Találatok a következő kifejezésre: Késik a 5 (322 db)

Volt egy spontán vetélésem 5 hónaposan azóta több mint fél év telt el 3hete késik a menstruációm tegnap csináltam tesztet de az negatív lett sajnos. Mi oka lehet hogy késik? Nagyon aggodók

Legjobb válasz: 5 hónaposan ment el? Egyet tudnék tanácsolni menj el orvoshoz jobban jársz. Tudom hogy minden vágyad egy pici lélek de menj el orvoshoz mert ez nem jó így. Sok dolog is közre játszhat hogy nem jön meg de fenn álhat az hogy terhes vagy. Mi elõbb ki kellene deríteni. Milyen tesztet vettél? Nekem a medi-lab az becsapott engemet áll pozitívat mutatott még egyszer nem veszek olyat. De ha van kedved beszélgetni szívesen beszélgetnék veled. És hogy bírod ki hogy 5 hónaposan el ment a picikéd lelkileg én össze roppantam volna.

5 hónaposan ment el? Egyet tudnék tanácsolni menj el orvoshoz jobban jársz. Tudom hogy minden vágyad egy pici lélek de menj el orvoshoz mert ez nem jó így. Sok dolog is közre játszhat hogy nem jön meg de fenn álhat az hogy terhes vagy. Mi elõbb ki kellene deríteni. Milyen tesztet vettél? Nekem a medi-lab az becsapott engemet áll pozitívat mutatott még egyszer nem veszek olyat. De ha van kedved beszélgetni szívesen beszélgetnék veled. És hogy bírod ki hogy 5 hónaposan el ment a picikéd lelkileg én össze roppantam volna.
Ha az utóbbi fél évben rendszeresen megjött a mensid, akkor fennáll a terhesség lehetõsége. Tudom, félsz, de csinálj egy tesztet, vagy egybõl menj orvoshoz. Van valami tüneted?

Nem tudom merjek-e még tesztelni? 5-6 napja késik, a nemvárt napján teszteltem, de negatívat.

H?m folyamatosan emelkedik, ma már 37.1, enyhe jeleim vannak (mellfeszülés, érzékeny bimbó, aluszékonyság, hasszurka, gyakori pisilés). Szinte semmilyen folyásom nincs, majdnem \\\'száraz\\\' vagyok. Milyen teszttel teszteljek, ha még egyáltalán érdemes?

Legjobb válasz: Szerintem ha már 5-6 napja késik, akkor tesztelhetsz egy reggeli pisibõl, mert ha terhes vagy akkor ki fogja mutatni. Nekem mindkét terhességemet 2 napos késés után mutatta a teszt. ( Lilly, One Step megbízhatóak )

Szerintem ha már 5-6 napja késik, akkor tesztelhetsz egy reggeli pisibõl, mert ha terhes vagy akkor ki fogja mutatni. Nekem mindkét terhességemet 2 napos késés után mutatta a teszt. ( Lilly, One Step megbízhatóak )
szerintem is tesztelj, de ha negatív akkor menj orvoshoz, mert nekem most volt cisztám és az is ilyen tüneteket produkált.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Holnap összeszedem a bátorságom és tesztelek és ha nem akkor megyek dokihoz. Második válaszoló: a hõd is emelkedett?
Szia! Nekem 20.-án kelett volna megjönni és nem jött meg. Ma tesztelt egyet és pozítív lett. Ja és nem a reggeli vizeletbõl. Szerintem már most is csinálhatsz egyet.
A kérdező hozzászólása: Örülök a pozitív tesztednek, remélem holnap én is ilyet látok majd! Neked ez volt az elsõ teszted vagy elõzõleg már volt negatív? (ebben a ciklusban?)
Igen ez volt az elsõ tesztem. De ha negatív akkor is lehetsz terhes.

Lehetek terhes ha késik a menzeszem de már több mint 5 hónapja nem éltem nemi életet? (nem védekeztünk) Lehet a késésnek más oka is? Ugye nem terhességről van szó?

Legjobb válasz: Lehetsz ha a barátod egy ufó, vagy te vagy Mária reinkarnációja..vagy már 5 hónapos terhes vagy. Hogy lehetsz ilyen buta??? Menj el a dokihoz ha továbbra is késik. okai: stressz, ciszta, felfázás stb.. És tanulj meg egy-két dolgot mielõtt valakivel együtt lennél megint, mert hihetetlen, hogy tudtok szexelni, de nem ismeritek a következményt.. Komolyan tetted fel ezt a kérdést, ha pedig olyan fiatal vagy akkor ne szexelj még jó pár 5 hónapig.

Lehetsz ha a barátod egy ufó, vagy te vagy Mária reinkarnációja..vagy már 5 hónapos terhes vagy. Hogy lehetsz ilyen buta??? Menj el a dokihoz ha továbbra is késik. okai: stressz, ciszta, felfázás stb.. És tanulj meg egy-két dolgot mielõtt valakivel együtt lennél megint, mert hihetetlen, hogy tudtok szexelni, de nem ismeritek a következményt.. Komolyan tetted fel ezt a kérdést, ha pedig olyan fiatal vagy akkor ne szexelj még jó pár 5 hónapig.
Szombat reggel van és kicsit korán, lehet, hogy én vagyok még túl fáradt, de ezt nem értem. Ha öt hónapja nem éltél nemi életet, akkor hogy lehetnél terhes? És ha nem is éltél nemi életet, akkor mi ellen kellene védekezni? Egyébként igen, a késésnek más okai is lehetnek, hormonális ugyanúgy, mint lelki. De nem, nem valószínû, hogy terhességrõl van szó, ha igaz az, hogy nem élsz nemi életet hónapok óta.
szerintem ez csak vicc!ilyen hülye valaki ha 5 honapja nemvolt pasival és még megkérdi terhes e . szerintem ha terhes lennél már látszania kéne nem?
Nem vagy terhes!!!!!! Nagyon jó ez az oldal, olvasgass a sorok közt.Sokat lehet tanulni belõle.:-)

Késik a menzim 5 napja, ugye ez még nem baba?

Késik a menzim 5 napja (bár ne jönne már meg), és babát szeretnék már jó ideje! Mik a terhesség el?jelek? Mert én még nem érzek semmit, csak azt hogy fáj az alhasam és a mellem is enyhén fáj, de nincs undorom semmit?l! Tesztet sem csinaltam még, mert már sokszor csalódtam! :- (

Legjobb válasz: Az alhasi fájdalom és a mellfájás egyértelmûen babára utal, fõleg ha nem jött meg 5 napja! Mást ilyenkor nem kell érezni, a rosszullétek késõbb jelentkeznek. Szerintem tesztelj! Írd meg mi lett az eredmény! Ne féll! Sok szerencsét! 26 hetes kismama

Az alhasi fájdalom és a mellfájás egyértelmûen babára utal, fõleg ha nem jött meg 5 napja! Mást ilyenkor nem kell érezni, a rosszullétek késõbb jelentkeznek. Szerintem tesztelj! Írd meg mi lett az eredmény! Ne féll! Sok szerencsét! 26 hetes kismama
Még annyival kiegészítem az elõzõ válaszomat, hogy én is rögtön éreztem az alhasi fájdalmat, ami tök ugyanolyan volt mintha meg akarna jönni, késõbb tudtam meg, hogy ez volt a beágyazódás. De ha mégse sikerülne se keserdj el, jön az a baba, amikor Õ akarja!:-)
Nekem is fájt a hasam alja, de én még görcsoldót is vettem be, de amikor már 1hete késett, gyanús lett....a rosszullétek 6-7-8. hét környékén jönnek!!! 25hetes kismami
Tesztelj a holnapi elsõbõl! Ez simán lehet baba!!! Ilyenkor még nekem sem volt rosszullétem, bezzeg késõbb...
Szia! Nekem sem voltak tüneteim, csak a mellem volt érzékenyebb egy kicsit meg a hasam alja fájt, ja és kicsivel többet jártam pisilni! Simán lehet baba, sõt szerintem az is! :) Tesztelj nyugodtan! Nagyon szorítok!!! 7 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Bár igazatok volna, csak sokszor csalódtam már, kb.3-4 éve várok babára (és hátrahajló a méhem is), de nagy szamárságomra még nõinél sem voltam, de már a hónap végén megyek, remélem felõlem rendben van minden! Azért most nagyon izgatott vagyok, félek hogy megjön a menzi, mindig azt érzem, de a legboldogabb lennék ha babóka lenne már! Csak furcsa hogy nincs tünetem, mivel kávét is simán megiszom, stb. más meg undorodik tõle, hm?!
Nekem ishatrahajlo mehem van, es ugy tunik megis osszejott a baba. Nekem is szurkal a hasam alja, erzekenyek a melleim, es neha szedulok. Ezen kivul mas tunetem nincs. Nem mindenkinel van hanyinger, szag-es izundor. Szerintem siman lehetsz babas.
Nekem is így kezdõdött. Én is attól féltem meg fog jönni. DE NEM! Szorítok neked. Biztos baba! Majd írd meg az eredményt!
A kérdező hozzászólása: Hát sajnos most sem jött össze! Megjött a menzim! :"-(((

5 napja késik a menzim, 2-szer teszteltem negatívot, viszont minden jel a terhességre utal, más is érzett már így?

Ma van az 5. napja, hogy késik a menzim, ami mindig pontos, a hasam puffadt és szúrkál, fehér folyásom van és egész nap szédelgek, sokat kell pisilnem, viszont 2-szer teszeteltem negatívot (egyet a nemvárt el?tt és egyet ma reggel). Korai még a tesztelés?

Legjobb válasz: Ne keseredj el, mert az is lehet, hogy késõbb volt PÉ. Nekem a teszt annó 11 nappal a kimaradt mensi után mutatott pozitívat, de az egyik még akkor is halványabb volt. Kiderült, hogy mikor már 6 hetes terhesnek kellett volna lennem, én még csak 4-5 hetes voltam. Késöbb volt Pé. Nyugalom....., pár nap múlva tesztelj még 1-et. :) Szorítok, hogy legyen babó! :)

Ne keseredj el, mert az is lehet, hogy késõbb volt PÉ. Nekem a teszt annó 11 nappal a kimaradt mensi után mutatott pozitívat, de az egyik még akkor is halványabb volt. Kiderült, hogy mikor már 6 hetes terhesnek kellett volna lennem, én még csak 4-5 hetes voltam. Késöbb volt Pé. Nyugalom....., pár nap múlva tesztelj még 1-et. :) Szorítok, hogy legyen babó! :)
Szia!Detto ugyanígy vagyok én is, csak nekem 4 napot késik.Szúr a hasam, sokat pisilek, néha émelygeg, folyásom van.2 negatívat teszteltem, egyiket a nemvárt elõtt, a másikat ma reggel.Viszont nekem 13. napom volt peteérésem, amit már a tesztnek mutatnia kellene, ha baba lenne a dologban.
szia, tudom ez nem nem nyugtat meg de nekem 8 napja késik 4-tesz!!!De nem mindig akkor van pé amikor az a nagykönyvben megvan irva!Szurkolok neked!
A kérdező hozzászólása: 1 hét késéssel megjött az amúgy mindig pontos mensim, de másként mint szokott és 7 nap helyett csak 3 napig tartott. Viszont a hasam még mindig puffadt, fõleg evés után, mintha egy dinnyét nyeltem volna le (vékony testalkatom van, ezért ez ami még feltûnõ). Rengeteg vizet iszom napi 4-5 litert, a szédelgés megmaradt, amihez már émelygés is társult. Azóta nem teszteltem, szerintetek ezek terhesség tünetei?
Semmi tünetem nem volt, csak azért csináltam a tesztet mert nem jött meg. Pozitív lett, csodálkoztam is:)
Nekem a 3gyermekkel sem volt semmi tunetem teszteléskor.7/8het korul jottek(almossag, emelyges, gyakori pisilesek), es mellfeszulesem sem volt soha!
Ln azért teszteltem, mert késett. az elsõ tünetem a mellfeszülés volt, bõven egy héttel már a kimardt menzi után. az émelygés is kb akkor kezdõdött. menzi kimaradása elõtt semmi tünetem nem volt.
A kérdező hozzászólása: hmm akkor ebbõl teszt lesz pénteken ha addig nem jönne meg. mindenhol azt olvasom, h azt veszik észre mielõtt tesztelnének, h nagyon feszül a mellük. nekem csak kicsit érzékeny a bimbóm. dehát ez bármi lehet ezekszerint.
A tünetekre nem szabad alapozni, van akinek hamar, van akinek csak 7-8hetesen és van akinek egyáltalán nem jelentkezik. Ha késik és esély lehet a terhességre tesztelj. Elsõ fiammal csak a mensim maradt ki, teszteltem pozi lett, majd a 9-10 hét körül kezdett fajni a mellem. Most a másodikkal kezdettõl fogva pisilni jártam, álomkóros voltam, a melleim fájtak. Most 32 hetes vagyok
A kérdező hozzászólása: és ez kb hány napos késésnél volt?
Elsõ vagyok mellem csak szülés után feszült...addig nem is nõtt talán annyi tünet volt, hogy nem kívántam a cigarettát...nem voltam rosszul tõle, csak valahogy én nem szívtam...de ez is teszt környékén volt már
Nekem minden tünetem akkor kezdõdött, amikor pozitív lett a teszt. Én csak azért teszteltem, mert soha nem menstruáltam, így ezzel ellenõriztem, hogy biztos nem vagyok-e terhes, habár védekeztünk (egy alkalmat leszámítva), így meglepõdtem, hogy pozitív lett. Onnantól kezdve volt hányingerem, émelyegtem, elõjött a refluxom, fáradt voltam, állandóan pisilhetnékem volt, minden tünetet felmutattam, amit egy terhes nõnek fel "kell" mutatni. Teszt elõtt semmi bajom nem volt.
A kérdező hozzászólása: tehát semmi mellfeszülés-érzékenység stb? mert nálam nincs
A kérdező hozzászólása: hát igen mindenkinél más úgy tûnik.köszi mindenkinek a tapasztalatok megosztását! (sajna) nem baba miatt késett megjött ma :/

Minden suliban 5 percet átlagosan késnek a tanárok?

Nekem általánosban is a 8 év alatt végig meg most a gimiben is a tanárok nagy része 3-10 percet késik.

Legjobb válasz: Biztos nem szeretik az osztályotokat és szeretnének minél kevesebbet lenni veletek..:D Nekünk van, aki késik 2-3 perceket meg 2-3 perccel elõbb fejezi be az óráit. :)

Biztos nem szeretik az osztályotokat és szeretnének minél kevesebbet lenni veletek..:D Nekünk van, aki késik 2-3 perceket meg 2-3 perccel elõbb fejezi be az óráit. :)
Nálunk ez változó. Van tanár aki átlagosan 7 percet késik, és 10 perccel hamarabb befejezi az órát. De van aki soha nem késett még.
Van aki jelzõkor már bent ül. (3 perccel óra elõtt.) Van aki szokásosan 15 perccel késõbb jön. Mi becsengõ után pár perccel indulunk csak el órára, idén 4x késtem eddig, szóval kijelenthetõ, hogy átlagosan késnek ~5 percet.
Tanárfüggõ, nálunk egy tanár rendzeresen késik, egy másik tökéletesen pontosan érdkezik, egy harmadik hamarabb. Ha elindulnak becsengõkor, akkor a magyartanár a folyosó másik végére fél perc alatt odaér, de a kémia tanár a harmadik emeletre 5 perc mire felmászik a lába miatt...
Változó... Van, hogy késik 10 percet, de rá is húz 10-et, mert késett...
Nekem általánosban pontosak voltak a tanáraim, most meg keresni kell az olyan tanárt, aki nem késik el.Kémia tanárnõm rögtön kinyitja az ajtót csöngetéskor, de a fizika tanárom 3-5 perccel a csengõ után enged be minket a terembe és utána még 5-7 percet várunk még a teremben, amíg végre kegyeskedik elkezdeni az órát, ráadásul a 10 perces szüneteknek a felét elveszi. 15/L
nálunk egy csomószor van olyan, hogy a biosz tanár elfelejti hogy velünk van órája és csak ül a dolgozóban vagy a tech teremben (egyben a technika tanár is) és ilyenkor kb. az óra negyede/fele elmegy hogy várjuk a tanárt, de egyikünk se menne megkeresni, pedig az egész osztály "imádja" a bioszt, ha éppen nem kell felelni vagy dogát írni egyébként igen, a minket tanító tanárok szinte mindig késnek, kivéve az infó meg a föci tanárt
Nálunk is egy kivételével az összes késik. Valaki csak 2 percet, van aki 10-et is, van aki 5-öt, és az órát is befejezi annyival hamarabb. Viszont van egy tanár, aki már szünet elején benn ül :D
Van aki ha a szomszéd osztályban volt órája már a szünetben benn ül mert messze vagyunk a tanáritól, az énektanár meg becsengõkor indul el a suli egyik végén lévõ énekterembõl a másik végén lévõ nagytanáriba a naplóért + a teremben nem mûködik a csengõ és mindig kicsengõkor kezdünk el zenét hallgatni h nehogy meghalljuk a folyosóról és utána a 10 perces szünetbõl marad 2perc

Mennyit késik a Grand Theft Auto 5 PC verziója?

Tudom hogy a GTA 4re két hetet kellett várni. Most is annyi lesz? +Kérdés: Mikor jön ki az Assassin's Creed Black Flag PC verziója?

Legjobb válasz: Nem késik, még be sem jelentették elvileg. 9gagon valami fószer azt írta kommentbe, hogy március vége.

Nem késik, még be sem jelentették elvileg. 9gagon valami fószer azt írta kommentbe, hogy március vége.
Milyen 2 hetet kellett várni a GTA IV-re? 2008 áprilisában jelent meg konzolra, decemberben meg a PC-s. Ez kicsit több, mint 2 hét. Amúgy jó eséllyel ki sem fogják adni az V-öt, mert egyrészt a IV-et is alig vették PC-re, mindenki csak letorrentezte, másrészt meg év végén jönnek az új konzolok, amikre tutira meg fogják csinálni, mert azok újabb jelentõs profitot fognak hozni. Egy ekkora játékhoz sok pénz kell, mert nehéz portolni egy olyan sokoldalú gépre, mint a PC. A Red Dead Redemptiont is ezért nem adták ki, ráadásul ott még szó sem volt az új konzolokról.
el vagy tájolva, a GTA IV-re nem két hetet hanem hét hónapot kellett várni és amíg a Rockstar Games nem jelenti be hivatalosan hogy mikor jelenik meg PC-re, addig az összes légbõl kapott információ nem ér semmit AC 4 PC -> 2013 végén, valószínûleg december elején
A) A GTA V nem jelenik meg next-gen konzolokra (ahogy a Batman: Arkham Origins és a Murdered: Soul Suspect sem) B) A Red Dead Redemption azért nem jelent meg PC-re, mert a Red Dead Revolver is konzol-exkluzív volt anno C) Sok Rockstar játék szabályosan fél évvel késõbb jelenik meg PC-re (mint a GTA IV vagy az L.A. Noire)
A) Végülis a marketing a lelke mindennek C) A GTA IV PC portot a Rockstar Toronto csinálta, akik a Max Payne konzolportját is, és az is rossz volt. Tehát ha van egy kis eszük, a GTA V PC portját már nem a Rockstar Toronto fogja csinálni. PC-re meg úgyis kiadják, ha a The Division-t is elérték a PC-sek, akkor ezt pláne el fogják.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat :D Akkor fél év is lehet akár. Vagy mikor az XOne PS4 verziók kijönnek.
Az összes 3d -s GTA ra kb. fél évet kellett várni (akkó gondolom most se lesz ez másképp neeem?)... És 100% hogy lesz pc -s verzió, de aki nem ismeri a Rockstart az csak mondja a hülyeségeket... Amúgy milyen 2 hetet kellett várni? Be vagy rúgva?
Már csak azt nem értem, hogy miért szavaztak le:)
^A "9gagon valami fószer azt írta kommentbe, hogy március vége" nem kellett volna

Baba? Ma már 5. napja késik a menstruációm, 33. ciklusnapon járok. Mindig napra pontosan jön meg, 28 naponta, most késik.

Érzem 2-3 napja a mindjárt megjön érzést, fáj a cicim,de semmi :( Reggel tesztelek. Szorítsatok!!! :)

Legjobb válasz: ÉS szeretnéd h pozi legyen vagy sem???

ÉS szeretnéd h pozi legyen vagy sem???
Lehet nekem az ideg miatt késik.....
Hát már én is tiszta ideg vagyok... :S Legalább történne valami...
A kérdező hozzászólása: Ani semmiképp ne idegeskedj!!!!!! Az nem tesz jót. Minden rendben lesz nálad is, nyugi :) Semmi nincs még veszve . Én még várok reggelig hogy megjön e rendesen mert ez annyira furcsa nekem hogy egész nap semmi.. csak az a rózsaszín valami.
Köszi, aranyos vagy. De valamilyen szinten bosszant a dolog, hogy nem tudom hogy ilyenkor mi van... Még sose késett. Ami nem lenne baj, mert nagyon szeretnénk Babucit, csak engem meg ez a barna nyavaja nem hagy nyugodni. Te fogsz még tesztelni? Mert ebben is tanácstalan vagyok hogy csináljak-e még majd vagy ne... Bár most megint várok pár napot hogy mi lesz a barnázással. Kiváncsi vagyok mi lesz velünk. :)
A kérdező hozzászólása: Hát én még nem teszteltem mert reggel azthittem megjott, azota nezegetem de semmi, reggel volt az az enyhe rozsaszines pici valami.azota sem jott meg.reggelre ha nem jon rendesen, tesztelek.En is nagyon kivancsi vagyok mi lehet.Neked is erdemes lenne megegyet csinalni, holnap meg vard meg lesz e valami, es csinalj megy tesztet.a barnazas lehet a beagyazodas jele is.mikor voltatok egyutt?Szoritok neked!
Szerintem a hétvégét még megvárom aztán hétfõn vagy kedd reggel csinálok még egyet ha addig nem jön meg. A peteérésem az 20.ától volt ki is használtuk az elõzõ és a következõ napokat is, tehát reménykedünk... És neked tervbe van a baba? Szerinted milyen tesztet vegyek? Eddig x-epilt vettem de a mai nap olvastam róla vegyest. Van aki azt mondta hogy egy nagy nulla, de volt akinek bevált. Szóval nem tudom... nem tudsz valami tutit ami biztire jó?
A kérdező hozzászólása: Eppen nem mostanra tervezzuk, de ha ugy alakul is nagyon orulunk neki.Nem tudom melyik teszt a tuti, en discolort vettem patikaban, olcso (520ft) es sztem jo.Annyira rossz egy teszt sem lehet szerintem., vagy kitudja.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Reggel teszteltem ami negativ lett :( es ugy nez ki lassan beindul a menzesz is. :(
Sziasztok! Sajnos engem a nem várt fogadott most reggel... :( Na de legalább nem vagyok kétségek között. Ebben a hónapban újabb próbálkozás lesz. :) Nem adjuk fel. :)
Sok sikert nektek! :) Nem szomorkodni úgyis jönni fog :)
A kérdező hozzászólása: Dehogy adjuk! :) Köszönjük, tudjuk, mi, sikerülni fog :)
Sziasztok, ma reggel elkezdtem barnázni.....:( ..
nekem is 5. napja késik, tesztek negativak, mensi sehol....
A kérdező hozzászólása: Nekem 8 nap késés után jött meg tegnap.
ohhh, na de legalább ez konkrétum... nem elkeseredni, hanem jóízûen együtt lenni :) (és a hõmérõzést ajánlom továbbra is, nekem nagyon bejött)
Nekem is sajna 5 nap után jött meg... :( De nem adjuk fel. :P Ez a hõmérõzés hogy zajlik? Mit kell figyelni? Tudtok segíteni? :)
Sziasztok. Hasonló gondokkal küzdködök... Nekem is 4 napja késik, annyi verzióval hogy hétfõ óta barnázgatok, hol van hol nincs. A hasam az reggelente görcsöl, mintha megakarna jönni de egy idõ után elmúlik. Csináltam kedden délután tesztet meg ma reggel de negatív lett mindkettõ. :( néha hányinger, múlthéten mellfeszülés de semmi más. Minden nap úgy kelek fel hogy: na most fog megjönni. De nem. Szerintetek érdemes még tesztet vennem vagy menjek dokihoz?
:( nem voltál beteg, náthás, ami miatt késhetne....?
A kérdező hozzászólása: Igen, nagyon szeretném... a szomorú smily félreírás volt :)
Meglesz, csak ne idegeskedj... :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon remélem
Szia én ugyan így vagyok mint te, 28 naposak a ciklusaim, 33.napon vagyok, de semmi tünetem csak mint ha megakarna jönni érzés, meg sokat eszem, holnap tesztelek. ..5 napja csináltam az negatív...drukkolok neked. .:)
A kérdező hozzászólása: Köszi :) Én is drukkolok neked, remélem sikerül mindkettõnknek! Írd meg mindenképp mi lett az eredmény!
Akkor jó már értem :) Kicsit félreérthetõ volt hirtelen azért nem tudtam h most örülni kell-e ha pozi vagy sem :) De akkor szurkolok :)
A kérdező hozzászólása: Hát igen, lehettem volna egyértelmûbb is :) Köszi :)
Megírom :) feszült vagyok hogy most milehet. ...
Sziasztok lányok teszteltetek? Drukkolok. Én 3 nap múlva tesztelek ha nem jön.
Csajok, én is szorítok! :)
????
A kérdező hozzászólása: Mikor felkeltem eléggé fájt a hasam, mintha megjött volna.Egy tamponnal leellenõriztem magam, és enyhén rózsaszines volt mikor kivettem.Úgy voltam vele, most sem sikerült ezért nem teszteltem, de azóta sem akar rendesen megjönni. A tisztasági hófehér azóta is.Nem tudom most mi lehet?! Szerintetek???
Én a helyedben biztos nem bírtam volna ki, h ne teszteljek :)
Csináld meg a tesztet! Egybõl megtudod h mi van. Szerintem ez a bizonytalanság a legrosszabb. Ha az vagy már mutatja!!!
CSINÁLD MEG! Még bármi lehet. Én a második babával az elsõ 12. hétben vérezgettem, gyógyszert is kellett szednem rá
Teszteltem fél órája. Negative lett , nem jött meg. ...már 6 napja. ..nem tudom mivan velem...
A kérdező hozzászólása: Nem tudom jár e valaki erre, de azóta megfogant a babánk, és 15 hetes terhes vagyok!!!!! Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!!!!!

Már 5 napja késik a mensim, fáj a mellem, szúr a hasam "mintha meg akarna jönni" lehetek terhes?

A párommal nagyon szeretnénk kisbabát, utoljára 2012 júni 8.án volt meg, rendesen és napra pontosan jött meg, ahogy azel?tt! Én úgy éreztem, hogy 2012 júni 22.én volt a peteérésem, persze nem biztos, mert nem mértem semmivel, de arra is voltak jelek. 2012 június 26.án voltam a n?dokinál, persze akkor nem látott semmit, mert még korai lett volna, na meg persze nem is azért mentem. 2012 július 6.-án kellett volna megjönnie, de azóta csak görcsök és alhasi fájdalom van, és a mellem is egyre jobban fáj és érzékeny. Evés után volt puffadás, s néha rossz a közérzetem. A szagoktól és az ételekt?l nem undorodom. Tesztet már csináltam ma (2012 július 10.-én), de negatív lett! Persze én nem voltam megelégedve a tesztel (Predictor early), mert a kontroll csíkot is halványan lehetett látni...de lehet hogy attól még nem volt rossz! Kérlek segítsetek...lehetek terhes, vagy ne reménykedjek????? Mikor csináljak esetleg új tesztet? Voltak valakinek hasonló tünetei...s most babázik, vagy babát vár?????

Legjobb válasz: Ha meg csak 5 napot kesik ,ne eld bele magad!!a teszt csinalasa is tul korai volt !bar a tuneteket is korainak vallom,.de amugy a tunetek egyeznek a terhessegi jelekkel,.talan probalkozz 1 het mulva ,remeljuk addigra nem fog meg jonni!es pozitiv lessz a teszt!!en digitalis tesztel csinaltam ami kimutatta hogy 1-2 hetes vagyok,.azota mar van egy 10 honapos nagy lanyom :) sok sikert !!

egyik ismerösöm Londonban él. azt mondta, hogy a legolcsóbb teszt is megbízható.szerintem érdemes lenne egyet csinálnod :)
Utolsó! Regisztáltam, de még 30 perc kell hogy tudjak írni! :D Köszi a tippet! :D
Csajok, elfelejtettem írni tegnap, hogy a Hoxa nevû oldalon van 2013. márciusi babák topikja, nézzétek meg, már vagyunk páran, csatlakozhattok :) Aztán lehet tanácskozni :)
HA fent vagy Facebookon fel vehetjük egymást ismerõsnek!
A kérdező hozzászólása: Jóóóóóó...hasonlítsunk.... :-) az nekem lenne a legjobb, ha tudnék valakivel, aki tapasztalt anyukának számít, beszélni, tünetekrõl eredményekrõl stb... Boldog lennék!!!! :-D
Köszi! Még azért reggel ellövöm a másikat is! :D Majd a reggelit hasonlítjuk! Remélem azért utána még hallok rólad! Jó lenne valakivel megbeszélni a történteket, eredményeket és a tüneteket! :D
A kérdező hozzászólása: Jeeeeee...ez már szebb...kb olyan mint az enyém...gratulálok hozzá!!!Én már kibírom a holnapot..... :-) holnap reggel teszek fel képet! :-) Még 1x gratulálok!!!! :-D
NA azért csináltam most 11kor is egy tesztet, mert ha van ott valaki, akkor azt most is kell hogy mutassa és íme! http://kepfeltoltes.hu/view/120713/P7130138_www.kepfeltoltes..
A kérdező hozzászólása: Értem....remélem jól kivehetõ lesz nemsokára a csíkod! Akkor nekem azért olyan látható mert középidõben fogant???? Kíváncsi leszek a holnapi tesztemre...az mennyire lesz erõs? :S Remélem nagyon!!!! :)
Számolgattam és valószínû azért ilyen halvány még az én tesztem, mert nem középidõben fogant a pici, hanem a juni 30-án ami viszont még ma sincs 2 hete!
5en vagyunk tesok! :) 1 tesomnál 1 gyerek, 2nel 2 gyerek, 1nel a 3. jon, nekem is van mar 1. Igy jon ossze! :)
A kérdező hozzászólása: 10x-es???? Nem semmi...gratulálok neki....hát a gyerekei nem vesztegetik az idõt, :-) nálunk azért lesz szép, mert én leszek az 1. aki nagymamává teszem anyukámat....
Abban az idõben, mikor letelt a 30 perc, irt is valaki uj, remélem, te voltál :)
en voltam igen! :)
Sziasztok, Mi a parommal 1 eve probalkozunk de sajnos meg mindig semmi.. volt egy 3 honapos megszakitas en Londonba dolgoztam o meg Magyarorszagon volt, de most ujra egyutt vagyunk, es masfel honapja probalkozunk. most aguszutus 3.an kellett volna megjonnie, de kesik mar 3.napja. mit tegyek? erdemes mar tesztelni?? es ha igen, akkor melyik a legjobb teszt? (Londonba vagyunk) nagyon szeretnenk mar a kisbabat, de olyan remenytelennek tunik :(
Gratula és üdv a klubba! :D
én is beszállok a márciusi táborba :) julius 10.én hagytam abba a fogamzásgátlót és hétfön erös pozitív lett a tesztem :) )
A kérdező hozzászólása: deeeeee... szerencsére biztos, csak még akarom látni acsíkokat!!!!!! :-) Olyan jó érzés, hogy pisilek, várom a csíkokat, és kijönnek!!! Mintha mindíg elsõre tudnám meg, hogy kisbabát várok!!!! :D
Nem elég biztos már a baba? :D Én is akartam, de lebeszéltem magam róla!
A kérdező hozzászólása: Most megint vettem 2 tesztet, egy ilyen kazis valamit meg egy mártogatósat! Ismered a Corax Be Sure Direct terhességi tesztet? Az rápisilõs, a mártogatós meg hCG Quick Test (egy nagy kamillavirág van rajta) :-D Most direkt el akartam térni az x-epiltõl! :-)
A kérdező hozzászólása: Sajnos az én dokimhoz nagyon nehezen lehet jó idõpontot kapni, így csak aug. 7.-ére kaptam! Most 24.én meg megyünk Egyiptomba nyaralni, remélem nem lesz semmi gond az alatt!!!
Az a kazettás nekem se volt jó most! De az x-epil az igen! Szépen látszik! :D Igaz a tegnap délelõtti jobban látszik, mint a ma reggeli, de már nem aggódom! Dokihoz mikor mész?
A kérdező hozzászólása: Itt a tesztjeimrõl a kép: http://kepfeltoltes.hu/view/120714/IMG_0434_www.kepfeltoltes..
A kérdező hozzászólása: sziaaaa....ma reggel csináltam mind a 2-t.... a one minute tesztel csináltam az 1.-t, az egy kicsit nekem halovány, aztán az x-epil-el megcsináltam még1-et, s az erõsebb, bár a képen nem látszik, mert szar a minõsége(telós)Remélem azért minden rendben van! Veletek mi a helyzet? Jól vagytok?
Na milyen lett a teszt? Jól vagytok?
Hát remélem már lesz olyan erõs hogy én is eltudjam mondani! Anyum jubilálni fog! ha erõsödik a teszt akkor 10Xes nagymama lesz! :D
A kérdező hozzászólása: Természetesen érdekel, hogy mi a helyzet...úgy néz ki mi egyszerre tesztelünk :) mert én is szombaton fogok, vasárnap meg közlöm a szüleimmel, hogy nagyszülõk lesznek!!!! :-)
nekem ez mutatta ki a lányomat is szépen a nem várt ideje után 5-6 nappal! 1000 ft alatt volt akkor még!
A kérdező hozzászólása: :-) Köszi a képet...én mintha múltkor láttam volna a dm-be! Szerintem még lehet kapni. Mitöl olyan jó s mennyibe kerül?
Ilyet akarok venni megint! a lányomnál bejött! Dm-be lehet kapni! Legalábbis remélem hogy még van! http://kepfeltoltes.hu/view/120711/20120711266_www.kepfeltol..
A kérdező hozzászólása: Én is remélem nem lesz baj...drukkolok! Nekem még azt mondták, hogy a one step is jó.... már nem tudom mit vegyek! Ha valaki tud ajánljon egy jó tesztet. Kösziiiii
x-epilt már lehet szinte mindenhol kapni! én holnap megyek a dm-be venni más fajtát, mert ezzel nem akar erõsödni a csík! :S Remélem nem lesz baj!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.... az x-epilt gyógyszertárban lehet kapni???? Ma megyek venni egyet!!!!! Amint megcsináltam írok, hogy hogy sikerült....mindenkinek akinek pozitív lett a tesztje boldog és egészséges babavárást kívánok, akinek nem pozitív annak meg kívánom, hogy legyen az!!!! :-)
Csajok, mennyi szép márciusi baba lesz :) Kérdezõ, helyzet?
Utolsó mensi:06.04. Nem várt:07.07. Teszt:full pozitív:07.02. Nyugalom...Szorítok, hogy jó hírrel szolgálj!
utolsó menszim 06.08 nem várt 07.10 pozi teszt 07.08. x-epil tesztettel, csináltam másnap még egyet (Prompt, kazettás, de jó formán nem látszódott rajta semmi) majd még egy x-epil és azon ott volt szépen! csinálj másik tesztet!
szerintem másik tesztel kellene próbálkoznod.... mondjuk én 2 héttel a nemvárt után teszteltem, akkor úgy virított a2. csík délutániból is hogy csak na :D
Utolsó mensi: 6.9 Teszt: 7.8 A kontrollcsík erõs, a tesztcsík gyengébb, de szépen látható. X-epillel teszteltem. Szerintem próbáld meg mást teszttel, mert lehet, hogy baba tényleg. Én bízom benne, hogy pár nap múlva ujjongva fogsz írni...
A kérdező hozzászólása: Szupeeer...gratulálok a lányodhoz! Remélem nekem is kimutat valamit! :-) Drukkolj...mert nagyon szeretném! :-)
Drukkolok, azért segítek! :D És köszi! írj, ha megcsináltad, de lehet privit, mert ügye itt nem jelez, ha új kiírás jön! :S
Szombaton csinálok még egyet, mert ma elfelejtettem venni másikat! :D Nem arra jöttünk a játszóról! :D Ha érdekel megírom hogy mi lett velünk!
A kérdező hozzászólása: El is felejtettem írni, hogy nekem meg csak 6 napja késik és mégis ilyen erõs lett....remélem veled/veletek minden rendben van attól még, hogy ilyen kis halovány! De azért látható :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a jókívánságot.... Kedves én te õ, kívánom, hogy erõsödjenek a tesztjeid, ha csinálsz még! Én szombaton tuti csinálok még 1-et, mert a 2 kép csak 1 tesztrõl készült....látni akarom, hogy erõsödik még a csíkom, persze nem tudom, hogy erõsödnie kell e még! Persze azért gratulálok a pozitív teszthez neked!!!!!
hát kedves utolsó, te vagy az elsõ aki ezt írja! Igazából a ciklus.hu írta hogy 7-én kellett volna megjönnie, de általában 10-én szokott, de 8án már halvány, volt így én magam se tudom
A kérdezõnek:gratulálok!:) Boldog babavárást. Én te õ: neked nem halovány ez a teszt?gondolok itt az 5 nap késésre...Persze lehetett késõbb az ovu, de én akkor is furcsállom. Nekem még ki sem maradt, már akkor erõs pozitív volt a 25-ös teszt!:)
Ezek tényleg szép pozik! Gratu! Én nem tudok hogy csinálok e még tesztet! de ilyenek lettek az enyémek! http://kepfeltoltes.hu/view/120712/P7120120_www.kepfeltoltes.. de nekem még csak 5 napja késik!
:)
A kérdező hozzászólása: Nézzétek meg a tesztemet 2 kép is van róla, bár kicsit homályos mert telóval csináltam, de szerintem a lényeg látszik rajta: http://kepfeltoltes.hu/view/120712/IMG_0432_www.kepfeltoltes.. http://kepfeltoltes.hu/view/120712/IMG_0433_www.kepfeltoltes..
A kérdező hozzászólása: Én már nem bírtam ki a holnapot, ma reggl elsõ vizeletbõl x-epillel csináltam egy tesztet és gyönyörû szép kivehetõ pozitívat mutatott 6 nappal a nem várt után! Szerintem már kedden is pozitívnak kellett volna lennie de rossz volt a teszt. Mostmár mindegy is..... Kimondhatatlanul boldog vagyok, hogy 3 hónap próbálkozás után összejött... mindenkinek köszönöm a támogatást! Drukkolok mindenkinek a pozitív tesztért!!!!
én is pénteken csinálom, meg a kövit! NA majd egyeztetünk mi is történt! :D És addig is nyugi!
A kérdező hozzászólása: Rendbeeeeeen, priviben írok, de az csak pénteken lesz, akkor lesz már 1 hetes a késés. Akkor már csak kimuta valamit 1 teszt....nem? Nagyon szépen köszönöm a segítséget és a drukkot!!!! :-)
Ha meg csak 5 napot kesik , ne eld bele magad!!a teszt csinalasa is tul korai volt !bar a tuneteket is korainak vallom, .de amugy a tunetek egyeznek a terhessegi jelekkel, .talan probalkozz 1 het mulva , remeljuk addigra nem fog meg jonni!es pozitiv lessz a teszt!!en digitalis tesztel csinaltam ami kimutatta hogy 1-2 hetes vagyok, .azota mar van egy 10 honapos nagy lanyom :) sok sikert !!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!