Találatok a következő kifejezésre: Késik a a hasam egy (66 db)

2 napja késik a menstruációm, de egy hete folyamatosan görcsöl a hasam, és mindjárt megjön érzésem van. Ugye akkor nem valószínű, hogy terhes lennék?

Van már egy gyerekem, nála nem görcsöltem amikor kimaradt.

Legjobb válasz: Minden terhesség más, és igen, simán görcsölhetsz egy hete, és mellette lehetsz terhes. De két nap után kár még ezen idegeskedni, lehet, hogy idegeskedés v. más miatt kicsit késik.

Minden terhesség más, és igen, simán görcsölhetsz egy hete, és mellette lehetsz terhes. De két nap után kár még ezen idegeskedni, lehet, hogy idegeskedés v. más miatt kicsit késik.
Minden terhesség más. Ezt anyukám, nagymamám meg nagynéném is mondta, és nekik volt ám pár (sajnos volt spontán vetélésük is, de már a terhesség kezdeti szaka is más volt akkoris). Egyszerûbb ha tesztet csinálsz, a hasad lehet azért görcsöl mert félsz, hogy terhes lehetsz, de lehet, hogy a terhesséh miatt.
Miért nem védekeztetek vagy mibõl gondolod, hogy terhes vagy?

Ez ugye pozitív teszt? Megnéznétek? Pont egy hete késik, fájdogál a hasam más tünetem nincs. Ezt ma délelőtt csináltam

http://kephost.hu/share-2FB0_4D074104.html

Legjobb válasz: Nekem annak tûnik! Gratulálok halkan. De azért 1-2 nap múlva ismételd meg, erõsödni fog az:)

Nekem annak tûnik! Gratulálok halkan. De azért 1-2 nap múlva ismételd meg, erõsödni fog az:)
A kérdező hozzászólása: Tényleg köszönöm:) Az elõbb is teszteltem egyet, nem bírok magammal:) Pénteken megyek a doktorbácsimhoz, utána megírom, hogy mit-kit látott:) )
Szia:) Feltétlen írd meg mizu:) Nagyon drukkolok:)
Ez a kis tesztecske mehet a fa alá egy szép szalaggal átkötve! :) Gratulálok!!!!!! 37hkm
Igen, ez +. Dokihoz ráérsz egy hét múlva menni, nehogy úgy járj, mint én. Elmentem, és azt mondta, ez még bármi lehet. Igaz, 3 nap múlva már ott volt a pöttyöcském, aki holnap 5 hónapos.
De jó neked, ez pozitívnak tûnik! Régóta próbálkoztatok?
A kérdező hozzászólása: Aranyosak vagytok:) )Remélem tényleg baba van a pocimban.Már több mint egy éve várjuk a "csodát"minden hónapban reménnyel teli, majd jó pofáraesés:(( Most clostyt kaptam, hogy egy kicsit rásegítsünk a petécskékre..Elvileg 5hetes vagyok.Ha pénteken megyek, akkor látni fog már valamit a doki?
Igen, ez pozitív! Gratulálok! Nekem is csak egy hét késés után lett pozitív a tesztem. Holnap reggeli pisibõl ismételd meg. Nekem is fájdogál a hasam, olyan mintha mindjárt megjönne, nekem magne b6-ot ajánlottak rá.
Gratulálok, ez egy gyönyörû karácsonyi ajándék! Én is ezt akartam adni a családnak, de most is elmarad!
A kérdező hozzászólása: Aranyosak vagytok.Köszönöm:) )
Egy hatalmas Gratula:) )) Nagyon boldog Karácsonyt nektek:) ) Ez aztán az ajándék a fa alá:) )))
Szerintem bébit csak 1-2 hét múlva fog látni a doki, ilyen korán csak petezsákot, meg szikhólyagot látnak, de az is jó!!!

Már 2 hete késik. Olyan a hasam mintha egy lufi lenne benne. Néha szurkál itt-ott és néha csak érzem tompán. A cicim nem fáj, tegnap jött belőle 1-2csepp valami és kék erek lettek rajta. Már van 1 halvány + tesztem. Ezek szerint babás vagyok?

A múlt héten olyan fáradt voltam hogy nem bírtam magammal. A héten már jobb. A vérnyomásom is alacsony. A derekam is fájdogál néha. Szerintetek?

Legjobb válasz: A halvány pozitív is pozitív :-) Biztos baba! De hogy biztosabb legyél, csinálj még egy tesztet... de csak azért, hogy magadat megnyugtasd :-)

A halvány pozitív is pozitív :-) Biztos baba! De hogy biztosabb legyél, csinálj még egy tesztet... de csak azért, hogy magadat megnyugtasd :-)
Szia! Szerintem simán babás lehetsz! Én szinte ugyanezeket a tünetek észleltem, igaz nekem nagyon határozottan pozitív lett a teszt. Orvoshoz meg ne félj menni, legalább kiderül mi a helyzet, de nagyon úgy tûnik, hogy egy kis babszemet fogsz látni a képernyõn. :-) Nyugi!
SZIÓ! NEKEM IS ÍGY VOLT DE ÉN CSINÁLTAM 4 NAPRA RÁ MÉG 1 TESZTET ÉS AZ MÁR HATÁRIZOTTAN POZITÍV LETT!NEKEM NEM VOLT SEMMI TÜNETEM!SZORÍTOK HOGY BABA LEGYEN SZIA
hívj fel egy TV jóst, kb ugyanannyit tud segíteni az ügyben, mint itt a válaszolók
Lehet felfázástól, betegségtõl, terhességtõl....de az is lehet, hogy csak szimplán késik és pár napon belül megjön, van ilyen.
WTF "mentruáció" XD

6 napja késik a mensim, hasam fel van puffadva, mint egy lufi, ma volt pici barna folyásom. Most este voltam dokinál, megvizsgált kézzel és UH-on, nem látott terhességet! Elképzelhető, hogy ilyenkor az még nem látszik?

Azt mondta, legyek türelmes, ha nem jön meg a mensim 2-3 hétig, akkor ad rá hormon tartalmú gyógyszert. Addig várjak. Hétf?n este (nem várt mensi utáni 4. nap)negatív lett az itthoni tesztem, viszont nagyon feszít a hasam alul és ugye nincs mensi, pedig el?tte rendszeres 30-31 napos ciklusaim voltak. Kissé fáradékonyabb és ingerlékenyebb vagyok. Elképzelhet?, hogy mégis babánk lesz? Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Szia! Elképzelhetõ, hogy babóca van a dologban. Szerintem vegyél Clearblue tesztet, a nem várt mensi elõtt már 4 nappal reggeli vizeletbõl kimutatja. Nekem pénteken kellett volna megjönnie, szombat délelõtt ilyen tesztel pozitívat teszteltem:)

Szia! Elképzelhetõ, hogy babóca van a dologban. Szerintem vegyél Clearblue tesztet, a nem várt mensi elõtt már 4 nappal reggeli vizeletbõl kimutatja. Nekem pénteken kellett volna megjönnie, szombat délelõtt ilyen tesztel pozitívat teszteltem:)
A kérdező hozzászólása: Szia! Várok még pár napot és utána tesztelek Clearblue-val. Neked pedig gratulálok a pozitív teszthez!!! :-)
Szerintem várj 2-3 napot, és ha még mindig nem jött meg, reggel tesztelj újra, ha baba van, pozitívnak kell lennie! A doki ilyenkor még nem biztos, hogy látja a babát... Majd írd meg légyszi mi történt!!!
A kérdező hozzászólása: Hello! Hát sajnos megjött (a 7. napon), úgyhogy még nem lett babó a dologból :-( De sebaj, talán majd ez a hónap meghozza a csöppségünket! Nem vagyok elkenõdve, csak már kezdtem magam beleélni, mert sosem késett a mensim! De ez még csak a 2. hónap, hogy próbálkozunk! Mindenkinek jó egészséget és mielöbbi babavárást kívánok! Puszi
Szia az utolsó válaszoló vagyok! Sajnálom, hogy így alakult! De jó, hogy így gondolkodsz! csak így tovább, és hamarosan tényleg babó miatt nem jön meg!!!!

Késik a havim, már egy hetet. Szoptatok még (fél éves a fiam). Fáj a hasam, de a mellem nem feszül jobban, ég a gyomrom, feszült ideges vagyok. Terhes lehetek?

Legjobb válasz: Szoptatás alatt lehet teljesen rendszertelen a menzesz, van, akinek meg sem jön, amíg szoptat. De ha nem védekeztetek, miért ne lehetnél terhes? Csinálj tesztet szerintem! Kicsit még korai a következõ baba, de hát miért is ne?...

Szoptatás alatt lehet teljesen rendszertelen a menzesz, van, akinek meg sem jön, amíg szoptat. De ha nem védekeztetek, miért ne lehetnél terhes? Csinálj tesztet szerintem! Kicsit még korai a következõ baba, de hát miért is ne?...

4 napja késik. Tegnap volt egy kevés barnafolyásnak mondható valami, de ma már nincs semmi. Fáj még a hasam mintha megakarna jönni de nem folyamatos a fájás, és máshogy is szokott fájni a hasam. Lehetséges esetleges vetélés jelei?

4 napja késik.Tegnap volt egy kevés barnafolyásnak mondható valami,de ma már nincs semmi.Fáj még a hasam mintha megakarna jönni de nem folyamatos a fájás,és máshogy is szokott fájni a hasam.Nembizti h terhes vagyok csak kíváncsi vagyok a véleményetekre ha az lennék.Amúgy a melleim fájnak oldalt(mondjuk mensi el?tt is volt hogy fájt)és még hasonló tünetek.Már többször leírtam ezeket azért nemírom le most is.Azt mondták esélyes h terhes vagyok.A férjemmel már 3 éve próbálkozunk.

Legjobb válasz: Ha 4 napja késik miért nem csinálsz egy tesztet? Gondolom sok negatív tesztes csalódáson vagy túl a 3 év alatt, de ennyi napi késésnél mégis érdemes lenne. Fõleg, hogy az alhasi feszülés, babára is utalhat. A vetélés jele a görcsölés és a vérzés. (Sajnos átestem rajta) Ha a tegnapi kevés barnázás mára már teljesen elmúlt, akkor nem vetéltél el, ha baba van. Vedd meg azt a tesztet és reggel csináld meg szerintem.

Ha 4 napja késik miért nem csinálsz egy tesztet? Gondolom sok negatív tesztes csalódáson vagy túl a 3 év alatt, de ennyi napi késésnél mégis érdemes lenne. Fõleg, hogy az alhasi feszülés, babára is utalhat. A vetélés jele a görcsölés és a vérzés. (Sajnos átestem rajta) Ha a tegnapi kevés barnázás mára már teljesen elmúlt, akkor nem vetéltél el, ha baba van. Vedd meg azt a tesztet és reggel csináld meg szerintem.
A barna folyás nem biztos hogy jó, de görcsölészés lehet akár egy hétig is a mens. ideje körül. Ha van pozitív teszt, akkor oda kell figyelni.
A teszt a megoldás, mert azzal sokkal hamarabb lehet "látni", mert ilyen a doki sem nagyon lát még semmit. A nagyon korai vetélés jele inkább az szokott lenni, hogy pár nap késéssel de rendesen vagy kicsit erõsebben megjön. Ilyen barnázást valóban okozhat terhesség is, ezért ennek tényét kellene elõször igazolni.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Tudom régóta volt már ez a kérdés és most ahogy leskelõdök látom hogy nem válaszoltam mi lett a vége a dolognak. Babás vagyok és annak a jelei voltak ezek a dolgok.Ma már 33 hetesek vagyunk és már várjuk hogy mikor lesz velünk a kisfiúnk.Köszi mindenkinek a választ!!
Szia! Nagyon örülök hogy írtál és hogy ilyen csodás hírrel jöttél! Én az elsõ válaszoló vagyok és én is babás lettem márciusban, mi is már a 30. hetet tapossuk és nekünk kislányunk lesz! Van már egy fiunk is. :) Könnyû szülést kívánok és boldog, csodás éveket!
A kérdező hozzászólása: Köszi és viszont kívánom neked is!! :-)))))

Miért késik már egy hete? Fáj a hasam meg elmúlt a folyásom, szóval meg kéne jöjjön, de viszont nagyon sokat idegeskedek. Lehet h az idegességtől késik ennyit? Légyszives normális válaszokat

Legjobb válasz: Nekem sokszor 2 hónapot, egy hetet, két hetet, egy hónapot késik..nincs baj akkor, ha nem napra pontos minden egyes hónapba a mensid. Akkor lehetsz terhes is akár.

Nekem sokszor 2 hónapot, egy hetet, két hetet, egy hónapot késik..nincs baj akkor, ha nem napra pontos minden egyes hónapba a mensid. Akkor lehetsz terhes is akár.
A stressz, idegeskedés okozhat ilyet.
Nekem is fájdogált a hasam(mintha meg akarna jönni, mindig úgy voltam vele, hogy na ma vagy holnap biztos )... +elmúlt a folyásom (egy idõre), és a végén kiderült, hogy teherbe estem. Szerintem csinálj tesztet!Én is azzal nyugtattam magam, hogy biztos az idegeskedés is késlelteti, de nem érdemes várni, fõleg ha még nem terveztek babát.Minél hamarabb elmész orvoshoz annál jobb, akár egy terhesség megszakitás is kevesebb szövõdménnyel jár minél kisebb a terhesség!

Lehet, hogy terhes lennék? Kb.2 hete puffadt a hasam, néha fáj is, késik a menzeszem 3 napja, érzékenyek a mellbimbóim, fáradékonyabb vagyok, néha émelygek. Megcsináltam egy tesztet negatív lett.

A párommal óvszert használunk, és csak az utolsó pillanatban teszi fel. Nyaraláskor (3 hete) majdnem minden nap együtt voltunk.

Legjobb válasz: 3 nap késésnél már elvileg már ki kellene mutatnia, de csak elvileg.. van akinek késõbb mutatja ki mert késõbb történt a megtermékenyülés, stb. Én a helyedben 2 nap múlva tesztelnék megint mert kétnaponta duplázódik a hcg hormon amit a tesztek mérnek. Egyébként ha még nem akartok babát, akkor nem védekezés hogy csak a végén teszi fel az óvszert, mert az elõváladékban is lehetnek spermiumok szóval teherbe lehet esni így is, méghozzá gyakrabban mint gondolná az ember lánya..

3 nap késésnél már elvileg már ki kellene mutatnia, de csak elvileg.. van akinek késõbb mutatja ki mert késõbb történt a megtermékenyülés, stb. Én a helyedben 2 nap múlva tesztelnék megint mert kétnaponta duplázódik a hcg hormon amit a tesztek mérnek. Egyébként ha még nem akartok babát, akkor nem védekezés hogy csak a végén teszi fel az óvszert, mert az elõváladékban is lehetnek spermiumok szóval teherbe lehet esni így is, méghozzá gyakrabban mint gondolná az ember lánya..
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a gyors választ! Már lassan szeretnénk babát, ezért nem baj, ha baba lesz belõle! :)
Ha meg szeretnétek babát, miért védekeztek?? Amúgy 3 nap késésnél már mutatnia kéne a tesztnek, nem vagy terhes.
Nekem ikres terhesen csak a nemvárt után két nappal lett halvány, nagyon halvány pozi..tehát mindenkinél más..lehet nekem késõbb volt pé-mint félidõ..vagy nemtom:) de igen, elképzelhetõ , hogy terhes vagy, milyen tesztet csináltál..mármint milyen érzékenységût? A qupidót ajánlom az 10-es érzékenységû..na ha az ma vagy holnap nem mutat semmit akkor viszont én is azt mondom, hogy nincs babó, de drukkolok, hogy legyen:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Azóta megjött a menzeszem. De utána is a hasfájás, puffadás, émelygés megmaradt. Ezért vettem még egy tesztet, az is negatív lett. Pedig mindkettõ 99%-os pontosságú volt. Nem aggódom, csak kíváncsi voltam a véleményeitekre.

Létezik hogy ez a beágyazódás? 5 napja késik ma egy kicsit barnázok de még mindig nem jött meg. Előtte volt egy kicsi fehér folyásom. Hormon problémáról nem tudok. Pozi tesztem eddig nem volt. Tegnap néztem utoljára. Görcsöl a hasam.

Legjobb válasz: Szerintem inkább mensi lesz a barnázásból és a görcsökbõl!Ha már öt napja késik akkor beágyazódásnak meg kellett volna történnie kb.egy hete persze hogyha normálisak a ciklusaid.Egy hét múlva tesztelj újra ha nem jön meg addig ha az is nega lesz menj el nõgyogyihoz!

Szerintem inkább mensi lesz a barnázásból és a görcsökbõl!Ha már öt napja késik akkor beágyazódásnak meg kellett volna történnie kb.egy hete persze hogyha normálisak a ciklusaid.Egy hét múlva tesztelj újra ha nem jön meg addig ha az is nega lesz menj el nõgyogyihoz!
Hõmérsékletedet méred? Sok infót le lehet szûrni belõle! Drukkolok! :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!