Találatok a következő kifejezésre: Késik a a hasam egy lufi, (4 db)

Már 2 hete késik. Olyan a hasam mintha egy lufi lenne benne. Néha szurkál itt-ott és néha csak érzem tompán. A cicim nem fáj, tegnap jött belőle 1-2csepp valami és kék erek lettek rajta. Már van 1 halvány + tesztem. Ezek szerint babás vagyok?

A múlt héten olyan fáradt voltam hogy nem bírtam magammal. A héten már jobb. A vérnyomásom is alacsony. A derekam is fájdogál néha. Szerintetek?

Legjobb válasz: A halvány pozitív is pozitív :-) Biztos baba! De hogy biztosabb legyél, csinálj még egy tesztet... de csak azért, hogy magadat megnyugtasd :-)

A halvány pozitív is pozitív :-) Biztos baba! De hogy biztosabb legyél, csinálj még egy tesztet... de csak azért, hogy magadat megnyugtasd :-)
Szia! Szerintem simán babás lehetsz! Én szinte ugyanezeket a tünetek észleltem, igaz nekem nagyon határozottan pozitív lett a teszt. Orvoshoz meg ne félj menni, legalább kiderül mi a helyzet, de nagyon úgy tûnik, hogy egy kis babszemet fogsz látni a képernyõn. :-) Nyugi!
SZIÓ! NEKEM IS ÍGY VOLT DE ÉN CSINÁLTAM 4 NAPRA RÁ MÉG 1 TESZTET ÉS AZ MÁR HATÁRIZOTTAN POZITÍV LETT!NEKEM NEM VOLT SEMMI TÜNETEM!SZORÍTOK HOGY BABA LEGYEN SZIA

6 napja késik a mensim, hasam fel van puffadva, mint egy lufi, ma volt pici barna folyásom. Most este voltam dokinál, megvizsgált kézzel és UH-on, nem látott terhességet! Elképzelhető, hogy ilyenkor az még nem látszik?

Azt mondta, legyek türelmes, ha nem jön meg a mensim 2-3 hétig, akkor ad rá hormon tartalmú gyógyszert. Addig várjak. Hétf?n este (nem várt mensi utáni 4. nap)negatív lett az itthoni tesztem, viszont nagyon feszít a hasam alul és ugye nincs mensi, pedig el?tte rendszeres 30-31 napos ciklusaim voltak. Kissé fáradékonyabb és ingerlékenyebb vagyok. Elképzelhet?, hogy mégis babánk lesz? Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Szia! Elképzelhetõ, hogy babóca van a dologban. Szerintem vegyél Clearblue tesztet, a nem várt mensi elõtt már 4 nappal reggeli vizeletbõl kimutatja. Nekem pénteken kellett volna megjönnie, szombat délelõtt ilyen tesztel pozitívat teszteltem:)

Szia! Elképzelhetõ, hogy babóca van a dologban. Szerintem vegyél Clearblue tesztet, a nem várt mensi elõtt már 4 nappal reggeli vizeletbõl kimutatja. Nekem pénteken kellett volna megjönnie, szombat délelõtt ilyen tesztel pozitívat teszteltem:)
A kérdező hozzászólása: Szia! Várok még pár napot és utána tesztelek Clearblue-val. Neked pedig gratulálok a pozitív teszthez!!! :-)
Szerintem várj 2-3 napot, és ha még mindig nem jött meg, reggel tesztelj újra, ha baba van, pozitívnak kell lennie! A doki ilyenkor még nem biztos, hogy látja a babát... Majd írd meg légyszi mi történt!!!
A kérdező hozzászólása: Hello! Hát sajnos megjött (a 7. napon), úgyhogy még nem lett babó a dologból :-( De sebaj, talán majd ez a hónap meghozza a csöppségünket! Nem vagyok elkenõdve, csak már kezdtem magam beleélni, mert sosem késett a mensim! De ez még csak a 2. hónap, hogy próbálkozunk! Mindenkinek jó egészséget és mielöbbi babavárást kívánok! Puszi
Szia az utolsó válaszoló vagyok! Sajnálom, hogy így alakult! De jó, hogy így gondolkodsz! csak így tovább, és hamarosan tényleg babó miatt nem jön meg!!!!

Késik a mensim, a hasam egy lufi, mellem érzékeny. terhes vagyok?

már egy hete nem jött meg,de a mensim elött volt hányingrem egyszer,pár oráig tartot azota semmi hányinger.de a mellem nagyon érzékeny,meg a hasam is olyan mintha már baba volna, mint egy lufi.meg ma épp elsirtam magam mikor egy pár honapos kisbabának lötték a fülét annyira sajnáltam eddig még sose volt ilyen.már néztem pár tesztet de negativ.szerintetek?

Legjobb válasz: Szia!Szerintem várj még egy pár napot és csinálj újra egy tesztet és ha ismételten negatív, keress fel egy nõgyógyász szakorvost! Ha babát szeretnél szorítok!

Szia!Szerintem várj még egy pár napot és csinálj újra egy tesztet és ha ismételten negatív, keress fel egy nõgyógyász szakorvost! Ha babát szeretnél szorítok!
Nem akarlak elkeseríteni, de nekem hasonló tüneteim voltak, majd a mensi 5-6 nap késéssel, de megjött. A teszt is negatív lett a késést követõ 2. napon, csinálj egy tesztet, de drukkolok!
Ha még késik pár napot, próbálj új tesztet. Utána orvos. Drukkolok!
hát ez érdekes. ... A hasadon még nem nagyon lehetne látni, ha terhes vagy. .... Csak azért mert elsírtad magad, mert szadiztak egy gyereket, még nem jelent semmit. :) )) És ha neg. a teszt. ..... Hát. .... Várj pár napot, aztán csinálj még vagy menj dokihoz! Végülis ki tudja???


2 hete késik. Tegnap óta fáj a mellem, estére a hasam mint egy lufi. Reméykedhetek?

2hete késik, émelyegtem.Tegnap óta fáj a mellem(de csak a bal),estére a hasam olyan mint egy lufi.4 napja 37 a h?m,de ma 36.8.Igaz,hogy 1 órával korábban mértem.Az is számit?Remélem baba,és nem valami más.

Legjobb válasz: teszt teszt es teszt azonnal,ne huzd az idot a jelek babara utalnak es ha minden igaz akkor jobb lenne mielobb megejteni a kotelezo vizsgalatokat mindkettotok erdekeben,ja ird meg h mi lett,sok sikert es gratu

teszt teszt es teszt azonnal, ne huzd az idot a jelek babara utalnak es ha minden igaz akkor jobb lenne mielobb megejteni a kotelezo vizsgalatokat mindkettotok erdekeben, ja ird meg h mi lett, sok sikert es gratu
A hõmérõzést felejtsd már el!!!Tesztelj!!Szerintem baba!Gratula!!
Hogy bírtál eddig is várni? Indíts egy tesztért és szorítok!:) Majd írd meg, hogy mi lett az eredmény!:) Egy 8 hetes kismami
gyorsan tesztért, már én is izgulok!!!!
...én azt hiszem máris gratulálok...
TESZT!!! Ha negatív, doki, de drukkolok, hogy bébi legyen!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!