Találatok a következő kifejezésre: Késik a igaz (63 db)

és tesztet nem csinált még?? nem tudom hány éves a b.nõd, de elõfordulhat, hogy csak még nem állt be neki rendesen
idegességtõl is késhet, betegségtõl is. Nekem most épp azért, mert fogyózom. Nem sok esélye van, de a teszt / orvos a tuti.

Már 2 hete késik a menzeszem. Nem feküdtem le a barátommal, tudom h szűz vagyok, viszont én azt hallottam, hogy hiába szűz az ember attól még terhes lehet ha a fiú megujjazza! Igaz ez? :O (nem tudom h kerülhetett-e ODA sperma. )

emélem h csk az izgulás és a stressz miatt késik a menzim...

Legjobb válasz: Nyugi nem vagy terhes ez biztos viszont jó lenne ha elmennél dokihoz a késének más nõ gyógyászati okai is lehetnek.

Nyugi nem vagy terhes ez biztos viszont jó lenne ha elmennél dokihoz a késének más nõ gyógyászati okai is lehetnek.
nyugi, tuti nem vagy terhes. menj el dokihoz, lehet h valami hormonális dolog, de lehet pl a vizsgák miatt is h késik. ennyi késés után a doki már meg tudja mondani, h mi lehet. és a szüzességed nem veszi el a vizsgálat, mert uh, vagy laborvizsgálatot csinálnak ilyenkor. szóval ne félj a dokitól és ne kombinálj:) menj dokihoz. ha még fiatalka vagy, van már mindenhol tini ambulancia, nézz annak utána
Szia! Áhh, szinte kizárt, hogy terhes vagy, csak a stressz :) , de megnyugtatásképp vegyél egy tesztet, akár már holnapután is megcsinálhatod, reggeli elsõ vizeletbõl. Amik szerintem megbízható tesztek: Qupido, Gravi-HCG, Clearblue, a lényeg az, hogy 10-es érzékenységû legyen. Ha rám hallhatsz lilyt semmi féleképpen ne vegyél. Remélem tudtam segíteni :)
Ha erre az oldalra eljutottál akkor keress tovább a neten, hogyan is mûködik a szex és hasonlók. Tuti nem vagy terhes.

9 napja késik. A mellem fájogat néha. Ma teszteltem (Lily) igaz nem reggel de negatív lett. Szerintetek lehet baba?

Legjobb válasz: Próbáld meg reggel. Lehet, hogy kései ovulációd volt, és ezért még nem mutatja ki a teszt. Ha a ciklusaid amúgy rövidek, akkor még több az esély. Én a helyedben bejelentkeznék dokihoz, mert vagy pár napon belül +-t tesztelsz, vagy ha nem, akkor is érdemes utána járni, mi okozza ezt a már kevésnek nem mondható késést. Legjobbakat!

Próbáld meg reggel. Lehet, hogy kései ovulációd volt, és ezért még nem mutatja ki a teszt. Ha a ciklusaid amúgy rövidek, akkor még több az esély. Én a helyedben bejelentkeznék dokihoz, mert vagy pár napon belül +-t tesztelsz, vagy ha nem, akkor is érdemes utána járni, mi okozza ezt a már kevésnek nem mondható késést. Legjobbakat!

Anyukak meseljetek, 37 hetes es 2 napos kismama vagyok, kisfiam lessz es mindenki azzal jon elo, ohhh hat a fiuk lustabbak es keson jonnek. Igaz-e? Ti mit tapasztaltatok? Ki hany hetre szult? Koszi elore is

Legjobb válasz: Szia!4 nappal született hamarabb a kisfiam a kiírtnál! Szerintem nem igaz hogy lustábbak. 7 hónapos picúr anyukája

Szia!4 nappal született hamarabb a kisfiam a kiírtnál! Szerintem nem igaz hogy lustábbak. 7 hónapos picúr anyukája
A kisfiam a kiírt napon született. 2, 5 hónaposan hasról a hátára fordult. Most 5, 5 hónapos, forog-pörög, felül. Szóval rá nem tudom mondani, hogy lusta...
Szia! Nekem két lányom van, mindkettõt túlhordtam három nappal! Én mindenhol azt hallom, hogy a fiúk szoktak hamarabb jönni.... Nos, most kisfiút várok, meglátjuk mi lesz! Kíváncsi vagyok:) 36 hetes kismami
Az én fiam 4 nappal késõbb:)
A kérdező hozzászólása: koszi szepen csajok!
nem igaz, az én fiam 38 hétre született, szerintem a lustaság inkább a forgásnál, beszédnél, szobatisztaságnál jellemzõ
39+0 :-)
Szia!! Kisfiam született és túl hordtam egy hetet!!
Én negyedik napja hordom túl a kisfiamat. Ugye, milyen idegesítõ, amikor olyan mindenttudó sejtelmes mosollyal mondogatják, hogy jaaaj, a fiúk késõbb szoktak jönni! Ennek tuti semmi köze sincs ahhoz, hogy kisfiú vagy kislány! Szorítok, hogy ne hordd túl, de ha mégis, hát azt is túl lehet élni. Nem könnyû, de túl lehet! :)
Én mindkét lányom túlhordtam, most fiú lesz hát én is kiváncsi vagyok.
A kérdező hozzászólása: meglatjuk mit hoz a sors :) a legfontosabb hogy a babanak jo legyen anya meg turelmes marad, 37 hetes es 3 naposan 3200 gr a babo , szep nagy fiu lesz aztan meglatjuk mikorara tervezi a nagy talalkozast!aprilis 3-ra vagyok kiirva az apuka aprilis 1-en szuletet meglatjuk lessz meglepi vagy sem :)
Szia! Na, megszületett a kislegény?

1- hete késik a mensesem igaz csináltam tesztet és a 2-teszt halványan pozitiv lett a tegnap reggeli tesztem is pozitiv lett ez már egy kicsit erőssebb elhihetem h kismami vagyok?

Azért kérdezem mert már értek csalódások.

Legjobb válasz: Lehet nem 28 napos a ciklusod és késõbb fogant a baba mint a 14. napon, ezért halványak még a tesztek. De 3 pozi teszt már elég jó. Nyugi én a 9.nél tartok, de mégis majd akkor nyugszok meg amikor végre eljutok dokihoz. Ha továbbra sem jön meg akkor jelnetkezz be dokihoz egy hét mulva akkor már látnia kell valamit, vagy egy vérvétellel is simán megállapítják a hcg szinteted.

Lehet nem 28 napos a ciklusod és késõbb fogant a baba mint a 14. napon, ezért halványak még a tesztek. De 3 pozi teszt már elég jó. Nyugi én a 9.nél tartok, de mégis majd akkor nyugszok meg amikor végre eljutok dokihoz. Ha továbbra sem jön meg akkor jelnetkezz be dokihoz egy hét mulva akkor már látnia kell valamit, vagy egy vérvétellel is simán megállapítják a hcg szinteted.
mutiiiii meg:) egyébként drukkolok, hogy erõsödjön, és igaz, amit az elsõ írt:)
A kérdező hozzászólása: sajna nm tudok képet felrakni. köszi h válaszoltál.
3 pozi teszt, menzi kimaradása...99 % hogy kismami vagy és hogy lehet gratulálni. tüneteid vannak? remélem a maradék 1% nem jön be és minden rendben lesz! :)

Igaz, hogy ha késünk a csekk befizetésével és betelefonálunk, hogy késni fogunk a befizetéssel, akkor késedelmi díj nélkül megússzuk?

Ezt hallottam, tényleg így van?

Legjobb válasz: Általában néhány nap türelmi idõ mindenhol van. De az is igaz, hogy annyira minimális a késedelmi kamat díj arra a néhány napra, hogy valamennyit nyugodtan késhetsz (ez persze a csekk nagyságától függ).

Általában néhány nap türelmi idõ mindenhol van. De az is igaz, hogy annyira minimális a késedelmi kamat díj arra a néhány napra, hogy valamennyit nyugodtan késhetsz (ez persze a csekk nagyságától függ).
Semmi gond, ne pánikolj :) Hozzá vannak szokva. Az éves késedelmi kamat 10-20%, szolgáltatótól függõ, és a késedelemre vetített napokra leosztva számolják (ügyfélszolg.vezetõként mondom). Az elõzõ válaszolónak biztosan más problémája is volt, ennyi büntit még chf-es hitelemre sem kaptam soha (illetve a százalékot nem úgy számolják, ahogy õ azt tette). Szóval fizesd be jövõ héten, és addig is legyen szép hétvégéd!
Minimális ja. 10 nap késés az e-on-nál, és az 5000 forintos számlára máris ráb*sztak 1700 forint késedelmi kamatot. Ez ha jól számolom 34%. Hát qrvára nem minimális...
A kérdező hozzászólása: Eltûnt, és elõkerült a számla. 5500Ft-os és 1, 5 hónap késés.
A kérdező hozzászólása: Pannon víz.

Több mint egy hete késik a menzeszem. Érzékeny a mellbimbóm és kemény a mellem, ami a férjem szerint nőtt is, és gyakran fáj a hasam alja. Csináltam tesztet, igaz napközben de negatív lett. Ennek ellenére lehet hogy Pocaklakó van?

Legjobb válasz: Elõfordulhat. Mindenek elõtt a hajnali elsõ pisibõl csináld meg azt a tesztet és akkor se ess kétségbe ha negatív kicsi esély akkor is a babára az elsõ gyerkõcömet nekem sem mutatta meg a teszt. Én mégis tudtam, hogy ott van és ezt az orvos is igazolta. Az elején azért fontos a hajnali tesztelés mert abban az esetben van kicsit több hormon, ami az elsõ hetekben még kevés és folyamatosan nõ. Szóval, holnap egy teszt hajnalban és ha még pár napot késik akkor irány a doki.

Elõfordulhat. Mindenek elõtt a hajnali elsõ pisibõl csináld meg azt a tesztet és akkor se ess kétségbe ha negatív kicsi esély akkor is a babára az elsõ gyerkõcömet nekem sem mutatta meg a teszt. Én mégis tudtam, hogy ott van és ezt az orvos is igazolta. Az elején azért fontos a hajnali tesztelés mert abban az esetben van kicsit több hormon, ami az elsõ hetekben még kevés és folyamatosan nõ. Szóval, holnap egy teszt hajnalban és ha még pár napot késik akkor irány a doki.
Az elõbb elfelejtettem írni, hogy ha pozitív akkor már azonnal keresheted is a dokid, de ha negatív akkor várj még pár napot és ha még késik akkor is keresd fel a dokit.
Szerintem is terhes vagy. Lehet hamar teszteltél (mikor is?). Csinálj megint tesztet, de a reggeli elsõbõl. Ne dobd ki, ha negatív, mert azt olvastam, hogy elõfordul a terhesség korai szakaszában, hogy a teszt csak egy óra múlva mutatja a 2. csíkot.Sok sikert!
Én úgy tudom, hogy a teszt csak 10 percig "életképes", hisz hallottunk olyat is, hogy eltûnt a második csík, de a terhesség fennált. Csinálj a reggeli elsõbõl, és menj dokihoz. A tünetek stimmelnek, szerintem is van Pocaklakó:-) sok boldogságot
reggeli elsobol elotte ne igyal es ha a napokaban csinaltad amit vettel varnek a helyedben 3-4 napot.lehet h meg nagyon az elejen vagy es nincs eleg hcg-d

5 napja késik a mensim, igaz, néha egy-egy csepp vér megjelenik (pl. Tegnapelőőtt, vagy ma) .2x teszteltem, utoljára szerdán, negatív lett. Mikor teszteljek újra? Lehet még baba?

Legjobb válasz: lehetsz babás,mivel nem jött meg,egy pár nap múlva tesztelj megint,ha akkor is negativ,menj el orvoshoz.

lehetsz babás, mivel nem jött meg, egy pár nap múlva tesztelj megint, ha akkor is negativ, menj el orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Holnap tesztelhetek szerinted? Vagy meddig várjak?
inkább szombat, vagy vasárnap, mert elõbb úgysem tudsz dokihoz menni így sem úgy sem..

Miért késik? A lent felsorolt okok közül szerintetek melyik igaz rám?

3 hónapja hagytam abba a gyógyszer szedését, 2 hónapig napra pontosan megjött, most viszont már majdnem egy hetet késik. Szeretkeztem egy sráccal, használtunk óvszert az el?írásnak megfelel?en. 2 kérdésem lenne: Ha szakad az óvszer az "látványosan" történik, vagy megeshet úgy h nem is veszem észre? Sztem nem lehetek terhes, hiszen védekeztünk. A késés lehet attól h most ürülnek ki a szervezetemb?l a fog.gátló anyagai? Szerintetek?

Legjobb válasz: nem látványosan hogy jönne ki belõle a cucc, amúgy ha csomt kötsz rá, megnyomod, semmi nem jön, akkor nem lyukas tutti, de fogitabi után 6 hónapig összevissza jön meg

nem látványosan hogy jönne ki belõle a cucc, amúgy ha csomt kötsz rá, megnyomod, semmi nem jön, akkor nem lyukas tutti, de fogitabi után 6 hónapig összevissza jön meg
Zárd ki a terhességet, mégpedig egy teszttel!Akkor biztosabb választ kapsz! A szakadás elég látványos, az kizárt, hogy ne vegyétek észre. A tabletta már rég kiürült a szervezetedbõl, de persze elõfordulhat, hogy attól van a vérzés kimaradásod.Ha nem terhesség az oka, akkor lehet, hogy nem volt ebben a ciklusban peteérésed, azért nincs mensi sem.De még ezer más oka lehet, többek között ciszta is, ezért elmennék dokihoz mindenképp, egy ultrahang nem ártana.
majdnem egy hét az nem sok késés. de ha ennyire nyugtalan vagy akkor teszteld le. de amiket itt elmondtál nem vagy terhes..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!