Találatok a következő kifejezésre: Késik 2 a mensesem, (15 db)

2 hete késik a mensesem. Tesztet csináltam és negatív lett. Sokat idegeskedtem mostanában és tudom, hogy ez is befolyásolhatja. Menstruációs előjeleim vannak. Mi okozhatja még a késést?

Legjobb válasz: A terhességen kívül sok minden okozhat késést, az idegeskedés is. Valószínûleg nincs semmi extrém ok, de ha továbbra is késik inkább menj orvoshoz.

A terhességen kívül sok minden okozhat késést, az idegeskedés is. Valószínûleg nincs semmi extrém ok, de ha továbbra is késik inkább menj orvoshoz.

4 napja késik a mensesem, de 2. napon csináltam tesztet ami negatív lett. Általában pontosan szokott megjönni max 1-2 nap csúszással. Viszont semmi terhességre utaló jelet nem vettem eddig észre. Szerintetek mi lehet a dologban?

Legjobb válasz: Terhességre utaló jelek (az elmaradt menstruációt leszámítva )igazán innentõl olyan 2 hét múlva jelentkeznének . A helyedben ha nem jön meg a héten csinálnék tesztet és elmennék dokihoz .

Terhességre utaló jelek (az elmaradt menstruációt leszámítva )igazán innentõl olyan 2 hét múlva jelentkeznének . A helyedben ha nem jön meg a héten csinálnék tesztet és elmennék dokihoz .
Nem fáztál fel? Nekem most azért késett 4 napot.
A kérdező hozzászólása: Nem fáztam fel, de egy hónapja volt egy kisebb fertõzésem.
Nem akarlak elkeseríteni , de a kis fertõzés nem befolyásoló tényezõ , fõleg ami már egy hónapja volt .... Nekem is volt két héttel a menstruáció elõtt , de mégis pontosan megjött . Jól érzem , hogy van félnivalód azaz félsz nehogy baba legyen a dologban ? Hány éves vagy ?
A kérdező hozzászólása: 25 vagyok, szóval nem félnék ha esetleg baba lenne, sõt.. :) de majd csak 1-2 év múlva terveztük volna. Ha a héten nem jön meg akkor veszek megint egy tesztet csak félek h megint negatív lesz.
mi lett a végén? :)

1- hete késik a mensesem igaz csináltam tesztet és a 2-teszt halványan pozitiv lett a tegnap reggeli tesztem is pozitiv lett ez már egy kicsit erőssebb elhihetem h kismami vagyok?

Azért kérdezem mert már értek csalódások.

Legjobb válasz: Lehet nem 28 napos a ciklusod és késõbb fogant a baba mint a 14. napon, ezért halványak még a tesztek. De 3 pozi teszt már elég jó. Nyugi én a 9.nél tartok, de mégis majd akkor nyugszok meg amikor végre eljutok dokihoz. Ha továbbra sem jön meg akkor jelnetkezz be dokihoz egy hét mulva akkor már látnia kell valamit, vagy egy vérvétellel is simán megállapítják a hcg szinteted.

Lehet nem 28 napos a ciklusod és késõbb fogant a baba mint a 14. napon, ezért halványak még a tesztek. De 3 pozi teszt már elég jó. Nyugi én a 9.nél tartok, de mégis majd akkor nyugszok meg amikor végre eljutok dokihoz. Ha továbbra sem jön meg akkor jelnetkezz be dokihoz egy hét mulva akkor már látnia kell valamit, vagy egy vérvétellel is simán megállapítják a hcg szinteted.
mutiiiii meg:) egyébként drukkolok, hogy erõsödjön, és igaz, amit az elsõ írt:)
A kérdező hozzászólása: sajna nm tudok képet felrakni. köszi h válaszoltál.
3 pozi teszt, menzi kimaradása...99 % hogy kismami vagy és hogy lehet gratulálni. tüneteid vannak? remélem a maradék 1% nem jön be és minden rendben lesz! :)

2 pozitív teszt tévedhet? Barátnőmék spermaölő kúppal védekeznek, de most két hete késik a mensese és két pozi tesztje van.

Mindig normálisan megjön neki, leszakadnak a mellei, de egyéb tünete nincs. Nincs rosszul, se hányinger semmi ilyesmi. Orvoshoz bejelentkezett már.

Legjobb válasz: Ajaj, szerintem 2 teszt már nem tévedhet... elég durva, hogy a kúp nem használt. Remélem azért örülnek a babának! (még ha nem is tervezték...)

Ajaj, szerintem 2 teszt már nem tévedhet... elég durva, hogy a kúp nem használt. Remélem azért örülnek a babának! (még ha nem is tervezték...)
Biztosan terhes, 2 teszt nem hazudik. Én is terhes lettem Pharmatex kúp mellett:(
Egy pozitív teszt sem tévedhet, mivel a hormonszint kimutatható volt a vizeletbõl. (Ez csak fordítva igaz: negatív teszt mellett lehetsz még terhes, pozitív mellett viszont biztosan az vagy.)A hányinger pedig nem feltétel, vannak (szerencsések), akiknek semmi tünetük nincs. )Sajnos a spermaölõ kúp a bizonytalan fogamzásgátlók közé tartozik... (a pearl indexe 5-20 közötti, nagyon magas)
Szia! 99%, hogy terhes.A hcg hormon csakis terhesség esetén termelõdik a szervezetben.
A kérdező hozzászólása: Igen, szerintem se tévedhet két teszt. Ráadásul egyértelmûen pozik voltak. Õ nem nagyon hisz benne. Nem tervezték a babát még, de házasok és örülnének neki.
Nem! Valoszinüleg terhes! Ezt a doki is megfogja erösiteni, kb. 6 hetes lehet!
99%, hogy terhes a barátnõd.
Hát akkor jobb lesz, ha elkezd hinni a tesztnek, az egy eü. segédeszköz, nem játékszer, mármint a teszt, nem véletlenül mutatja azt, amit... A mellfájás meg untig elég tünet 6 hetesen. :)
igen, 2 teszt nem téved, egy még talán. nekem a mltkor lett egy +tesztem, majd másnap reggel a2.teszt már -lett...
Tényleg terhes volt?
Tesztet nem csináltál? Akár terhes is lehetsz.
A kérdező hozzászólása: holnap veszek és napkozben megcsinálom emmyi ido utan biztos kimutatjA
Na, megcsináltad?

Miért nem jön meg a mensesem? Már lassan 2 hete késik.

Lassan 2hete nem jön meg és most már fogalmam sincs,hogy miért. Ugyanis csináltam már 2 tesztet is és mind 2 negatív lett.Az egyiket délel?tt csináltam a másikat ma reggel.Bár kicsi is lett volna rá az esély,hogy terhes vagyok,mert mindig védekezünk a barátommal és mindig nagyon alaposan megvizsgáljuk az óvszert az aktus el?tt és után is.Holnap megyek az orvoshoz,de még mindig nagyon félek.Mi lehet az oka? 19 éves vagyok,és eddig mindig rendszeresen megjött.SEGÍTSETEK!!!

Legjobb válasz: lehet,hogy fogytál/híztál mostanában; stressz; hormonzavar; túlzott meleg; erõs fizikai igénybevétel

lehet, hogy fogytál/híztál mostanában; stressz; hormonzavar; túlzott meleg; erõs fizikai igénybevétel
rengeteg oka lehet. pl idegeség, vagy csak nagy meleg, felfázás, megfázás, egyéb más betegség, hormon probléma, környezet változás stb...
Lelki okok a menstruációs ciklus zavaraihoz is vezethetnek. Ha a nõ nem akar gyermeket, alig várja, hogy megjöjjön a menstruációja, a terhességtõl való félelem, szorongás alkalmas arra, hogy késleltesse a menzeszt. Ezek után gyakran hosszas vérzés következik, mely bizonyos körülmények között a szexuális élet megakadályozását is szolgálhatja. Ilyen módon az elhúzódó vagy túl gyakori menstruáció részben az önvédelmet szolgálhatja - megvédi a nõt a számára fájdalmas vagy örömtelen szexualitástól - másrészt, a dysmenorrhoeához hasonlóan - "hatalmi eszközként" is felhasználható, hogy a nõ több odafordulást, gyengédséget kapjon, ha ezt más eszközökkel nem képes elérni. A vérzés kimaradása (másodlagos amenorrhoea) megterhelõ élethelyzetekben egyáltalán nem ritka. Közismert, hogy végletes körülmények között, pl. háborúban, természeti katasztrófák esetén, koncentrációs táborban, börtönben a nõk igen nagy részének elmaradt a menstruációja. Ez egyfajta biológiai önvédelemnek is tekinthetõ, hiszen az éhezõ, senyvedõ szervezet nehezen tudná a vérveszteséget ellensúlyozni. Pszichológiai okokra utal azonban, hogy olyan börtönökben is jelentkezik, ahol a táplálkozás és a fizikai bánásmód kielégítõ. Kisebb traumák is elegendõk lehetnek a menstruáció átmeneti kimaradásához. Meglehetõsen gyakori az átmeneti amenorrhoea azoknál a fiatal lányoknál, akik hirtelen kiszakadnak a családi körbõl, és idegen környezetbe kerülnek, pl. iskolaváltozás, kollégiumba költözés esetén. Az sem ritka, ha egy nagy (rendszerint az elsõ) szerelem hirtelen, drasztikus megszakadását követi a menzesz kimaradása. Ilyen esetekben a fiatal lány mintegy "zárójelbe teszi" a nõiességét. A nõvé válás, a nõi szerep elutasítására utal az anorexiások amenorrhoeája is. Valamilyen nagyobb fizikai vagy lelki megrázkódtatás, erõs fogyás vagy a fogamzásgátló tabletták szedésének abbahagyása is megzavarhatja a menstruációs ciklust, de ha rossz közérzet is jelentkezik akkor az orvoshoz kell fordulni. Ha a fenti okok nem állnak fenn, másodlagos amenorrhoeá alakult ki. Ennek oka lehet: hormonális zavarok, túlzott fogyókúra, ritkábban endokrin zavarok, egy vagy több petefészekciszta.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, a probléma a mai nap folyamán már meg is oldódott:)

Késik a mensesem. Múlt hónapban is késett 1-2 napot. De ebben a hónapban mikor meg kellett volna jöjjön halványan folyt valami kis pirosos dolog. Megörültem, hogy végre megjött de utánna semmi nem jött. érdekelne hogy mitől és mi ez?

Legjobb válasz: Szokott par napot kesni..nekem heteket is kesett. Aztan nem lett semmi baj. Azt viszont nem tudom hogy miert allt meg a verzes..amugy hany eves vagy?

Szokott par napot kesni..nekem heteket is kesett. Aztan nem lett semmi baj. Azt viszont nem tudom hogy miert allt meg a verzes..amugy hany eves vagy?
A kérdező hozzászólása: 18 vagyok..Befolyásolhatja az is vajon, hogy stradon voltam és sokat lehedtem a vizbe menses elõtt ?
Ne viccelj 1, vagy két nap késés az teljesen normális!!!!
A kérdező hozzászólása: De nekem nem 1-2 napot késik, ezért pánikolok...egy hete h késik :( Terhessem lehetek mert védekezünk, és tesztet is csináltam már 2x is és mind negatív lett..
Valamiért én is épp a múlt hónapban jártam így.Baromi ideges lettem...az meg csak tovább rontott a helyzeten.Elõtte nekem is max 1-2 napot késett...és most úgy jött meg, hogy elõtte 2 napig csak ilyen pici foltban barnázott. Nem értem. Ráfogtam a melegre. Majd következõ hónapba kiderül.
Nyáron, amikor a napfényes órák száma több valamint hosszúak a napok valamiért a peteérés sok nõnél változik. Van hogy kimard a tüszõrepedés, e az anovulaciós ciklus, ilyenkor akár csak ilyen maszatolás van, mert nem épül fel jól a méhnyálkahártya. Vagy késõbb érik meg a petesejt, 1-2 nappal késõbb van az ovuláció és ehhez mérten késõbb van a menstruáció is. Nyáron sokkal gyakoribb az ilyen típusú észrevétel. Ha a teszt negatív, esetleg ez is állhat a háttérben.

2 napja késik 3 nappal ezelőtt volt egy negatív tesztem, ma kíváncsiságból megnéztem a PG53 mikroszkóppal és negatív volt de a mensesnek semmi jele ha volt már egy negatív tesztem és a mikroszkóp is negatív akkor biztos hogy nem vagyok babás?

a ciklusaim 27-28 naposak , mellem érzékeny egyéb tünetem nincsen , a h?m reggel 36,3 volt de nekem még soha nem volt 37 a h?m.Nem tudom mit tegyek annyira szeretnénk már babát de lassan 3 éve nem sikerül.

Legjobb válasz: Ha azóta nem teszteltél ismételhetsz egyet. Ennyi próbálkozás után -ha még nem tetted- érdemes lenne orvoshoz fordulni.

Ha azóta nem teszteltél ismételhetsz egyet. Ennyi próbálkozás után -ha még nem tetted- érdemes lenne orvoshoz fordulni.
A kérdező hozzászólása: még nem teszteltem a hét vége fele terveztem és akármi is lesz az eredmény elmegyek orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Szia. Már rájöttem hogy a mikroszkóp semmit sem ér szerintem és kik kell dobni a kukába. :-D
Szia! Nekem is rendszeres a ciklusom, a tünetem u.az volt, mint Neked. Egyszer késett 3 napot, nagyon örültem, mert elõtte soha nem volt ilyen! Elhatároztam, hogy ha aznap még mindig nem jön meg, akkor másnap veszek egy tesztet. Na, erre már nem volt szükség :-( Megjött. A mikroszkóp sem tuti, szerintem!

Csinaltam ket tesztet a mensesem elott 4 nappal ami pozitiv lett, vartam hogy megjojjon de 5 napja kesik csinaltam azota meg 2 tesztet ami szinten pozitiv. Terhes vagyok?

ami aggaszt:nincs hanyingerem csak emelyges...a melleim sem fajnak csak a bimbom erzekenyebb,talan latszanak az erek jobban,iszonyu idegbeteg lettem, januar 21en volt meg utoljara es most feb18an kellett vonlna megjonnie...mennyi idos lehetek? szerintetek ez normalis?ugye minden renben odabent?

Legjobb válasz: Biztos terhes vagy. A hányinger meg az émelygés nem egybõl jelentkezik, sõt valakinek nincs is ilyet tünete. Úgy két hetes lehetsz, de ezt neked jobban kell tudnod, mert attól függ, hogy mikor voltál együtt a pároddal. Minden rendben van, csak még nagyon az elején vagy és azért nincs tüneted.

Biztos terhes vagy. A hányinger meg az émelygés nem egybõl jelentkezik, sõt valakinek nincs is ilyet tünete. Úgy két hetes lehetsz, de ezt neked jobban kell tudnod, mert attól függ, hogy mikor voltál együtt a pároddal. Minden rendben van, csak még nagyon az elején vagy és azért nincs tüneted.
Ha már öt napja késik akkor 4 hetes és 5 napos terhes vagy! Várj még egy pár napot és menj orvoshoz! Gratlálok!!
A kérdező hozzászólása: hat feb 2-an es 9diken voltunk egyutt...es a hogynm faj a cicim annyira azsem gaz?
A kérdező hozzászólása: most picit bizonytalan lettem kapatam 2valaszt amit KOSZONOK..de az egyikben azt irjak 2hetes vagyok ami lehet, de a masik szerint 4hetes es 5napos..??nem ertem..
Az orvos fogja megmondani kb. hanyadik hetes vagy. Nyugodj meg! Tavaly en is teherbe estem es igazi ideggoc voltam. Azert csinaltam csak tesztet mert a parom megkert ra - teljesen kifordultam onmagambol nem is gondoltam terhes lehetek... Sajnos nem volt eletkepes a magzat...remelem iden sikerul. Sok boldogsagot!
Nyugalom.A naptári heteket mindig a az utolsó megjött mensi elsõ napjától számolják.Ezek csak azért kellenek, h a vizsgálatokat nagyjából jó utemben végezzék el.A baba úgyis akkor fog kibúlyni, amikor õ jónap látja, így azzal nem kell törõdni.Majd ez lesz a nagyjából pontos érték, amit a 36. heti UHn mondanak.aSzóval a hetek miatt ne parázz, és várd nagyon a babát!Az meg hogy nincs tüneted, majd néhány nap/hét múlva rájössz, amikor már lesz, hogy csak áldás.Amúgy az elsõ hányingeremnél már majdnem a hetedik héten jártam.Aztán kaptam belõle rendesen:)
Szia. Írd be a keresõbe, "szüléskalkulátor" és egy csomó helyen ki tudod számolni, hogy hanyadik héten vagy, hány napod van a szülésig, milyen csillagjegyû lesz a babád. Van olyan oldal, ahol még azt is írják, mik az ajánlott teendõk. Ja és nem mindenkinél egyformán jelentkeznek a tünetek.:-)
Ja és abból adódnak a különbözõ vélemények, arról, hogy menni idõs terhes vagy, hogy nem mindegy, gogy hanyadik héten vagy, vagy hány hetes terhes vagy, ugyanis a hanyadik héten vagy az valóban az utolsó menstruáció elsõ napjától van számítva. Szerintem az a biztos mert azt biztosra tudod (azért számolják onnan az orvosok is) de a fogantatás idõpontját csak feltételezni lehet...

Palástfűteától késhet a menses? Ebben a hónapban ittam peteéréstől reggel-este.2 napja késik, aminek persze örülök, de a teszt a nemvárt napján nega volt.

Tünetem nincs, a cicim fáj nagyon csak.

Legjobb válasz: palástfü zavart okozhat föleg ugyhogy most kezdted inni lehet pár na késés mire megjön a vérzés

palástfü zavart okozhat föleg ugyhogy most kezdted inni lehet pár na késés mire megjön a vérzés
A kérdező hozzászólása: de csak peteérés után ittam, max 8 napot, mert múlt szerdán már abba is hagytam. így is lehet, hogy emiatt késik?
Én nem hiszem, hogy a tea miatt késne...fõleg hogy abba is hagytad. Van akinek csak késõbb mutatja a teszt a babát. Van egy ismerõsöm, aki két hetet várt mire pozitív lett.
A kérdező hozzászólása: hugom is
Nekem elnyújtotta, de azért, mert nem hagytam idõben abba az ivását. 2 napot késett így a tea abbahagyása után. Ha te már abbahagytad, akkor nem azért késik.
A kérdező hozzászólása: igen, ilyet olvastam, mint a Te eseted. Dehát én pont egy hete ittam utoljára.
Igen, nálam érthetõ volt a késés, de nálad remélhetõleg baba van a dologban. Az elsõ babámnál nekem is a 6. héten is még negatív volt a teszt, tehát nemvárt után két héttel. Úgyhogy drukkolok nagyon! :) )
És még egy: az X-epil nem egy nagy minõségi teszt, miért nem próbálod ki a Gabrielt vagy a Clearbluet, nekem ez utóbbi nagyon bevált. Drága, nem mondom, de érzékenyebb teszt.
A kérdező hozzászólása: Úristen, tényleg???? akkor még van remény???? annyira úgy érzem, hogy itt van velem. még csak 3 hónapja próbálkozunk és nem görcsölök rá, az elmúlt két hónapban sem hittem, hogy terhes vagyok, de most teljesen úgy érzem :)
Akkor ott is van veled. Próbáld ki a Clearbluet, nagyon szorítok Nektek! :) )
Na mi lett? Én is gondolkodom a palástfûn: túl alacsony a progeszteron szintem. Írj feltétlenül!Köszi
A kérdező hozzászólása: megjött sajnos. de semmilyen görcs nem volt. és a bal petefészkem azóta is fájdogál. nem tudom mitõl lehet. szerintetek? ja és komolyan kiírok még egy kérdést, hogy a palástfû teától nõhet a mell? :) mert valamitõl nekem nõtt és a mellfájdalom sem múlt el a mensivel, pedig elszokott
Bocsi az elõzõért!!! Nekem úgy használt, h peteéréskor 5 napot kihagytam és utána 8 napig ittam, de csak reggel. 2. hónapban terhes lettem. Nem kell ennyire túl stimulálni magad, hacsak egy teáról is van szó
A palástfûteát nem is lehet folyamatosan inni, csak a ciklus 2. felében. Ha végig ittad akkor azért zavart be, szerintem meg fog jönni :(
A kérdező hozzászólása: ezt szomorúan olvasom :( pedig már reménykedtem, hogy talán azért késik, mert itt a baba, ugyanis a nõgyógyász 5 napja nézett UH-n és látott valamit, de azt mondta nem találgat, meglátjuk megjön-e..
Az én ciklusomat, ami addig rendszeres volt, úgy meg kavarata, hogy ki is maradt egy havim, még a peteérésem is elmaradt..azóta szépen visszaált..soha többé nem iszom..
Én a palástfû-cicka keveréket ittam. olyan jól sikerült a kúra, hogy késett vagy két hetet, össze is kavarta az addig nagy nehezen beállt ciklusomat. Inkább az agnucaston tabletta a jó (barátcserje), vagy a tiszta aloe vera. Ezek nekem úgyahogy jól beállítottak.
Bocsi, nem keveréket, hanem a ciklus egyik felében egyiket, másik felében másikat...
A kérdező hozzászólása: és nektek amikor késett volt olyan, hogy egyre jobban és jobban fájt a cicitek, nõtt szinte két méretet, iszonyúan bekeményedett és szúrkált a méhetek?
Nekem csak akkor fájt iszonyatosan a cicim, amikor elkezdtem inni a palástfû teát. Abban a hónapban nagyon fájtak, viszont a menzim teljesen fájdalommentes volt :)
Nekem is 2 napot késett tõle a menzeszem, pedig azelõtt soha ilyen nem volt. Ha abbahagyod az ivását, két nap múlva kb. megjön.
A kérdező hozzászólása: már 4 napja nem iszom és még mindig semmi...
A kérdező hozzászólása: csak egyre jobban fáj a cicim.... de már nagyon durván, és kb. két méretet nõtt vagy duzzadt, vagy nem tudom
Tesztet nem ismételtél?
A kérdező hozzászólása: de, ma reggel. és nega lett. x-epil volt.. most tényleg ettõl a teától késik mégis??
Nem, attól nem nõhet. Hormon szinteket kellene nézetned. Akkor egyelõre nem kezdem el a teaivást.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!