Találatok a következő kifejezésre: Késik 7 még nem teszteltem, (2 db)

Késik 7 napja, még nem teszteltem, viszont reggelente hőhullám jön rám, ez lehet jel?

Ráadásul 2 napja reggelente nagyvécézni kell, ami amúgy sosem volt még,lehet,hogy nekem ilyen hatás jön el??

Legjobb válasz: Lehet, hogy baba van a dologban, szerintem tesztelj, és írd meg mi lett az eredmény!Szorítok!

Lehet, hogy baba van a dologban, szerintem tesztelj, és írd meg mi lett az eredmény!Szorítok!
ha 7 napja késik már nyugodtan tesztelhetsz, mert ha baba van, akkor azt már kimutatja.
Decemberben kezdtünk elõször próbálkozni és remegve vártam a január 3-át, vajon megjön-e. Próbáltam meggyõzni magam, elsõre úgysem sikerülhet. De nem jött meg! Aztán napokkal késõbb sem mertem tesztet csinálni, annyira féltem az egy csíktól. 9-én nem bírtam tovább és kiderült, hogy SIKERÜLT! Csinálj tesztet, mert nagyon valószínû, hogy babád lesz! :) ))
A kérdező hozzászólása: Pozitív lett

Tegnap este teszteltem egy negatívat. És a hőm is csak 36, 7. De már 5 napja késik. Miért? Tuti nem lehetek terhes? Mindig fenn van a hőmérsékletünk ha baba van? Érdemes tesztelnem ha nem jön meg, ha igen mikor?

Legjobb válasz: szerintem már érdemes tesztelned. holnap reggeli vizeletbõl. (bár nekem elmaradt mensi után 3 nappal késõ délutáni vizeletbõl is húzta a 2 csíkot)

szerintem már érdemes tesztelned. holnap reggeli vizeletbõl. (bár nekem elmaradt mensi után 3 nappal késõ délutáni vizeletbõl is húzta a 2 csíkot)
Miért nem reggel tesztelsz? A reggeli elsõ vizeletben koncentráltabban van jelen a HCG (ha ott van), nagyobb az esély a pozitív tesztre.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!