Találatok a következő kifejezésre: Késik a A folyásom sárgás, (6 db)

Késik a mensim. A folyásom sárgás, de nincs szaga. 18 vagyok. Ez lehet terhesség? A mensim is késik. A melleim fájnak. Vagy ez már a mensi jele?

Legjobb válasz: hát attól függ védekeztetek e barátoddal vagy sem.....ha nem akkor lehet hogy terhes vagy...bár a mensinek is a jele hogy fáj a melled..

hát attól függ védekeztetek e barátoddal vagy sem.....ha nem akkor lehet hogy terhes vagy...bár a mensinek is a jele hogy fáj a melled..
A kérdező hozzászólása: nem védekeztünk, de nem ment el bennem.de sokáig bennem volt akkor a sárga folyás lehet terhesség jele? vagy akár a mensi jele?:S:S:S:S
A folyás utalhat terhességre. A mellfájdalom is lehet terhességre utaló jel. Esetleg nem vagy fáradékonyabb, aluszékonyabb? Az, hogy nem ment el benned egy dolog, mivel az elõváladéktól is simán teherbe lehet esni. Mennyi ideje késik? Csinálj ey tesztet, a reggeli elsõ vizeletbõl. De legközelebb védekezzetek!! Mert nem játék.
A kérdező hozzászólása: hát egy hete késik.A fejem is napok óta fáj, és hát tudnék aludni bármikor, de nem vészes.
A kérdező hozzászólása: van mikor egy picit megszédülök.egy nagyon picit, és csak néhány másodpercre.
A kérdező hozzászólása: ezt elfelejtettem, hogy csak szerdán tudok reggeli vizeletbõl tesztet csinálni.Holnap suli:S szerdán meg itthon vagyok.Holnap megveszem.
Hát gyanús, hogy babás vagy.
Gomba?
A kérdező hozzászólása: nem viszket.
Biztos összeszedtél valami jó kis fertõzést! Irány a nõgyógyász!
Esélyes, de egy teszttel a végére járhatsz a dolognak.
Szia!Én ugyanígy vagyok, bár mivel nem pontosak a ciklusaim, késhet már 3 napot, de még meg is jöhet akár 3 nap múlva..Remélem, nem fog.. :) Neked is szorítok!
Szia! Az elõzõ válaszoló vagyok.. Tegnap reggel(34.napon) halvány +-at teszteltem! :) ) Veled mizujs?
A kérdező hozzászólása: szia!!!!!! gratulálok neked!!!! nekem sem jött meg azota..10napja.. még nem akarom elkapkodni..
Szia! Köszi szépen! :) ) Szerintem nem kapkodod el, már nyugodtan megcsinálhatod! Írj majd, mizujs! :) )
A kérdező hozzászólása: rendben van !!!! köv. héten megcsinálom!
na?:)
A kérdező hozzászólása: Ja, még annyi kérdésem van, hogy szerintetek mikor teszteljek ismét?
Egészen addig van remény, amíg nem jön meg! Reggeli elsõbõl teszteljél, pár nap múlva.

Már évek óta küzködök fertőzéssel. Pedig figyelek a higiéniára. Kb.2-3 hónapja erős sárgás színű folyásom van, melynek szaga kellemetlen. A menstruációm már 5. napja késik. Lehet a fertőzés miatt?

A hasamban olyan fájdalomlép fel id?nként, mely olyan, mint a menstruációs görcsök.

Legjobb válasz: Nekem akkor volt ilyen amikor petefészekgyulladásom volt és a citológiám P+ lett. Meg is mûtöttek. Keress valami hozzáértõbb dokit, mert ez így nem normális, hogy folyamatosan ezzel küzdesz!

Nekem akkor volt ilyen amikor petefészekgyulladásom volt és a citológiám P+ lett. Meg is mûtöttek. Keress valami hozzáértõbb dokit, mert ez így nem normális, hogy folyamatosan ezzel küzdesz!
Bocs nem P+ hanem P3
Egyszer normálisan ki kellene vizsgáltatnod, mert ha elhanyagolod akkor nagyobb baj lehet. Ez bizony fertõzés, de nem lehet tudni mi okozza, mert akár hormonalapu , vagy idegi alapú is lehet. Mindenképp menj orvoshoz, de nem kellene ezzelhónapokat várni, ha szeretnél egyszer gyereket..jobban figyelj oda! Reméljük nem lesz komolyabb baj.
Szia! Ugyan nem tudom neked épp mi lehet ez, de mindenképpen ki kéne vizsgáltatnod magad! Én is sokszor szedtem össze mindenféle fertõzést (már attól is, ha csak "ránéztem" pl.az uszodára). Aztán kaptam Ginevac injekciót, ami a szervezetben lévõ fertõzéseket öli meg. 5 injekciót kell kapni hetente 1-szer, amit fél év után meg kell ismételni, majd évente kell 1-szer beadatni. Nekem bevált, azóta nem volt problémám. Elvileg háziorvos vagy nõgyógyász írhtja fel. Remélem sikerül minél elõbb kikúrálnod magad!

Menjek orvoshoz? Vagy most mi van? 5 napja késik, tegnapelőtt volt egy kis barnás-sárgás folyásom. A tesztek sorra negatívak.

Legjobb válasz: Nekem is volt hasonló, csak nekem nem is jött meg abban a hónapban... Ettõl függetlenül nem lettem terhes, csak egy sima kimaradás, ami van akinél gyakran elõfordul...én nem mentem orvoshoz, normális a kimaradás:)

Nekem is volt hasonló, csak nekem nem is jött meg abban a hónapban... Ettõl függetlenül nem lettem terhes, csak egy sima kimaradás, ami van akinél gyakran elõfordul...én nem mentem orvoshoz, normális a kimaradás:)
A kérdező hozzászólása: Velem még sosem fordult ilyen elõ... Reméltem, hogy baba.
Na mi lett azóta biztosan tudod?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!