Találatok a következő kifejezésre: Késik 7 még nem (18 db)

7-8 hetes lehetek. Még nem szedtem semmi vitamint. Elevitet szeretnék venni. Ugye még nem késő? Csak a rendellenességek miatt kérdezem!

Legjobb válasz: Nem, nem késõ!:) Én csak folsavat szedtem a 12. hétig, semmi mást és tökéletesen egészséges a fiam!

Nem, nem késõ!:) Én csak folsavat szedtem a 12. hétig, semmi mást és tökéletesen egészséges a fiam!
Igazuk van az elõttem válaszolóknak is, de azért azt nem árt tudni, hogy a velõcsõ záródási rendellenesség megelõzésére a folsav (terhesvitaminok) csak az 5-6. hétig hatásosak. Nézd vissza a 9 hónap címû Czeizel mûsort, nekem sok mindenben segített. Egyébként sokan gondolják, hogy a terhesvitamin nagy babát csinál, de ez is változó. Inkább próbáld meg természetes úton bevinni a vitaminokat, bár télen leszel terhes, ez nem lehetetlen. Én az elsõvel télen voltam, de sokkal rosszabb lett a vérképem, mint a másodiknál. Rengeteg gyümölcsöt eszem, a terhesvitamint csak minden másnap. 37 hkm
Maximum arra számíts, hogy majd akkora lesz a babád, hogy meg tudod szülni.... :-) Semmi baj nincs, ne aggódj! Vegyél folsavat, és ennyi. Egészséges babád fog születni.
Valaki nem is szed még is makk egészséges babája születik.boldog babavárást 33+4hkn
en 6. heten mentem eloszor dokihoz, azota szedem a folsavat, majd 9. hettol elevitet (ezt csak magamtol mert etelt nem tudok enni, csak par fajta gyumolcsot es piritos kenyeret) most 10 hetes vagyok, masodik babam. elsovel 14. heten voltam eloszor dolkinal, azelott csak babanon eltem terhesseg kezdete ota, elevitet csak 22. hettol szedtem, megis egeszseges babam szuletett!
babanon*= bananon
Én semmit nem szedtem mégis makkegésségesen szüéetett a kislányom.Amúgy se vagyok bogyópárti meg állítólag nagyobb babák születnek ezektõl a bogyóktól.
Lehet, hogy neked egyszerûen nem 28 napos a ciklusod, hanem több. Van ilyen. Ezek szerint neked nem késik, hanem mondjuk 35 napra jön meg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat.Am még mindig nem jött meg. Úgy döntöttünk a párommal hogy ezen ahétewn várunk még és ha nem jön meg akkor jövõhéten veszünk egy tesztet:-). Rem pozitív lesz.
Mivel azt irod hogy a szervezeted is gyenge keress fel egy orvost és kérj egy alapos kivizsgálást. Azon ne aggódj hogy nem lehet babád mert nekem se rendszeres és most talán bizakodhatok hoy össze jött a második babánk.
A kérdező hozzászólása: Hát számoltam és az se lehet hogy több napos ciklusom van mert össze vissza jön meg van amikor 34-35 nap de volt hogy 40.Szóval nem tom
A kérdező hozzászólása: Az lehet hogy szédülök hõemelkedésem van rosszul vok és ma egy szagtól hánytam de a cigitõl meg a kávétól nem csak néha émelygek?Szerintetek terhes vok akkor?
A kérdező hozzászólása: Megcsináltam a tesztet éééééés pozitív lett.:-DDDDDD

Tegnap este teszteltem egy negatívat. És a hőm is csak 36, 7. De már 5 napja késik. Miért? Tuti nem lehetek terhes? Mindig fenn van a hőmérsékletünk ha baba van? Érdemes tesztelnem ha nem jön meg, ha igen mikor?

Legjobb válasz: szerintem már érdemes tesztelned. holnap reggeli vizeletbõl. (bár nekem elmaradt mensi után 3 nappal késõ délutáni vizeletbõl is húzta a 2 csíkot)

szerintem már érdemes tesztelned. holnap reggeli vizeletbõl. (bár nekem elmaradt mensi után 3 nappal késõ délutáni vizeletbõl is húzta a 2 csíkot)
Miért nem reggel tesztelsz? A reggeli elsõ vizeletben koncentráltabban van jelen a HCG (ha ott van), nagyobb az esély a pozitív tesztre.

7 éves kisfiú születésnapi bulija meddig tarthat, ami még nem késő?

Vele egy korú gyerekek lesznek, nem tudom hány óráig lenne ideális ilyen kis gyerekeknél.

Legjobb válasz: Nálunk 7 óra a buli vége...

Nálunk 7 óra a buli vége...
Este 7 vagy 8. Amikor vége a rádióban az estimesének , vagy tévében.

Késik 7 napja, még nem teszteltem, viszont reggelente hőhullám jön rám, ez lehet jel?

Ráadásul 2 napja reggelente nagyvécézni kell, ami amúgy sosem volt még,lehet,hogy nekem ilyen hatás jön el??

Legjobb válasz: Lehet, hogy baba van a dologban, szerintem tesztelj, és írd meg mi lett az eredmény!Szorítok!

Lehet, hogy baba van a dologban, szerintem tesztelj, és írd meg mi lett az eredmény!Szorítok!
ha 7 napja késik már nyugodtan tesztelhetsz, mert ha baba van, akkor azt már kimutatja.
Decemberben kezdtünk elõször próbálkozni és remegve vártam a január 3-át, vajon megjön-e. Próbáltam meggyõzni magam, elsõre úgysem sikerülhet. De nem jött meg! Aztán napokkal késõbb sem mertem tesztet csinálni, annyira féltem az egy csíktól. 9-én nem bírtam tovább és kiderült, hogy SIKERÜLT! Csinálj tesztet, mert nagyon valószínû, hogy babád lesz! :) ))
A kérdező hozzászólása: Pozitív lett

Van összefügés vele? Lányomnál 7 hós adok 2 napja délben főzeléket rendes adagot. Azzal jobban jóllakik és ezért nem eszi meg késő délután a tejpépet, vagy unja már és mást kellene adnom neki? Van valami fini tejpép ami nektek bevállt?

Legjobb válasz: Az én kisfiam is 7 hónapos,ebédre kap egy fél üveg bébiételt,aztán arra még szopizik. Utána alvás van,és kb 4 óra körül cicizik megint,a tejpépet mi vacsorára esszük,de még arra is rácicizik,de igy viszont az éhség miatt nem ébred fel éjszaka. Mi HA MILUPA vaniliás pépet eszünk estére már kb 2 és fél hónapja. Van hogy szivesen eszi,van amikor nem annyira.

Az én kisfiam is 7 hónapos, ebédre kap egy fél üveg bébiételt, aztán arra még szopizik. Utána alvás van, és kb 4 óra körül cicizik megint, a tejpépet mi vacsorára esszük, de még arra is rácicizik, de igy viszont az éhség miatt nem ébred fel éjszaka. Mi HA MILUPA vaniliás pépet eszünk estére már kb 2 és fél hónapja. Van hogy szivesen eszi, van amikor nem annyira.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm és jó babázást:-)
Nem késõ, mindent bele. :) )
Nem. Neked tüszõrepedés utáni harmadik napi együttlétbõl van fiam:) Csak azt mondják, ilyenkor nagyobb az esélye a fiúbabának.
A kérdező hozzászólása: néha kicsit görcsölget a hasam és tegnap volt egy kis rózsaszín folyáson azóta semmi .
szerintem most fog megjönni. erre utal a rózsaszín folyás.kicsit felborult a hormonháztartásod, ezért egyszer késett egyszer korábban jött, ilyen minden nõnél van, nem kell, sõt, káros rögtön terhességre gondolni, mivel ezzel egy csomó mindent kizársz, aminek meg sokkal nagyobb a valószínûsége. pl hormonális problémák. de a te esetedben szerintem semmi baj nincs, ilyen elõfordul
A kérdező hozzászólása: Hál istennek a hormonjaim rendben vannak mert kivizsgáltattam magam és minden tökéletes. Most 3 hónapja dolgozunk a babán.
A kérdező hozzászólása: a negatív tesztet június elején néztem
óh, az más, ha "rajta vagytok a dolgon". így nem csoda, ha a terhességre összpontosítasz. drukkolok, h mielõbb megfoganjon, de most még nincs baba szerintem ...
A kérdező hozzászólása: Muszáj voltam kivizsgáltatni magam mert családon belül sok örökletes hajlam van sajnos betegségekben és így valamivel nyugottabb is vagyok .

7 napja késik a mensim! Azon kívül, hogy bármit eszek ég a gyomrom semmit nem érzek! Néha fáj a cicim, és olyan megjön érzésem van! De ennyi! Lehet még baba?

Volt egy halvány pozitív tesztem, és 2 negativ!

Legjobb válasz: Ha 150 teszted van és abból az egyik csak pozitív, akkor annak nyilván volt mit kijeleznie. Mivel kb 5 hetes terhes lehetsz az írottak alapján , jelentkezz be egy dokihoz a 7. hétre, akkor már minden tisztán látszik az uh-n. Addig vigyázz magadra, ha pedig mégsem baba van, akkor is mindenképp érdemes az orvosnál megjelenni. Drukkolok, hogy az legyen amit szeretnél.

Ha 150 teszted van és abból az egyik csak pozitív, akkor annak nyilván volt mit kijeleznie. Mivel kb 5 hetes terhes lehetsz az írottak alapján , jelentkezz be egy dokihoz a 7. hétre, akkor már minden tisztán látszik az uh-n. Addig vigyázz magadra, ha pedig mégsem baba van, akkor is mindenképp érdemes az orvosnál megjelenni. Drukkolok, hogy az legyen amit szeretnél.
Melyik a legutolsó teszted a pozitív vagy a negatív? Nekem azt mondta a dokim, hogy van téves negatív eredmény, de téves pozitív csak a legritkább esetben, de van olyan betegség, ami emelkedett hcg szinttel jár. De ez nagyon ritka. Mind egyféle teszt vagy különbözõek? Nekem az egyik fajta teszt negatív eredményt adott, a másik amit még aznap délután elvégeztem, már pozitívat. Mindkét teszt 24 órás, gyors teszt volt. Szerintem simán lehet baba. Én a HCG-Line nevût használtam, ami nagyon bejött. Gyógyszertárban vettük. Ha hétfõig még mindig bizonytalan vagy és a havid sem jön meg, menj el dokihoz. Uh-gal már a mensi késése utáni héten meg tudja állapítani a terhességet.
A kérdező hozzászólása: Az elsõ teszt amit csináltam az lett halvány pozitiv!Másnap csináltam 2 egyformát az lett negatív!A pozitív medilab volt a másik kettõ egyforma valami ismeretlen!
Hát, akkor így maradok az utóbbi variációnál, hogy látogasd meg hétfõn a dokidat. Biztosat csak Õ fog tudni mondani! Már csak kettõt kell aludni és kiderül! Izgulni fogok érted és kérlek írd meg mit mondott! szia

7 napja késik a menzeszem és érdekelne, hogy hány nap vagy hónap még a normális amíg nem jön meg? És ha sokáig nem jön meg akkor háziorvoshoz vagy nőgyógyászhoz kéne mennem? Egyébként 20 éves vagyok

Legjobb válasz: Hát ha élsz nemi életet, akkor elõször is vegyél tesztet és csináld meg. Utána meg nõgyógyász, a háziorvos nem tud veled mit kezdeni.

Hát ha élsz nemi életet, akkor elõször is vegyél tesztet és csináld meg. Utána meg nõgyógyász, a háziorvos nem tud veled mit kezdeni.
én úgy tudom, hogy 2-3 kimaradásnál már mindenképp el kell menni, bár ennyi idõsen nem kéne csak úgy kimaradnia.. egyébként rendesen be van állva?
1 hét még nem a világ vége, de szerintem is vegyél egy terhességi tesztet. Ha pozitív akkor irány a nõgyógyász, ha negatív akkor még várj egy kicsit... de ha a következõ idõszerû mensid sem jön meg akkor ismételten csak irány a nõgyógyász.
Lehet terhes vagy!
Valahol azt olvastam hogy 2 hét késés még nem nagy baj. Szerintem ha esélyes hogy terhes vagy, akkor vegyél tesztet és utána doki. Vagy várd meg a 2 hetet és utána doki. Mondjuk én ha magamból indulok ki nem aggódnék, mert 2-3 hét késés nálam megesik. Nem lehet hogy a stressz miatt? Vagy rendszertelen nemi élet?
A kérdező hozzászólása: terhes biztosan nem vagyok, egyébként normális idõközönként szokott megjönni és ilyen még nem volt soha h késett volna :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!