Találatok a következő kifejezésre: Késik a 5 napja, ugye (12 db)

Késik a menzim 5 napja, ugye ez még nem baba?

Késik a menzim 5 napja (bár ne jönne már meg), és babát szeretnék már jó ideje! Mik a terhesség el?jelek? Mert én még nem érzek semmit, csak azt hogy fáj az alhasam és a mellem is enyhén fáj, de nincs undorom semmit?l! Tesztet sem csinaltam még, mert már sokszor csalódtam! :- (

Legjobb válasz: Az alhasi fájdalom és a mellfájás egyértelmûen babára utal, fõleg ha nem jött meg 5 napja! Mást ilyenkor nem kell érezni, a rosszullétek késõbb jelentkeznek. Szerintem tesztelj! Írd meg mi lett az eredmény! Ne féll! Sok szerencsét! 26 hetes kismama

Az alhasi fájdalom és a mellfájás egyértelmûen babára utal, fõleg ha nem jött meg 5 napja! Mást ilyenkor nem kell érezni, a rosszullétek késõbb jelentkeznek. Szerintem tesztelj! Írd meg mi lett az eredmény! Ne féll! Sok szerencsét! 26 hetes kismama
Még annyival kiegészítem az elõzõ válaszomat, hogy én is rögtön éreztem az alhasi fájdalmat, ami tök ugyanolyan volt mintha meg akarna jönni, késõbb tudtam meg, hogy ez volt a beágyazódás. De ha mégse sikerülne se keserdj el, jön az a baba, amikor Õ akarja!:-)
Nekem is fájt a hasam alja, de én még görcsoldót is vettem be, de amikor már 1hete késett, gyanús lett....a rosszullétek 6-7-8. hét környékén jönnek!!! 25hetes kismami
Tesztelj a holnapi elsõbõl! Ez simán lehet baba!!! Ilyenkor még nekem sem volt rosszullétem, bezzeg késõbb...
Szia! Nekem sem voltak tüneteim, csak a mellem volt érzékenyebb egy kicsit meg a hasam alja fájt, ja és kicsivel többet jártam pisilni! Simán lehet baba, sõt szerintem az is! :) Tesztelj nyugodtan! Nagyon szorítok!!! 7 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Bár igazatok volna, csak sokszor csalódtam már, kb.3-4 éve várok babára (és hátrahajló a méhem is), de nagy szamárságomra még nõinél sem voltam, de már a hónap végén megyek, remélem felõlem rendben van minden! Azért most nagyon izgatott vagyok, félek hogy megjön a menzi, mindig azt érzem, de a legboldogabb lennék ha babóka lenne már! Csak furcsa hogy nincs tünetem, mivel kávét is simán megiszom, stb. más meg undorodik tõle, hm?!
Nekem ishatrahajlo mehem van, es ugy tunik megis osszejott a baba. Nekem is szurkal a hasam alja, erzekenyek a melleim, es neha szedulok. Ezen kivul mas tunetem nincs. Nem mindenkinel van hanyinger, szag-es izundor. Szerintem siman lehetsz babas.
Nekem is így kezdõdött. Én is attól féltem meg fog jönni. DE NEM! Szorítok neked. Biztos baba! Majd írd meg az eredményt!
A kérdező hozzászólása: Hát sajnos most sem jött össze! Megjött a menzim! :"-(((

5 napja késik már hányingerem is van. De azért nemgondolom hogy a baba miatt van hányinger mert ha büfögök akkor elmulik kis időre! De már 4 napja van hányingerem. Más tünet nincs. Akkor nem ezért van hányinger ugye?

Legjobb válasz: Ha egyébként nem szokott késni a menszid,akkor én csinálnék a helyedben egy tesztet. A hányinger sok mindentõl lehet, pláne hogy influenzás idõszakban vagyunk, de lehet, babától is. A nõvéremnek az 5.héttõl fájt a melle, hányingere volt. Akkor csinált tesztet, de neki egyébként is késett máskor is pár napot.

Ha egyébként nem szokott késni a menszid, akkor én csinálnék a helyedben egy tesztet. A hányinger sok mindentõl lehet, pláne hogy influenzás idõszakban vagyunk, de lehet, babától is. A nõvéremnek az 5.héttõl fájt a melle, hányingere volt. Akkor csinált tesztet, de neki egyébként is késett máskor is pár napot.
A kérdező hozzászólása: Nekem nem szokott késni!De peteg sem vagyok!!!!! Ez az egy reményem van hogy babám lesz a hányinger!De hát ezsem biztos hogy attol lehet mert ha büfög valaki és jobban lesz akkor tuti nem attol volt nem???
Csinálj egy tesztet!!Nekem már akkor feszült a cicim mielõtt meg kellett volna jönnie!!És a hányinger lehet a babától.Az hogy a büfi enyhíti kis idõre ez normális.De ha büfi után visszajön az émelygés az valami miatt van, és a tünetekbõl ítélve babától!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!!!Igern püfi után 10 másodpercig jobb volt de ennyi aztán ugyan ugy visszajött a hányingerem

Volt már valakinek ugy, hogy ''teste''jelezte terhesség tüneteit de a teszt nem mutatja? (szoptatok de csak éjjel) 5. napja késik, hányinger 2hete, hasamalja fájdogál.

Legjobb válasz: Szia! Én meg voltam gyõzõdve, hogy terhes vagyok, vettem tesztet, aztán negatív lett. Szóval szerintem csak én beszéltem be magamnak, mert annyira nem akartam még kistesót az akkor 5 hónapos fiam mellé. Tegnap is teszteltem, szintén éreztem 1-2 tünetet, és mivel az utóbbi hónapokban 8-12 között mindig megjött, ezért megint úgy gondoltam, hogy tuti baba. Szintén negatív. Bár elég "felelõtlenek" vagyunk, mert a fiam is elsõre összejött (õt terveztük), és gumival védekezünk, de néha csak megszakítással... Szerintem írass fel olyan gyógyszert, amit lehet szoptatás alatt szedni, vagy használjatok gumit, mert a szoptatás sem véd teljesen!

Szia! Én meg voltam gyõzõdve, hogy terhes vagyok, vettem tesztet, aztán negatív lett. Szóval szerintem csak én beszéltem be magamnak, mert annyira nem akartam még kistesót az akkor 5 hónapos fiam mellé. Tegnap is teszteltem, szintén éreztem 1-2 tünetet, és mivel az utóbbi hónapokban 8-12 között mindig megjött, ezért megint úgy gondoltam, hogy tuti baba. Szintén negatív. Bár elég "felelõtlenek" vagyunk, mert a fiam is elsõre összejött (õt terveztük), és gumival védekezünk, de néha csak megszakítással... Szerintem írass fel olyan gyógyszert, amit lehet szoptatás alatt szedni, vagy használjatok gumit, mert a szoptatás sem véd teljesen!
A kérdező hozzászólása: köszönöm válaszod.....megjött!
Tesztet nem csináltál? Akár terhes is lehetsz.
A kérdező hozzászólása: holnap veszek és napkozben megcsinálom emmyi ido utan biztos kimutatjA
Na, megcsináltad?
Persze hogy az. A teszt még ilyenkor nem mutatja ki. Gratulálok.
ha már késik a menstruáció, fõleg 5 nappal kimutatja! múlt hónapban én is ugyanígy voltam. szerintem tesztelj még egyet holnap, ha nem jön meg irány a doki!
A kérdező hozzászólása: okés köszi szépen remélem minden jo lesz és pozitiv lesz

Lefeküdtünk a barátommal 1 hónapja, védekeztünk, tudtommal semmilyen baleset nem történt, 3 nap múlva megjött. Ebben a hónapban viszont 5 napja késik, pedig nem szokott, és mostanában rengeteget és fura dolgokat eszem, ugye kizárt h terhes vagyok?

Legjobb válasz: Szerintem csak összezavarodott a hormonháztartásod. Ha nem történt akkor baleset és utána sem, akkor biztos nem lehetsz terhes. Ráadásul még aggódsz is, hogy nem jött meg és azért is késhet. Plusz ha sulis vagy, akkor az új év miatt is stresszelhetsz.

Szerintem csak összezavarodott a hormonháztartásod. Ha nem történt akkor baleset és utána sem, akkor biztos nem lehetsz terhes. Ráadásul még aggódsz is, hogy nem jött meg és azért is késhet. Plusz ha sulis vagy, akkor az új év miatt is stresszelhetsz.
Nyugi, biztos csak ideges vagy, nekem vizsgaidõszakban elõfordult már, h 2 hetet késett...
Figyelj kislany, szepen elslattyogsz a legkozelebbi gyogyszertarba, veszel egy terhestesztet, lepisiled, megnezed, megnyugszol, es nem idegesited magad napokig, ok?
A kérdező hozzászólása: Huh, van isten...Megjött!!!!!!:) :) :) :) Pont most amikor a terhességi tesztet akartam megcsinálni!

Mikorra várható a peteérésem? Ma van a 14. napom. Nem késem le, ugye? Megnéznétek a görbém? 28-29 napos ciklusok (most kezdett beállni a vetélés (dec. ) után. Addig 30-32 naposak voltak.5 napig vérzem általában.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/819e528b84b4bf4099de88..

Legjobb válasz: Szió! Szerintem tegnap volt pé-d, ha rendszeres a mensid és olyan 28 napos a ciklusod. De nem kell aggódni, még nem maradtatok le semmirõl, ha még ma akcióztok akkor is célbaérnek a kiskatonák. :) Sok sikert a babához!!!

Szió! Szerintem tegnap volt pé-d, ha rendszeres a mensid és olyan 28 napos a ciklusod. De nem kell aggódni, még nem maradtatok le semmirõl, ha még ma akcióztok akkor is célbaérnek a kiskatonák. :) Sok sikert a babához!!!
Szerintem is tegnap lehetett pé-d. Meg azért is írok, mert pnt én is ma vagyok a 14.napon, és elötte nekem is 32-30-35 naposak voltak a ciklusaim és szerintem nekem is tegnap lehett pé-m vagy ma, mert görcsölgetek. Az én görbém ilyen:http://www.ciklus.hu/images/diagramok/cfa19789f19d775e24dab8.. Nagyon szurkolok, hogy összejöjjön mindkettõnknek a baba:)
A kérdező hozzászólása: Hát tegnap rendesen szurkált, meg ma reggel is a jobb petefészkem. Remélem hogy akkor innentõl csak emelkedni fog a hõm. :) Szorítok Nektek is, hogy minél elõbb sikerüljön. :)

Dec. 18-án volt utoljára mensim. Kb. 10 nappal ezelőtt görcsölgetett a hasam úgy 5 napig, de elmúlt. A mensim késik. Lehetek terhes?

Amúgy babát szeretnék. 8 hónapja próbálkozunk.

Legjobb válasz: Szia!!! Hogy bírtad ki hogy még nem teszteltél?????? Nekem még egy hetem van a nem várt mesigig, de már alig bírom ki, hogy ne teszteljek! Csinálj egy Tesztet és a ha + lesz akkor irány a doki!!!!!! És ha netán negatív lenne akkor is irány doki, hogy kiderítse miért késiok a mesid!!!!! Szoritok neked egy csodás + tesztért!!!!!!

Szia!!! Hogy bírtad ki hogy még nem teszteltél?????? Nekem még egy hetem van a nem várt mesigig, de már alig bírom ki, hogy ne teszteljek! Csinálj egy Tesztet és a ha + lesz akkor irány a doki!!!!!! És ha netán negatív lenne akkor is irány doki, hogy kiderítse miért késiok a mesid!!!!! Szoritok neked egy csodás + tesztért!!!!!!
Már 10 napja késik, rég tesztelhettél volna. Ha nem jött meg, jó esélyed van a babára... teszt és doki gyorsan:-)

3 napja késik, mindjárt megjön érzésem van, a hőm 36.9-37. 0 (a napi átlag 36.5) szurkál a hasam, ugye lehet baba?

Legjobb válasz: Persze hogy lehet! Szerintem holnap reggel már tesztelj mert már elvileg kimutatja! Szorítok és írj! Én most ugyan ebben a cipõben járok csak nekem 2 napja késik és a cicim is fáj. Én is reggel tesztelek! Remélem babásak vagyunk!

Persze hogy lehet! Szerintem holnap reggel már tesztelj mert már elvileg kimutatja! Szorítok és írj! Én most ugyan ebben a cipõben járok csak nekem 2 napja késik és a cicim is fáj. Én is reggel tesztelek! Remélem babásak vagyunk!
A kérdező hozzászólása: Úgy legyen!szurkolok én is neked!:D
biztato tunetek!!!! drukolok mindkettotoknek! irjatok meg feltetlenul, hogy mi lesz az eredmeny holnap reggel!
egyértelmûen teszt! az majd megmutatja, de mindenképp menj el dokihoz!
A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem írni, hogy ezt a méh fájdalmat úgy értem, hogy olyan mint a menstruációs fájdalom csak sokkal enyhébb és csak pár percig tart.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat.Olvastam hogy 36, 8-37, 2ig lehet terhességre gondolni.Gratulálok a gyermekedhez.
szerintem csak gyullladás van a szervezetedben hashártya v. más nem baba. esetleg nõgyógyászati gond lehet nézesd meg magad. mert babához alacsony de nem sok választja el a hõemelkedéstõl
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Igen teszteltem, reggeli elsõ vizeletbõl halvány de elég jól látható pozitív lett, majd 10:30-kor megint teszteltem eggyel és az meg negatív lett.most nem tudom mi van.Melyik a megbízhatóbb?Ma megyek a dokihoz mert aggaszt hogy késik.Köszönöm hogy gondoltál rám!Remélem neked is össze jön még egy pár baba!!!:-D
teszteltél?:)
Sajnos vele elvetéltem. De a remény hal meg utoljára :-)
A hõre ne alapozz, az elsõ terhességemnél 36, 5 és 37, 0 fok között mozgott a hõm. De tesztelj mindenképpen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszotokat.Csak jövõhétre tud fogadni.Voltam dokinál még a menstruációm elõtt és mindent rendben találtsemmi komoly.Szép napot nektek.
szia! kész csoda hogy erre még nem reagáltak! természetesen tesztelj mert csak akkor és attól leszel okosabb! a hõre ne alapozz! késhet baba miatt de késhet egyéb mástól is! röviden teszt!!!!!!sok sikert(persze ha babát szeretnél)
Babád lett ekkor, ugye?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!