Találatok a következő kifejezésre: Késik a a hasam (272 db)

Véres fehér folyás, majdnem 2hete késik, fáj a hasam? 15/L

3,5éve menstruálok.Már kb.1éve max. 2nap eltérésével jött meg, mint amikora számoltam. 9.-én kellett volna megjönni.Ma mintha láttam volna a fehér folyásomban vért, nagyon keveset és fáj a hasam. A terheség kizárva, mert els? barátom most van, és még csak 1hete vagyunk együtt, szájra pusziig jutottunk még.Még se állt volna még be, vagy miért késhet?

Legjobb válasz: Késhet a stresztõl is. Stresszes voltál mostanában? Valószínûleg azért fáj a hasad, és azért van egy kis vér a folyásodban, mert megfog jönni. Ne aggódj.

Késhet a stresztõl is. Stresszes voltál mostanában? Valószínûleg azért fáj a hasad, és azért van egy kis vér a folyásodban, mert megfog jönni. Ne aggódj.
Így már értem, biztos is hogy attól van.
A kérdező hozzászólása: Itthon minden nap stressz ér(de ez márrégóta), és most az iskola is új. Nagyon remélem hogy tényleg emiatt van.

Nem jött meg (2 napja késik) megy a hasam, hányingerem van, ver a víz, de ráz a hideg. Lehet szó terhességről? :S

Legjobb válasz: Hát igen, gondterhességet okoz, ha a vonat két napot késik, hiszen úgy elég sok mindenrõl lekéshetsz. Más kérdés viszont, hogy ki a franc vár 2 napig 1 vonatra?

Hát igen, gondterhességet okoz, ha a vonat két napot késik, hiszen úgy elég sok mindenrõl lekéshetsz. Más kérdés viszont, hogy ki a franc vár 2 napig 1 vonatra?
jéé, ennyi embernek késik? azt hittem, h csak nekem.. sztem csak vmi virust szedtél össze.. igyal sok vizet, teát, és pihend ki magad..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Nektek!! :) :D Csak nagyon idegesít, hogy miért nem jön meg, nekem még soha az életbe nem késett :S és ezért idegesít, pedig nem nagyon vagy esély gyermekre :D
Nekem 15-20 napokat késik.

2-3 napja késik. Görcsöl a hasam, mintha megjönne, melleim kicsit nagyobbak és picit fájnak. Hőm az folyamatosan ilyen 36, 8. Csináltam ma reggel tesztet, de negatív lett. Lehetek még terhes? Mikor teszteljek legközelebb?

Legjobb válasz: Lehetsz. 2 naponta tesztelj reggeli elsõbõl. Ha túl léped az egy hetet, és még mindig negatív, de vérzés sehol, akkor menj dokihoz. Már ha amúgy pontosan jön.

Lehetsz. 2 naponta tesztelj reggeli elsõbõl. Ha túl léped az egy hetet, és még mindig negatív, de vérzés sehol, akkor menj dokihoz. Már ha amúgy pontosan jön.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszod. mindig pontosan jön meg, de most valamiért nem.
Görbéd nincs?
A kérdező hozzászólása: nem szoktam itt vezetni görbét...
nemfeltetlenul vagy terhes a laznak sok koze nicsen hoza varjal vele egy kicsit de ne sokat mert lehet valami mas is peldaul cysta ami nagyon nemjo dolog .
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszod.
Miért nem tesztelsz?
A kérdező hozzászólása: hat en sem jartam nagyobb szerencsevel, teszteltem 2X es negativ .de meg mindeg nem jott meg
szia na eredmény? nekem is késet 6 napot és volt ilyen ragacsosom, 2 nega tesztem és ma meg is jött... remélem Te nagyobb szerencsével jártál!
A kérdező hozzászólása: holnap fogok...
szia teszteltél azóta?
A kérdező hozzászólása: Mar teszteltem az nap mikor meg kellet jonnie es 3napja is es negativ volt mindket teszt.hat nemtudom...
Nekem ma egy hete kellett volna megjönnie és nekem is ilyen ragacsos folyásom van hol több, hol kevesebb. Szerintem csinálj egy tesztet mert nekem szombat óta pozitív.
De nem csak a baba miatt késik valakinem?!
Hát pl. attól is lehet, hogy terhes vagy... Terhesség alatt megváltozik a folyás állaga mennyisége. Mondjuk tesztelni nem ártana... :o)
mizu azóta? megjött?

Ez ugye pozitív teszt? Megnéznétek? Pont egy hete késik, fájdogál a hasam más tünetem nincs. Ezt ma délelőtt csináltam

http://kephost.hu/share-2FB0_4D074104.html

Legjobb válasz: Nekem annak tûnik! Gratulálok halkan. De azért 1-2 nap múlva ismételd meg, erõsödni fog az:)

Nekem annak tûnik! Gratulálok halkan. De azért 1-2 nap múlva ismételd meg, erõsödni fog az:)
A kérdező hozzászólása: Tényleg köszönöm:) Az elõbb is teszteltem egyet, nem bírok magammal:) Pénteken megyek a doktorbácsimhoz, utána megírom, hogy mit-kit látott:) )
Szia:) Feltétlen írd meg mizu:) Nagyon drukkolok:)
Ez a kis tesztecske mehet a fa alá egy szép szalaggal átkötve! :) Gratulálok!!!!!! 37hkm
Igen, ez +. Dokihoz ráérsz egy hét múlva menni, nehogy úgy járj, mint én. Elmentem, és azt mondta, ez még bármi lehet. Igaz, 3 nap múlva már ott volt a pöttyöcském, aki holnap 5 hónapos.
De jó neked, ez pozitívnak tûnik! Régóta próbálkoztatok?
A kérdező hozzászólása: Aranyosak vagytok:) )Remélem tényleg baba van a pocimban.Már több mint egy éve várjuk a "csodát"minden hónapban reménnyel teli, majd jó pofáraesés:(( Most clostyt kaptam, hogy egy kicsit rásegítsünk a petécskékre..Elvileg 5hetes vagyok.Ha pénteken megyek, akkor látni fog már valamit a doki?
Igen, ez pozitív! Gratulálok! Nekem is csak egy hét késés után lett pozitív a tesztem. Holnap reggeli pisibõl ismételd meg. Nekem is fájdogál a hasam, olyan mintha mindjárt megjönne, nekem magne b6-ot ajánlottak rá.
Gratulálok, ez egy gyönyörû karácsonyi ajándék! Én is ezt akartam adni a családnak, de most is elmarad!
A kérdező hozzászólása: Aranyosak vagytok.Köszönöm:) )
Egy hatalmas Gratula:) )) Nagyon boldog Karácsonyt nektek:) ) Ez aztán az ajándék a fa alá:) )))
Szerintem bébit csak 1-2 hét múlva fog látni a doki, ilyen korán csak petezsákot, meg szikhólyagot látnak, de az is jó!!!

8 hete védekezés nélkül sexeltünk, 3 hete késik, fáj a hasam mintha megjönne, 2 hete rosszul lettem erős szédülés hányás, 2 napja megint rosszul lettem. Baba?

máskor is késett már ennyit viszont nem voltam még ilyen rosszul, sex után 1 héttel megjött és a teszt sem mutatott akkor ki semmit, attól még terhes lehetek?

Legjobb válasz: 3 hét késés már nem normális! Tesztelj minnél elõbb. Ha negatív menj orvoshoz mert ha rosszullétek is vannak,akkor nehogy valami komolyabb bajod legyen! Szorítok! Puszi! Ada

3 hét késés már nem normális! Tesztelj minnél elõbb. Ha negatív menj orvoshoz mert ha rosszullétek is vannak, akkor nehogy valami komolyabb bajod legyen! Szorítok! Puszi! Ada
A teszt csak a beágyazódás után 2 héttel mutatja ki a terhességet. Szerintem csinálj még egy tesztet.
Teszt és doki.
Bizony hogy lehetsz!
vegyél egy tesztet.
De az is lehet hogy meg fog jönni. Hiszen ha épp mostantájt kéne, akkor... szóval várj pár napot, aztán majd meglátod mi lesz.
nem vagy terhes.mert ha 3 hetet is szokott késni akkor nincs peteérése dsem
Elõzõ válaszolónak írom.. sógórnõmnek 36 és 42 napos ciklusai vannak, sõt amikor terhes lett, épp 46 napos volt az elõzõ ciklusa. Szóval normál esetben nincs peteérés, de ha minden normál eset lenne nem lenne fejlõdés és nem álltunk volna két lábra!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!!

Ha csak 2 napja késik, a doki hasi uh-val meg tudja mondani, hogy terhes vagyok-e?

állandóan ég a gyomrom émelygek gyakori vizelési ingerem van, illetve fáj a hasam alja!

Legjobb válasz: szerintem még nem , esetleg hüvelyivel

szerintem még nem , esetleg hüvelyivel
Szerintem is inkább a hüvelyi ultrahang jöhet szóba koraterhességnél.Vagy várj még egy kicsit az ultrahangal, addig csinálj egy tesztet.
Szerintem olyan picike, hogy még hüvelyi uh-n sem látszana! Barátnõm 4-5 hetesen ment el, hüvelyire, és semmit nem látott a doki. 2 hétre rá már a szívhangját is kihangosította.
Biztosan nem fog látszani a hasi UH-n, mert elég korai a terhességed. Szerintem, ha nem tartasz a hüvelyi ultrahangtól (mert ez állítólag nem tesz jót a babának, ha terhes vagy) akkor nyugodtan menj el dokihoz. Sok sikert!!!

4napja késik, de a hasam az ugyanugy fáj, mint amikor meg kell, hogy jöjön.4nap késés az sok?

Legjobb válasz: Nekem volt, hogy egy hónap kimaradt, és nem idegeskedtem, hidd el, 4 nap még nem a világ, meg fog az jönni, nyugi! :)

Nekem volt, hogy egy hónap kimaradt, és nem idegeskedtem, hidd el, 4 nap még nem a világ, meg fog az jönni, nyugi! :)
Ha védekezés nélkül szexeltél akkor lehet az is, hogy terhes vagy. Akár.
15:16 folytatása: És akkor meg is érdemled!
rézfaszú bagoly!!!

Fél éve probálkozunk. Nem rendszeres a menzeszem, volt már hogy pár napot, volt hogy 10napot késett. Most 8napja késik, fájdogál a hasam alja már 3, 4 napja tompán. De nem ugy mint amikor meg akar jönni?

Émelygek is. Tesztelni nem is merek már megvárom a 10napos késést.Szerintetek baj hogy fájdogál a hasam, baj lehet? Vagy baba?Félek az ujabb csalodástol...

Legjobb válasz: Mi a kérdés?

Mi a kérdés?
Ezt mi honnan tudjuk? Lehet baba is, lehet mensi is.
Teszt és akkor nem lesz mitõl félned!Egy tessztel megkapod a választ a kérdéseidre!
Hát ha tényleg ennyire ingadozik a ciklusod akkor várd meg azt a 2 napot és tesztelj, ha nem jön meg! A tünetek elég 2 esélyesek lehet ez is, az is! Nekem voltak már babásak jelek is, mégsem voltam terhes!
bocsi.... *babásaBB
Szerintem meg tesztelhetsz nyugodtan, hogy megnyugodj. Ha pozi, akkor tudod a választ a kérdésre, ha nega, akkor meg várj még egy pár napot, és ha nem jön meg, akkor irány a doki.
Ennyibõl nem lehet eldönteni, de a terhesség esetén igen is menszi szerûen fájdogál a has.
Szia. Egy új hónap új remény új csalódás.Kegyetlen idõszak amíg az ember lánya az áldott teherre vár.Én minél jobban akartam a babát annál intenzívebben éltem meg a tarhes tüneteket.Volt, hogy 2 hetet is késett.Aztán belefáradtam a dologba már nem is akartam gyereket a házasságom is tönkre ment volna a lelkiállapotom miatt.És egyszer amikor végképp nem is számítottam rá mással voltam elfoglalva, késett egészen 9 hónapig:DDD Ne add fel, de az életedet se a baba készítésére tedd fel.Vegyél tesztet, mert az idegesség és a veszett reménykedés kikészít.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!