Találatok a következő kifejezésre: Késik a 5 napja, (235 db)

Augusztus végén hagytam abba a fogamzásgátló szedését 2 év után. Szeptemberben illetve októberben kb 32-33. napra jött meg, de most késik már 5 napot. Betudható ez gyógyszer utáni mellékhatásnak?

Barátommal lefeküdtünk de védekeztünk (óvszer)és nem történt semmi baj... Mostanában sokat stresszelek. Csináltam tesztet ami negatív lett.

Legjobb válasz: Betudható igen. Nekem abbahagyás után 30-60-45 napra jött meg...

Betudható igen. Nekem abbahagyás után 30-60-45 napra jött meg...
Örülj hogy egyáltalán megjött, nekem volt hogy kimaradt 2 hónap is éppen azért mert szüneteltettem a gyógyszert!Orvosnál is voltam és azt mondta minden szervezet máshogy reagál...lehet hogy a tiéd pont így.Ne aggódj!
Szia! Igen, normális. Nekem 28 és 31 nap között váltakozott 5 hónapon keresztül a ciklusom hossza.
Nekem volt hogy 2 hónap ki is maradt a tabi után... úgyhogy örülj hogy "csak" ennyit késik.

Normalis az ha kesik 4-5 napot a menstruaciom?

vagy nem jol szamoltam ki. az utolso naptol a kovetkezo elso napjaig 21 napnak kell lenni nem?

Legjobb válasz: Az elsõ naptól kell számolni a ciklust, ami 21 és 35 nap között lehet ha már rendszeresen menstruálsz. Mikor jött meg az elsõ menstruációd?

Az elsõ naptól kell számolni a ciklust, ami 21 és 35 nap között lehet ha már rendszeresen menstruálsz. Mikor jött meg az elsõ menstruációd?
A kérdező hozzászólása: akkor jol tudtam. mar valahogy ugy 3, 5 eve.
Elsõ vagyok. 4-5 nap késés még így sem gond.

3 napja késik, 4-5 napja görcsölök, mikor teszteljek, hogy biztosat mutatjon a teszt?

Már 3 napja késik, volt már rá példa, hogy késett, de elõtte nem görcsöltem ilyen hamar, már 5 napja görcsölget néha a hasam és szinte fél óránként járok pisilni, minden percben olyan érzésem van mintha megjött volna, de semmi, se rózsaszin, se barnás csak egy picike fehér folyás. Nem merek tesztelni, mert félek, hogy ez is negatív lesz :( mikor teszteljek, hogy biztosan a tutit mutassa?

Legjobb válasz: Tesztelj, szerintem jobb tudni a negatìvat is, mint keresni a jeleket. Ha az ember remènykedik, akkor hajlamos tüneteket produkàlni. Ha pozitìv, akkor meg hamarabb örülhetsz. Ennyi kèsès után màr mutatja az eredményt. Drukkolok!

Tesztelj, szerintem jobb tudni a negatìvat is, mint keresni a jeleket. Ha az ember remènykedik, akkor hajlamos tüneteket produkàlni. Ha pozitìv, akkor meg hamarabb örülhetsz. Ennyi kèsès után màr mutatja az eredményt. Drukkolok!
Nekem a doki azt mondta, hogy várjak a mensi elmaradása után egy hetet és akkor teszteljek, az már tuti. Pont a 7végén teszteltem erõs pozitívat.Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: [link] Úristen! Úristen! Úristen!! Ezt nem hiszem el, nem tudom felfogni!!! Anyuka leszek!!! Ez hihetetlen!!! El sem hiszem, itt ülök 20 perce a teszt elõtt és levagyok sokkolva!! :)
A kérdező hozzászólása: Nem hagyott nyugodni ezért elmentem a Dm-be vettem egy X-epil tesztet, kb 10 másodperc alatt kirajzolodott a két csík!! :) Hihetetlen, azért holnap reggel elsõ vizeletbõl megcsinálom a másikat is!! Kérlek nyugtassatok meg, hogy ha ez pozitív akkor nagy valószínûséggel holnap is az lesz és hogy ebbõl baba lesz!! :) 24 éves vagyok!!
Szép pozitív a teszted :) Gratulálok, itt bizony baba van...
Te már anyuka vagy! Gratulálok!! :) ) Szuper nyaratok és karácsonyotok lesz! Jó egészséget! :)
1. vagyok! Gratulálok! Ugye mondtam, h jobb tudni.
A kérdező hozzászólása: Jaj köszönöm szépen mindenkinek! Holnap megyek nõdokihoz és ha õ is megerõsiti akkor lesz felhõtlen az örömünk! Drukkoljatok, hogy minden rendben menjen!

5. napja késik. A 2. napon teszt neg. Lett, azóta napközben semmi, este viszont mindíg van kis rózsaszín folyás. Szerintetek? A többi lent.

Mindíg azt hiszem megjön, de reggelre elmúlik. A szokásos barnás folyás nincs most. A méhszáj kemény, porcos tapintású, de nincs magasan. A mellem nagyon érzékeny már több mint egy hete. A középid?ben nem vettem észre most a peteérést. Szerintetek nem is volt azért késik, vagy talán terhes lettem?

Legjobb válasz: Holnap hétfõ irány a patika, termességi teszt.

Holnap hétfõ irány a patika, termességi teszt.
bocs, , terhességi teszt
Nekem is 5. napja késik, és teszt negatív:( Drukkolok!!!
A kérdező hozzászólása: A mai teszt is negatív. Csütörtökön megyek UH-ra. Én is drukkolok neked! Írj hogy mi van veled!
A kérdező hozzászólása: Szerdán megjött. Nem jutottam el az ultrahangig. Veled mi van?
Szia! Nekem még nem jött meg, bár most is fáj a hasam. Sok folyásom van, de a teszt negatív:(
A kérdező hozzászólása: Azért írd le ha biztosat tudsz!
Ezt most nem értem?! A mensi napján volt péd?
A kérdező hozzászólása: igen, így van. Én is furcsáltam. De ebben a hónapban ez már a 2. pé volt.
nem lehet, hogy beágyazódás volt a mensi napján? honnan tudod, hogy pé volt?
A kérdező hozzászólása: A hõm-em elõtte cikk-cakk volt, aztán kezdett emelkedni. Ovu teszt is + volt, éreztem is a petefészkeimet...
Ha marad magas, akkor baba van. :)
sztem baba ez, és nem ujabbpetécske. ne ovu tesztet vegyél hanem terhességit.. 32

A barátomal az elmult hónapban többször is lefeküdtünk. Minden alkalomal gumival védekeztünk, plusz elsem élvezett.8. -án kelett volna megjöjön de nemjött, már 5 napja késik. Terhes vok? Vagy stressz miatt lehet? Nagyon ideges vok.

Lasan fél éve járunk,edig nem volt baj,volt már,hogy késett de a 6. napon megjött.

Legjobb válasz: Mi itt gondolhatunk akármit. Ha 5 napja késik és aggódsz, akkor csinálj egy tesztet. Csak akkor tudod meg, függetlenül attól, hogy mi itt mit gondolunk.

Mi itt gondolhatunk akármit. Ha 5 napja késik és aggódsz, akkor csinálj egy tesztet. Csak akkor tudod meg, függetlenül attól, hogy mi itt mit gondolunk.
ha nem volt baj a gumikkal akkor nincs miért aggódnod:) ha még nem szedsz fogamzásgátlót és nem múltál el 18 akkor akár az 1hétre is lehet számítani. sok minden mmiatt késhet pl ha sokat idegeskedsz meg am se rendszeres még 10en éves korban. ha 1-1, 5 hét után se jön meg akkor érdemes fontolóra venni a terhességi tesztet:) remélem segítettem:)
Csak gond terhes. am meg ajánlom a nyelvtan átnézéset megint, lemerem fogadni h nem vagy még 18-.-
Le is ellenõrizétek a gumit?
A kérdező hozzászólása: Ja és semmi gond nem volt a gumikal 1ik sem volt jukas, szakadt, stb.
Nekem azt mondta az orvos, hogy 1-2 hét csúszás nem egészen normális, de lényegében természetes. Sok oka lehet annak, hogy késik. Ha 2 héten belül nem jön meg, akkor érdemes dokihoz menni.
A kérdező hozzászólása: De gondoljátok terheség áll a hátérben? :(
nem hiszem, hogy terhes lennél. ha minden rendben volt a gumikkal, nem voltak LYukasak stb, akkor semmi gáz.
A kérdező hozzászólása: Kicsit nyugisabb letem, kösz a válaszokat bocs a helyesirásért de ideges vok, nem tok odafigyelni semmire mert ez a kérdés agaszt.

5 napja késik, 3 napja náthás vagyok.2 éve próbálkozunk a babával. Szerintetek sikerülhetett? Vagy csak a betegség miatt késhet?

Legjobb válasz: 5 napja késik, és még nem teszteltél?? Hát akkor hajrá :) Megy a drukk neked!!!

5 napja késik, és még nem teszteltél?? Hát akkor hajrá :) Megy a drukk neked!!!
A kérdező hozzászólása: Nem, de most már nincs is értelme :( Köszi mindenkinek, aki gondolt rám.
teszteltél??
A kérdező hozzászólása: Nem, nincsenek alhasi fájdalmaim, nem vagyok felfázva. Torkom fájt 1 napig, meg az orrom folyik szombat óta. Lázat nem mértem, talán kis hõemelkedés, de az se biztos. Holnap veszek tesztet, és megírom, mi lett. Köszi mindenkinek, aki szorít :)
Mi az hogy megfáztál? A koraterhesség tipikus tünete a nyálkahártyák fokozott aktivitása, orrfolyás, nyálfolyás, torok "váladékozás", hüvelyi folyás. Én is azt gondoltam, hogy na, pont most leszek taknyos mikor a babával próbálkozunk! Szerintem a menstruáció egy kis megfázás miatt nem késik, más kérdés ha alhasi fájdalmaid vannak és felfázásra gyanakszol. Lázad van? Mid fáj?
nem hiszem hogy megfázás miatt késne. Tesztelj holnap reggel és írd meg az eredményt. Remélem, sikerült!!! Jó lenne már valami jó hírt olvasni:) !
Akár sikerülhetett is! Miért ne!
ja, elsõ voltam
Elhiszem, hogy sokszor csalódtál, de bízzál benne, hogy most baba van, pláne, ha pontos a mensid :) Azért egy náthától nem nagyon jellemzõ, hogy felborul a dolog...bízzunk benne :)
A kérdező hozzászólása: Hú, köszi, aranyos vagy :) Csak tudod, már annyiszor kellett csalódnom a 2 év alatt, h nem nagyon merek tesztelni.. Elég pontos szokott lenni a mensim, és most attól félek, nem csak a megfázás miatt késik-e.
Sajnálom :((( De ne add föl!!!

5 napja késik a menzim, 2-szer teszteltem negatívot, viszont minden jel a terhességre utal, más is érzett már így?

Ma van az 5. napja, hogy késik a menzim, ami mindig pontos, a hasam puffadt és szúrkál, fehér folyásom van és egész nap szédelgek, sokat kell pisilnem, viszont 2-szer teszeteltem negatívot (egyet a nemvárt el?tt és egyet ma reggel). Korai még a tesztelés?

Legjobb válasz: Ne keseredj el, mert az is lehet, hogy késõbb volt PÉ. Nekem a teszt annó 11 nappal a kimaradt mensi után mutatott pozitívat, de az egyik még akkor is halványabb volt. Kiderült, hogy mikor már 6 hetes terhesnek kellett volna lennem, én még csak 4-5 hetes voltam. Késöbb volt Pé. Nyugalom....., pár nap múlva tesztelj még 1-et. :) Szorítok, hogy legyen babó! :)

Ne keseredj el, mert az is lehet, hogy késõbb volt PÉ. Nekem a teszt annó 11 nappal a kimaradt mensi után mutatott pozitívat, de az egyik még akkor is halványabb volt. Kiderült, hogy mikor már 6 hetes terhesnek kellett volna lennem, én még csak 4-5 hetes voltam. Késöbb volt Pé. Nyugalom....., pár nap múlva tesztelj még 1-et. :) Szorítok, hogy legyen babó! :)
Szia!Detto ugyanígy vagyok én is, csak nekem 4 napot késik.Szúr a hasam, sokat pisilek, néha émelygeg, folyásom van.2 negatívat teszteltem, egyiket a nemvárt elõtt, a másikat ma reggel.Viszont nekem 13. napom volt peteérésem, amit már a tesztnek mutatnia kellene, ha baba lenne a dologban.
szia, tudom ez nem nem nyugtat meg de nekem 8 napja késik 4-tesz!!!De nem mindig akkor van pé amikor az a nagykönyvben megvan irva!Szurkolok neked!
A kérdező hozzászólása: 1 hét késéssel megjött az amúgy mindig pontos mensim, de másként mint szokott és 7 nap helyett csak 3 napig tartott. Viszont a hasam még mindig puffadt, fõleg evés után, mintha egy dinnyét nyeltem volna le (vékony testalkatom van, ezért ez ami még feltûnõ). Rengeteg vizet iszom napi 4-5 litert, a szédelgés megmaradt, amihez már émelygés is társult. Azóta nem teszteltem, szerintetek ezek terhesség tünetei?

Késik a mentstruációm. Már 5 éve menstruálok és sose szokott késni. Mindig gyönyörűen 28 napra megjön. Most viszont késik 2 napja. Mitől lehet?

A terhességet kizártnak találomm mert óvszerrel védekezünk a barátommal.Hallottam hogy stressz miatt is késhet.Ez mondjuk lehetne ok mert nagyim msot került kórházba elég súlyos betegséggel.DE nagyon aggódok hogy miert késik

Legjobb válasz: Feltételezem max 17-18 vagy, na elárulom, hogy a ciklus változik az életed folyamán, nekem réged 22-23 napra jött meg, sokáig 31-32 napra, most áll be 26-28 körülre. Nem óramû, 2 nap miatt nem kell betojni. Késhet stressztõl, betegségtõl, hirtelen fogyástól ésatöbbi. Relax, nem lesz gond.

Feltételezem max 17-18 vagy, na elárulom, hogy a ciklus változik az életed folyamán, nekem réged 22-23 napra jött meg, sokáig 31-32 napra, most áll be 26-28 körülre. Nem óramû, 2 nap miatt nem kell betojni. Késhet stressztõl, betegségtõl, hirtelen fogyástól ésatöbbi. Relax, nem lesz gond.
2 nap még semmi. A normális ciklus 21 és 35 nap között van.

Nem tudom merjek-e még tesztelni? 5-6 napja késik, a nemvárt napján teszteltem, de negatívat.

H?m folyamatosan emelkedik, ma már 37.1, enyhe jeleim vannak (mellfeszülés, érzékeny bimbó, aluszékonyság, hasszurka, gyakori pisilés). Szinte semmilyen folyásom nincs, majdnem \\\'száraz\\\' vagyok. Milyen teszttel teszteljek, ha még egyáltalán érdemes?

Legjobb válasz: Szerintem ha már 5-6 napja késik, akkor tesztelhetsz egy reggeli pisibõl, mert ha terhes vagy akkor ki fogja mutatni. Nekem mindkét terhességemet 2 napos késés után mutatta a teszt. ( Lilly, One Step megbízhatóak )

Szerintem ha már 5-6 napja késik, akkor tesztelhetsz egy reggeli pisibõl, mert ha terhes vagy akkor ki fogja mutatni. Nekem mindkét terhességemet 2 napos késés után mutatta a teszt. ( Lilly, One Step megbízhatóak )
szerintem is tesztelj, de ha negatív akkor menj orvoshoz, mert nekem most volt cisztám és az is ilyen tüneteket produkált.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Holnap összeszedem a bátorságom és tesztelek és ha nem akkor megyek dokihoz. Második válaszoló: a hõd is emelkedett?
Szia! Nekem 20.-án kelett volna megjönni és nem jött meg. Ma tesztelt egyet és pozítív lett. Ja és nem a reggeli vizeletbõl. Szerintem már most is csinálhatsz egyet.
A kérdező hozzászólása: Örülök a pozitív tesztednek, remélem holnap én is ilyet látok majd! Neked ez volt az elsõ teszted vagy elõzõleg már volt negatív? (ebben a ciklusban?)
Igen ez volt az elsõ tesztem. De ha negatív akkor is lehetsz terhes.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!