Találatok a következő kifejezésre: Késik 7 még (33 db)

Mikor mondható az ülésre, hogy késő? 7 hósan még ingadozva ül, fogni kell.

Fekvésb?l viszont mutatja jelét a felülésnek. Féloldalt fekszik, feltolja a fels?testét és a karján támaszkodva teszi oldalra le a kis popsit. Ez már a felülés csírája?

Legjobb válasz: 2 évesen késõ. Egy évesen lustácska. A tied nagyon siet. Tudom, sok sietõs baba van mostanság, de van még ideje.

2 évesen késõ. Egy évesen lustácska. A tied nagyon siet. Tudom, sok sietõs baba van mostanság, de van még ideje.
Lányom már 6 hónaposan felült, rá egy hétre felállt. Szerintem ez korai volt, fiam csak 7, 5 hónaposan ült fel.
Én pont nemrég kérdeztem a védõnõt, mert a fiam lassan 10 hónapos, és ha leültetem a padlóra, eldõl mint egy darab fa. Viszont áll, sõt lépeget a bútorba kapaszkodva. A védõnõ szerint semmi gond, majd rájön az ülésre is.
gyógytornász ismerõsöm mondta, hogy 9 hónaposan kell magától, mászásból felülnie.
második vagyok Lánykám nem mászásból ült fel, hanem négykézlábra állt, égnek állt a popsija és onnan hátrahuppant, mászni csak 7, 5 hónaposan kezdett.
nem késõ, sõt korai. általában 9 hónaposan ülnek fel a babák. Jellemzõen elõször másznak. Az én babám 7 hónapos, de még nem is kúszik, de nem ez nem baj, hisz bõven ráér még. Nem kell siettetni, had haladjon a maga tempójában. Ültetni meg ha nem tud, nem is szabad!
7, 5 hós korától ülünk stabilan, 9, 5 hósan ült fel négykézlábból, és pont ma fekvésbõl, 10 hós lesz szombaton. Ráér még.

Késik 7 napja, még nem teszteltem, viszont reggelente hőhullám jön rám, ez lehet jel?

Ráadásul 2 napja reggelente nagyvécézni kell, ami amúgy sosem volt még,lehet,hogy nekem ilyen hatás jön el??

Legjobb válasz: Lehet, hogy baba van a dologban, szerintem tesztelj, és írd meg mi lett az eredmény!Szorítok!

Lehet, hogy baba van a dologban, szerintem tesztelj, és írd meg mi lett az eredmény!Szorítok!
ha 7 napja késik már nyugodtan tesztelhetsz, mert ha baba van, akkor azt már kimutatja.
Decemberben kezdtünk elõször próbálkozni és remegve vártam a január 3-át, vajon megjön-e. Próbáltam meggyõzni magam, elsõre úgysem sikerülhet. De nem jött meg! Aztán napokkal késõbb sem mertem tesztet csinálni, annyira féltem az egy csíktól. 9-én nem bírtam tovább és kiderült, hogy SIKERÜLT! Csinálj tesztet, mert nagyon valószínû, hogy babád lesz! :) ))
A kérdező hozzászólása: Pozitív lett
Teljesen negatív a mai teszt? Semmi halvány vonal? Mikor volt ovud?
A kérdező hozzászólása: Teljesen 100%os negatív. Még erõs fénynél odaképzelni se lehet. Az ovulációm szerintem 17.e körül volt. 28 naposak a ciklusaim.
Lehet, hogy neked egyszerûen nem 28 napos a ciklusod, hanem több. Van ilyen. Ezek szerint neked nem késik, hanem mondjuk 35 napra jön meg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat.Am még mindig nem jött meg. Úgy döntöttünk a párommal hogy ezen ahétewn várunk még és ha nem jön meg akkor jövõhéten veszünk egy tesztet:-). Rem pozitív lesz.
Mivel azt irod hogy a szervezeted is gyenge keress fel egy orvost és kérj egy alapos kivizsgálást. Azon ne aggódj hogy nem lehet babád mert nekem se rendszeres és most talán bizakodhatok hoy össze jött a második babánk.
A kérdező hozzászólása: Hát számoltam és az se lehet hogy több napos ciklusom van mert össze vissza jön meg van amikor 34-35 nap de volt hogy 40.Szóval nem tom
A kérdező hozzászólása: Az lehet hogy szédülök hõemelkedésem van rosszul vok és ma egy szagtól hánytam de a cigitõl meg a kávétól nem csak néha émelygek?Szerintetek terhes vok akkor?
A kérdező hozzászólása: Megcsináltam a tesztet éééééés pozitív lett.:-DDDDDD

7-8 hetes lehetek. Még nem szedtem semmi vitamint. Elevitet szeretnék venni. Ugye még nem késő? Csak a rendellenességek miatt kérdezem!

Legjobb válasz: Nem, nem késõ!:) Én csak folsavat szedtem a 12. hétig, semmi mást és tökéletesen egészséges a fiam!

Nem, nem késõ!:) Én csak folsavat szedtem a 12. hétig, semmi mást és tökéletesen egészséges a fiam!
Igazuk van az elõttem válaszolóknak is, de azért azt nem árt tudni, hogy a velõcsõ záródási rendellenesség megelõzésére a folsav (terhesvitaminok) csak az 5-6. hétig hatásosak. Nézd vissza a 9 hónap címû Czeizel mûsort, nekem sok mindenben segített. Egyébként sokan gondolják, hogy a terhesvitamin nagy babát csinál, de ez is változó. Inkább próbáld meg természetes úton bevinni a vitaminokat, bár télen leszel terhes, ez nem lehetetlen. Én az elsõvel télen voltam, de sokkal rosszabb lett a vérképem, mint a másodiknál. Rengeteg gyümölcsöt eszem, a terhesvitamint csak minden másnap. 37 hkm
Maximum arra számíts, hogy majd akkora lesz a babád, hogy meg tudod szülni.... :-) Semmi baj nincs, ne aggódj! Vegyél folsavat, és ennyi. Egészséges babád fog születni.
Valaki nem is szed még is makk egészséges babája születik.boldog babavárást 33+4hkn
en 6. heten mentem eloszor dokihoz, azota szedem a folsavat, majd 9. hettol elevitet (ezt csak magamtol mert etelt nem tudok enni, csak par fajta gyumolcsot es piritos kenyeret) most 10 hetes vagyok, masodik babam. elsovel 14. heten voltam eloszor dolkinal, azelott csak babanon eltem terhesseg kezdete ota, elevitet csak 22. hettol szedtem, megis egeszseges babam szuletett!
babanon*= bananon
Én semmit nem szedtem mégis makkegésségesen szüéetett a kislányom.Amúgy se vagyok bogyópárti meg állítólag nagyobb babák születnek ezektõl a bogyóktól.

Van összefügés vele? Lányomnál 7 hós adok 2 napja délben főzeléket rendes adagot. Azzal jobban jóllakik és ezért nem eszi meg késő délután a tejpépet, vagy unja már és mást kellene adnom neki? Van valami fini tejpép ami nektek bevállt?

Legjobb válasz: Az én kisfiam is 7 hónapos,ebédre kap egy fél üveg bébiételt,aztán arra még szopizik. Utána alvás van,és kb 4 óra körül cicizik megint,a tejpépet mi vacsorára esszük,de még arra is rácicizik,de igy viszont az éhség miatt nem ébred fel éjszaka. Mi HA MILUPA vaniliás pépet eszünk estére már kb 2 és fél hónapja. Van hogy szivesen eszi,van amikor nem annyira.

Az én kisfiam is 7 hónapos, ebédre kap egy fél üveg bébiételt, aztán arra még szopizik. Utána alvás van, és kb 4 óra körül cicizik megint, a tejpépet mi vacsorára esszük, de még arra is rácicizik, de igy viszont az éhség miatt nem ébred fel éjszaka. Mi HA MILUPA vaniliás pépet eszünk estére már kb 2 és fél hónapja. Van hogy szivesen eszi, van amikor nem annyira.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm és jó babázást:-)

Van arra esély, hogy 5 hónapos babám reggel 6kor kelése majd késõbb kitolódjon 7-8-ra is? Még alakulhat így a késõbbiekben?

köszönöm a beérkezett válaszokat

Legjobb válasz: Igen van esély rá, de arra is, hogy a reggel 6-ból hajnal 5 lesz. Mindkét gyerekem tipikus koránkelõ volt mindig, nem bánom, egyszerûbb volt a bölcsi és óvodakezdés.

Igen van esély rá, de arra is, hogy a reggel 6-ból hajnal 5 lesz. Mindkét gyerekem tipikus koránkelõ volt mindig, nem bánom, egyszerûbb volt a bölcsi és óvodakezdés.
Nálunk nem változott, és ahogy elnézem az itt érkezett válaszokat hasonló témában, úgy látom, mintha a babák nagy többsége 6-fél 7 körül kelne. Az én pici fiam is fél 7 körül kel. Igaz, én is koránkelõ típus vagyok, kifejezetten szeretem a reggeleket. Lehetséges, hogy mivel terhesen is korán keltem, ezért lett õ is koránkelõ. (?) :) 9 hós baba anyukája
Tényleg változhat jó és rossz irányba is, de az is lehet, hogy így marad. Na, most jó konkrét voltam :) Az én lányom eleinte hajnal 5-kor kelt, majd átállt a 8, végül a 9 órai kelésre. Pár hete viszont megint változott a helyzet, nappal már csak kettõt alszik, reggel pedig 6-kor kel.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); A mi lányunk éjjeli ébredése így alakult: 0-2 hónapos koráig: este 8tól reggel 5ig aludt egyben 2-5 hónapos koráig: este 9tõl reggel 6ig egyben 5-8 hónapos koráig: ez volt a legrosszabb idõszak (bár még így is hálát adhattunk érte :) ), este 7-8 körül kidõlt, és 4-5 között ébredt, ilyenkor nem is aludt vissza reggel 8ig, ez akkor szûnt meg, amikor kijöttek a felsõ metszõk. 8-14 hónapos kora között: este kilenctõl reggel kilencig 15-21 hónapos kora között: este kilenctõl volt, hogy fél tíz-tízig, ilyenkor napközben nem aludt, este (értsd: 5-6 között) hulla volt, így ezt nagyon gyorsan beszüntettük, felébresztettem reggel 8kor 22 hónapos korától bölcsis, így este nyolc-kielnc között fekszik, fél hétkor kel vagy keltjük, de hétvégén bír aludni kilencig is akár. Szóval változhat. :)
Az én fiam is 5 - fél 6 körül kelt mindig, de kb 7-8 hós kora körültõl 9-ig alszik. :)
A kérdező hozzászólása: oh, vannak pozitív példák. juhéééééé :) )
A kérdező hozzászólása: néha kicsit görcsölget a hasam és tegnap volt egy kis rózsaszín folyáson azóta semmi .
szerintem most fog megjönni. erre utal a rózsaszín folyás.kicsit felborult a hormonháztartásod, ezért egyszer késett egyszer korábban jött, ilyen minden nõnél van, nem kell, sõt, káros rögtön terhességre gondolni, mivel ezzel egy csomó mindent kizársz, aminek meg sokkal nagyobb a valószínûsége. pl hormonális problémák. de a te esetedben szerintem semmi baj nincs, ilyen elõfordul
A kérdező hozzászólása: Hál istennek a hormonjaim rendben vannak mert kivizsgáltattam magam és minden tökéletes. Most 3 hónapja dolgozunk a babán.
A kérdező hozzászólása: a negatív tesztet június elején néztem
óh, az más, ha "rajta vagytok a dolgon". így nem csoda, ha a terhességre összpontosítasz. drukkolok, h mielõbb megfoganjon, de most még nincs baba szerintem ...
A kérdező hozzászólása: Muszáj voltam kivizsgáltatni magam mert családon belül sok örökletes hajlam van sajnos betegségekben és így valamivel nyugottabb is vagyok .

7 éves kisfiú születésnapi bulija meddig tarthat, ami még nem késő?

Vele egy korú gyerekek lesznek, nem tudom hány óráig lenne ideális ilyen kis gyerekeknél.

Legjobb válasz: Nálunk 7 óra a buli vége...

Nálunk 7 óra a buli vége...
Este 7 vagy 8. Amikor vége a rádióban az estimesének , vagy tévében.
Nem késõ, mindent bele. :) )
Nem. Neked tüszõrepedés utáni harmadik napi együttlétbõl van fiam:) Csak azt mondják, ilyenkor nagyobb az esélye a fiúbabának.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!