hormon zavar, stressz stb!
A kérdező hozzászólása: Köszi...várok!
nekem is ugyan ezek voltak a tünetek, fehér folyás, menszezem egy hete késik, ma vettem tesztet negatív lett, neked szoktak kijönni pattanások mielõtt megjön?
Ha mindig pontos szokott lenni, akkor már vehetsz tesztet.Az tuti, hogy kimutatja.
Az csak akkor ha késõi peteérés van. A mai tesztek már a mensi napján is kimutathatják.De ha véletlenül neg lesz akkor sem kell elkeseredni , ha nem jön meg akkor pár nap múlva megint tesztelj.
A kérdező hozzászólása: teszt negatív:(
A kérdező hozzászólása: köszi a drukkot megírom!
Nyugodtan tesztelhetsz, akár már ma is. Nekem 3 nap késéssel este csináltam tesztet, és szép erõs pozitív lett. Vannak kiugró esetek, hogy csak 1 hét után lesz pozitív, vagy még késõbb, de ez ritka, és inkább csak az az oka, hogy késõbbi peteérése volt. Normál esetben már a késés elsõ napján is kimutatják a tesztek, ha tünet van, akkor már tutira. Barátnõmnek pl. 11 nappal ovu után már pozitív volt, és még csak nem is reggelibõl. Persze halvány lett, de egyértelmûen látszott. Úgyhogy nyugodtan tesztelj! Drukkolok! És írj meg az eredményt!
A kérdező hozzászólása: oké köszi a komikat
Szurkolok:) Majd írd meg , hogy mi lett.
A kérdező hozzászólása: ahha köszi!akkor holnap csak csinálok egy tesztet!
Igen. Mivel ha babás vagy a méhed ugyanúgy tágul, és azt érzed.
A kérdező hozzászólása: oké, értem.mensis fájdalmaim is vannak de inkább csak este.reggelre mindig elmúlik.este megint van reggel megint nincs.ha babás vagyok ez normális?
A kérdező hozzászólása: de azt olvastam volt akinek csak 10nap késés után mutatta ki.akkor nem lenne korai még a teszt?
Kár, pedig olyan biztató volt. Máskor is szokott ennyit késni? Hány naposak a ciklusaid?

Ha ma megjőtt, akkor 14 nappal előtte pém volt, vagy tüszőrepim? Kérlek irjatok, mert nagyon kiváncsi lennék.14 nappal ezelőtt, pozit mutatott az ovuteszt, meg előtte való nap is, de mi csak a 2. pozinál voltunk együtt, igaz, hogy már késő éjszaka.

Ezek szerint lecsuszhattunk a dologról? Még csak most kezdtem el ovutesztelni, ezért próbálom bel?ni, mikor is volt ovum.

Legjobb válasz: A 2 pozi ovutesztet sem értem, nekem vaterás van, és egyik teszt sem olyan volt , mint amiket irtok, hogy erõs csiknak kell lenni. Csak egy picit volt halványabb, mint a másik csik. Vagy vegyek drágább tesztet, amin másként látszik?

A kérdező hozzászólása: A 2 pozi ovutesztet sem értem, nekem vaterás van, és egyik teszt sem olyan volt , mint amiket irtok, hogy erõs csiknak kell lenni. Csak egy picit volt halványabb, mint a másik csik. Vagy vegyek drágább tesztet, amin másként látszik?
nehéz a kérdés, de szerintem az biztos, hogy volt pé-d, a tüszõrepedés viszont nem 100%, de nem is kizárható. Lehet, hogy tényleg késõn voltatok együtt. próbálkozzatok újra a jövõ hónapban, remélem, sikerül!
A kérdező hozzászólása: Rajta leszünk az ügyön. Köszi a választ. Most szeretnénk a két gyerekünknek egy kistesot, de nagyon várat magára. Most leszek 29 éves, az elsõt 20, 5 éves koromban szültem. Nagyon hamar össze is jõtt, a második is egybõl sikerült, na de most meg nem akar jönni. Pedig mi már nagyon várnánk a picit, a tesokkal együtt.
Peteérés elõtt 2 nappal több az esély a fogantatásra. Meg ha minden passzol, akkor is csak 30 % esély van arra, hogy elsõre összejöjjön. Sok sikert!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!