Találatok a következő kifejezésre: Késik, de hőm nincs fent (2 db)

Késik, de a hőm nincs fent reggel, csak napközben, lehet baba?

Legjobb válasz: Szia én a második babámat várom,és az elején nem is volt fent a hõm csak mikkor kimaradt a menzeszem utánna 2 héttel volt fent.Most 32 hetes vagyok,de 16-ik héttõl normális a hõmérséklet.Szerintem várj egy hetet,és ha nem jön meg akkor csinálj tesztet,szerintem az kimutassa 100%.Amúgy mikkor kimaradt a menzeszem 2-3 napot én csináltam tesztet és negatív lett,de vártam még 4-5 napot aztán kimutatta.Ha van kérdésed irj privit nyugottan.Szorítok hogy babás legyél!!!!

Szia én a második babámat várom, és az elején nem is volt fent a hõm csak mikkor kimaradt a menzeszem utánna 2 héttel volt fent.Most 32 hetes vagyok, de 16-ik héttõl normális a hõmérséklet.Szerintem várj egy hetet, és ha nem jön meg akkor csinálj tesztet, szerintem az kimutassa 100%.Amúgy mikkor kimaradt a menzeszem 2-3 napot én csináltam tesztet és negatív lett, de vártam még 4-5 napot aztán kimutatta.Ha van kérdésed irj privit nyugottan.Szorítok hogy babás legyél!!!!
A kérdező hozzászólása: szia! irtam privit.Amugy ez 0 50.napom.tesztelni még nemmertem mert a multhonapban késett ennél többet cysta miatt.De akkor menzis görcseim is voltak 3 hétig de most nem.Meg akkor a hõm is fent volt mert cystával is fent van a hõ.De most nincs fent a hõm sem.ennyit nemszokott késni csak a multhonapban volt hogy ennyit késet. de volt már hogy 40.napon jött meg. van peteérésem csak ritkán.És azért gondolom hogy baba mert már régen nemvolt peteérésem és hátha most van.
A kérdező hozzászólása: bocsi: ez az 50.napom. 3 hete késik
Teszteltél? Ha nega, akkor is el kéne menned dokihoz, hátha csak a teszt nem mutatja ki, de uh akkor is!!! Sok sikert! :o)
A kérdező hozzászólása: nemteszteltem mert nemmerek.
A kérdező hozzászólása: csak annyit tudok hogy a hõm nincs fent . de azért gondolom hogy nemvagyok terhes a hõm miatt. De azért titokban reménykedem.
vannak egyéb tüneteid is?

Két napja késik! Ma Lilyvel negatívat teszteltem! A hőm fent van, de semmilyen más tünetem nincs! Lehet még baba?

Úgy tervezem veszek egy érzékenyebb tesztet!

Legjobb válasz: Szia! Igen ettõl még lehetsz terhes. Nekem is csak az volt gyanús hogy a hõm az fent maradt. Viszont a tesztjeim meg negatívak lettek,aztán 12 nap késés után egyszercsak pozitív lett:-) Azóta 10 hetesek vagyunk. Drukkolok!

Szia! Igen ettõl még lehetsz terhes. Nekem is csak az volt gyanús hogy a hõm az fent maradt. Viszont a tesztjeim meg negatívak lettek, aztán 12 nap késés után egyszercsak pozitív lett:-) Azóta 10 hetesek vagyunk. Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm , aranyosak vagytok!
Terészetesen lehet még baba.Szerintem 1-2 napot várhatsz a teszteléssel.Nekem a hõm menzesz 1, 2 napján ment le .Ha magas marad a hõd + a teszt pozitív akkor szinte bitos hogy babás vagy, de a hõ önmagában nem elég bizonyíték a terhességre.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!