Találatok a következő kifejezésre: Késik a A folyásom (220 db)

3 napja késik a menzeszem. Folyásom szinte semmi, de néhány napja viszkető érzésem van ott lent, kenegetem. Olvastam, hogy terhesség alatt gyakrabban előjönnek az ilyen dolgok. Lehetséges, hogy baba?

A nem várt menzeszig megjön érzés, hasszurka, mellfájás volt.Ebb?l mostanra csak nagyon kevés maradt meg, a melleim még feszülnek, fájnak oldalt, ha hozzáérek, a mindjárt megjön érzés viszont ritkán van csak. Ma reggel teszteltem negatívat. Korai volt?

Legjobb válasz: Így van, okvetlen menj dokihoz, ha még nincs menzid, leheth. mintát is vesz, hogy mitõl lehet a fertõzés?! Aztán kapsz rá valamit! Sztem baba nincs a dologban, mert ha késik, a tesztnek mér pozitivat kellett volna mutatnia, és csak leheth. azért késik, mivel fertõzésed lehet! Sok sikert!

Így van, okvetlen menj dokihoz, ha még nincs menzid, leheth. mintát is vesz, hogy mitõl lehet a fertõzés?! Aztán kapsz rá valamit! Sztem baba nincs a dologban, mert ha késik, a tesztnek mér pozitivat kellett volna mutatnia, és csak leheth. azért késik, mivel fertõzésed lehet! Sok sikert!
Ha viszket, akkor az fertõzés. Menj nõgyógyászhoz, ír majd rá kúpot, és antibiotikumot. Terhességnél van folyás, de nem viszket.
A kérdező hozzászólása: Az a helyzet, hogy nekem sokszor volt már ilyen viszketõs dolgom, sokféle gyógyszert is kaptam már rá, de azt tapasztaltam, hogy egyik sem igazán segített, inkább spontán gyógyult, vagy ülõfürdõvel, vagy ha elmúlt a mensim utána nyoma sem volt, eddig nem tudtak semmit kitenyészteni. Volt már tejsavas injekció kúrám is, az segített. Aztán mióta megszületett a kisfiam talán egyszer jött elõ. Ez három éve volt. Aztán elmúlt ugyanúgy. Talán akkor jön elõ amikor gyengébb az immunrendszerem. Viszont soha nem befolyásolta a mensimet, csak ezért voltam kíváncsi, hogy mit gondoltok. Köszi a válaszokat!
Szia!Én dettó így vagyok csak nekem 11 napja késik és volt egy halvány pozitív tesztem 1 hete!A többi negatív!Én is tanácstalan vagyok!
2. válaszoló Nem bírtam kivárni az egy hetet, de a mostani tesztem halvány pozitív! Igaz halvány, de egyértelmûen ott van, pedig már kb. 8 hetes lehetek. Már alig várom, hogy a doki megerõsítse.
sziasztok!! En 21 eves vagyo. Nekem ma késik 15 napja a menszeszem. 2 tesztet vettem a 7dik es 8adik nap kesesnel, aztan a 9 dik kesesnel vérvételt csinaltam a hazi orvosnal es vegul a 13dik kesesnel is vettem egy tesztet de mindegyik negativ lett! :( Fel hivtam a nôgyogyàszt is és azt mondta nem mindenkinek mutassa ki rogton csak 3 hét utan.. Ugyhogy most varom a randevut ami 12 nap mulva lessz.. Meg mondom az igazat nem bizok tulzottan a terhessegben de abba sem hogy bajom lenne hiszem soha nem volt semmi bajom. Hozza tenném hogy soha nem késett még ennyit, csak max 3 napot.. A menszeszem bevan àlva hiszen mar 10 eve megvan. Fogamzasgàtlot 1 évig szedtem ôsszesen es abba is hagytam 1 éve. Ugyhogy szerintem a 7 nap késés semmi ehez képest ugyhogy varjj azt javaslomm
A 2. válaszoló vagyok. Simán lehet, hogy jövõ héten már kétcsíkosat tesztelsz, szerintem egy hét múlva ismételd meg. Tudom, nehéz kivárni, az október végi rövid mensim után én is tisztára be voltam sózva, most már lassan úgy vagyok vele, hogy ha tényleg terhes vagyok, akkor elõbb-utóbb úgyis ki fog derülni. Inkább azon izgulok nehogy valami hormonális gond legyen. Drukkolok, hogy a késésed oka baba legyen!
Én is ebben a helyzetben vagyok, csak már régebb óta. Október végén és most is gyanúsan enyhe és rövid mensim volt, én tettem fel azt a kérdést pár kérdéssel elõtted. Olvastam már pár helyen, hogy valakinek sokkal kisebb százalékban választódik ki a vizeletébe a HCG, ezek a nõk csak késõbb tesztelnek pozitívat. Én is ebben reménykedem fõleg mivel a görbém úgy néz ki, mintha terhes lennék, és az utóbbi 3 tesztemen is lehetett nagyon halványan látni valamit, hátha nem szellemcsíkok voltak.
A kérdező hozzászólása: az elsõ válaszolónak gratulálok, a halvány 2 csík már babát jelent!a második válaszolónak üzenném:szerintm csinálj tesztet, szerintem pozitv lesz!:) )remélem az enyém is!nagyon örülnék neki!majd írd meg második válszoló h mi lett a teszt eredméne!kiváncsi vagyok rá!drukkolok!
Az a jó ebben, hogy amíg nem jön meg addig lehet reménykedni, fõleg ha eddig mindenrendben volt a mensivel, rendszeres volt meg minden :) ! Remélem a következõ tesztetek pozitív lesz!!! Sok sikert nektek!!!
újra a 2. válaszoló vagyok Az utolsó szellemcsíkos tesztemet tegnap reggel csináltam, szóval csak egy hét múlva fogok újra tesztelni, hogy legyen ideje a hormonszintnek növekedni. De ígérem megírom az eredményt! De akármit is mutat a teszt, mindenképp el fogok menni nõdokihoz, már bejelentkeztem hozzá. Csak az UH a tuti, én csak annak hiszem el!
Szia! GArtulálok! Akát már holnap is mehetsz orvoshoz, mert nyolc hetesen már van szívhang, tehát valóban egyértelmûen kimutatható a szívhang :) ! És meg is kapja a kicsi a könyvét, az elsõ személyi igazolvány :) !!! Sok sikert ! Majd írj mi volt a doiknál! Itt is jó, de privátban is! CSak majd ha úgy írsz említsd meg a kérdésedet! RAmélem minden rendben zajlik majd , sok boldogságot!!!!
A kérdező hozzászólása: gratulálok!!!:) )))))én ma csináltam még egy tesztet, 12 nap késés után, de az is negatív!de még bizakodok mert nagyon olyan érzésem van h pár nap mulva pozitív lesz!
Szia! Kitartás!!! Addig van remény ameddig nem jön meg! És vannak akiknek tényleg nagyon soká mutatja ki a teszt! De ha esetleg nem akarsz a teszre várni, menj el orvoshoz, már õ is meg tudja állapítani mi a helyzet! Tapintással, meg uh-val! És aza biztos :) ! Sok sikert és kitartást!
A kérdező hozzászólása: 2. válaszoló szerintem te már reménykedj nyugodtan!a szellemcsík is csík!:) )jövõ héten már tuti ott lesz az a 2. csík erõsen!nem ártana nekem is idõpontot kérnem a dokihoz!

A párommal babát szeretnénk 1hete késik a mensesem, általában 25-26napra szokott jönni ma vagyok a 32. -en és ma reggel arra keltem, hogy barna folyás jött most kicsit görcsölgetek, nem tudom mi ez. Ettől még ott lehet a baba vagy ne is reménykedjek?

Legjobb válasz: Szia. Ha egy hete késik, akkor már kimutatná egy teszt. A barnázás bármitõl lehet. Pl. progeszteronhiány, mensi kezdete, vagy éppen baba van, csak a szervezeted emlékezik a mensire és így reagál. Kívánom, hogy baba legyen! Mindenképpen írd meg, ha teszteltél. :)

Szia. Ha egy hete késik, akkor már kimutatná egy teszt. A barnázás bármitõl lehet. Pl. progeszteronhiány, mensi kezdete, vagy éppen baba van, csak a szervezeted emlékezik a mensire és így reagál. Kívánom, hogy baba legyen! Mindenképpen írd meg, ha teszteltél. :)
én mindig így végzem és persze késéssel menzi:(már nagyon kivagyok:(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :) Tüneteim voltak a hasam alja nagyobb lett az együttlét után kb 10 napra, a derekam is fájt.És mikor meg kellett volna jönnie azon a napon eléggé rosszul voltam.nagyon reméljük hogy ennek ellenére ott van a babó!
Tesztelj minél hamarabb és ha pozitív, akkor kérj utrot a barnázásra!
A kérdező hozzászólása: megjött :( de nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

Sokat fogytam, hetek óta késik a menstruációm, folyásom sincs, Mi lehet az oka?

Terhes nem lehetek,szűz vagyok.

Legjobb válasz: A jelentõs fogyás az oka. Kicsit vissza kéne híznod.

A jelentõs fogyás az oka. Kicsit vissza kéne híznod.
A kérdező hozzászólása: 15 kilót fogytam, ami rengeteg, és pár hónap alatt, orvosnál is voltam, de csak a napokban lesznek eredmények, mindig szokott lenni folyásom, most meg 3 hete semmi
ha keveset eszel és sokat fogysz amiatt lehet.nekem is volt ilyen és én is szûz vagyok.megfog jönni. csak egyél többet, egézségesen, sportolj :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat

8 napja késik a menszeszem! Ma teszteltem negatívat! Semmi jele h meg akrna jönni! Melleim kicsit fájnak! Sürübb, fehéres folyásom van pé óta! Nem szokott ilyen sokáig tartani! Lehetek terhes? Ha igen mért nem mutatta a teszt?

Legjobb válasz: Mikor csináltad a tesztet? Reggeli vizeletbõl? Szerintem 8 nap után már ki kellene mutatnia a tesztnek, ha baba van a dologban....De ha mégsem jön meg pár nap múlva tesztelj újra!

Mikor csináltad a tesztet? Reggeli vizeletbõl? Szerintem 8 nap után már ki kellene mutatnia a tesztnek, ha baba van a dologban....De ha mégsem jön meg pár nap múlva tesztelj újra!
Szia! Mivel teszteltél? Mert nekem a Gabriel teszt még mensi után 1 héttel sem mutatott semmit, pedig a baba már ott volt :-) A többi teszt is elég halvány volt, kb 10percig sasoltam, hogy lássak is valamit. Vagy menj el dokihoz, õ biztosabbat tud mondani! Sok sikert!
Szia!Én teljesen együtt érzek veled!Ugyan így vagyok csak nekem 12 napja késik!
A kérdező hozzászólása: hu, hát nemtudom a neevét a tesztenek!valaami számomra ismeretlen teszt!a dm-ben vettem!van még egy itthon pár nap mulva megcsinálom!aztán lesz ami lesz!
A kérdező hozzászólása: délután csináltam a tesztet!hétfõn csinálok még egyet!

Ma 12 napja kesik a mensim. Regota szeretnenk mar babat. Feher folyasom van. Lehet hogy a dologban babucika van? Meg nem teszteltem. Faj itt-ott az alhasam, de most maskepp mint mensinel szokott. Elore is koszi a valaszokat.

Legjobb válasz: Miért nem teszteltél még? A helyedben már rég megtettem volna. Sztem akár most is lemehetnél a gyógyszertárba. Majd írd meg mi volt.

Miért nem teszteltél még? A helyedben már rég megtettem volna. Sztem akár most is lemehetnél a gyógyszertárba. Majd írd meg mi volt.
Szia.Ha két különbözõ tesztet vettél és az egyik szerint terhes vagy akkor irány a doki mert általában az szokott jó lenni.Én az elsõ babánál jártam így az egyik pozitív volt a másik negatív.Most 4 éves.Írd meg azért mi a helyzet.
A kérdező hozzászólása: Lehet siman baba?Mert nekem meg nemszokott kesni.Remelem mar vegre osszejon.Ha tudtok, irjatok legyszi.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok.Meg nemtudom, mert az egyiken egy csik a masikon 2 volt.Holnap ismetlem.De tiszta ideg vagyok.Mit gondoltok szerintetek lessz baba?
No? Gratulálhatunk?
A kérdező hozzászólása: Oksi.Holnap tudatom.
én és délután csináltam, és erõs csík volt. de te tudod. Írd meg holnap!
A kérdező hozzászólása: Koszi.Reggelig valahogy kibirom.De viszont a derkam rettenetesen faj.Igy meg soha nem szokott.
Hogy bírod ki reggelig!?? Vannak olyan tesztek, amiknél a nap bármelyik szakában elvégezhetõk. Futásss a gyógyszertárba! Majd írd meg az eredménytDrukkolok, de szerintem babád van:-)! Nálam is így kezdõdött...
A kérdező hozzászólása: Az utolso valaszolonak nagyon szepen koszonom.Es neked is itt-ott befajt a hasad mintha megakarna jonni, es megis mashogy fajt?De a derkam kegyetlenul faj.Gratulallok a picihez.
Szia! Mindenképp tersztelj! Én nem bírtam várni, csak pár napot és már akkor kimutatta a teszt. Szerintem lehet hogy attól fájogat a derekad. Én nagyon fáradt voltam, le kellett feküdnöm délután, pedig olyat soha nem szoktam. Drukkolok én is! 24 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Koszike a valaszokat.De csak holnap fogok tesztelni, reggel.Nagyon faj a derkam kornyeke.Az lehet attol is hogy lehet terhes vagyok?
A tünetek alapján simán lehetsz terhes is! Tessék tesztelni, és megírni az eredményt!!!! Drukkolok!!!!!
Szerintem írány a gyógyszertár, és tesztelj a délutániból, mert ennyi idõsen már kimutatja, hogy babás vagy. A tünetek egyértelmûek. Gratula!!!!
Na lehet már gratulálni? Melyikkel teszteltél 2 csíkosat,

2 napja késik a mensesem, ám a szervezetem ugyanazokat produkálja amit máskor, nyilal egészen a végbelemig (elnézést), fáj a hasam, a derekam, a folyásom sűrű fehér, mint a szokásos. Mi lehet ez? Mindig 28 napos a ciklusom.

Legjobb válasz: Szia! Azt ugyan nem írtad hogy babát szeretnél -e? Jelentheti hogy meg fog jönni és azt is h.valaki így ad magáról jelet. Én ma vagyok 28.napon de akár én is írhattam volna ezt a kérdést mert kb.ugyan ezeket érzem mint amit te leírtál. Bár saját tapasztalataim alapján nekem meg fog jönni. Még annyi vanh.elég rossz a gyomrom, néha mintha éhes lennék ha meg eszek majd szét pukkadok. Tesztet nem csináltál? Ha nem akkor csinálj egyet és minden kiderül. Én még várok pár napot mert már túl vagyok egy tucat negatív teszten.

Szia! Azt ugyan nem írtad hogy babát szeretnél -e? Jelentheti hogy meg fog jönni és azt is h.valaki így ad magáról jelet. Én ma vagyok 28.napon de akár én is írhattam volna ezt a kérdést mert kb.ugyan ezeket érzem mint amit te leírtál. Bár saját tapasztalataim alapján nekem meg fog jönni. Még annyi vanh.elég rossz a gyomrom, néha mintha éhes lennék ha meg eszek majd szét pukkadok. Tesztet nem csináltál? Ha nem akkor csinálj egyet és minden kiderül. Én még várok pár napot mert már túl vagyok egy tucat negatív teszten.
Sajnálom nagyon! Orvosok mit mondanak? Minden rendben? Amúgy nekem is meg fog jönni az tuti. Már majd szét pergek a fájdalomtól. Egyszer csak sikerül ha egyszer már sikerült. Ja én meg csináltam egy xepil tesztet és síkít róla az egy csík! :-( Nem adjuk fel!!! De elég kiábrándító a helyzet. Sok sikert hátha szeptemberben sikerül! Aztán írd meg ha pozitívat tesztelsz. Meghagyom a kérdésedet. Ok?
A kérdező hozzászólása: Sajna most megjött :-(( !
Holnap 3nap késésnél lehet hogy napközben is mutatná már a teszt. Igen mi is már készülünk a sulira ezerrel! Várom az eredmény!
A kérdező hozzászólása: Holnap reggel nem biztos ha csak el nem teszem a poharat, mert reggel indul a suli, izgulok e miatt is évnyitó stb, csomagoltunk tegnap, de mindenképpen írok!
Mi sem adjuk fel bár 2év alatt már párszor elgyengültem. Most megint olyan meg fog jönni érzésem van de szerintem meg is fog. :-( nagyon drukkolok h.holnap két csíkosat tesztelj! ;-) Várom az eredményt! Ha egyszer sikerült csak sikerül még egyszer. Bízzunk benne! Én 30 voltam nyáron nekem a lányom a 2.hónapban fogant ezért olyan kiábrándító h.most nem történik meg a csoda és még mi mindig elõnyben vagyunk mert van egy gyermekünk. Aki meg az elsõért szenved annak sokkal rosszabb. Ugye? Reggel tesztelsz? Feltétlen írd meg mi az eredmény. Szerintem nekem nem lesz gondom a tesztre mert most nagyon elkapott a fájás!
A kérdező hozzászólása: Ugyan ez nálunk is! Nem is gondoltam már terhességre csak tegnap reggel, mert vártam hogy megjön de nem, ha ma sem akkor holnap tesztelek, és valóban nehéz ilyenkor felcsillan a remény és nagyot csalódok ha megjön. Minden vizsgálat jó eredményt mutatott, és mégsem esem teherbe, most 34 vagyok, még van remény!!
Huu, hát 8év az kemény akkor én egy szót se szóljak a 2évemmel. Nekem is van egy 9éves lányom. Látod van aki egy évben kettõt is szül mi meg szenvedünk. Mi is voltunk vizsgálatokon. Minden ok volt. Hát amúgy igaz h.általában folyamatosan fáj aztán megjön én azt hittem este szétszakadok úgy fájt a derekam meg olyan menzesz szerû fájdalom volt a hasamban mondtam is a férjemnek h.holnap vagyis ma tuti megjön aztán sehol semmi és a fájdalom is mérséklõdött. A derekam hasogat de nem vészes és inkább csak szurkálást érzek a jobb petefészkemben. Tegnap égett a gyomrom persze nem volt itthon semmi savlekötõ mert sose ég a gyomrom. Lehet hogy már csak az agyam produkálja a tüneteket és majd megjön. Ki vagyok borulva nem merek tesztelni. Drukkolok neked hátha baba van a pocidban! Ez olyan gyötrelmes még az is jobb lenne ha megjönne most azonnal mint agyalni meg reménykedni. Elsõ voltam.
A kérdező hozzászólása: Én 8 éve nem ésem teherbe, egy 10 éves fiam van, a férjemmel kivizsgáltattuk magunkat az év elején mindketten rendben vagyunk, a tapasztalatom nekem is az meg fog jönni, ezért sem csináltam tesztet, még várok, csak régen volt ilyen hogy két napot is késik és ezek a fájdalmak idõszakosak most semmi, menses elõtt meg folyamatosan fáj majd megjön nem?
A kérdező hozzászólása: Oké, én is meghagyom, csalódás ugyan, de én is reménykedek hogy egyszer még sikerülhet!

Bár 4 napja késik, a tesztem negatív, mégis sokszor érzem a méhem körül szúrós érzést. Tegnap fehér folyásom volt. A mellem nőtt, de híztam is mostanság, szóval az lehet amiatt is. Szerintetek, lehet még + a teszt a héten?

10.-e körül volt peteérésem, tüsz?repedésem nem tudom mikor volt...szeretnénk babát a férjemmel..

Legjobb válasz: Bármi lehet igazából, mert egyénfüggõ ez a dolog, legalább is szerintem.

Bármi lehet igazából, mert egyénfüggõ ez a dolog, legalább is szerintem.
Ha 10-én volt peteérésed, vagyis akörül, akkor már pozitívat kéne mutatnia a tesztnek. A hízás nem lehet terhesség miatt még ennyire az elején. Pár nap múlva, ha nem jön meg, ismételd meg a tesztelést, ha az is negatív, akkor tuti nem vagy terhes.
nekem mindkét terhességem késõi peteérésbõl lett, így nekem kb. 1 héttel a nemvárt után lett pozitív a teszt. Ebbõl kiindulva még neked is lehet pozitív. 100%-ig biztos vagy benne, hogy 10-e körül volt ovulációd?
A kérdező hozzászólása: a dokimnál 12.-én voltam és azt mondta 1-2 napja volt...hát.....innen gondolom, de én nem érzem meg...bár 13-14-15.én szurkált a jobb oldali petefészkemnél, de lehet beképzeltem

Tisztelt doktor úr! Azt szeretném kérdezni, hogy folyásom van de elég sok, nem tudom mit tegyek? Késik is a menstruációm. Attól késhet, hogy sok a folyásom?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A menstruációja biztosan nem attól késik, hogy folyása van. Első lépésben javaslom egy terhességi vizeletteszt elvégzését, ennek ismeretében pedig javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A menstruációja biztosan nem attól késik, hogy folyása van. Első lépésben javaslom egy terhességi vizeletteszt elvégzését, ennek ismeretében pedig javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt doktor úr! Azt szeretném kérdezni, hogy folyásom van de elég sok, nem tudom mit tegyek? Késik is a menstruációm. Attól késhet, hogy sok a folyásom?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A menstruációja biztosan nem attól késik, hogy folyása van. Első lépésben javaslom egy terhességi vizeletteszt elvégzését, ennek ismeretében pedig javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A menstruációja biztosan nem attól késik, hogy folyása van. Első lépésben javaslom egy terhességi vizeletteszt elvégzését, ennek ismeretében pedig javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!